Interviuri
INTERVIU Miss Boboc 2011 Mara Bucşinescu : Sunt şi fete mai frumoase decât mine
Mara Bucşinescu este cea mai frumoasă elevă de clasa a IX-a din Botoşani. Ea a obţinut titlul de Miss Boboc Botoşani şi Miss Popularitate 2011. Are 15 ani şi este elevă în clasa aIX-a B la Liceul de Arte ”Ştefan Luchian”, secţia de muzică.
„Ei mi-au spus că sunt frumoasă, dar eu nu sunt foarte sigură de asta”
- Ce te-a determinat să participi la Miss Boboc 2011?
- Probabil că dorinţa de a mă face cunoscută. Voiam să îi fac pe ceilalţi să ştie că şi eu exist în acest liceu. Sunt o persoană mai timidă şi mi-a fost dintotdeauna greu să mă integrez în diferite grupuri sociale.
- Care a fost diferenţa între pregătirea pentru concursurile Miss Boboc Liceul de Arte „Ştefan Luchian” şi Miss Boboc Botoşani?
- Diferenţa a fost că la Miss Boboc Liceul de Arte persoanele cu care am lucrat îmi erau cunoscute, pe când în finală am întâlnit necunoscuţi, dar cu care m-am împrietenit ulterior. A fost o experienţă ce ne-a legat. Bineînţeles că nu au fost la fel de multe momente distractive ca în liceu, dar toate fetele erau prietenoase.
- După părerea ta, ce ai avut în plus faţă de celelalte concurente?
- Nu am înţeles niciodată acest lucru. Nu ştiu ce au văzut membrii juriului mai mult la mine. Ei mi-au spus că sunt frumoasă, dar eu nu sunt foarte sigură de asta.
- Nu crezi că eşti cea mai frumoasă fată din Botoşani?
- Nu, toate eram drăguţe şi în Botoşani sunt fete mult mai frumoase, chiar şi de vârsta mea, dar probabil că ele nu au curajul să se afirme. Nici eu nu l-am avut când am urcat, iniţial, pe scenă şi am văzut mulţimea din public, dar când i-am auzit pe colegii mei strigându-mi numele... m-au încurajat.
„S-au arătat mai interesaţi unii băieţi, dar nu neapărat cei la care mă aşteptam eu”
- Te-ai gândit vreo clipă la o viitoare carieră de model?
- Da, m-am gândit să profesez în acest domeniu, dar nu la nivel înalt. Tratez modelingul doar ca pe un hobby. Cariera pe care o am în vizor este de muzică. Vreau să studiez la Londra sau la Paris în cadrul unei facultăţi de canto clasic.
- Ai fost contactată de agenţii de modeling imediat după obţinerea titlului Miss Boboc Botoşani?
- Nu, nu am fost contactată de vreo agenţie, însă am auzit că voi avea ocazia să merg la vară într-o tabără gratuită . Nu am încă detalii.

- Cum te privesc ceilalţi acum? Ce s-a schimbat în viaţa ta?
- La fel pentru că eu sunt aceeaşi persoană. Colegii sunt la fel pentru că sunt prietenii mei. Ei mă văd aşa cum sunt cu adevărat, chiar dacă unii oameni mă consideră mai rea sau altfel, prietenii mei m-au susţinut dintotdeauna.
- Băieţii sunt, probabil, mai interesaţi acum de tine. Suntem curioşi să aflăm dacă ai o relaţie.
- Într-adevăr s-au arătat mai interesaţi unii băieţi, dar nu neapărat cei la care mă aşteptam eu. Momentan nu am un prieten.
„Este o experienţă de neuitat”
- Povesteşte-ne ceva ”picant” din culisele spectacolului.
- Cel mai ciudat mi s-a părut momentul de dinaintea decernării premiilor când toate concurentele au venit la mine şi m-au îmbrăţişat, fără să înţeleg de ce. Toată lumea mă felicita pentru că se aştepta să câştig, dar eu, nu.
- Ce îţi place să faci în timpul liber?
- Pasiunea mea este în special muzica, pe partea de pian şi canto. Îmi place şi desenul, dar visez să devin o compozitoare renumită de muzică. De asemenea, cartea mea preferată este „Rem”, de Mircea Cărtărescu.
- Au tot apărut tot felul de speculaţii cum că părinţii tăi ar fi influenţat alegerea juriului. Ce părere ai despre acest lucru?
- Da, am auzit, deşi nu cred nimic. Îmi ştiu părinţii şi ştiu că ei mereu luptă corect. M-au ajutat foarte mult în această competiţie, dar nu în felul în care cred oamenii, ci pe plan moral. Am fost surprinsă să aud că sunt persoane şi din străinătate chiar, care m-au votat pentru titlul de Miss Popularitate.
- Ce sfat ai pentru viitoarele concurente la Miss Boboc Botoşani?
- Este o experienţă de neuitat şi le propun să păşească înainte cu tot curajul pentru că nu e nimic de pierdut. Te faci doar mai cunoscut şi mai îndrăgit de cei din jurul tău.
- Vei mai participa şi la alte concursuri de frumuseţe?
- Desigur, pentru că sunt experienţe deosebite. Am în plan să particip la Miss Preuniversitaria, când voi ajunge în clasa a XII-a.
A consemnat Mădălina IACOB
Interviu realizat pentru MediaTIN – ziar editat de Asociaţia B-Right Media în cadrul proiectului „MediaTIN – Iniţierea tinerilor în presă”, cu sprijinul Comisiei Europene, prin Programul Tineret în Acţiune. Mai multe despre această publicaţie pe: http://mediatin.blogspot.com/  şi https://www.facebook.com/pages/MediaTIN/228043747206884
CITEŞTE ŞI:
 Mara Bucşinescu şi Codrin Epuraş au câştigat Miss Boboc 2011
  Finala Boboc 2011 - călărie, tensiune, fuste scurte-scurte - GALERIE FOTO

INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
Loading...
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
photoshop-ul te face mai frumoasa
26 februarie 2012, 13:34
Si ar trebui sa fie o problema faptul ce e fata de consilier ? Daca ar fi avut doar acest "talent", banuiesc ca nu ar fi iesit si Miss Popularitate. Asta a fost pe baza de voturi online, nu ? Adevarul e ca inainte de toate e frumoasa !
25 februarie 2012, 09:37
E FRUMOASA DAR ESTE SI FATA UNUI CONSILIER DE LA PRIMARIA BT
24 februarie 2012, 08:35
AM vazut-o pe Mara o data sau de doua ori.Suntem un fel de rude:D .E foarte frumoasa..
23 februarie 2012, 10:24
nu o cunosc pe Mara personal dar asa e,e frumoasa si simpla si pare o persoana destul de modesta si inteligenta.
21 februarie 2012, 22:34
Mara este si o persoana inteligenta,asa ca nu cred ca e vorba de o "pipita" oarecare ce se bazeaza numai pe frumusetea ei si nu poate vorbi nimic in public.Totusi raspunsurile ei mi s-au parut frumoase.Mai vorbeste dupa ce cunosti persoana respectiva !
20 februarie 2012, 20:08
poate ar trebui sa publicati si despre rezultatele de la olimpiadele scolare ale elevilor( care tocmai se desfasoara), nu numai despre concursuri de frumusete.Vorbim si de inteligenta, nu?
19 februarie 2012, 22:07
Narcisismul asta.Era clar ca o sa castige ea..
19 februarie 2012, 21:23
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Am venit într-o țară săracă, în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine nu sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8396 lei
USD
Dolarul SUA
4.4406 lei
CHF
Francul elveţian
4.5685 lei
GBP
Lira sterlină
5.4098 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1220 lei
XAU
Gramul de aur
247.0285 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2509 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3804 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9040 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1766 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1775 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6490 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.