Interviuri
INTERVIU Roxana Vașniuc: De când sunt eu pe lumea asta mi-am dorit săfiu la televizor / Doar pentru că e nu ştiu ce milionar nu e suficientpentru mine - FOTOGALERIE
Apare mai mereu la posturile centrale de televiziune şi în tabloide, dareste o apariţie relativ rară prin Botoşani. Roxana Vaşniuc a revenitînsă acasă pentru câteva zile, cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi apurtat cu reporterul Botoşăneanul o discuţie despre cariera sa, desprelumea mondenă, despre cum a plecat din judeţ şi a ajuns la posturilecentrale TV. Toate acestea înaintea relansării sale într-o emisiune careva începe să fie difuzată în aproximativ o lună.


"Merită toată suferinţa mea"

-    Ce mai faci tu Roxana?
-    Uite, ce să fac, am venit să sărbătoresc Paştele alături de familie.

-    Şi vii rar, des pe la Botoşani?
-    Din păcate vin destul de rar pe la Botoşani, ajung aproape de două ori acasă, de Paști şi de Crăciun, dar tot răul este spre bine, încerc să-mi fac o carieră acolo, la Bucureşti şi, deşi mi-i foarte greu, aş putea spune că merită toată suferinţa mea, adică ştiu că nu e în van.

-    În ce constă această suferinţă?
-    Părinţii sunt cea mai mare bogăţie pe care o avem şi trebuie să ne bucurăm de părinţi atât timp cât îi avem în viaţă şi vreau să fac asta şi să încerc să-i fac să fie mândri de mie, să îi ajut cât pot, să mă bucur de prezenţa lor şi să le fac viaţa cât mai frumoasă.

-    Şi reuşeşti să-i mulţumeşti?
-    Fac tot ce-mi stă în putinţă, eu zic că da. Atât timp cât ei îmi spun că sunt mândri de mine, asta este cel mai important.
dacă aş numi junglă crede-mă că e mult prea puţin.

"Dacă aş numi-o junglă crede-mă că e mult prea puţin"

-    Cum este lumea asta a showbiz-ului din interior? Te întreb fiindcă se vehiculează foarte multe informaţii care se dovedesc apoi a fi false şi de multe ori se spune că, mai ales ce apare în presa tabloidă, sunt invenţii sau lucruri aranjate dinainte.
-    Nu ştiu… dacă aş numi-o junglă crede-mă că e mult prea puţin. Am tras multe, acum conştientizez ce înseamnă şi, din păcate, de la o lună la alta şi de la un an la altul, se promovează tot mai mult ceea ce înseamnă non-valoare.

-    Am văzut imagini cu tine seara sau noapte, în parc cu o persoană…
-    Sau eşti cu soţia sau iubita ta în parc.

-    Exact! Cum se face că află ziariştii? De aceea există acea bănuială că, de fapt, unul dintre cei doi îşi doresc să ajungă mai cunoscuţi şi anunţă presa.
-    Dar nu neapărat filmează un ziarist, poate, pur şi simplu, un om de rând, vede o persoană cunoscută şi o filmează, ori cu telefonul, ori anunţă pe cineva.

-    Nu se întâmplă să anunţe şi vedeta, cu sau fără ghilimele?
-    Îţi dai seama că se mai întâmplă, depinde de fiecare. Tocmai de aceea există şi această meserie denumită PR ca să aibă grijă de o vedetă şi să o promoveze, acum fiecare se promovează cum consideră că e cel mai bine pentru el.

-    Tu ai apelat la aceste trucuri?
-    Pentru mine este foarte important cum apari la televizor, din păcate am trecut prin unele episoade, dar am ştiut ce să extrag din ele şi, cu siguranţă, am avut parte de nişte lecţii care îmi vor fi de mare folos, chiar şi acum sau mai târziu.

"Îmi doresc o familie, foarte mulţi copii, dar din păcate sau din fericire asta este…"

roxana vasniuc interviu botosaneanul -    Cred că acum vreo două-trei săptămâni am citit în presa naţională că te-ai afla în depresie. Cât este de adevărat?
-    Ţi se pare că sunt în depresie?
-    Acum două-trei săptămâni…
-    Nu! Consider că sunt un om echilibrat, o persoană puternică, gândeşte-te că sunt de vreo zece ani în Bucureşti, fără mamă, fără tată, fără un sprijin, pentru că, în momentul în care treci printr-o durere, printr-un necaz sau doar te doare capul, parcă vrei să-ţi aducă cineva un pahar cu apă, să te întrebe dacă eşti bine. Ei, eu nu prea am parte de lucrurile acestea, aşa că, ce nu te omoară, te face mai puternic. Încă sunt destul de mult cu picioarele pe pământ şi e cam greu să-mi tulbure cineva existenţa. Dar, într-adevăr, depresia e boala secolului, aşa că…
-    Una dintre întrebările frecvente care circulă chiar şi la Botoşani este: fata asta are iubit?
-    Deocamdată nu.
-    Şi nu îţi doreşti o relaţie stabilă?
-     Ba da, îmi doresc o familie, foarte mulţi copii, dar din păcate sau din fericire asta este… Mă simt foarte bine aşa, am foarte mulţi admiratori şi sunt o persoană chibzuită şi nu pot să-mi fac o relaţie doar de dragul de a avea o relaţie, adică, atât timp cât nu sunt sentimente, doar pentru că are nu ştiu ce afacere sau e nu ştiu ce milionar nu e suficient pentru mine.

"Adriana Bahmuţanu m-a remarcat, mi-a oferit o emisiune de muzică populară"

-    Spuneai că ai plecat cam de un deceniu din Botoşani. Cum ai plecat?
-    Sună urât „deceniu”… Am aproape şapte ani de când sunt în televiziune. Primii paşi i-am făcut în Budapeste, la Telemedia, acolo am avut o perioadă de training şi am lucrat un an de zile. A urmat preselecţia de la „Meteo”, de la Kanal D, unde nu m-am luptat cu turcii, ci cu peste 1.200 de concurenţi, am câştigat, am prezentat „Meteo”. S-au desfiinţat „Meteo” şi „Sport” la Kanal D, nici în momentul de faţă nu au, d-na Adriana Bahmuţanu m-a remarcat, mi-a oferit o emisiune de muzică populară şi iată că, timp de patru ani de zile, am avut ocazia să întâlnesc nume importante din muzica populară românească. Am cunoscut-o pe d-na Mărioara Murărescu, Dumnezeu s-o odihnească şi oameni la care nici nu visam. Eu de mică am îndrăgit muzica populară şi ascultam Radio Iaşi, avem plăci cu Ileana Ciuculete şi mă gândeam, „mamă, ce femeie frumoasă”. Nu m-am gândit niciodată că Dumnezeu îmi va da ocazia să ajung acolo.
-    Şi sunt aceşti oameni care i-ai cunoscut de-a lungul carierei tale, să le spunem vedete sau oameni mai cunoscuţi, sunt altfel faţă de modul în care îi percepeai?
-    Da, cu siguranţă.
-    Sunt mai înfumuraţi sau mai omenoşi decât par la prima vedere?
-    N-am de ce să te mint, în marea majoritate a cazurilor cam aşa se întâmplă (prima variantă – n.r.), dar am avut şi surprize extrem de plăcute. Şi, oricum, pentru mine e… De când sunt eu pe lumea asta mi-am dorit să fiu la televizor, adică nu m-am priceput să fac nimic altceva…

"Când eram mică, stăteam cu ziarele şi îmi doream foarte mult să prezint ştirile"

-    Eşti de o sinceritate tulburătoare.
-    De exemplu, când eram mică, stăteam cu ziarele şi îmi doream foarte mult să prezint ştirile. Aşa am luat o preselecţie chiar aici, la Botoşani, la Somax. Ce-aş mai putea spune tot referitor la sinceritate… părinţii mei sunt mai severi, mai autoritari şi ei nu-mi spuneau decât: carte, carte şi iarăşi carte, adică eu n-am avut ocazia să am tot felul de activităţi pe lângă şcoală, să mă duc la cursuri de înot, de aerobic, de pictură, de sculptură, de orice altceva şi mă gândeam ce să fac să ajung acolo? Pentru că n-am voce, n-am ureche muzicală, să dansez nici atât şi eu cu literatura am stat foarte bine încă din şcoala generală şi într-o zi d-na dirigintă, eram prin clasa a V – a, ne-a dat de făcut nişte compuneri în care anumite cuvinte trebuiau să îndeplinească anumite funcţii sintactice. Şi atunci am zis, eu cu talentul pe care-l am, hai să fac o poezie. Şi am luat atunci un 10 mare, pus cu carioca, mi-l aduc aminte tot timpul.
-    Creaţie proprie şi personală?
-    Creaţie proprie şi personală şi atunci am spus: acesta e talentul meu şi aşa am venit la Somax, era pe vremea aceea o emisiune pentru copii. Am venit cu poeziile, eu le scriam, eu le recitam, cu centram, eu dădeam cu capul, apoi a intervenit acel concurs pentru a prezenta ştirile, am luat, mi-am rupt mâna în perioada respectivă şi nu am mai putut să activez şi iată că, după câţiva ani buni, am ajuns în televiziune, dar la un nivel mult mai înalt.

roxana vasniuc interviu botosaneanul 2

"Am devenit aşa, n-aş putea spune chiar mână largă, mână spartă, dar…"

-    Ştiu că acele contracte pe care le semnaţi cu televiziunile au în general clauză de confidenţialitate. Totuşi, comparativ cu cât câştigă un român de rând, cum se câştigă într-o televiziune? Se merită efortul?
-    Ştii cum e, ceea ce pentru mine e suficient, pentru altă persoană e puţin sau poate alţi oameni câştigă banii aceştia într-un an de zile.
-    Bănuiesc că este considerabil peste media salarială din România. În Botoşani salariul mediu brut este undeva la 1.500 de lei.
-    Câştigam destul de bine, l-aş mânia pe Dumnezeu să zic că, Doamne fereşte… Mai mult, părinţii mei au o situaţie materială liniştitoare şi n-aş avea de ce să mă chinui aşa printre străini că, îţi dai seama, sunt fată şi am tot felul de activităţi şi cheltui foarte mult în ultima vreme. Când eram la Bucureşti, la început, îmi drămuiam foarte bine fiecare bănuţ, acum am devenit aşa, n-aş putea spune chiar mână largă, mână spartă, dar…
-    Dar pe ce cheltuieşti, pe haine, pe cosmetice?
-    Pe haine, pe pantofi, pe cosmetice, pe tratamente corporale pentru că trebuie să te menţii la un anumit standard. Ei, şi când o sunam pe mama să-mi mai trimită nişte bani îmi spune: da’ ce mai stai acolo, vino acasă.

"E ceva legat de viaţă şi moarte"

-    Ai încheiat conturile cu Etno TV, ce urmează?
-    O surpriză foarte plăcută, a meritat aşteptarea, au fost trei luni de zile destul de dificile pentru mine fiindcă sunt o persoană activă, îmi place să muncesc şi nu pot să stau degeaba, deşi aş putea face asta bine merci, dar am nevoie de activitate. Ei bine, aş putea spunea, aşa în ghilimele şi pe româneşte, cred că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. E o surpriză, e confidenţial, dar în maxim o lună cred că se va concretiza.
-    Ai semnat deja contractul?
-    Am semnat deja contractul, deci e negru pe alb, dar, din păcate, nu pot să vorbesc despre asta.
-    Să înţelegem că o să revii în televiziune?
-    Da! Nu pot să spun nimic, dar m-aş bucura din tot sufletul, în momentul în care veţi şti despre ce este vorba, să fiţi alături de mine. Va fi un moment foarte important şi foarte riscant în acelaşi timp, adică e ceva legat de viaţă şi moarte.
-    Ne-ai spus nouă, botoşănenilor, să fim alături de tine. Tu, când mergi la Bucureşti, le spui oamenilor că eşti din Botoşani sau eviţi subiectul?
-    Aaa, e o mândrie, eu tot timpul zic. Când am luat concursul de la Kanal D, era un domn în vârstă şi ne-a dat nişte întrebări de cultură generală. Se uită pe fişa mea: Vaşniuc, tu eşti din Botoşani, eşti moldoveancă - peste tot s-a dus vestea că moldovencele sunt frumoase, deştepte, modeste, eu sunt mândră tare că sunt moldoveancă – şi zice: ia spune care este cel mai nordic punct al României! Ei, am avut noroc că am trecut aşa, cât de cât, prin geografie, am ştiut care este răspunsul şi probabil că a rămas impresionat: Horodiştea.
CITEŞTE ŞI:
 Vedetă la televiziunile centrale, la coadă la Uvertura Mall pentru un... buletin
[[galerie-foto]]
CITEŞTE ŞI:
 Starletele din Botoşani, carieră în showbiz prin paturi de vedete, milionari şi politicieni & emoţii la... toaletă - GALERIE FOTO

INTERVIU Constantin Iftime: Mi-au dat o chițibișcă, are 40 de metri pătrați. Cum pot să organizez eu acolo un muzeu al comunismului? - VIDEO
Sunt aproape cinci ani de când poetul, prozatorul, jurnalistul și eseistul Constantin Iftime încearcă să înființeze la Botoșani Muzeul Vieții Cotidiene în Comunism. Deși pare de neînțeles într-un oraș cu atâtea relicve PCR-iste, Asociația CulturEst la care și-a unit eforturile împreună cu Dănuț Huțu, directorul Direcției Județene pentru Cultură, nu reușește să găsească o hală industrială pentru amenajarea obiectivului.
INTERVIU Procurorul amenințat cu moartea: Trăim într-o lume care o ia razna, unde mulți nebuni sunt în libertate
Nicoleta Arpinte este procurorul care, dacă nu era cunoscută din postura de purtător de cuvânt, a obținut fără să urmărească acest lucru, o notorietate de neinvidiat.
INTERVIU cu argentinianul care trăiește la Botoșani: Grătarele sunt geniale
Un flash interviu a fost publicat într-un ziar de profil de la nivel național și îl are în centru pe un ”botoșănean adoptat” din Argentina.
Cel mai original INTERVIU: Antrenorul care l-ar refuza pe Ronaldo la… FC Botoșani :))
Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoșani, a acordat un interviu în exclusivitate pentru unul dintre cele mai cunoscute ziare sportive din România.
INTERVIU Fetița din Botoșani deșteaptă foc și pianistă în devenire : Mă văd ca pe un ”extraterestru”VIDEO
Eliza este o fetiță din Botoșani cu o minte sclipitoare și cu un viitor în față, asemenea. A promovat examenul de evaluare națională cu nota maximă, 10, medie obținută de altfel și la admiterea computerizată de la liceu.
FLASH INTERVIU: Alma, cea mai frumosă liceană cu 10 pe linie – CE carieră dorește să urmeze – FOTOGALERIE
Despre Alma Iuliana Grosu au auzit mulți locuitori ai acestui orășel din nordul țării, după ziua de 5 iulie, cea în care s-au afișat rezultatele de la examenul de bacalaureat. Este singura liceană de la Botoșani care a promovat acest examen cu 10 pe linie.
FLASH INTERVIU: Funcționarul public al anului, 40 DE ANI de muncă în același loc
15 persoane din întreaga țară au fost premiate pentru rezultate meritorii la locul de muncă, printre care și doi botoșăneni. Premiile au fost acordate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).
INTERVIU ministrul Gabriel Petrea: Fiind membru în Guvern pot să vă spun exact ce s-a întâmplat / Niciodată nu sunt destule doamne
În decembrie tocmai a împlinit 32 de ani, iar în ianuarie a devenit unul dintre cei mai tineri miniştri de după revoluţie. Este întruchiparea visului social-democrat, al junelui care a urcat în ierarhie nu pe trepte, ci cu liftul, ajungând să conducă Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, calitate în care în luna martie a fost prezent la Botoşani, unde a participat la o întâlnire cu parlamentarii, şefii Prefecturii, ai Consiliului Judeţean, patronate şi sindicate.
INTERVIU Răzvan Rotaru: Conducerea partidului ar putea să dea mai multe explicații. Am votat pentru, este un vot public, am înțeles că sunt înregistrări
În doar două luni de la debutul mandatului de parlamentar, Răzvan Rotaru a reușit să intre în atenția presei naționale printr-un punct de vedere mai... aparte privitor la proteste, față de al majorității colegilor. Iar la Botoșani a fost unul dintre cei care în interiorul filialei a criticat vehement refuzul unor lideri ai organizației PSD de a-i da ”undă verde” lui Cosmin Andrei să ocupe funcția de secretar de stat. Cum a gândit deputatul Răzvan Rotaru în aceste două probleme, dar și alte lucruri poate inedite, le aflăm în rândurile următoare.
FLASH Cine este anonimul care a preluat Cornișa : Așteptările sunt foarte mari, este foarte dificil
Despre Parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa nu s-a mai vorbit de câteva săptămâni de zile iar așteptările privitoare la o eventuală deschidere a obiectivului care a suscitat atâta interes, s-au disipat odată cu venirea toamnei. Însă, serviciul care va administra acest complex are deja trei salariați care și-au început activitatea de o săptămână de zile.
Marian Murariu, adevărul despre postul de viceprimar : Nu sunt un vânător de funcții!
Tânărul viceprimar Marian Murariu a bifat deja în calendarul de pe birou două luni de zile de când s-a așezat efectiv pe fotoliul administrativ. Cât de mult sau cât de puțin a reușit să se integreze în administrația publică locală de la Botoșani știe doar domnia sa. În exterior, este persoana care în momente oficiale nu schițează nici măcar o umbră de zâmbet și care, cel puțin pentru moment, își tratează misiunea din fruntea Primăriei cu extrem de mare seriozitate.
INTERVIU Mihai Venedict – WorkTape Medical: Alimentele reprezintă carburantul nostru esențial și contează enorm calitatea și cantitatea
După un periplu prin Bucureşti şi Anglia s-a întors la Botoşani unde şi-a deschis un centru de recuperare cum nu se prea întâlneşte prin zonă. Este fiziokinetoterapeut şi la nici 30 de ani a hotărât să îşi ia destinul în propriile mâini şi să îşi iniţieze propriul business. Cel puţin declarativ este însă mai puţin interesat de afacere şi mai mult de recuperarea botoşănenilor. Şi pentru aceea a venit cu câteva noutăţi pe… piaţa serviciilor de aces tip.
INTERVIU : Mihaela Huncă, despre clișee și ipocrizie - Nu am habar la ce fel de „vedete” faceţi trimitere
Este șefa Inspectoratului Școlar Județean Botoșani de deja patru ani de zile și unii ar spune că i se potrivește de minune sintagma ”doamna de fier a învățământului botoșănean”. A atras și simpatii și antipatii și nu de puține ori a ținut prima pagină a ziarelor. După patru ani de zile în fruntea educației botoșănene, Mihaela Huncă face un bilanț al realizărilor, dar și al eșecurilor.
Botoșăneanul care își ia doctoratul pe băncile unei universități de prestigiu din Anglia: DESCOPERĂ-l pe Andreas, un tânăr cu o minte strălucită
Andreas Zimmermann este un tânăr de 21 de ani, născut și format la Botoșani. A absolvit Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și a plecat să studieze în cadrul unei universități de prestigiu din Anglia. Este pasionat de tot ceea ce ține de automobile și își dorește pe viitor o carieră în domeniu. Nu a rămas în România pentru că străinătatea l-a primit cu brațele deschise și i-a oferit mai multe posibilități.
FLASH INTERVIU : CINE este Bogdan Cărăușu, liderul protestatarilor de la Botoșani?
Cine ești tu? – Un om obișnuit. Un om obișnuit, dar un om neobișnuit de nemulțumit.Aproape toată suflarea din Botoșani a stat cu ochii pe tinerii care au ieșit în stradă într-unul din cele mai mari mitinguri din ultimii 15 ani. În fruntea lor, un alt tânăr, necunoscut opiniei publice până de curând. Iar întrebarea unanimă a fost, evident, cine este Bogdan Cărăușu?
FLASH INTERVIU: Cerșetoria înflorește la Botoșani - DE CE stau cu mâna întinsă tinerele nimănui : FOTOGALERIE & VIDEO
Majoritatea botoșănenilor le știu pe fetele cu haine murdare și rupte care stau în intersecții și cer câte un ban de la șoferi dar și pe cele care stau în fața supermarketurilor mult vânata fisă de 50 de bani de la coșul de cumpărături. Există totuși un lucru pe care puțini îl știu, pe unii nici nu-i interesează, alții n-au timp să asculte. Și anume povestea acestor sărmane, în cazul în care ele, spun adevărul.
INTERVIU Francezul care a dat luxul din Paris cu Lara Fabian sau Yves Saint Laurent, ca să bage bani în Botoșani: Aș putea trăi aici o viață, dar iernile sunt prea grele!
S-ar muta cu totul în colțul Moldovei de care atâția oameni fug, și ar da cu dragă inimă mâncarea cu nume greu de pronunțat din Franța pentru o porție zdravănă de sărmăluțe cu mămăliguță caldă. Asta dacă nu ar fi iernile atât de grele, ierni care lui Mickael Sejourne nu îi plac de nicio culoare. Cum de s-a rătăcit atunci în Botoșani? Pentru că a căutat un colț de rai unde să-i crească și inima, și afacerea. Și l-a găsit.
INTERVIU Mirela Saucă: Un liberal botezat în marxism-leninism, care se gudură în fața lui Ponta ca un cățel
Este mamă a două fete, este întreprinzător privat, iar de vreo doi anide zile este şi om politic. Pe scurt, ea este Mirela Saucă, unul dintrefoştii lideri ai Partidului Forţa Civică Botoşani, care prin succesiuneade fuziuni şi alianţe din Dreapta eşichierului politic face acum partedin Alianţa Creştin Liberală. Cum este văzută campania electorală pentruprezidenţiale prin ochii unei figuri relativ noi din politicabotoşăneană şi ce aşteptări are de la turul al doilea citiţi înrândurile următoare.
INTERVIU Florin Ghiorghiţă, dezvăluiri de la HSR, la… duş: Am stat fărăun loc de muncă aproape doi ani şi jumătate, nu a interesat pe nimeni
Fostul, timp de 12 ani, viceprimar al municipiului Botoşani, este figuracentrală a lumii politice locale de două săptămâni. După ApR, PRM şiPDL, după ce a declarat că preferă să se retragă din politică decât săpărăsească rândurile democrat-liberalilor, după ce în nenumărate rândurii-a adus laude publice lui Cătălin Flutur, Florin Ghiorghiţă a votatpentru demiterea propriului coleg de partid, Eugen Ţurcanu, care îi este şi rudă, din funcţia de viceprimar şia contribuit decisiv la desemnarea unui viceprimar de la PSD. Înaceastă mişcare s-a aliat cu Ovidiu Portariuc şi Cosmin
kalapod.net%20
Interviu Elena Udrea: N-am fost un ministru care a stat la cafele, ciunul care a încercat să îmbunătăţească viaţa locuitorilor din Botoșani
Dacă nu a fost prezentă săptămâna trecută la Botoşani, când s-aulansat şi aici candidaţii de la Partidul Mişcarea Populară pentrualegerile europarlamentare, în schimb Elena Udrea a acordat un interviuîn care face mai multe referiri la judeţul Botoşani. Printre altele,fostul ministru al Dezvoltării, care a vizitat judeţul în perioada2010-2011, a trecut în revistă proiectele din judeţ la care a contribuitîn timp ce făcea parte din precedentul Guvern.
invidiosilor
1 mai 2014, 10:22
Da-ti foc !
24 aprilie 2014, 08:43
iar ati venit cu rapandula asta?Cine rahat cu perje e laptareasa asta?A CIUI PREFERATA E DE LA VOI?
22 aprilie 2014, 17:34
De ce sa le fie rusine ca sunt originari din Botosani ,majoritatea colegilor Roxanei sunt din orase prapadite sau comune vai de mama lor pe cind Botosaniul este unul din orasele mari si frumoase ale tarii cine nu cunoaste acest lucru ori este incult ori invidios ,pentru curiozitatea cititorilor dvs botosaniul este al patrulea ca numar de locuitori din moldova si al 19 lea din tara cu mult inaintea orasului Suceava ,banuiesc ca Roxana stie acest lucru daca nu ii sta la dispoziti wikipedia pentru informare.
22 aprilie 2014, 17:03
Chiar la toate taraturile trebuie sa faceti reclama ?! Astea-s modelele noii generatii ?! Asta ne invata ?! Sa mototolim toate paturile care pot sa ne puna pe sticla ?! Sa indoim toate lumanarile ?! Sa pupam toate dosurile ?! Hai, sictir...
22 aprilie 2014, 16:28
Domnle ce personalitate !! Pffff, sa mai tot realizati interviuri cu asemenea fenomene ale pamantului !! =)))).... Hai va rog incercati pe viitor cu totul altceva. recunosc ca nu am citit acest articol, si cred ca multi altii nu ao facut-o de asta nu exista nici un mesaj, probabil doar cel al meu !!! SA TRECEM LA LUCRURI SERIOASE, VA ROG !!! ... Multumesc !!
22 aprilie 2014, 15:13
zenda.ro
astratex.ro
Sondaj
Vă place cum a fost împodobit municipiul Botoșani de sărbători?
Da
Parțial
Nu
Declaraţia zilei
„Cred că în primul rând background-ul, CV-ul meu este relevant, domeniul acesta al îmbunătățirilor funciare, în mod special irigațiile sunt eligibile pentru fondurile europene, ori conform CV-ului meu am experiență mare în ...
StarShinerS.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6605 lei
USD
Dolarul SUA
4.1120 lei
CHF
Francul elveţian
4.1368 lei
GBP
Lira sterlină
5.1580 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.6250 lei
XAU
Gramul de aur
164.5916 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2375 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4403 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9652 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0743 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1801 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6243 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1 o C
Dorohoi
-1 o C
Bucecea
-1 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
-1 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.