Joi, 20 martie, Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani a obținut rezultate remarcabile la etapa județeană a Concursului Național de Nutriție și Alimentație Sănătoasă din cadrul proiectului „CULINARIADA”, ediția a VI-a.
Evenimentul a fost aprobat cu Ordinul MEC Nr. 3.026 / 14.01.2025 și a reunit 40 de echipe din județul Botoșani, care au concurat cu preparate tradiționale specifice regiunilor lor.
La categoria deserturi, echipele formate din Pavăl Georgiana și Nicolosi Giada, coordonate de dna profesor Cântec Elena, au obținut Premiul I și s-au calificat pentru etapa națională, o realizare deosebită pentru elevii și profesoara lor. De asemenea, echipele formate din Miron Ștefan și Croitoriu Dorin, respectiv Buțura Amalia și Popovici Carina, coordonate de profesor Acatrinei Cătălina, au primit Premiul Special la categoria deserturi.
În cadrul concursului, au fost prezentate 24 de preparate de bază și 16 deserturi, iar cele 40 de echipe au fost coordonate de 32 de profesori din 10 unități de învățământ din județul Botoșani. Aceste rezultate excelente reflectă nu doar talentul și dedicarea elevilor Colegiului Economic „Octav Onicescu”, dar și angajamentul profesorilor care i-au ghidat pe parcursul acestui concurs deosebit.
„Felicitări și succes elevilor noștri!” au transmis reprezentanții Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani.
FAZA ZILEI Iftime a aflat de la Budăi unde să-și bage banii: Mi-ai dat un pont – VIDEO
Oana Sava
Mar 22, 2025
Mutu a dezvăluit motivele pentru care a fost dat afară după meciul cu Botoșaniul: Nu glumesc
Redacția Botoșăneanul
Mar 22, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile