Interviuri
INTERVIU Dragoş Bujorean, procurorul jafului din decembrie : Am trei mari regrete
Reţineri, arestări, descinderi, percheziţii, interceptări telefonice, audieri la miezul nopţii, acţiuni sâmbăta şi duminica, toate acestea au făcut parte din cel mai mediatizat caz de tâlhărie petrecută la Botoşani după revoluţie. Lor li s-au adăugat amendarea unora dintre cei mai cunoscuţi avocaţi, dar şi impunerea unor interdicţii care au vizat indirect câteva din cele mai importante persoane din Botoşani, de la primar şi parlamentari, la şefii Poliţiei şi unii judecători. Întreaga anchetă a fost coordonată de un procuror sucevean, detaşat la Botoşani pentru o perioadă limitată de timp şi care şi-a prelungit activitatea în judeţul nostru tocmai pentru finalizarea dosarului. Luni 12 martie dosarul jafului din decembrie a fost înaintat Judecătoriei Botoşani, iar procurorul Dragoş Bujorean şi-a încheiat treaba la Botoşani. În ultima lui zi de muncă la Parchetul de pe lângă Judecătorie a acordat un interviu în exclusivitate pentru Botoşăneanul privitor la ancheta care a costat circa 50.000 de lei.
„Cel mai greu a fost într-adevăr să îi găsim pe autori”

-    V-aţi mai confruntat până acum cu un asemenea caz?
-    Eu personal nu m-am confruntat niciodată, dar nu numai eu personal, dar aparent este una dintre cele mai complexe cauze care a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani. Este o cauză complexă din mai multe puncte de vedere. În primul rând natura infracţiunii, tâlhăria este prin definiţie o infracţiune complexă. Apoi prin valoarea prejudiciului sustras şi numărul mare de persoane implicate a făcut ca să fie o infracţiune complicată. Nu în ultimul rând demersurile ulterioare care vizau scăparea autorilor au complicat mai mult decât era necesar dosarul.

-    Ce a fost cel mai greu în acest caz?
-    ... pauză de câteva secunde Să-i găsim pe autori (râde). Cel mai greu a fost într-adevăr să îi găsim pe autori, iar ulterior să îi găsim şi pe cei care încercau să îi scoată pe autori. Asta a fost cel mai greu... A fost o muncă grea şi intensă şi au fost câteva momente cheie în dosar care ne-au condus pe drumuri bune.

-    Ne puteţi spune unul dintre acestea?
-    A fost o perioadă între 23 şi 25 ianuarie, când au fost reţinute trei persoane, toate trei arestate preventiv ulterior, iar în acele trei zile a fost o concentrare extraordinară de activităţi. Un moment cheie a fost că am identificat la Suceava locul în care s-au dus ei după săvârşirea faptei.
„A fost un moment cheie în dosar”

-    Adică la Carrefour?
-    Nu, ei de la Botoşani s-au întâlnit toţi în zona Lebăda, şi-au închis telefoanele, şi-au scos bateriile telefoanelor ca să nu mai poată fi reperaţi, iar ulterior la Suceava s-au dus la un martor, la un prieten de-al lor şi atunci s-au despărţii. Complicii au venit la Botoşani, iar autorii, Huţanu Daniel, Huţanu Constantin şi Mihalache Andreea au rămas în Suceava. În momentul în care am găsit martorul acela, la locuinţa căruia s-au reunit, s-au clarificat multe lucruri în Suceava. A fost un moment cheie în dosar.

-    Cel puţin imaginea care a fost creată a fost într-o primă etapă de oarecare frânare a anchetei, după care a fost o accelerare teribilă. Au contat în această accelerare hârtiile trimise de tâlhărit, prin avocat, la procurorul general, la IGPR?
-    Nu. Într-o primă fază partea vătămată a avut într-adevăr suspiciuni cu privire la modul în care decurg lucrurile, suspiciuni neîntemeiate. Accelerarea anchetei a intervenit în contextul unor elemente noi care au apărut şi nu s-au datorat memoriilor înaintate de partea vătămată la Bucureşti.

-    S-a vehiculat în nenumărate rânduri şi poate şi dvs. aţi lăsat de înţeles că s-au făcut numeroase presiuni în acest caz. Cam despre ce intervenţii a fost vorba sau poate ne puteţi spune domeniul din care au venit, categoriile sociale.
-    O presiune a fost dată în primul rând de complexitatea cauzei. O cauză complexă pune presiune prin ea însăţi pe anchetatori. O a doua presiune a fost dată de numărul mare de avocaţi din cauză. Este cauză în care au fost, au plecat, iar au revenit între 25 şi 30 de avocaţi. Este o cauză în care, le fiecare audiere, asistau între şase şi 12-13 avocaţi. Ori, pentru orice anchetator este destul de greu să ai de-a face cu astfel de situaţii. Dincolo de lucrurile acestea, au fost şi diverse nemulţumiri din partea inculpaţilor, a apărătorilor inculpaţilor, materializate unele dintre ele în plângeri.

„Îmi doresc ca dosarul să vorbească despre mine, nu eu”
-    Apropos de nemulţimiri, una dintre acestea sau unul dintre reproşuri a fost faptul că dvs. sunteţi relativ nou în magistratură, s-a spus că n-aţi avea decât un an şi ceva, abia v-aţi terminat rezidenţiatul sau urmează să-l terminaţi, ceva de acest gen...
-    Un an şi opt luni...

-    ... Şi n-aţi avea suficientă experienţă să gestionaţi un asemenea caz.
-    Asta e o întrebare.

-    Şi cum le răspundeţi?
-    Răspunsul îl dă dosarul. Un dosar în care au fost cercetate 14 persoane, nouă au fost inculpate. Faţă de toţi nouă au fost luate măsuri preventive, toţi nouă au fost trimişi în judecată. Un dosar din care s-au disjuns alte trei dosare cu privire la infracţiuni grave. Îmi doresc ca dosarul să vorbească despre mine, nu eu. Da, este adevărat, nu am vechime de 20 de ani în magistratură, un an şi şapte-opt luni, atât am.

-    Dar aveţi experienţă.
-    După dosarul ăsta cu certitudine da.

-    Au fost avocaţi amendaţi în acest caz, s-au pus sechestre asiguratorii, au fost percheziţii, descinderi ş.a.m.d. care au generat şi costuri. Cine o să suporte în final aceste costuri?
-    Procedura penală din România spune foarte clar că cheltuielile judiciare vor fi suportate de către inculpaţi în caz de condamnare. Până la condamnare ei se bucură de prezumţia de nevinovăţie. Ca idee, costurile judiciare au fost substanţiale. Într-adevăr, au fost foarte multe activităţi, au fost alocate resurse importante pentru soluţionarea acestui caz. Au fost interceptări telefonice, percheziţii domiciliare pe raza mai multor municipii, au fost descinderi, percheziţii în sistem informatic, localizări. Toate acestea costă, ori statul trebuie să îşi recupereze banii.


„Nu văd de ce mi-ar fi fost teamă”
-    Dată fiind natura infracţiunilor şi persoanele implicate în acest caz – şi mă gândesc în primul rând la cei care acum sunt implicaţi – nu v-a fost teamă pentru integritatea dvs., a familiei?
-    Nici un moment nu mi-a fost teamă.

-    Pentru că locuiţi la Suceava şi nu la Botoşani?
-    Nici gând. Nu văd de ce mi-ar fi fost teamă.

-    N-aţi avut parte de ameninţări, directe sau indirecte, voalate sau mai puţin voalate?
-    Au fost momente tensionate în cursul anchetei, fără ca acest lucru să însemne că a existat un moment de teamă, se spaimă. În fişa postului la noi nu scrie lucrul ăsta, suntem supuşi riscului.

„Am fost aleşi atât eu, cât şi echipa de poliţişti cu care am lucrat”

-    M-am întrebat de nenumărate ori cum aţi ajuns dvs. să vă ocupaţi de acest caz, vi s-a repartizat, l-aţi cerut, care este procedura?
-    Aş putea să vă răspund printr-o sintagmă a părţii vătămate: am fost aleşi. Am fost aleşi atât eu, cât şi echipa de poliţişti cu care am lucrat.

-    Aleşi de către cine?
-    Aleşi de Dumnezeu. Nu trebuia să fiu nici eu, nici echipa de poliţişti cu care am lucrat în cauză. Întâmplarea face că cei doi, Huţanu Daniel şi Mihalache Andreea, s-au predat pe data de 31 decembrie, ori atunci permanenţa la Parchet o asiguram eu, iar la Poliţie, băieţii de la Poliţie şi atunci fiind per serviciul nostru, pe permanenţa noastră, am fost implicaţi în dosar. Iar regula de la Parchet este următoarea: cine ia arestarea preventivă ia şi dosarul în continuare.

-    Şi aşa v-aţi trezit cu ditamai dosarul.
-    Şi aşa...

„Ei trebuiau să scape”

-    Atunci pe 31 decembrie aţi prevăzut ce urmează să se întâmple, că este o cauză atât de complexă sau aţi crezut că este o tâlhărie şi atât?
-    Repet ce am spus iniţial: tâlhăria prin definiţie este o infracţiune complexă. În subsidiar, nu ne-am gândit nici un moment că cei doi se vor preda pe 31 decembrie. Logica bunului simţ face că, dacă vrei să te predai, te predai pe 1, după ce îţi faci revelionul acasă şi nu pe 31. A existat o raţiune pentru care s-au predat pe 31. ca să vă răspund direct la întrebare: nu se aştepta nimeni la o cauză de asemenea complexitate, nu se aştepta nimeni ca de la două persoane bănuite a fi implicate să se ajungă la şapte persoane implicate, cu trei maşini la locul faptei. Nu se aştepta nimeni ca ulterior faptei să se facă demersuri insistente şi presiuni mari asupra părţii vătămate şi martorilor cauzei ca să-şi schimbe declaraţiile.

-    Spuneţi-ne un lucru care se poate spune şi care nu s-a scris, nu s-a aflat până acum din acest dosar.
-    Totul s-a aflat (râde).

-    De exemplu, aţi spus adineauri că există o raţiune pentru care cei doi s-au predat pe 31 decembrie. Care să fi fost?
-    Din punctul nostru de vedere, aşa cum s-a reţinut în rechizitoriu, ei trebuiau să scape. Ei s-au predat ca organele de urmărire penală să ia act de buna lor voinţă, de cooperarea, de colaborarea lor, conduită care urma să îi ajute ulterior, când prin mistificarea probelor, trebuia să fie reţinută o altă încadrare în juridică în sarcina lor decât aceea de tâlhărie, situaţie în care, ţinându-se cont de toate circumstanţele cauzei, deci implicit de conduita lor, ei trebuiau să scape.

-    S-a vehiculat la bursa zvonurilor că ardoarea cu care aţi lucrat la acest caz s-ar datora şi faptului că apărătorul unora dintre inculpaţi este fostul prim-procuror. Cât de veridică este această informaţie.
-    Deloc.

„Sper că toţi se vor regăsi după gratii. Dincolo de asta, Justiţia e oarbă…”
-    V-a mobilizat lucrul ăsta, v-a stimulat?
-    Nu e deloc veridică informaţia. Ardoarea cu care am lucrat la cauză, cu care am lucrat nu doar eu, repet, au fost şi băieţii din Poliţie, a fost pentru că trebuia să se facă dreptate. Punct! Trebuia să se facă dreptate. Faptul că inculpaţii au avut un apărător sau altul, asta a fost opţiunea lor, dar pentru mine nu contat deloc, deloc, deloc, calitatea sau fosta calitate a apărătorilor.

-    Când a fost ziua sau momentul în care aţi fost sută la sută sigur că Daniel Huţanu a fost agresorul şi a fost ajutat de fratele lui?
-    N-a fost o zi, a fost o succesiune de evenimente în care rând pe rând i-am identificat pe fiecare dintre participanţi. Cu privire la identitatea lui Huţanu Daniel, mi-a fost evidentă întrucât partea vătămată l-a recunoscut din capul locului, din primul moment, iar ulterior şi pe Mihalache Andreea, la Poliţie, după fotografie. Cu Huţanu Constantin, fratele lui Daniel, a fost o poveste cu el pentru că noi iniţial l-am avut în mână, neavând suficient indicii, suficiente probe cu privire la el, l-am scăpat, iar confirmarea, certitudinea cu privire la el am avut-o pe 24-25 ianuarie.

-    Câţi dintre cei nouă inculpaţi vor fi condamnaţi la închisoare, la terminarea procesului?
-    Eu îmi doresc ca toţi pentru că faptele lor, indiferent că este vorba de autori sau de complici sau de favorizatori, apreciez că sunt de o gravitate extremă. Şi sunt de o gravitate extremă. Modul lor de acţiune, premeditarea faptelor, dar şi conduita ulterioară faptei, modul în care au acţionat, cu presiuni mari, asupra celor implicaţi în cauză, arată o rezoluţie infracţională ieşită din comun. Sper că toţi se vor regăsi după gratii. Dincolo de asta, Justiţia e oarbă… Am trei mari regrete la finalizarea acestui caz: că nu am reuşit recuperarea banilor, că am scăpat-o pe Simona Huţanu în libertate şi că nu am reuşit arestarea lui Aurel Fediuc.

Interviu realizat de Sergiu BĂLĂŞCĂU

CITEŞTE ŞI:
 Jaful din decembrie: Gata ancheta, lotul Huţanu trimis în judecată – AFLĂ inculpaţii
 Exploziv : Nume grele din oraş acuzate de grave infracţiuni în jaful din decembrieINTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
Loading...
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
lex, crd ca vorbesti prostii. este adevarat ca politistiiau lucrat foarte bine, lucru recunoscurt si de Bujorean, care i-a felicitat public si le-a mentionat si numele. deci o bila alba pentru el, da dovada de mult mai multa minte decat tine. apoi, in acest caz, atat politia cat si parchetul au colaborat extraordinar. din punctul meu de vedere, asta conteaza, nu frustrarile tale de politist.
19 martie 2012, 09:05
DOMNILOR,NU PROCURORU,ESTE PRINCIPALUL PION INTR-O ANCHETA. ESTE VERIGA SLABA. POLITISTI AU O REGINA SI ACEEA ESTE POLITIA JUDICIARA.FELICITARI LA REGINA POLITIE,UNDE NICI BUJOR OFELIT SAU AVOCATUL FAVORIZATOR,NU AU INCURCAT ITILE. NU CRED CA ACEST LITIGIU, ARE LA BAZA ,ACEASTA TALHARIE. CAUZA ESTE BANI DATI DE CAMATAR. MAI AVOCAT PROCUROR,A-I PASIT CU STANGUL?CUM ACCEPTI CA TALHARI SA DEVINA OAMENI C INSTITI. ESTI UN TRADATOR AL JUSTITIE SI INSEAMNA TOOATE CAUZELE PREZENTATE IN INSTANTA DE POPOVICI SA FII ANULATE.SUNT MULTE DE SPUS.CUM A INCEPUT AVOCATURA CU BIROUL DIN CENTRU C U POPOVICI SI ALTI,CU SOTII JUDECATOARE,CAUTATI DREPTATEA LA &&&&&&&&&&&&&&&&&
18 martie 2012, 15:16
sunte ti intra devar un om puternic cu o ratiune de invidiat.foaret de apreciat faptul ca a ti recunoscut faptul ca nu ave ti experienta .un singur lucru as vrea s amai mentionez in legatura cu regrete le d voastra.simona trebuia eliberata domnule procuror are un copilas acasa dar despre aceste simtiri chiar nu ave ti experienta deloc.cu stimaun fost coleg
18 martie 2012, 13:10
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Am venit într-o țară săracă, în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine nu sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8396 lei
USD
Dolarul SUA
4.4406 lei
CHF
Francul elveţian
4.5685 lei
GBP
Lira sterlină
5.4098 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1220 lei
XAU
Gramul de aur
247.0285 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2509 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3804 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9040 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1766 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1775 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6490 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.