La o săptămână după ce și-a redeschis și partea de la demisol, își inaugurează și zona de show cooking. Și nu oricum, ci printr-un inedit duel între doi chefi, Silviu Furdui și Vlad Munteanu.
Cei doi pregătesc pentru seara de sâmbătă, de la Grand Irish Pub, o confruntare meniu vin alb vs. meniu vin roșu. Primul propune gurmanzilor camembert în crustă cu dulceață de roșii și salată plus biban de mare cu piure de țelină și morcov caramelizat, iar celălalt pate de vită cu dulceață de ceapă și plăcintă de berbecuț cu sos gorgonzola și salată verde. Iar toate acestea vor fi preparate fără perdea, sub ochii celor de la mese, tocmai acesta fiind și noul concept care se implementează începând de astăzi.
35 de lei costă un astfel de meniu, la care se adaugă 10 lei intrare la concertul susținut de Nelu Ploieșteanu, care completează inaugurarea de la Irish.
Alertă de ultimă oră emisă de meteorologi: Botoșani, sub COD GALBEN de vânt
Redacția Botoșăneanul
Mar 22, 2025
Un botoșănean preia conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Suceava
Andreea Coțovanu
Mar 22, 2025
Vitezoman prins de polițiștii botoșăneni cu aproape 150 km la oră
Redacția Botoșăneanul
Mar 22, 2025
Crin Antonescu la Botoșani: Nu e normal să plătești miniștrii, parlamentarii ca pe ospătari – VIDEO
Redacția Botoșăneanul
Mar 22, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile