Interviuri
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Constantin Rotaru, PPU-sl: Oamenii nu vor să li se promită că li se dă, vor să nu li se ia nici măcar ce au - VIDEO

Una dintre figurile absolut noi aduse la rampă de anul electoral 2020 este dată de Partidul Puterii Umaniste – social-liberal (PPU-sl). Constantin Rotaru se află la prima experiență politică și a intrat direct în cea mai dificilă bătălie, cea pentru președinția Consiliului Județean. Ce l-a determinat să se implice într-un domeniu în care până de curând a fost doar spectator, aflați din interviul de astăzi.

”Ne-am săturat de promisiuni, pentru că nu s-a făcut nimic, acesta este marele adevăr”

 


-    Dle Rotaru, câți ani aveți dvs.?
-    Dl Rotaru are 47 de ani.

 

 

-    Mulți înainte! Ce-l poate determina pe un om care până la 47 de ani a stat deoparte de acest domeniu, al politicii, să intre într-o competiție electorală și încă într-una foarte dură, pentru președinția Consiliului Județean?
-    Până la vârsta asta am stat și am fost doar chibiț, cum se spune în fotbal, pentru că i-am lăsat pe ceilalți, mari, să facă. Noi am votat, iar ei ne promiteau una, alta. Și am stat pe margine. În momentul acesta unii ar putea spune că sunt frustrări. Nu, nu sunt frustrări că m-am băgat. Sunt nemulțumiri, supărări de la atâtea promisiuni care, timp de 30 de ani, ni s-a promis: vă dăm, vă facem, fel și fel de fantezii, facem căi ferate cu 160 km/h. Glume, am văzut că au început cu o glumă ca să destindă atmosfera. Ne-am săturat de promisiuni, pentru că nu s-a făcut nimic, acesta este marele adevăr. Din nefericire pentru noi. În afară de promisiuni și câte un asfalt aruncat „la mișto” pe ici, pe colo, nu mare lucru. Și trăim aici, este datoria noastră până la urmă, pentru că trăim în orașul acesta. Când trecem pe lângă o casă frumoasă și ne place, o admirăm. De ce să nu ne tratăm orașul ca pe propria curte?

 

 

-    Alții sunt invidioși când văd o casă mare și frumoasă.
-    Da, dar putem să o copiem. Chiar nu e greu. Eu așa văd lucrurile din punctul meu de vedere. Am stat deoparte pentru că am zis să o facă alții, care se pricep. Dar se pare că, nu toți care au multe școli și au ajuns în Guvernul României, chiar se pricep.

 


”Prima dată faci fundația. Așa e și la județul Botoșani”

 


-    Am văzut că într-un clip electoral că dvs. afirmați: „doresc să schimbăm împreună județul Botoșani”. Cum, ce plan aveți pentru județul Botoșani?
-    Și ceilalți care au promis diverse schimbări au liste interminabile. Când te apuci să faci o casă, o iei de la fundație. Prima dată faci fundația. Așa e și la județul Botoșani. Prima dată ar trebui să începem de la infrastructură, adică să putem merge, să ne deplasăm. Nu zicem că: noi facem diferite lucruri ca să aducem bani. Trebuie făcute și acestea. Dar făcând infrastructura județului, antreprenorii care derulează și care aduc bani la buget, pot să-și deruleze în primul rând ei afacerile mai departe ca să ne poată ajuta și pe noi.

 

 

-    Vreau chiar să citesc puțin dintr-un mesaj trimis de dvs. botoșănenilor în care spuneți cam așa, este practic o listă de promisiuni: „sunt sătul de promisiunile ultimilor 30 de ani, sunt sătul să se schimbe între ei, sunt cei care mereu promit că vor face ceva și care nu au făcut nimic în tot acest timp, iar eu nu pot să vă promit nimic, decât faptul că voi munci pentru dvs.”. E greu totuși să votezi o persoană care nu promite canalizări, drumuri cu asfalt...
-    Asta promit toți ceilalți. A veni cu promisiuni și a nu face nimic, tot s-a făcut până acum. Tocmai v-am spus, vin ca să muncim, să ne facem drumurile pe care le circulăm, să facem tot ce este de făcut de ajutat mici antreprenori, mici agricultori, tot ceea ce se desfășoară pe lângă noi. Făcând județul în perioada aceasta, am intrat în contact cu fel și fel de oameni pe care nu-i cunosc sau oameni cu care mi s-a făcut cunoștință cu ei. Oamenii nu vor să li se promită că li se dă, vor să nu li se ia nici măcar ce au.

 

 

CONSTANTIN ROTARU

 

 

”Să venim cu programe fanteziste, la ce bun”

 

 

-    Chiar citesc acum din mesajul dvs.: „nu vreau să promit că voi repara integral infrastructura rutieră care este jalnică, nu vă promit că voi aduce apă și canalizare în fiecare colț al județului, nu pot promite doar pentru a vă face să mă votați și știți de ce? Pentru că eu nu vreau să vă mint”. Înseamnă că dvs. sunteți conștient că nu se pot face lucrurile acestea.
-    Ba se pot face, dar nu la scara la care au promis ei. Le facem pe toate odată în tot județul? Nu s-au făcut în 30 de ani: nici lumină, apă, canalizări, gaze. Le luăm pe bucăți. Facem ceea ce este chiar posibil să se facă. Până acum nu a fost făcut nici măcar ce a fost palpabil. Ceea ce se putea face. Da, să venim cu programe fanteziste, la ce bun? Și să nu faci și după aia să-ți bată omul iar obrazul. De exemplu, revenind la infrastructură, nu-s adeptul lucrului prost făcut și aici ca exemplu „s-a asfaltat” Botoșani – Trușești – Ștefănești. Aruncat nisip și puțină smoală deasupra. Păi, dacă ești angajat în fața cetățeanului ai bunul simț în primul rând să faci lucruri de calitate, ca omul să te respecte, să te admire pentru asta. Atât timp cât el: „pune, băi o găleată de nisip, aruncă puțină smoală acolo, aia e, dă-i mai departe”...  Asta e lipsă de respect față de om, în primul rând. Nu că se toarnă asfaltul ăla de câțiva centimetri, care se ia pe roți după prima ploaie sau așa, și după aia, vezi dragă Doamne, v-am asfaltat. Facem puțin și facem de calitate. Oricum suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri proaste. Oricum mergem într-o direcție greșită și este târziu. Măcar să încercăm să oprim și să punem lucrurile în funcțiune. Astea care sunt cât de cât funcționabile în momentul de față.

 

 

-    Ați descoperit în această campanie electorală lucruri pe care nu le știați despre Botoșani? Nu știu, ați avut o revelație?
-    Nu, nici o revelație, știam încotro mergem, știam, tocmai de aici aceste nemulțumiri pentru că știam cum se trăiește la țară. Circulăm, știm cum se trăiește în tot județul. Am văzut școli jalnice, toalete la școală... Primării cu toaletă în fundul curții, adevărul că sunt mai puține decât școli cu toaletă în curte.

 

 

-    Sunt o mulțime de primării care și-au făcut sedii faraonice aproape, am spune...
-    Ați văzut?

 

 

-    Pentru 15 – 20 de angajați.
-    Eu vă spun, oameni sau școli în care pui șase toalete, nu cred, nu costă sute de mii de euro.

 


-    Ei, nu. La Botoșani am avut și toalete de 200.000 de lei, deci...de 50.000 de euro, cam așa.
-    În fine, oricum, se pot face. Și ca să trimiți un copil la școală la clasa I, clasa pregătitoare sau chiar până în clasa a IV-a, să-l trimiți la școală și pe perioada friguroasă, să iasă afară să se ducă la toaletă, să vină înapoi în clasă, trăind în secolul XXI, parcă totuși nu se leagă lucrurile. Duce a bătaie de joc.

 

 

”Suntem un partid tânăr, suntem un partid care vrem să ne luptăm cu morile de vânt”

 

 

-    Ați spus dvs. la o acțiune pe Pietonalul Unirii din precampania electorală că drumurile sunt atât de proaste la Botoșani încât dacă vorbești îți muști limba. V-ați mușcat limba acum?
-    Am fost pe un sector de drum chiar săptămâna trecută, am fost în zona Joldeștiului, e un drum exact identic în genul acesta și e o zonă la Românești – Ștefănești, în partea cealaltă. Deci e tradițional acel drum, în acest fel.

 

 

-    Și ați evitat să vorbiți, nu? Asta ca să nu pățiți un accident...
-    Am vorbit, să spunem, mai puțin. Dar, așa este. Anumite sectoare de drum, că sunt și drumuri bune, dar anumite sectoare de drum sunt jalnice.

 

 


-    Oamenii știu despre liberalism, despre social democrație dar poate ar trebui să le explicăm puțin, ce înseamnă doctrina asta, umanistă. În ce costă?
-    În general se adresează clasei de mijloc. În ce constă? A fi cât mai aproape de om. Iei latura umanistă, a scoate din om tot ce este mai bun. La o conferință de presă dl avocat Ionașcu (președintele PPU-sl – n.r.) spunea că a avut o întâlnire cu cineva și spunea că vrea să ajute niște oameni și nu reușea să-i ajute, să o scoată la capăt. Și dl avocat Ionașcu a spus în felul următor: „dacă tu vrei să ajuți și nu poți și eu nu te ajut, o să ne bată Dumnezeu pe amândoi, că nu facem ceva ce putem în binele omului”.  

 

constantin rotaru ppusl


-    Am discutat cu mai mulți oameni despre acest PPU-sl, reproșul principal ar fi: „dle, ăsta e partidul lui Voiculescu”. Pare ca un pietroi de gât.
-    Președintele nostru este dl avocat Ionașcu. Noi suntem, știți destul de bine, la Botoșani, când ne-am întâlnit și prima oară, în momentul de față cred că avem 4 luni. Suntem un partid tânăr, suntem un partid care vrem să ne luptăm cu morile de vânt. Toată lumea, nu că ne blamează, cel puțin nici nu ne prea bagă în seamă, pentru noi este un avantaj oarecum, pentru că ne putem face treaba. Să ajungem la sufletul oamenilor, să facem ceea ce ne-am propus prin toate campaniile pe care le-am făcut pentru oameni și tot ceea ce înseamnă a ieși și a fi alături de oameni, așa cum dl avocat a putut să fie alături, de a oferi acele consultații gratuite și pe perioada pandemiei și pe perioada celor care au luat fel și fel de amenzi, care au fost abuzați în fel și fel de chip. De asta și sloganul nostru este: „stop abuzurilor”. Noi încercăm a ne face vizibili și a ne face ceea ce ne-am propus cât mai bine.

 

 


”Surprinzător, tot vin oameni care sunt interesați de ceea ce facem și de ceea ce ne propunem”

 

 

-    Care este obiectivul realist pentru aceste alegeri și vă întreb acest lucru ținând cont de faptul că în 2019 la alegerile prezindențiale, candidata cu nume aproape imposibil pentru botoșăneni, Bruynseels, a obținut 4.706 voturi, undeva la 3%. La Botoșani, mă refer.
-    Am fost unul dintre cei care a votat-o, fără să știu prea multe despre dânsa. Fără să știu sau a avea vreo revelație că o să ajung vreodată aici. Poate oamenii cărora le pasă într-adevăr de viitor, poate vor altceva. Poate sunt conștienți, s-au trezit că trăim un deja-vu, care poate se repetă de la mandat la mandat și poate chiar vor o schimbare pentru ei, pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor lor și, de ce nu Partidul Puterii Umaniste, care este un partid care chiar vrem să fim alături de oameni.

 

 

-    Celelalte partide mai mici, să le spun așa, s-au plâns de faptul că foarte greu găsesc oameni dispuși să candideze la alegerile locale. În câte localități ați reușit să găsiți candidați?
-    Avem câteva localități în care am reușit să găsim candidați. Oamenii... Noi când am început să ne găsim ca un grup de prieteni pentru acest partid, cam ăsta a fost principiul pentru care am mers și în județ. Prima dată am mers la oameni pe care-i cunoaștem și ne-am adresat, nu am luat la grămadă sau... Ne-am adresat oamenilor cu care împărțim aceleași sentimente și surprinzător am găsit oameni care neștiind prea multe despre Partidul Umanist, dar cunoscându-ne între noi și spunându-ne planurile noastre, au fost de acord să vină alături de noi. Și surprinzător, tot vin oameni care sunt interesați de ceea ce facem și de ceea ce ne propunem.

 

 

-    Intrați în Consiliul Județean?
-    Da. Cu siguranță.

 

 

-    Și în Consiliul Local Botoșani?
-    Să vedem. Oricum susținerea pe care ne-o spun oamenii ne dă încrederea că sigur vom fi acolo și vom avea un cuvânt de spus.

 

 

 

Comandat de PARTIDUL PUTERII UMANISTE (SOCIAL LIBERAL) – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de SC Savin Consulting Press SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200022

 

 

 

loading...
Constantin Rotaru, candidat PPU-SL la CJ Botoșani: Ne-am săturat de minciuni, ne-am săturat de promisiuni, iubiți botoșăneni, haideți să facemVIDEO
Candidatul umaniștilor la șefia CJ: Avem drumuri parcă sunt bombardate, nu poți vorbi în timp ce mergi că îți muști limba

 

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

Mircea CARP, martor al unei fabuloase istorii: Tot orașul era într-o mare agitație, temutul și faimosul Coroiu dispăruse fără urmă cu o noapte în urmă
Povești din Botoșanii de odinioară cu fostul director de la Europa Liberă.
Claudia ȚILIA: Dacă societatea ne stigmatizează, e pentru că alții înaintea noastră au întărit această atitudine prin felul în care s-au comportat
Supranumele care i se potrivește ar fi acela de învingătoare. A studiat Psihologia, iar în prezent urmează un master la Psihologie Judiciară, dar în paralel este și studentă la Filosofie. A scris o carte care va deveni, de bună seamă, un instrument pentru literatura de specialitate. Pentru că, înainte de a ne preda lecții, Claudia Țilia ni se oferă drept exemplu.
Prof.univ.dr. Corneliu IAȚU: Familia Pillat a fost ca o aură pentru Miorcani / Tatăl meu a fost primul salvator miner cu atestat din județul Botoșani
Vă oferim astăzi o călătorie. Prin viața unui om, prin locuri de aproape și de departe. Vă oferim, de asemenea, o perspectivă nouă asupra unui Botoșani care mai poate încă exploata uriașele bogății, de la pământ și apă, până la trecutul atât de prețios. Nu în ultimul rând, aducem prin acest interviu un omagiu poetului Ion Pillat, de la a cărui naștere se împlinesc astăzi, 31 martie, 130 de ani.
Monica PILLAT: Norocul meu a fost să mă nasc într-o familie ale cărei doamne mi-au devenit modele de nobleţe sufletească, dar şi de imaginaţie creatoare
Destinul familiei Pillat se identifică, din multe puncte de vedere, cu istoria dureroasă a ultimului veac românesc, dar se înscrie și într-o jertfelnicie creștină care, trebuie să recunoaștem, cu greu mai poate fi înțeleasă în zilele noastre.
Maria Cristina Nicolau: Cea mai frumoasă femeie este cea naturală, să fii tu și să nu pari altceva decât ești – GALERIE FOTO
Cântă de aproape 20 de ani și o face cu îndrăzneală, cu încredere și cu o forță artistică ieșită din comun, o forță care a impresionat juriile, fie că vorbim despre competițiile adolescenței, fie că ne amintim de scena de la X Factor.
”Mama” lui Mircea Bravo s-a născut la Botoșani, actrița din spatele unui personaj care a cucerit milioane de români: E o formă de umor de mare bun simț - GALERIE FOTO&VIDEO
”Am văzut și am lucrat cu mari talente. Dar așa ceva n-am mai întâlnit. E talent în stare brută", spunea despre ea unul dintre cei mai mari regizori români.
LIVIU ȘOPTELEA - 55: Îngerii suntem noi. Eu pentru tine, tu pentru altul - GALERIE FOTO
Astăzi, 24 ianuarie, pictorul Liviu Șoptelea împlinește 55 de ani. O vârstă a maturității artistice, a trăirilor asumate și chiar exteriorizate în culoare și în formă de îngeri. Îngeri din era covidiană.
Gellu DORIAN: Manageri improvizaţi au împins Botoşanii, din punct de vedere cultural, pe ultimul loc din ţară
Ziua Culturii Naționale este ”o improvizaţie cu iz facil”, spune Gellu Dorian, ”o tinichea de aur fals la numele poetului”, scriitorul vorbind totodată și despre datoria pe care botoșănenii o au față de Mihai Eminescu, o datorie pe care urmașii Poetului nu doar că o ignoră, dar o și marginalizează sau minimalizează.
”Crimă la Grădina Botanică” sau cum a devenit un uriaș savant botoșănean personaj într-un roman polițist: Îmi place ca din orice experiență să învăț lucruri noi
Cine și-ar fi imaginat vreodată că un botanist născut în Botoșani, cu o biografie de excepție, ar putea deveni personajul unui roman polițist, și chiar acel personaj în jurul căruia se țes intrigi și care oferă, în final, și mobilul unei crime.
Loading...
INTERVIU: Daniel, tânărul care a făcut mii de copii fericiți, singur în viața reală: Nu mă așteaptă nimeni acasă / Am luat legătura cu un psihoterapeut, la prima cădere
Notorietatea pe care a dobândit-o tânărul Daniel Câșlariu, care conduce Asociația Grup Civic Botoșani, este una de trecut în manuale. Într-un timp extrem de scurt tânărul voluntar a reușit să deschidă multe uși, de la demnitari la oameni de afaceri, magistrați, directori de instituții sau primari.
Microbiologul Vania Atudorei: Nu moare nimeni de Covid, ci moare de complicațiile pe care acest virus le dă / La Botoșani, atmosfera este mult mai tensionată decât în Canada
Consideră pandemia de coronavirus o ”tragedie internațională”, însă mai periculoase decât COVID-19, spune microbiologul Vania Atudorei, sunt ”psihoza și paranoia”.
FLASH INTERVIU Deputatul AUR de 78 de ani: Am fost consilier al ministrului / Ce ministru? / Nu mai țin minte
După zeci de ani de politică, la vârsta la care mulți se îngrijesc de creșterea nepoților, Lucian Feodorov a reușit pentru prima dată în viață să ajungă parlamentar. A făcut-o pe lista Partidului Alianței pentru Unirea Românilor, formațiune în care a ajuns de puțină vreme, după ce a trecut de-a lungul timpului prin alte șase partide.
INTERVIU Cătălin Silegeanu: ”Nu pot să zic că de pe 7 decembrie voi fi deputat”, dar... ”dinozaurii care sunt momentan pe fotolii, trebuie să dispară” VIDEO & GALERIE FOTO
Într-un an total ciudat pentru Botoșani, ca de altfel pentru România și întreaga lume, oamenii din nord-estul Moldovei au avut parte de un candidat cel puțin atipic... Care până anul trecut nu exista în lumea politică și care în 2020 este probabil autorul celor mai multe comunicate, postări pe rețelele de socializare și al celor mai directe și violente atacuri la liderii partidelor de calibru.
INTERVIU Raluca Rogojină, despre Foametea din Moldova și Botoșani: Să-ți sacrifici copilul nou-născut, să-l fierbi și să-l oferi hrană celorlalți 5 ca să rămână în viață...FOTO&VIDEO
Mâncau câteva boabe de grâu pe zi. Apoi s-au mulțumit și cu câteva frunze de iarbă uneori fiartă, alteori mărunțită între dinții tot mai sfărâmicioși. Pe măsură ce lunile treceau, în castroanele sărmanilor ajungeau și vrăbii, șobolani, șoareci, pisici și câini. În timpul Marii Foamete, dincolo de Prut, oamenii și-au mâncat propriii copii, alții au dezgropat cadavrele din cimitire și au mai supraviețuit astfel câteva ore, zile, luni.
Loading...
INTERVIU Magda Oleniuc, președinte PLUS Botoșani: Este clar că în ultimii 30 de ani parlamentarii județului nostru au eșuat în modul lor de a face politică „tradițională”
După ce la scrutinul din 27 septembrie s-a tras linia deasupra sa, deoarece a ocupa locul 3 pe lista USR-PLUS, iar alianța a intrat cu doi membri în Consiliul Local, lidera Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate a intrat în competiția internă a alianței pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare.
Fostul jurnalist care a călătorit în Siberia și a trăit 40 de zile doar cu apă: Pentru a fi fericit nu ai nevoie de lux; ai nevoie de înțelegere cu cei dragi GALERIE FOTO
A fost 10 ani reporter la ProTV, a activat și în presa scrisă. Drumuri și cărări care îl îndepărtau tot mai mult de ceea ce căuta: Calea, Adevărul și Viața. O poveste de viață impresionantă, care trece și prin ograda bunicilor din Coțușca, județul Botoșani.
INTERVIU Valeriu Iftime: Dacă nu faci politică, nu trebuie să fii mort și să fii mut / Sunt speriat de ce se poate întâmpla în Botoșani - VIDEO
Botoșani a avut parte în această campanie electorală de un lucru fără precedent în toate alegerile locale de după revoluție. Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri, cu o notorietate care a depășit de mult granițele județului, a sprijinit public câțiva candidați de la alegerile locale. Ba cu unii a participat chiar și la emisiuni televizate.
INTERVIU Magda Oleniuc, candidat USR-PLUS la Consiliul Local: Nu vreau să fac politică second-hand / Avem nevoie de un PUG vizionar
Alegerile de duminică, 27 septembrie, reprezintă primul test local și pentru Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate, adică PLUS. Formațiunea condusă la nivel central de fostul prim-ministru Dacian Cioloș nu a intrat singură în bătălia electorală, ci în alianță cu USR. La Botoșani, lidera județeană a PLUS candidează la Consiliul Local, ocupând locul 3 pe lista pentru municipiu.       
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Doina Federovici, PSD: Zece măsuri clare cu programe pentru fiecare comunitate, nu himere, nu 100 de soluții / Șoptică și Orban au încercat să cumpere primariiVIDEO
După mai bine de 20 de ani de politică, în care a urcat încet dar sigur în ierarhia partidului până la funcțiile de președinte județean și vicepreședinte național, Doina Federovici se află probabil în cel mai important punct al carierei. Fost consilier județean și pentru jumătate de an chiar vicepreședinte al Consiliului Județean, senator al României timp de opt ani, candidează în 2020 pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Mihaela Huncă, Pro România: Oamenii nu vor lucruri spectaculoase, nu vor să facem aeroport la Santa Mare sau să facem o stație de lansare de racheteVIDEO
Alegerile locale din acest an ar trebui să fie pentru Mihaela Huncă încununarea a doi ani de muncă la Pro România. Pe de altă parte, după un mandat de consilier local și altul de deputat, fostul inspector școlar general se află și în fața primului vot uninominal din cariera politică. După modelul implementat în mai multe filiale Pro România și la Botoșani coordonatorul organizației a intrat în lupta pentru președinția Consiliului Județean.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Am fost învăţat de mic în familie: când am posibilitatea să ajut pe cineva, să ajut. Dacă nu pot să ajut, să nu încurc, să îmi văd de ale mele. Chiar şi părintele Arsenie Papacioc spunea vorba asta: Dacă nu poţi să ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9250 lei
USD
Dolarul SUA
4.1340 lei
CHF
Francul elveţian
4.4992 lei
GBP
Lira sterlină
5.7441 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7521 lei
XAU
Gramul de aur
238.2808 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3889 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1162 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3425 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1931 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6623 lei
Vremea
astăzi
Botosani
23.1 o C
Dorohoi
23.0 o C
Bucecea
22.4 o C
Darabani
21.7 o C
Saveni
23.5 o C
Ştefăneşti
23.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.