La o săptămână după ce și-a redeschis și partea de la demisol, își inaugurează și zona de show cooking. Și nu oricum, ci printr-un inedit duel între doi chefi, Silviu Furdui și Vlad Munteanu.
Cei doi pregătesc pentru seara de sâmbătă, de la Grand Irish Pub, o confruntare meniu vin alb vs. meniu vin roșu. Primul propune gurmanzilor camembert în crustă cu dulceață de roșii și salată plus biban de mare cu piure de țelină și morcov caramelizat, iar celălalt pate de vită cu dulceață de ceapă și plăcintă de berbecuț cu sos gorgonzola și salată verde. Iar toate acestea vor fi preparate fără perdea, sub ochii celor de la mese, tocmai acesta fiind și noul concept care se implementează începând de astăzi.
35 de lei costă un astfel de meniu, la care se adaugă 10 lei intrare la concertul susținut de Nelu Ploieșteanu, care completează inaugurarea de la Irish.
Lovitură de teatru: S-ar fi decis renumărarea voturilor de la primul tur al alegerilor prezidențiale
Redacția Botoșăneanul
Nov 28, 2024
AVARIA de pe Sucevei lasă fără apă o mulțime de botoșăneni
Redacția Botoșăneanul
Nov 28, 2024
Botoșăneni AMENDAȚI de polițiști după ce au sunat la 112
Redacția Botoșăneanul
Nov 28, 2024
ACUM: Depunere de jurământ în plenul județean - VIDEO
Redacția Botoșăneanul
Nov 28, 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 28, 2024