Interviuri
INTERVIU Valeriu & Alin Bordeanu : „Noi jucam fotbal şi în casă”
Fraţii Valeriu şi Alin Bordeanu şi-au dobîndit deja un nume în lumea fotbalului local sau naţional. Asta pe de o parte şi datorită faptului că au fost introduşi în tainele sportului rege încă de mici copii de către tatăl lor, Ion Bordeanu dar şi din iubire pentru acest sport atît de popular care le-a intrat în sînge încă din primii ani ai vieţii. Au jucat fotbal în faţa blocului sau în casă, au crescut prin şi pentru fotbal şi astăzi au ajuns să evolueze în primul eşalon fotbalistic al ţării. Anul 2010 a fost o premieră pentru fraţii Bordeanu deoarece au ajuns să evolueze amîndoi la cluburi din prima ligă, Valeriu la Dinamo Bucureşti, Alin la Victoria Brăneşti.
Bordeanu
„Numai de fotbal se vorbea în casă”

- De ce v-aţi apucat de fotbal sau ce anume v-a determinat să alegeţi acest sport, fotbalul?
Valeriu Bordeanu: Tata a fost primul care m-a îndrumat spre fotbal. Mi-a plăcut mult şi atunci şi acum a rămas sportul cel mai mediatizat, cel mai popular. Atunci a avut şi tatăl meu un rol important, mi-a plăcut, mă duceam cu el la antrenamente, la meciuri, el a fost primul care m-a îndrumat spre fotbal.

- Dar dacă tatăl vostru nu ar fi fost un fotbalist de prestigiu, aţi fi ales altă cale, de exemplu aţi fi fost contabili sau ingineri?
Valeriu Bordeanu: Probabil, dacă era vreun director de bancă, ajungeam şi eu un director de filială (rîde).
Alin Bordeanu: Normal că nu… Păi ce ne mai apucam noi dacă nu vedeam la el, el venea şi cu mingea acasă şi cu echipament.
Valeriu Bordeanu: Aşa a fost să fie, fotbalul.
Alin Bordeanu: Noi de mici am crescut în spiritul acesta, dacă era altceva poate...
Valeriu Bordeanu: Numai de fotbal se vorbea în casă cît încă mai juca fotbal.

- În copilărie obişnuiaţi să jucaţi fotbal în faţa blocului împreună?
Valeriu Bordeanu: Asta era singura distracţie a copiilor între vîrstele 7 şi 14 ani, altceva nu făceam.
Alin Bordeanu: Noi jucam fotbal şi în casă.
Valeriu Bordeanu: Acum nu ştiu ce copil mai joacă fotbal în casă.
Alin Bordeanu: Ba da joacă, dar pe internet, FIFA.

„Mai mult eşti supărat decît fericit”


- Care a fost cel mai frumos moment al carierei voastre?
Valeriu Bordeanu: Cîştigarea campionatului cu Unirea Urziceni şi debutul în Champions League au fost momente frumoase ale carierei mele. Au însemnat ceva pentru mine.
Alin Bordeanu: Cele două penalty-uri apărate cu Gloria Buzău şi debutul în divizia A.


- Şi cel mai neplăcut?
Alin Bordeanu: Cele mai multe au fost neplăcute…
Valeriu Bordeanu: Îţi dai seama că nu ai cum să nu ai momente neplăcute.


- Dacă ar fi facem o paralelă în momentele plăcute şi cele neplăcute, în ce parte s-ar înclina balanţa?
Valeriu Bordeanu: Cred că mai mult eşti supărat decît fericit.
Alin Bordeanu: Te bucuri o zi, maxim două şi pe urmă trebuie să o iei de la capăt. Sau eşti supărat două zile pentru că pierzi un meci, dar îţi poţi reveni dacă cîştigi.


„Decent trăim, iar în ziua de azi să trăieşti decent chiar e o mare realizare”
- Majoritatea dintre noi cei care ne uităm la TV sau mergem pe stadion şi percepem fotbaliştii ca pe nişte persoane cu mulţi bani şi cu femei frumoase lîngă ei, maşini tari, dar poate nu ştim şi care este sacrificiul pentru a obţine toate acestea. Dacă există vreun sacrificiu…
Valeriu Bordeanu: Sacrificii, nu eşti nici într-un week-end acasă, aş vrea de multe ori să fiu acasă cu copilul meu, dar nu se poate şi m-am obişnuit aşa. Acum nu mi se mai pare un sacrificiu aşa mare, dar primii ani cînd s-a născut copilul meu, vroiam să fiu acasă, el se născuse, eu eram plecat în cantonament. Şi dacă facem o comparaţie la cum sunt plătiţi oamenii care muncesc, noi suntem plătiţi mult mai bine. Şi sacrificii faci 20 de ani, 25 de ani, după care ai tot timpul să fii liber, să te bucuri de ce nu ai reuşit de-a lungul carierei.

- Să înţeleg că aceste sacrificii sunt cumva suplinite de banii obţinuţi de-a lungul carierei?
Valeriu Bordeanu: Într-adevăr reuşeşti să îţi faci o situaţie materială bună dacă reuşeşti să ştii să faci ceva cu banii pe care i-ai cîştigat, pentru că, după, s-ar putea să nu mai cîştigi nimic. Te bucuri, normal, să ai o situaţie bună, să trăieşti decent, nu extraordinar, dar decent trăim, iar în ziua de azi să trăieşti decent chiar e o mare realizare.

- Care este modelul vostru în carieră?
Alin Bordeanu: Bogdan Lobonţ. Îmi place pe teren, are reflexe extraordinare şi la ce echipa a fost şi-a dovedit clasa.
Valeriu Bordeanu: Eu o să îmi aleg un antrenor, Dan Petrescu. Seriozitate, profesionalism chiar şi după ce s-a lăsat de fotbal.


„Liga întîi este liga întîi”
- Aţi jucat amîndoi atît în liga secundă cît şi pe prima scenă fotbalistică, care ar fi principala diferenţă între cele două eşaloane, este mai mare presiunea în prima ligă, mediatizarea?
Valeriu Bordeanu: Am jucat 70 de meciuri în liga secundă şi aproape 300 de meciuri în prima ligă. În prima ligă normal că e mult mai mare, acum nu mai ştiu ce mai e prin liga a doua, nu am mai jucat de mult, dar liga întîi este liga întîi.
Alin Bordeanu: Aici în liga 1 sunt jucători mai talentaţi, este altfel. Oricum se vede diferenţa, asta este clar.

- Dar din punctul de vedere al mediatizării, în liga secundă sunt mai puţine meciuri televizate, pe cînd cele din liga 1 sunt aproape toate date la TV. E mai mare presiunea în teren cînd ştii că te vede o ţară întreagă pe micile ecrane?
Alin Bordeanu: Acum depinde de jucător, dar în cazul meu, nu. Nu, din acest punct de vedere pentru mine nu, nu ştiu pentru alţii.

- Vă propuneţi un antrenorat la Botoşani, eventual o promovare a echipei fanion a judeţului pe prima scenă fotbalistică cu voi doi pe banca tehnică?
Valeriu Bordeanu: Acesta este doar un vis, este un vis şi atît nu vreau să vorbesc despre asta.

- Dar poate deveni realizabil acest vis?
Valeriu Bordeanu: Eu sper din tot sufletul să se poată realiza, dar deocamdată este un vis şi atît. Te duci prea departe.

- Cum vă vedeţi finalul carierei?
Valeriu Bordeanu: Din ce în ce mai aproape (rîde)… Cum îl văd? Mi-aş dori să cîştig un singur trofeu care îmi lipseşte din palmares, Cupa României, sunt aproape, nu foarte aproape, dar sunt aproape.

„Sper să pună numele stadionului Ion Bordeanu”

Bordeanu senior
- Convocarea la naţionala Rămâniei?
Valeriu Bordeanu: Nu am fost niciodată convocat. A fost important în urmă cu trei, patru ani, era un obiectiv care nu l-am realizat, dar acum nu se mai pune problema, m-am retras.
Alin Bordeanu: În cazul meu mai este pînă la final de carieră, la portari cariera e mai lungă. O să încerc după să îmi găsesc un angajament undeva de antrenor cu portarii, sper alături de maestrul Valeriu. 
- Ai în vedere şi preluarea unei grupe de copii?
Alin Bordeanu: Rămîne a doua variantă avînd în vedere că sunt student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

- Ştiu că la un moment dat au fost nişte promisiuni la Botoşani de a se numi Stadionul Municipal „Ion Bordeanu”, mai ştiţi ceva de acest aspect?
Valeriu Bordeanu: Da. Chiar zilele acestea am vorbit cu dl. Şfaiţer şi mi-a promis că va mai ridica problema. Cu toată modestia o spun, chiar ar merita, nu numai că a fost tatăl meu, dar chiar a însemnat ceva pentru fotbalul botoşănean. Sper să pună numele stadionului, dacă vor considera autorităţile locale că merită.
Alin Bordeanu: Avînd în vedere ce a făcut pentru fotbalul din Botoşani, eu chiar cred că merită. A fost unul dintre puţinii jucători care chiar dacă a avut oferte de la echipa bune din Divizia A, a rămas aici să joace pentru Botoşani. Acum oricine ar avea jumătate de ofertă probabil ar pleca să stea şi a cincea rezervă la Divizia A.


- Dar tu ce crezi a rămas aici pentru că aşa erau timpurile atunci sau pur şi simplu din loialitate?

Alin Bordeanu: Din loialitate.
Valeriu Bordeanu: Din loialitate. Eu cel puţin înţelegeam la vîrsta aia şi chiar din loialitate şi au fost oferte consistente la vremea aia, erau bani mulţi, dar nu… el numai la Botoşani a vrut să joace.

- Vorbeai Valeriu mai devreme despre retribuţiile pe care le au fotbaliştii, acum făcînd o paralelă cu perioada în care juca tatăl tău, îţi mai aminteşti cum era el plătit la acea vreme?
Valeriu Bordeanu: Remuneraţiile erau decente, cîştiga mai mult decît cineva care să zicem lucra la o întreprindere, dar atunci nu prea aveai ce să faci cu banii. Aveau şi ei mici favoruri şi o ladă cu Pepsi era bine. Erau alte timpuri. Drept dovadă că nu aveai ce să faci cu banii, după ce s-a lăsat, după revoluţie, am avut o situaţie financiară precară acasă.

„Mai am multe de învăţat, dar mi-aş dori să ajung un antrenor experimentat”

Fratii Bordeanu- Care au fost primii antrenori care v-au îndrumat în lumea fotbalului?
Valeriu Bordeanu: Am avut parte de nişte oameni extraordinari, în primul rînd pedagogi, aşa vreau să îi numesc şi după şi antrenori, de valoare. Eu ţin să le mulţumesc pe orice cale care mi se iveşte, este vorba despre Nicu Cucuveică, Cristian Frumuz, Tiberiu Honciuc, d-lui director de la Liceul Sportiv Ioan Huncă care ne-au oferit toate condiţiile, la cît se putea, condiţii minime cu eforturi considerabile.
Alin Bordeanu: Eu la nivel de juniori am lucrat tot cu Nicu Cucuveică, dar foarte puţin şi mai mult cu Cristian Frumuz la Liceul Sportiv.

- A avut Cristian Frumuz un aport important în startul carierei tale fotbalistice?
Alin Bordeanu: Se poate spune şi aşa, dar tainele portăriei tot de la tata le-am învăţat.
Valeriu Bordeanu: De multe ori a venit şi tata la antrenamente la echipa care eram la juniori, venea pur şi simplu din plăcere, mai explica sau mai dădea cîteva indicaţii portarilor, dar a fost mereu bine primit şi de dl. Cucuveică şi dl. Frumuz care îi mai cereau uneori părerea.


- Cum a fost perioada voastră de juniorat la Botoşani, se poate spune că a rămas o amintire frumoasă pentru voi?

Valeriu Bordeanu: Sincer nu pot spune că am avut performanţe importante, dar am crescut frumos, a fost chiar frumos, cu nostalgie îmi amintesc. Cîţiva dintre colegii mei au ajuns şi ei să joace, unii la nivel mai înalt. Am fost coleg de liceu cu Marius Luca, Marius Şuleap, Liviu Zahariuc, care a fost primul din Botoşani care a jucat în prima ligă.


- În afară de fotbalul pe care îl practicaţi şi de care ştie toată lumea, aţi dobîndit un bagaj de cunoştinţe prin studii, adică aţi frecventat o facultate?

Valeriu Bordeanu: Da şi mă mîndresc cu acest lucru, pentru că am reuşit că toate că timpul nu prea mi-a permis, dar am reuşit să termin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, am obţinut licenţa A la Şcoala Federală de Antrenori, am încercat să şi învăţ cîte ceva cînd îmi permitea, să mă ocup de studii pentru că ştiu că sunt importante. Mai am multe de învăţat, dar mi-aş dori să ajung un antrenor experimentat.
Alin Bordeanu: Eu am obţinut licenţa B la Şcoala Federală de Antrenori şi sunt student în primul an la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Normal, meseria la urma urmei se fură, nu se învaţă. Oriunde te duci înveţi, furi cîte ceva de la fiecare antrenor, trebuie să iei ce-i mai bun.

- Este greu pentru fotbalişti să facă şi o facultate şi să meargă şi la antrenamente, în cantonamente?
Valeriu Bordeanu: Este foarte greu şi pentru mine şi Şcoala de Antrenori şi facultatea cînd am urmat-o eram fotbalist la Iaşi, a fost mai uşor de ajuns la facultate, dar pentru Şcoala de Antrenori au fost sacrificii mari, în vacanţe, am mers la toate cursurile şi numai în vacanţe se ţineau, iar în timpul campionatului cînd erau zile libere trebuia să te duci la cursuri. Dar au fost cursuri frumoase şi am avut multe de învăţat.
Alin Bordeanu: Chiar anul trecut îmi aduc aminte colegii mei au luat vacanţă şi eu am mai stat două săptămîni la şcoală, mergeam de dimineaţă şi terminam seara.
Valeriu Bordeanu: Dar, cu plăcere…
Alin Bordeanu: Dar, cu plăcere, evident.


Interviu realizat de Gabriela ERDIC

”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Marcel Gheorghiță USR–PLUS: Ni se dau bani aproape degeaba. Noi nu vrem să-i luăm - VIDEO
Candidatul Alianței USR – PLUS la funcția de primar al municipiului Botoșani face parte din categoria pretendenților surpriză. Și aceasta nu neapărat prin prisma postului deținut în conducerea Uniunii Salvați România, care îl îndreptățea la o asemenea candidatură, ci a faptului că inițial un alt membru de partid fusese nominalizat să intre în cursă. Cum a ajuns până la urmă Marcel Gheorghiță aspirant oficial USR – PLUS la Primărie și planurile sale pentru Botoșani, le puteți afla din acest interviu.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Corina Dănuță – PPU-sl: Trăim în secolul 21, dar încă vorbim și promitem canalizări și drumuri asfaltate, toalete în școlile din mediul rural
Una dintre surprizele competiției electorale din acest an o reprezintă intrarea în cursa pentru funcția de primar a Corinei Dănuță, om de afaceri care timp de trei decenii trecute de la revoluție a stat departe de politică. Iar surpriza este una dublată de faptul că pasul spre această lume l-a făcut într-o formațiune nouă, Partidul Puterii Umaniste – social-liberal (PPU-sl), care practic nu a existat la Botoșani până în 2020.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Cătălin Flutur: Nu am am început niciodată un proiect și să nu-l duc la capăt / 2012 – 2016 a fost o perioadă de noaptea minții la Primăria Botoșani - VIDEO
Din 30 de ani trecuți de la revoluție, municipiul Botoșani a fost condus 12 ani de același om. Alți patru ani a fost consilier local și încă patru consilier județean. Ținând cont că în 1996 a dobândit deja primul mandat de ales local, putem spune că este cel mai longeviv om politic la nivel înalt din Botoșani. Dacă își va prelungi longevitatea politică rămâne de văzut pe 27 septembrie. Așadar, seria interviurilor realizate de Botoșăneanul cu pretendenții la funcția de primar continuă astăzi chiar cu ocupantul postului, Cătălin Flutur.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Roxana Țurcanu, ALDE: Nu pot să mă bat cu pumnul în piept că eu sunt cea mai bună pentru că nu sunt - VIDEO
Botoșaniul are 13 candidații la funcția de primar, dintre care numai doi sunt femei. Iar pretendenta ALDE la postul de edil-șef a intrat în cursă după retragerea persoanei nominalizate inițial de partid. Astfel, după un mandat de deputat și după câteva scurte perioade în care a fost consilier județean și directorul cancelariei prefectului, Roxana Țurcanu se află în față celei mai mari provocări din cariera sa politică.
INTERVIU Povestea fabuloasă a savantului botoșănean: Era un om de o curiozitate deosebită. I-am spus că s-a născut într-un secol nepotrivitGALERIE FOTO
A elaborat prima teză de doctorat din lume în domeniul ciberneticii, a fost unul dintre cei 13 membri ai Consiliului Internațional de Cibernetică. Invenții și inovații înregistrate la O.S.I.M., peste 70 de lucrări de specialitate. A lăsat în urmă pagini memorabile de proză, versuri de o sensibilitate surprinzătoare, zeci de tablouri de o neașteptată coloratură, într-o tehnică profesionistă. Coborât din familia care l-a dat Moldovei pe Sfântul Ion Iacob Hozevitul. Prieten din copilărie cu neurochirurgul Leon Dănăilă, apreciat de matematicianul Octav Onicescu.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Liviu Toma, Pro România: Pentru că știu, vreau și pot, am convingerea că voi fi primarul municipiului Botoșani - VIDEO
Prezența lui Liviu Toma pe lista de candidați la Primăria Botoșani a Partidului Pro România a fost una dintre surprizele politice din vara abia încheiată. Și aceasta nu neapărat datorită plecării sale din PSD, formațiune cu care avea relații glaciale de vreo doi ani, ci prin prisma faptului că formațiunea condusă de Mihaela Huncă pregătise inițial o altă persoană. Botoșăneanul continuă seria interviurilor cu pretendenții la funcția de primar cu al treilea aspirant de pe buletinele de vot, actual vicepreședinte al Consiliului Județean.
”VREAU PRIMAR” - INTERVIU Cosmin Andrei – PSD: Botoșănenii așteaptă de la un primar investiții mari, nu să schimbe table de șah în parc, nu să taie buruienile din cimitir VIDEO
Botoșăneanul continuă seria interviurilor cu pretendenții la funcția de primar al municipiului Botoșani. Astăzi este rândul social-democratului Cosmin Andrei, care candidează pentru prima dată la postul de edil șef după două mandate de viceprimar. Reamintim că, în funcție și de disponibilitatea aspiranților la această funcție, vom încerca să realizăm interviuri cu toți cei care își doresc postul, în ordinea în care vor fi trecuți pe buletinele de vot.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Gheorghe Ciubotaru, PMP: Am avut viziunea acelui parc Cornișa și l-am scris în programul meu / Autobuzele astea reprezintă o pacosteVIDEO
Deschidem astăzi un ciclu de interviuri cu pretendenții la funcția de primar al municipiului Botoșani. Este un demers în premieră pentru presa scrisă botoșăneană prin care încercăm să oferim un spațiu de expune a ideilor și programelor tuturor celor care își doresc să conducă orașul timp de patru ani. Pe cât posibil, în realizarea interviurilor vom încerca să ținem cont de ordinea candidaților pe buletinele de vot, însă aici depindem și de disponibilitatea la dialog a aspiranților la postul de edil șef.
Marile festivaluri ale micilor orașe: ”România e făcută mai degrabă din Darabaniuri decât din Clujuri” – GALERIE FOTO
De șapte ani, a merge la festival înseamnă și altceva decât muzică pe imaș, grătare sfârâitoare, discursuri în vocale prelungite și în inițiale politice care mai de care mai gălăgioase. De șapte ani, a merge la festival a devenit un loc în care încap deopotrivă întâlnirile cu oameni de poveste și inițiativele curajoase care pun la colț prejudecățile, în care muzica bună atrage turiști din întreaga Moldovă, dar și din Bucovina, Ardeal, Maramureș, în care sportul înseamnă în primul rând pasiune și apoi competiție.
Loading...
FLASH INTERVIU Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Nu este tragic, dar este îngrijorător
La sfârșitul săptămânii trecute, ministrul Sănătății a vizitat pentru a doua oară Botoșaniul. Dacă în aprilie județul nostru a intrat pe lista lui Nelu Tătaru pentru că ne aflam pe lista celor cu peste 400 de cazuri cu Covid-19, de această dată oficialul guvernamental se afla într-un periplu prin Moldova și a efectuat un control fulger la Spitalul Județean. După acțiunea de la ”Mavromati” a acordat un interviu reporterului Botoșăneanul.
INTERVIU Florin Țurcanu: Codul Penal este atât de ambiguu și încurcat că nu știu cum trebuie să trăiești în România / Poziția mea care era, soțul președintei de partid? - VIDEO
La câțiva ani după ce a declarat că greșeala capitală a vieții sale a fost să intre în politică, fostul președinte al PNL și al Consiliului Județean a reintrat în... politică. Ce l-a făcut să își schimbe radical planurile și ce pregătește pentru a doua jumătatea a anului din postura specială în care se regăsește, aflați într-un interviu despre politică, dar și despre frății, trădări, clasări și... condamnări.
Pr. Petru Chirvase: ”Ar trebui să avem curajul acesta. Iată, noi, toți preoții, vom candida la primăriile din toată țara…” - GALERIE FOTO
Este licențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă ”Dumitru Stăniloae” Iași și, de mai bine de un deceniu, preot paroh la Biserica ”Sf. Vasile cel Mare” din municipiul Botoșani.
Gellu Dorian: ”Eminescu e brand românesc. Că s-a născut la Botoşani, dă şansa oraşului natal să şi-l asume ca brand”
Ce au făcut botoșănenii în 100 de ani pentru Eminescu? Dar în cei 31 pe care îi numărăm de la Revoluție? E de ajuns să privim în jur sau să străbatem la pas orașul, într-o zi de 15 iunie. Concluziile vă aparțin.
INTERVIU Costel Șoptică: Nu îmi este rușine și merg mai departe cu acești oameni / Câțu mi-a trimis un mesaj: ”sper să nu mă mai bați la cap”
Sunt șapte luni de când liberalii au preluat guvernarea în România după destituirea prin moțiune de cenzură a Cabinetului Dăncilă. Comunicatele despre tot felul de realizări curg din partea PNL Botoșani, însă și mai multe sunt cele în care PSD contestă aproape orice măsură de impact anunțată de partidul de guvernământ.
Loading...
Directorul de la Casa de Pensii, MĂRTURII din iadul COVID: În prima fază simptomele au fost cumva neclare…
Unul dintre botoșănenii care au contactat temutul virus care i-a ținut în case pe oameni două luni de zile, este Ioan Buzilă, unul dintre cei mai experimentați directori de instituție publică de la Botoșani.
Familia Cenușă retrasă în cele două luni de IZOLARE pandemică! INTERVIU cu fata cu voce aur a Botoșanilor: Mulți spun că nimic nu va mai fi ca înainte
Asemenea milioanelor de oameni care au stat izolați în propriile locuințe pentru o îndelungată perioadă și Botoșaniul a fost „paralizat” din punctul de vedere al promenadei. Fiecare familie a încercat să traverseze această perioadă cât mai lin cu putință și cu un factor de stres menținut la nivel cât mai redus.
INTERVIU Monica Adăscăliței, noul director al DSP Botoșani: Sper că putem face ceva să salvăm Spitalul Județean
La câteva ore de la primirea ordinului de ministru în care a fost numită director executiv cu caracter temporarar în fruntea Direcției de Sănătate Publică (DSP), ziua Monicăi Adăscăliței s-a transformat într-un maraton profesional.
INTERVIU Academician Leon Dănăilă: ”Am depus un jurământ care trebuie respectat. Da, uneori plătim cu viața, dar asta ne este meseria”
Cunoscut ca Doctorul fără de arginți al zilelor noastre, despre medicul Leon Dănăilă, născut la Darabani, se spune că a efectuat în întreaga viață peste 40.000 de operații pe creier, cele mai multe dintre ele de o complexitate uriașă. 
INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Sondaj
Pe cine votați la funcția de președinte al Consiliului Județean?
Mihaela Huncă – Pro România
Bogdan Dăscălescu – ALDE
Doina Federovici – PSD
Corneliu Popescu – PMP
Costel Șoptică – PNL
Constantin Rotaru – PPU-SL
Daniel Doctorescu – PRM
Corneliu Furtună – Alianța Partidul Verde - PNȚCD
Andrei Drancă – Alianța USR-PLUS
Declaraţia zilei
”Performanța școlară nu va fi niciodată o povară ci un motor pentru învățământul și în perspectivă pentru economia acestei țări. Suntem binecuvântați cu copii capabili, inteligenți, geniali și avem obligația să îi ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8590 lei
USD
Dolarul SUA
4.1404 lei
CHF
Francul elveţian
4.5183 lei
GBP
Lira sterlină
5.2910 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9604 lei
XAU
Gramul de aur
253.3349 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2474 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3419 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9854 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1101 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6529 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.9 o C
Dorohoi
10.8 o C
Bucecea
11.1 o C
Darabani
10.6 o C
Saveni
10.9 o C
Ştefăneşti
12.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.