Interviuri
FLASH INTERVIU Mihai Ţâbuleac : PNL-ul l-am ales din 1992
A vrut să revină acasă, iar casa sa politică este PNL. Aceasta este, în rezumat, explicaţia pe care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mihai Ţâbuleac o dă reînscrierii sale în partid. Ex-preşedintele PNL Botoşani este sigur că pentru actorii politici botoşăneni întoarcerea sa după şase ani în partidul care l-a consacrat nu constituie o surpriză.
-    Am văzut o adeziune de-a dvs., de asta v-am sunat, vă spun direct.
-    Firesc a fost să depun o adeziune la PNL, a fost un gest absolut firesc. Sunt convins că toată lumea, în momentul în care am demisionat din PDL, se aştepta să mă întorc în partidul meu natural.
-    De ce aţi ales PNL şi nu altă formaţiune?
-    PNL-ul l-am ales din 1992 şi în ultimii ani de zile a fost o chestiune deplasată că n-am mai acţionat în PNL . Pur şi simplu a fost întâmplare pe care n-am mai putut să o corectez decât la sfârşitul mandatului.
-    Regretaţi acum că aţi plecat atunci din partid?
-    Că în 2006 am plecat din PNL, da, dar lucrul ăsta l-am spus chiar la vremea respectivă. Am făcut acel gest pentru că am sărit atunci în sprijinul lui Theodor Stolojan care se afla la un moment dat într-o situaţie specială din cauza războiului dintre palate şi din acel moment n-a mai fost cale de întoarcere decât a trebuit să îmi duc mandatul până la capăt şi atunci reîntoarcerea în PNL nu poate fi văzută decât ca un gest absolut firesc.
-    Aţi mai discutat şi cu alţi colaboratori mai apropiaţi din PDL să revină acum în PNL sau este doar un gest singular?
-    Nu, nu, a fost doar decizia mea de a depune o cerere de revenire în PNL.
-    Şi acum luaţi în calcul o candidatură la alegerile parlamentare sau este prematur să discutăm despre aşa ceva?
-    Eu am făcut acest demers ca pe unul de implicare în viaţa comunităţii din care fac parte. Sunt botoşănean şi vreau să mă implic în ceea ce priveşte destinele botoşănenilor şi lucrul acesta nu se poate face decât prin înscrierea într-un partid. Nu eu personal iau decizii în ceea ce priveşte promovarea în interiorul partidului.
CITEŞTE ŞI:
 Transferul toamnei în politică – fostul preşedinte Ţâbuleac a schimbat partidul – DOCUMENT

INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
Loading...
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
Mai trasesit dar de ce nu ai veniot cand erai matale saf la CEJEU ? Era osul dulce si gras ? Acum al adulmeci hai?
22 septembrie 2012, 18:33
Dl TABULEAC A LUAT SI CATEII CU EL ALATURI IN PNL? RIZA,BULGARU,IONESCU,RADASANU,ETC?
20 septembrie 2012, 09:14
limitand numarul de mandate la unul,peste vreo 6-7 mii de ani ai avea si tu o sansa !
18 septembrie 2012, 11:33
i&afaceriViaţă sănătoasăCulturăTimp liberFunSportITMultimediaPremierul unghieră (şerveţele Puff)17 septembrie 2012 – 21:21Twitter Facebook Email ImprimăFoto: Karina Knapek / Intact Images123Ascunde explicaţiaESENTIALClick aici pentru a citi lista de comandă fostului premier Mihai Răzvan UngureanuCare erau grijile care îl bântuiau pe Mihai Răzvan Ungureanu, premier abia instalat în funcţie? Cum să scoată ţara din recesiune? Cum să organizeze salvarea satelor izolate de urgia căderilor istorice de zăpadă? Cum să dialogheze cu manifestanţii din Piaţa Universităţii, care protestau şi la –20 de grade? Nici gând! Primul-ministru MRU a avut ca decizie prioritară achiziţia unui lung şir de loţiuni, parfumuri, creme, forfecuţe, pomezi, dezinfectante, odorizante care să-i asigure confortul pe banii statului. În plus, o listă de băuturi fine cât să umple rafturile unui bar frecventat de gâturile cu fiţe. Iată prima parte a inventarului pus la dispoziţia lui MRU de funcţionarii Guvernului.Jurnalul Naţional_______________________________________- Deodorant stick sans alcool - Armani Code by Giorgio Armani (75g) - 1 buc.- Lip Care - with propolis organic beeswax and olive oil - 1 buc.- Deodorant roll-on Neo by Givenchy (75ml) - 1 buc.- Eau florale - Petale de rose lotion naturelle (100ml) - 1 buc.- Antiperspirant deodorant roll-on - Clinique skin supplies for men (75ml) . 1 buc.- Cremă Apivita - Men's care - Antiwrinkle anti-fatigue (50ml) - 1 buc.- Parfum - Givenchy pour homme blue label aftershave (100ml) - 1 buc.- Aftershave - Apivita Men's care balm moisture and soothes (100ml) - 1 buc.- Şampon - Head&Shoulders anti dandruff for men hair endurance - 1 buc.- Cremă de faţă - Clinique - skin supplies for men maximum hydrator - 1 buc.- Ser fiziologic - 9mg/ml - 10 fiole de la antibiotice a+1buc.- Plasturi - Neosheer (mici) - 3 buc.- Medicomp de la Hartmann - comprese sterile - 1 cutie- Netildex - picături oftalmologice, soluţie unidoză - ptr. uz oftalmologic - 20 flacoane a 0,3 ml - 1 buc.- Seringi - 10 ml Parasel - 3 buc.- Faşă sterilă - 1 buc.- Şerveţele Puff - 1 cutie- Prosoape de hârtie - o rolă- Hârtie igienică - 2 suluri (albă)- Cremă Bepanthene Plus - 50mg/g (50g) - 1 buc.- Baneocin unguent de la Sandoz - 1 buc.- Alcon Tobrex - 3 mg/g - unguent oftalmologic - 1 buc.- BioRepair - Zahncreme (2 ml) - 1 buc.- Pahar (2 buc.)- Pieptene cu dinţi scurţi şi mărunţi - 1 buc.- Prosoape faţă - 4 buc.- Prosoape corp - 3 buc.- Papuci de casă - mărimea 43 (albi, 1 pereche)- Spray Forest Essentials - Stress Reliever (10 ml) - 2 buc- Spray Forest Essentials - Sound Sleep (10ml) - 2 buc- Coş de gunoi - 1 buc- Periuţă de dinţi - Colgate 360, Deep clean, medium - 1 buc.- Trusă - unghieră, pensetă, set pile unghii, forfecuţă (mică şi mare) - 2 buc.- Plasturi mici tratament pentru băşici - Urgo - 1 buc.- Pasta de dinţi - Colgate Total Advanced Whitening - 1 buc.- Săpun Dove Fresh touch (verde) - 2 buc.- Beţişoare de urechi - Septona Cotton Care - 1 cutie- Apă de urechi Odol Extra Fresh - 150 ml - 1 buc.- Deodorant pour homme . Armani Code bz Giorgio Armani - 1 buc.- Parfum Lolita Lempika au masculin - 1 buc.- Deodorant - Neo - by Givency - 1 buc.- Deodorant roll-on - Neo - by Givency - 1 buc.- Spumă de ras Gillette series Protecting Koruyucu - 1 buc.- Şerveţele dezinfectante - Mikrozid Tucher (150 buc.) - 1 buc.- Voltaren Emulgel 1% - 50g - 1 buc.- Parfum Lalique White, eau de toilette pour homme (75ml) - 1 buc.- Givenchy pour homme - blue label, eau de toilette vaporisateur spray (100ml) - 1 buc.- Aparat de ras - Gillette Fusion 5 lame - 1 buc + rezerve - 4 buc.- Parfum Roadster by Cartier - 1 buc.- Parfum Givenchy Play - 1 buc.- Şampon Hair & Body Hzdro Basics (60 ml) - 1 buc.- Parfum Fahrenheit by Dior (de 50 ml şi 100 ml) - 1 buc.- Loţiune de corp - L'Occitane - Lait corporele Verveine (250 ml) - 1 buc- Gel de duş - L'Occitane - Gel douche Verveine (250 ml) - 1 buc.- Spray antibacterial Touch instant sanitizer (59 ml) - 1 buc.- Cremă de mâini - Apivita - Hand Care (50 ml)- Cremă de mâini Clinique . Stop sign Hand repair (75 ml)- Aftershave - Collistar - Linea Uomo - Dopobarba Pelli Sensibili (100 ml) - 1 buc.- Parfum - Mont Blanc Hommo Exceptionnel eau de toilette (75 ml) - 1 buc.- Hugo Boss . eau de toilette (100 ml) - 1 buc.
18 septembrie 2012, 11:31
Cred că ar trebui limitate numărul de mandate la unu,atât la CL,CJ,Parlament,Cameră,Primar!Dând posibilitatea de a candida succesiv la fiecare din ele,pentru ca oamenii cunoscând personajul,să aleagă corect!În felul ăsta şi campaniile electorale ar deveni civilizate şi puţin costisitoare!
18 septembrie 2012, 10:25
OILE RATACITE SUNT ADUSE INAPOI LA STANA. BOMBA ESTE ALTA,TOV SORESCU MERGE LA DEPUTATI IAR LOCUL TOV TABULEAC ESTE PENTRU PROIECTUL DE ADUCERE A APEI DIN PRUT LA BOTOSANI PRIN FONDURILE EUROPENE. ZECIALA ,O FI PENTRU CINEVA??????????CA DOAR TOV TABULEAC A SCHIMBAT APAGRUP IN APANOVA PENTRU ACEASTA INVESTITIE. BANI TREBUIE SA RAMANA IN FAMILIE.....
17 septembrie 2012, 20:44
oare de ce n-o fi demisionat ...cand era la guvernare? toti ! da' absolut toti sunteti niste jigodii ordinare...cu un caracter deosebit...de rapanos!
17 septembrie 2012, 20:12
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Am venit într-o țară săracă, în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine nu sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8396 lei
USD
Dolarul SUA
4.4406 lei
CHF
Francul elveţian
4.5685 lei
GBP
Lira sterlină
5.4098 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1220 lei
XAU
Gramul de aur
247.0285 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2509 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3804 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9040 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1766 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1775 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6490 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.