La o săptămână după ce și-a redeschis și partea de la demisol, își inaugurează și zona de show cooking. Și nu oricum, ci printr-un inedit duel între doi chefi, Silviu Furdui și Vlad Munteanu.
Cei doi pregătesc pentru seara de sâmbătă, de la Grand Irish Pub, o confruntare meniu vin alb vs. meniu vin roșu. Primul propune gurmanzilor camembert în crustă cu dulceață de roșii și salată plus biban de mare cu piure de țelină și morcov caramelizat, iar celălalt pate de vită cu dulceață de ceapă și plăcintă de berbecuț cu sos gorgonzola și salată verde. Iar toate acestea vor fi preparate fără perdea, sub ochii celor de la mese, tocmai acesta fiind și noul concept care se implementează începând de astăzi.
35 de lei costă un astfel de meniu, la care se adaugă 10 lei intrare la concertul susținut de Nelu Ploieșteanu, care completează inaugurarea de la Irish.
Zilele Dorohoiului: Jandarmii fac paza, iar sancțiunile nu se iau în glumă
Redacția Botoșăneanul
Sep 28, 2024
Liviu Ciobotariu, mulțumit și nu prea după egalul cu Dinamo: Puteam chiar să câștigăm!
Redacția Botoșăneanul
Sep 28, 2024
Aproape de noi... Un jaf bancar a eșuat fiindcă hoțul nu a găsit banii și a fugit
Redacția Botoșăneanul
Sep 28, 2024
Avertizare meteorologică: Județul Botoșani, sub COD PORTOCALIU de ploi și vânt
Redacția Botoșăneanul
Sep 28, 2024
După doi ani, fostul antrenor al FC Botoșani și-a găsit echipă
Redacția Botoșăneanul
Sep 28, 2024