Interviuri
INTERVIU Costică Macaleţi : „Am avut un ajutor substanţial de la Răzvan Rotaru”

10 ani, atît a împlinit Costică Macaleţi de cînd ocupă aproape fără încetare funcţii publice. A fost jumătate de an consilier judeţean, aproape patru ani prefect, iar în 2004 a devenit deputat. În vara lui 2008 a suferit un eşec usturător la Primăria Botoşani, însă după numai jumătate de an, candidînd tot pe un colegiu din municipiu, a dobîndit al doilea mandat consecutiv de parlamentar. Pe 29 mai a recîştigat categoric preşedinţia organizaţiei municipale a PSD, într-o dispută cu mult mai tînărul Costel Lupaşcu, cel care i-a reproşat că se află în fruntea unei „organizaţii de şmecheri”.

- Cum e să conduci o organizaţie de şmecheri?
- Să conduci o „organizaţie de şmecheri”, ca să-l parafrazăm pe colegul nostru Lupaşcu, nu-i simplu deloc. Politica este o activitate benevolă şi fac politică cei care sînt atraşi de politică sau care au diverse interese. Nu-i simplu de condus, mai ales că însuşirile umane, de cele mai multe ori, îşi spun cuvîntul şi mă refer la orgolii, invidii ş.a.m.d. Nu-i simplu de condus o orgnizaţie, chiar mai mică sau mai mare.

- Deci nu-i una de şmecheri?

- Nu, indiscutabil, nu este o organizaţie de şmecheri...

- Dar de ce este atunci?

- ... Mai ales că baza a ceea ce înseamnă o viitoare guvernare sau o viitoare ocupare a posturilor din instituţiile deconcentrate se face din nucleul organizaţiei municipale sau din teritoriu, din judeţ şi trebuie să ai buni profesionişti, oameni care au mai condus la viaţa lor structuri şi cred că trebuie şi selectaţi foarte bine că altfel ne trezim că punem la Ape oameni de la Loto şi cînd sînt inundaţii dăm din colţ în colţ sau punem la spital nu ştiu ce dansator sau balerin ş.a.m.d. Cred că trebuie fiecare meserie să îşi găsească locul acolo unde îi este locul.

„Nu aveam alt candidat pregătit sau scos la rampă pentru a candida la Primăria Botoşani”

- Pe de altă parte, la acea conferinţă municipală de alegeri, vi s-au reproşat şi unele lucruri pornite de la date statistice, care nu prea pot fi contestate, cum ar fi rezultatul de la alegerile pentru Primăria Botoşani din 2008, cînd aţi avut un scor de 15%.

- Da, scorul din 2008, mă rog, eu n-aş vrea să aduc justificări, dar principalul candidat Cătălin Flutur era pe val, era primar în funcţie şi probabil n-am fost nici eu cea mai bună variantă.

- Vi s-a impus?

- Dacă ar fi fost în 2005 probabil lucrurile erau altfel. Apropos de impus sau nu, nu mi s-a impus o asemenea candidatură, dar la vremea respectivă nici nu aveam alt candidat pregătit sau scos la rampă pentru a candida la Primăria Botoşani. Eu îmi însuşesc înfrîngerea de atunci. La Consiliul Local rezultatul a fost mai bun, s-au scoscinci consilieri, dar faptul că nu am putut avea nici măcar un viceprimar e o înfrîngere dureroasă. A fost şi la nivel de judeţ înfrîngere, la care unii nu se aşteaptau şi aveau pretenţii mult mai mari.

Conţac – „un stil de conducere dictatorial”

- Vă referiţi la fostul preşedinte al organizaţiei?

- Da.

- Mai discutaţi cu dl.Conţac, vă mai întîlniţi?

- Nu... ne-am mai întîlnit de cîteva ori, ne-am salutat, dar nu am intrat în discuţii şi nici în detalii.

- Dar aţi fost o mulţime de ani colegi de partid, ce v-a făcut ca, după un număr de ani în care i-aţi fost alături sau l-aţi tolerat, nu ştiu exact care este expresia cea mai potrivită, să vă împotriviţi cumva politicii d-lui?

- În ultimul timp, cred că şi datorită înfrîngerilor, era mai puţin de înţeles, şi deciziile pe care le lua nu erau dintotdeauna cele mai sănătoase. De altfel, el este un om bine înfipt în realităţi, dar cu un stil de conducere dictatorial, ceea ce la partid e mai greu de impus şi mai ales atunci cînd încerci să îţi aduci în organizaţie sau să îţi plasezi pe orbita politicii neamuri, fini, afini ş.a.m.d. Lucrul ăsta e deranjant şi eu m-am ferit de aşa ceva, nu că n-aş fi avut cereri în sensul acesta, dar m-am ferit avînd o jenă totală la asemenea decizii.

- Spuneţi că v-aţi ferit de lucruri de genul acesta, dar vi se reproşează mereu faptul că îl susţineţi pe şeful de la tineret, pe Răzvan Rotaru.

- Da, îl susţin şi îl voi susţine atît timp cît va face treabă. Eu am cîţiva amici de partid, cîţiva colegi foarte buni, care s-au înhămat în sensul bun şi total la treabă. Dacă Răzvan Rotaru nu se înhamă la treabă nu îl voi mai susţine.

- Dar de unde dragostea asta politică faţă de d-lui?

- A fost o chestiune absolut reciproc. Eu am avut un ajutor substanţial, vorbesc ca muncă, în campaniile partidului, necondiţionat. A venit la munca de partid fără să pună condiţii.

„Eu l-am rugat pe prefect doar să fie drept”

- Condiţionat sau necondiţionat, a ajuns pînă la urmă şef la Garda de Mediu.

- A, bun, a fost o recompensă în sensul ăsta şi a făcut o figură bună acolo chiar punîndu-se de-a curmezişul unor decizii ale mai marilor judeţului, ceea ce denotă curaj şi atitudine.

- Chiar dl.prefect spunea odată într-un cadru oficial că aţi fost la d-lui să interveniţi pentru Răzvan Rotaru să îl lase în pace sau ceva de genul ăsta.

- Nu, nu, intervenţia n-a fost de genul ăsta. Eu l-am rugat doar să fie drept, „drept Măria Ta”, un lucru pe care el a dorit să îl spună la presă. Eu nu i-am cerut altceva, am avut poziţia domniei sale şi e una în care trebuie să fii foarte echilibrat.

- Şi d-lui n-a fost atunci?

- Nu, faptul că a ieşit în presă cu discuţii absolut particulare şi deturnînd sensul discuţiei mele mi s-a părut puţin deplasat.

Costica Macaleti

„În 30 şi ceva de ani de serviciu n-am avut concediu medical”

- Apropos de funcţia de prefect, pe care aţi deţinut-o aproape patru ani, nu purtaţi o nostalgie a acelei perioade?

- Nu, eu întotdeauna, dincolo de funcţiile pe care le-am avut, am fost un om extraordinar de disciplinat la serviciu. În 30 şi ceva de ani de serviciu n-am avut concediu medical, nu ţin minte să fi fost sancţionat sau să mi se ia din salariu, deşi am avut discuţii şi mai contondente cu unii şefi.

- Dar unde vă simţiţi mai bine sau ce este mai pe placul dvs., unde credeţi că aţi dat randament mai bun, la Prefectură sau în Camera Deputaţilor?

- Luînd ca serviciu în sine e mai aplicată activitatea la Prefectură, deci în Executiv. Vezi că în urmă poate rămîne ceva sau decizia ta poate să aibă urmări bune sau mai puţin bune decît în Legislativ. Discutam înainte de interviu despre faptul că încă nu există o separaţie a puterilor în stat şi faptul că în treburile Legislativului se amestecă foarte mult Executivul venind cu foarte multe iniţiative sau cu puncte de vedere asupra legislaţiei, mi se pare absolut incorect şi incomod.

„Viaţa de parlamentar se simte mai puţin pentru că nu am calitatea de lider de grup ca să ies în faţă ca imagine”

- Sînteţi după şase ani de deputăţie. Majoritatea oamenilor cînd ne văd, ştiind că sîntem jurnalişti, ne zic, „dom’ne zi-i lui ăla să spună un lucru concret care l-a făcut pentru Botoşani”. Spuneţi-ne un lucru concret pe care l-aţi făcut pentru Botoşani.

- Din perioada în care am fost prefect, ceea ce guvernarea PSD de la vremea respectivă, am fost şi eu o mică rotiţă neimportantă la acel angrenaj, cu excepţia sincopelor pe care le-a avut guvernarea PSD. În partea cealaltă, de Legislativ, că m-aţi întrebat ce am făcut în ultimii şase ani, am fost coautor la o serie de legi legate de partea de administraţie, inclusiv cea a migraţiei politice, care din punctul meu de vedere n-a fost dusă pînă la capăt, în sensul că trebuia să îşi pună la bătaie şi parlamentarii mandatele în momentul în care părăsesc partidele, aşa cum e valabil pentru consilierii locali şi judeţeni, la modificările legii 215 (a administraţiei publice locale – n.r.), la iniţiativele legate de partea de droguri, am fost co-iniţiator cu doctorul Ciuhodaru de la Iaşi, care între timp ne-a şi părăsit, ca partid, cîteva chestiuni la legea învăţămîntului legat de normele diactice, cele de 16-18 ore, la ducerea în faţă şi ca salarii a învăţătorilor şi institutorilor, semnatar al moţiunilor care au fost, inclusiv cea de suspendare a preşedintelui Băsescu, chiar şi ultima moţiune... Dar probabil, viaţa de parlamentar se simte mai puţin pentru că nu am calitatea de lider de grup ca să ies în faţă ca imagine.

- Lumea cînd întreabă despre un lucru concret se gîndeşte la un drum, la un pod, la o clădire construită, la ceva de genul ăsta...

- Aaa, nu...

- ... La aducerea unor fonduri într-o expresie

- În afară de faptul că am participat la voturile bugetelor, inclusiv cele pentru Botoşani, la conducta de gaz, care a trecut prin Parlament ca fonduri şi, în general, ce s-a adus în Botoşani şi noi am fost consultaţi ca grup parlamentar, vorbesc la nivel de Botoşani, am fost totdeauna de acord pentru aducerea de fonduri, inclusiv vama de la Rădăuţi Prut care mereu s-a lăsat aşteptată, să fie deschisă.

„N-am crezut că Geoană va pierde alegerile”

- Cît mai stă PSD în Opoziţie?

- Dacă nimic senzaţional nu se întîmplă încă doi ani de zile.

- Dl.Marcu spunea într-un interviu pe care i l-am luat în urmă cu cîteva săptămîni că a presimţit după anunţarea exit-poll – urilor că Mircea Geoană o să piardă alegerile. Dvs. aţi presimţit acelaşi lucru?

- Nu, n-am crezut că Geoană va pierde alegerile, mai ales cu o asemenea situaţie, în care toate forţele politice s-au îndreptat împotriva lui Băsescu. La fel cum a fost în 2004, cînd toate forţele politice s-au coalizat împotriva lui Năstase. Atunci eram aproape sigur că Năstase va pierde, deşi a avut o guvernare cu creştere economică, dincolo de neregulile care s-au întîmplat şi atunci, dar chiar n-am crezut că Geoană va pierde alegerile.

„Cînd va exista un candidat valabil pentru funcţia de preşedinte la municipiu, nu voi mai candida”

C.Macaleti- De ce nu îl concuraţi pe Gheorghe Marcu la preşedinţia organizaţiei judeţene?

- Nu ştiu, nu m-am gîndit la a-l concura. Faptul că împreună reuşim să facem o echipă şi să ne respectăm reciproc ca parteneri de echipă, cred că e în regulă.

- În 2012 mai candidaţi la vreo funcţie publică?

- Mi s-a mai pus această întrebare şi mi s-a pus întrebarea asta şi de mai marii partidului şi de colegii de aici. În momentul cînd va exista un candidat, din punctul meu de vedere, valabil pentru funcţia de preşedinte la municipiu, nu voi mai candida. Dar dacă va fi un coleg care nu corespunde la ceea ce trebuie făcut pe o asemenea funcţie, voi candida.

- Răzvan Rotaru ar corespunde?

- Da şi nu numai Răzvan Rotaru, mai sînt tineri şi din seniori care pot ocupa această funcţie. Eu mereu i-am îndemnat şi mai mult ca oricînd există democraţie de partid la noi, la nivel de Botoşani, şi am îndemnat la fiecare şedinţă de organizaţie locală şi le-am spus : „candidaţi pentru funcţii, începînd cu cea de preşedinte pînă la...”.

„După ce ce liniştim cu alegerile interne, trebuie scoşi oamenii la rampă”

- Cînd am spus funcţie publică mă gîndeam în primul rînd la alegerile locale, la cele parlamentare.

- A, nu, la asta mai mă gîndesc. Am lansat şi am deschis aceste candidaturi şi sigur în urma unui sondaj de opinie, pentru că trebuie să facem din ce în ce mai tehnic, pentru că tot mai tehnică devine politica, cel care va fi cel mai bun în sondajul de opinie va fi candidatul pentru municipiu, pentru judeţ.

- Bine, acum contează şi cine comandă sondajul şi cine îl face.

- Nu, în momentul în care sînt mai mulţi candidaţi din interiorul partidului, nu cred că poţi influenţa într-un fel sau altul. Sau, dacă exsistă vreo suspiciune în acest sens, se poate comanda un sondaj de la o firmă neutră, specializată, care chiar nu cred să existe vreo suspiciune în sensul ăsta. Dar cred că candidaturile, după ce ce liniştim cu alegerile interne, trebuie scoşi oamenii la rampă să-şi prezinte ceea ce pot, ceea ce vor să facă, ce pot demonstra în oglindă cu adversarii politici. 

Interviu realizat de Sergiu BĂLĂŞCĂU

Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
SPORTUL după sărbători, cum scăpăm de kilogramele în plus: INTERVIU cu instructorul sportiv a mai multor botoșănence - FOTOGALERIE
M-am îngrășat este probabil expresia cea mai folosită după trecerea sărbătorilor de iarnă. Bucatele tradiționale au fost de nerefuzat, iar kilogramele și-au făcut apariția în diferite zone ale corpului.
INTERVIU cu un creator de modă din Botoșani: Ce purtăm de Crăciun și Revelion? CULOAREA care a devenit… tabu - GALERIE FOTO
Perioada sărbătorilor este cu siguranță una în care botoșănencele vor să fie cele mai frumoase. Pe lângă faptul că își fac programare din timp la saloanele de înfrumusețare, acestea își pregătesc cu grijă ținutele, atât pentru cele trei zile de Crăciun cât și pentru Revelion.
INTERVIU medic nutriționist despre lăcomia de sărbători: Cum putem repara greșeala? / Nu mai mâncăm deloc
Masa de Crăciun, un „boom” culinar: RECOMANDĂRI de la un medic nutriționist de la Botoșani pentru cei lacomi și nu numai
INTERVIU Dimitrie Sturdza, milionarul campion botezat de Regele Mihai: Marea Unire în ziua de astăzi este Marea Rușine / Noi moldovenii am devenit un fel de rezervor de vot
Eroul nostru de astăzi are o viață care n-ar putea fi cuprinsă fidel nici într-un film și nici chiar într-o carte. Face parte din celebra familia Sturdza care i-a dat Moldovei, printre alții, pe Ioniță Sandu Sturdza și Mihail Sturdza, domnitori în secolul al XIX - lea.
Video INTERVIU: Îngerul din Botoșani care salvează vieți la Fundeni, mărturisiri din tinerețe și sala de operații - GALERIE FOTO
Doina Hrehoreț este singurul medic chirurg din România și Europa de Est care face transplanturi de ficat. S-a născut la Botoșani, pe 26 noiembre 1967 şi este absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.
INTERVIU: Femeia din spatele celui mai puternic om al județului
„În spatele unui bărbat puternic se află o femeie puternică” – autor necunoscut.
INTERVIU Minodora Vasiliu: Nu am avut niciodată probleme cu politica / Nu trebuie creată panică
Minodora Vasiliu este de aproape zece ani de zile directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani. Este una din puținele reprezentante ale sexului frumos din fruntea serviciilor publice deconcentrate din Botoșani și are în subordine aproximativ 200 de salariați. Medic veterinar de profesie, șefa DSVSA este și una dintre cele mai elegante apariții de la Botoșani. 
Flash INTERVIU: Costel Enache, antrenorul de la FC Botoșani: Adversarii sunt foarte puternici
Antrenorul principal de la FC Botoșani a oferit un interviu din cantonamentul pe care roș-alb-albaștrii îl au în Austria.
Un mare nesimtit si nenorocit Macaleti asta, nu a facut nimik atatia ani, de asta nu il voteaza lumea, vai de el - sa nu aiba sa spuna ce a facut in 6 ani de parlamentar--RUSINE- si se spune ca cine se aseamana se aduna il are alaturi pe balbaitul ala de Marian Sergiu si pe hotul si proxenetul de Rotaru Razvan, valori mari , nu gluma, Rotaru asta inca mai merge si se recomanda ca fiind sef la Garda de Mediu, un jegos. Macaleti esti un cadavru, pute de la tine
21 iunie 2010, 09:27
esti un mare mincinos nene costica---la fel ca si partidul din care faci parte---cat ai fost prefect ai facut avere cu pamanturile statului,iar acum te dai cinstit---esti un ZERO BARAT!!!!
19 iunie 2010, 20:38
19 iunie 2010, 20:35
Domnule Macalet atentie cu pirjoalele nu mai mincaatitea pirjoale ca uite ce buhait la fata esti si dai rau in pozamai ia si tu o patlagica murata o capsuna putina frisca nebatuta si mai ales ca am auzit fereasca dumnezeu ca mamuca ce ingrediente "speciale" are si pe care le adauga prin mincare de te apuca durerile de lingurica,multe verdeturi,te tine verde si frumos,sfatul meu,acuma tu faci cum vrei!!!!!
19 iunie 2010, 15:23
Domnule Deputat Macalet,cred ca sunt putine cuvintele care sa spuna ca sinteti deosebit,si capabil ,ca ati facut multe pentru partid si oamenii partidului,sint oameni care va iubesc si apreciaza,va asteptam primar,sau prefect,sau presedinte de CJ,sinteti potrivit pentru ce functie vreti dumneavoastra ,va sustinem!!!!!!
19 iunie 2010, 15:16
Costica ,dar cui ii vinzi tu povesti din astea cu invidia pe tine,rautate,chiar te crezi asa de bun si crezi ca ai macar un singur lucru in viata ta pentru care sa fii invidiat nenicule,ne faci sa "riiiiiiidem" ne pare rau sa-ti spunem dar credem ca esti chiar demn de mila ,esti un nimeni!n-ai facut nimic pentru Botosani si nimic in general COSTICA ,mai incet cu laudele fufa unde-i la Marea Adriatica???? da bine te-ai gindit Costica,ne pare rau noua ca nu ne-am gindit inaintea ta ,faceam un ban!!!!
19 iunie 2010, 15:11
Mult fariseism in unele afirmatii ale domnului deputat. Ma refer aici la unii "profesionisti "pe care psd-ul i-a "desantat" pe post de "parasutisti "la unele institutii din judet in urma celebrei OG nr 37/2009, acestia avand o singura calitate , reprezentau clientela de partid si erau de alta specialitate. Asa ca lasati-o mai moale dom deputat cu nucleul de profesionisti care musai trebuie sa fie din psd. Profesionisti pur si simplu, fara aliniere politica nu se poate? Politicul a ajuns o pecingine pe obrazul tarii fiindca nu tineti cont de principii si de valori, va intereseaza numai puterea cu orice pret indiferent de culoarea politica! Asa nu o sa progresam niciodata. Criteriul de baza in a accede pe functii in optiunea politrucilor e "banul si ghiolabanul". Dixit!
19 iunie 2010, 10:59
bai costica nu te mai c.... atita ca miroaseeeee de nu mai putem sta in botosani,esti un nimeni,esti un zero,esti mutul parlamentului ,si tot asa,te pregatesti de functii in 2012,da chiar nu mai ai rusine,de fapt nu ai ca daca aveai ,nu erai ce-ai ajuns azi,cu f.... cum stai,vai de capul vostru costica,stim valoarea ta,o cunoastem,nu mai insista cu laudele de sine,viitorul tau e la mamuca pe cuptor ,sau in cel mai fericit caz in Turcia
19 iunie 2010, 10:32
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Cu cine votați în turul II al alegerilor prezidențiale?
Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă
Declaraţia zilei
”Încrederea și votul cetățenilor din comuna Păltiniș înseamnă enorm pentru mine și nu face decât să-mi întărească convingerile că vom izbăvi împreună pentru comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru încredere, ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7667 lei
USD
Dolarul SUA
4.3224 lei
CHF
Francul elveţian
4.3685 lei
GBP
Lira sterlină
5.5647 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9774 lei
XAU
Gramul de aur
203.6272 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2467 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4239 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9313 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2621 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6379 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.