Restaurantul pe care îl deține soțul unei botoșănence a devenit ținta unor acuzații grave legate de preparate și de servire.
Un client a trecut pragul restaurantului lor, însă a fost complet dezamăgit de ce a găsit acolo, scrie România TV.
Pe lângă cariera pe care și-a constuit-o în televiziune, Dani Oțil, soțul botoșănencei Gabriela Prisacariu, a decis să se dezvolte și într-un alt domeniu. Astfel, și-a deshis un restaurant de lux.
Prețurile din local nu sunt pentru toate buzunarele, iar clienții se așteaptă, așa cum este și firesc, ca și calitatea să fie pe măsură. Un străin care a mâncat în restaurantul său nu a fost deloc mulțumit, iar recenzia pe care a lăsat-o a fost una extrem de dură.
„Părțile rele:
Părțile bune: Aaaa, nu...", se arată în recenzia clientului respectiv.
Restaurantul soților Oțil are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt și ele diversificate. Cei care vor să mănânce în localul de fițe și să își facă toate poftele trebuie să scoată o sumă frumușică din buzunar.
Meniul este variat și include burgeri, paste, pește, pizza, aperitive sau porții de fructe de mare. Cei care vor să guste din burgerul de vită cu cartofi prăjiți trebuie să plătească 48 de lei.
Prețul este destul de mare, având în vedere că o ceafă de porc costă aici numai 18 lei. Desigur, puteți opta întotdeauna pentru preparate mai ieftine, pentru că și cele care costă mai puțin pot fi la fel de delicioase.
(Sursa foto: depositphotos.com)
Flăcări în municipiu, un container a luat foc
Redacția Botoșăneanul
Nov 24, 2024
Vot în spatele gratiilor: Sute de deținuți au votat pentru viitor
Redacția Botoșăneanul
Nov 24, 2024
Bărbat imobilizat de jandarmi după ce a făcut scandal în două secții de votare
Redacția Botoșăneanul
Nov 24, 2024
Ora 19:00 – Botoșani la coada clasamentului la prezența la vot
Redacția Botoșăneanul
Nov 24, 2024