Interviuri
INTERVIU Roxana Vașniuc: De când sunt eu pe lumea asta mi-am dorit săfiu la televizor / Doar pentru că e nu ştiu ce milionar nu e suficientpentru mine - FOTOGALERIE
Apare mai mereu la posturile centrale de televiziune şi în tabloide, dareste o apariţie relativ rară prin Botoşani. Roxana Vaşniuc a revenitînsă acasă pentru câteva zile, cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi apurtat cu reporterul Botoşăneanul o discuţie despre cariera sa, desprelumea mondenă, despre cum a plecat din judeţ şi a ajuns la posturilecentrale TV. Toate acestea înaintea relansării sale într-o emisiune careva începe să fie difuzată în aproximativ o lună.


"Merită toată suferinţa mea"

-    Ce mai faci tu Roxana?
-    Uite, ce să fac, am venit să sărbătoresc Paştele alături de familie.

-    Şi vii rar, des pe la Botoşani?
-    Din păcate vin destul de rar pe la Botoşani, ajung aproape de două ori acasă, de Paști şi de Crăciun, dar tot răul este spre bine, încerc să-mi fac o carieră acolo, la Bucureşti şi, deşi mi-i foarte greu, aş putea spune că merită toată suferinţa mea, adică ştiu că nu e în van.

-    În ce constă această suferinţă?
-    Părinţii sunt cea mai mare bogăţie pe care o avem şi trebuie să ne bucurăm de părinţi atât timp cât îi avem în viaţă şi vreau să fac asta şi să încerc să-i fac să fie mândri de mie, să îi ajut cât pot, să mă bucur de prezenţa lor şi să le fac viaţa cât mai frumoasă.

-    Şi reuşeşti să-i mulţumeşti?
-    Fac tot ce-mi stă în putinţă, eu zic că da. Atât timp cât ei îmi spun că sunt mândri de mine, asta este cel mai important.
dacă aş numi junglă crede-mă că e mult prea puţin.

"Dacă aş numi-o junglă crede-mă că e mult prea puţin"

-    Cum este lumea asta a showbiz-ului din interior? Te întreb fiindcă se vehiculează foarte multe informaţii care se dovedesc apoi a fi false şi de multe ori se spune că, mai ales ce apare în presa tabloidă, sunt invenţii sau lucruri aranjate dinainte.
-    Nu ştiu… dacă aş numi-o junglă crede-mă că e mult prea puţin. Am tras multe, acum conştientizez ce înseamnă şi, din păcate, de la o lună la alta şi de la un an la altul, se promovează tot mai mult ceea ce înseamnă non-valoare.

-    Am văzut imagini cu tine seara sau noapte, în parc cu o persoană…
-    Sau eşti cu soţia sau iubita ta în parc.

-    Exact! Cum se face că află ziariştii? De aceea există acea bănuială că, de fapt, unul dintre cei doi îşi doresc să ajungă mai cunoscuţi şi anunţă presa.
-    Dar nu neapărat filmează un ziarist, poate, pur şi simplu, un om de rând, vede o persoană cunoscută şi o filmează, ori cu telefonul, ori anunţă pe cineva.

-    Nu se întâmplă să anunţe şi vedeta, cu sau fără ghilimele?
-    Îţi dai seama că se mai întâmplă, depinde de fiecare. Tocmai de aceea există şi această meserie denumită PR ca să aibă grijă de o vedetă şi să o promoveze, acum fiecare se promovează cum consideră că e cel mai bine pentru el.

-    Tu ai apelat la aceste trucuri?
-    Pentru mine este foarte important cum apari la televizor, din păcate am trecut prin unele episoade, dar am ştiut ce să extrag din ele şi, cu siguranţă, am avut parte de nişte lecţii care îmi vor fi de mare folos, chiar şi acum sau mai târziu.

"Îmi doresc o familie, foarte mulţi copii, dar din păcate sau din fericire asta este…"

roxana vasniuc interviu botosaneanul -    Cred că acum vreo două-trei săptămâni am citit în presa naţională că te-ai afla în depresie. Cât este de adevărat?
-    Ţi se pare că sunt în depresie?
-    Acum două-trei săptămâni…
-    Nu! Consider că sunt un om echilibrat, o persoană puternică, gândeşte-te că sunt de vreo zece ani în Bucureşti, fără mamă, fără tată, fără un sprijin, pentru că, în momentul în care treci printr-o durere, printr-un necaz sau doar te doare capul, parcă vrei să-ţi aducă cineva un pahar cu apă, să te întrebe dacă eşti bine. Ei, eu nu prea am parte de lucrurile acestea, aşa că, ce nu te omoară, te face mai puternic. Încă sunt destul de mult cu picioarele pe pământ şi e cam greu să-mi tulbure cineva existenţa. Dar, într-adevăr, depresia e boala secolului, aşa că…
-    Una dintre întrebările frecvente care circulă chiar şi la Botoşani este: fata asta are iubit?
-    Deocamdată nu.
-    Şi nu îţi doreşti o relaţie stabilă?
-     Ba da, îmi doresc o familie, foarte mulţi copii, dar din păcate sau din fericire asta este… Mă simt foarte bine aşa, am foarte mulţi admiratori şi sunt o persoană chibzuită şi nu pot să-mi fac o relaţie doar de dragul de a avea o relaţie, adică, atât timp cât nu sunt sentimente, doar pentru că are nu ştiu ce afacere sau e nu ştiu ce milionar nu e suficient pentru mine.

"Adriana Bahmuţanu m-a remarcat, mi-a oferit o emisiune de muzică populară"

-    Spuneai că ai plecat cam de un deceniu din Botoşani. Cum ai plecat?
-    Sună urât „deceniu”… Am aproape şapte ani de când sunt în televiziune. Primii paşi i-am făcut în Budapeste, la Telemedia, acolo am avut o perioadă de training şi am lucrat un an de zile. A urmat preselecţia de la „Meteo”, de la Kanal D, unde nu m-am luptat cu turcii, ci cu peste 1.200 de concurenţi, am câştigat, am prezentat „Meteo”. S-au desfiinţat „Meteo” şi „Sport” la Kanal D, nici în momentul de faţă nu au, d-na Adriana Bahmuţanu m-a remarcat, mi-a oferit o emisiune de muzică populară şi iată că, timp de patru ani de zile, am avut ocazia să întâlnesc nume importante din muzica populară românească. Am cunoscut-o pe d-na Mărioara Murărescu, Dumnezeu s-o odihnească şi oameni la care nici nu visam. Eu de mică am îndrăgit muzica populară şi ascultam Radio Iaşi, avem plăci cu Ileana Ciuculete şi mă gândeam, „mamă, ce femeie frumoasă”. Nu m-am gândit niciodată că Dumnezeu îmi va da ocazia să ajung acolo.
-    Şi sunt aceşti oameni care i-ai cunoscut de-a lungul carierei tale, să le spunem vedete sau oameni mai cunoscuţi, sunt altfel faţă de modul în care îi percepeai?
-    Da, cu siguranţă.
-    Sunt mai înfumuraţi sau mai omenoşi decât par la prima vedere?
-    N-am de ce să te mint, în marea majoritate a cazurilor cam aşa se întâmplă (prima variantă – n.r.), dar am avut şi surprize extrem de plăcute. Şi, oricum, pentru mine e… De când sunt eu pe lumea asta mi-am dorit să fiu la televizor, adică nu m-am priceput să fac nimic altceva…

"Când eram mică, stăteam cu ziarele şi îmi doream foarte mult să prezint ştirile"

-    Eşti de o sinceritate tulburătoare.
-    De exemplu, când eram mică, stăteam cu ziarele şi îmi doream foarte mult să prezint ştirile. Aşa am luat o preselecţie chiar aici, la Botoşani, la Somax. Ce-aş mai putea spune tot referitor la sinceritate… părinţii mei sunt mai severi, mai autoritari şi ei nu-mi spuneau decât: carte, carte şi iarăşi carte, adică eu n-am avut ocazia să am tot felul de activităţi pe lângă şcoală, să mă duc la cursuri de înot, de aerobic, de pictură, de sculptură, de orice altceva şi mă gândeam ce să fac să ajung acolo? Pentru că n-am voce, n-am ureche muzicală, să dansez nici atât şi eu cu literatura am stat foarte bine încă din şcoala generală şi într-o zi d-na dirigintă, eram prin clasa a V – a, ne-a dat de făcut nişte compuneri în care anumite cuvinte trebuiau să îndeplinească anumite funcţii sintactice. Şi atunci am zis, eu cu talentul pe care-l am, hai să fac o poezie. Şi am luat atunci un 10 mare, pus cu carioca, mi-l aduc aminte tot timpul.
-    Creaţie proprie şi personală?
-    Creaţie proprie şi personală şi atunci am spus: acesta e talentul meu şi aşa am venit la Somax, era pe vremea aceea o emisiune pentru copii. Am venit cu poeziile, eu le scriam, eu le recitam, cu centram, eu dădeam cu capul, apoi a intervenit acel concurs pentru a prezenta ştirile, am luat, mi-am rupt mâna în perioada respectivă şi nu am mai putut să activez şi iată că, după câţiva ani buni, am ajuns în televiziune, dar la un nivel mult mai înalt.

roxana vasniuc interviu botosaneanul 2

"Am devenit aşa, n-aş putea spune chiar mână largă, mână spartă, dar…"

-    Ştiu că acele contracte pe care le semnaţi cu televiziunile au în general clauză de confidenţialitate. Totuşi, comparativ cu cât câştigă un român de rând, cum se câştigă într-o televiziune? Se merită efortul?
-    Ştii cum e, ceea ce pentru mine e suficient, pentru altă persoană e puţin sau poate alţi oameni câştigă banii aceştia într-un an de zile.
-    Bănuiesc că este considerabil peste media salarială din România. În Botoşani salariul mediu brut este undeva la 1.500 de lei.
-    Câştigam destul de bine, l-aş mânia pe Dumnezeu să zic că, Doamne fereşte… Mai mult, părinţii mei au o situaţie materială liniştitoare şi n-aş avea de ce să mă chinui aşa printre străini că, îţi dai seama, sunt fată şi am tot felul de activităţi şi cheltui foarte mult în ultima vreme. Când eram la Bucureşti, la început, îmi drămuiam foarte bine fiecare bănuţ, acum am devenit aşa, n-aş putea spune chiar mână largă, mână spartă, dar…
-    Dar pe ce cheltuieşti, pe haine, pe cosmetice?
-    Pe haine, pe pantofi, pe cosmetice, pe tratamente corporale pentru că trebuie să te menţii la un anumit standard. Ei, şi când o sunam pe mama să-mi mai trimită nişte bani îmi spune: da’ ce mai stai acolo, vino acasă.

"E ceva legat de viaţă şi moarte"

-    Ai încheiat conturile cu Etno TV, ce urmează?
-    O surpriză foarte plăcută, a meritat aşteptarea, au fost trei luni de zile destul de dificile pentru mine fiindcă sunt o persoană activă, îmi place să muncesc şi nu pot să stau degeaba, deşi aş putea face asta bine merci, dar am nevoie de activitate. Ei bine, aş putea spunea, aşa în ghilimele şi pe româneşte, cred că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. E o surpriză, e confidenţial, dar în maxim o lună cred că se va concretiza.
-    Ai semnat deja contractul?
-    Am semnat deja contractul, deci e negru pe alb, dar, din păcate, nu pot să vorbesc despre asta.
-    Să înţelegem că o să revii în televiziune?
-    Da! Nu pot să spun nimic, dar m-aş bucura din tot sufletul, în momentul în care veţi şti despre ce este vorba, să fiţi alături de mine. Va fi un moment foarte important şi foarte riscant în acelaşi timp, adică e ceva legat de viaţă şi moarte.
-    Ne-ai spus nouă, botoşănenilor, să fim alături de tine. Tu, când mergi la Bucureşti, le spui oamenilor că eşti din Botoşani sau eviţi subiectul?
-    Aaa, e o mândrie, eu tot timpul zic. Când am luat concursul de la Kanal D, era un domn în vârstă şi ne-a dat nişte întrebări de cultură generală. Se uită pe fişa mea: Vaşniuc, tu eşti din Botoşani, eşti moldoveancă - peste tot s-a dus vestea că moldovencele sunt frumoase, deştepte, modeste, eu sunt mândră tare că sunt moldoveancă – şi zice: ia spune care este cel mai nordic punct al României! Ei, am avut noroc că am trecut aşa, cât de cât, prin geografie, am ştiut care este răspunsul şi probabil că a rămas impresionat: Horodiştea.
CITEŞTE ŞI:
 Vedetă la televiziunile centrale, la coadă la Uvertura Mall pentru un... buletin
[[galerie-foto]]
CITEŞTE ŞI:
 Starletele din Botoşani, carieră în showbiz prin paturi de vedete, milionari şi politicieni & emoţii la... toaletă - GALERIE FOTO

INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
Loading...
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
invidiosilor
1 mai 2014, 10:22
Da-ti foc !
24 aprilie 2014, 08:43
iar ati venit cu rapandula asta?Cine rahat cu perje e laptareasa asta?A CIUI PREFERATA E DE LA VOI?
22 aprilie 2014, 17:34
De ce sa le fie rusine ca sunt originari din Botosani ,majoritatea colegilor Roxanei sunt din orase prapadite sau comune vai de mama lor pe cind Botosaniul este unul din orasele mari si frumoase ale tarii cine nu cunoaste acest lucru ori este incult ori invidios ,pentru curiozitatea cititorilor dvs botosaniul este al patrulea ca numar de locuitori din moldova si al 19 lea din tara cu mult inaintea orasului Suceava ,banuiesc ca Roxana stie acest lucru daca nu ii sta la dispoziti wikipedia pentru informare.
22 aprilie 2014, 17:03
Chiar la toate taraturile trebuie sa faceti reclama ?! Astea-s modelele noii generatii ?! Asta ne invata ?! Sa mototolim toate paturile care pot sa ne puna pe sticla ?! Sa indoim toate lumanarile ?! Sa pupam toate dosurile ?! Hai, sictir...
22 aprilie 2014, 16:28
Domnle ce personalitate !! Pffff, sa mai tot realizati interviuri cu asemenea fenomene ale pamantului !! =)))).... Hai va rog incercati pe viitor cu totul altceva. recunosc ca nu am citit acest articol, si cred ca multi altii nu ao facut-o de asta nu exista nici un mesaj, probabil doar cel al meu !!! SA TRECEM LA LUCRURI SERIOASE, VA ROG !!! ... Multumesc !!
22 aprilie 2014, 15:13
Loading...
zenda.ro
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Încă avem 100.000 de oameni fără job. 40% din români au venituri mai mici din cauza pandemiei și amâna anumite achiziții scumpe și vacanțe - consumul scade. Presiunea de lichiditate este la companii care așteaptă ÎNCĂ mă ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
29 mai 2020
EUR
Euro
4.8426 lei
USD
Dolarul SUA
4.3517 lei
CHF
Francul elveţian
4.5273 lei
GBP
Lira sterlină
5.3509 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0583 lei
XAU
Gramul de aur
241.3579 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2496 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3886 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8967 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1635 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1795 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6496 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.