Desi majoritatea oamenilor considera ca traim in ,,secolul vitezei’’, denumirea pare a fi mai potrivita pentru secolul XX, secol in care transporturile au avut parte de o evolutie extrem de spectaculoasa.
Daca in jurul anului 1900 apareau primele automobile cu motor electric, iar in 1906 Traian Vuia avea sa devina primul om care a zburat cu un aparat mai greu decat aerul, cateva zeci de ani mai tarziu oamenii reuseau sa calatoreasca cu trenuri magnetice, sa zboare cu viteze supersonice sau sa calatoreasca in spatiu, ajungand chiar pe luna. Prin urmare, ar fi probabil mai potrivit sa spunem ca traim in "secolul internetului"’ sau al computerelor, devreme ce aria de acoperire a internetului s-a extins in toate colturile lumii si poti gasi la orice pas un posesor de smartphone.
Ca atare, tinerii si nu numai ei, au cam uitat de jocurile clasice (fotbal, sotron, pitulatea, etc...) parasind "curtea scolii" sau "parcarea din fata blocului"’ pentru un mediu mult mai la indemana, cel virtual, in care, de cele mai multe ori, poti fi cine vrei tu si face cam ce vrei tu, chiar din confortul propriului camin. La nivelul anului 2016, aproximativ 60% din internautii trecuti de 18 ani isi petreceau o mare parte din timpul liber jucand diverse jocuri online (Candy Crush, Angry Birds, Diamond Dash, Fruit Ninja sau Temple Run 2), multi dintre ei preferand sa faca acest lucru pe Facebook sau pe alte site-uri de socializare.
La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste sporturile virtuale (Dota, League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, StarCraft II, Call of Duty)sau jocurile de noroc, industria gamingului cunoscand o teribila expansiune in ultimii ani.
Pe principiul,,la vremuri noi....probleme si solutii noi’’, Academia iGaming, cu sediul in Malta, parte a grupului Conexus,pune la dispozitia celor implicati in domeniul jocurilor de noroc cursuri online si offline, sustinute de specialisti din diverse domenii.
Urmatoarea conferinta a prestigioasei academii este programata in perioada 3-5 aprilie 2018, in Malta, avand ca tema "Analiza afacerilor"’. Tematica cursurilor este ideala pentru participanții care lucrează în industria iGaming, specializați în analiza sau interpretarea anumitor date. Desigur, majoritatea cazinourilor online de prima mana isi vor trimite reprezentanti la acest important eveniment din luna urmatoare.
Organizatorul acestei conferinte este Grupul Conexus, care se ocupa cu specializari in domeniile consultantei, personalului si formarii profesionale. Acesta mai se afla si in spatele unei serii de companii care ajută la transformarea și dezvoltarea organizațiilor, în toate etapele dezvoltării corporative.
Grupul Conexus utilizează o multitudine de experiențe din industria colectivă pentru a oferi îndrumări și direcții strategice fiecărei afaceri din cadrul grupului. Acest lucru asigură că toate oportunitățile de creștere sau de colaborare sunt identificate din timp și capitalizate pe deplin.
Pana atunci insa, majoritatea factorilor implicati in industria jocurilor de noroc se vor intalni la cea de-a doua editie a Summitului de Gaming de la Praga 2018, acolo unde vor analiza informații despre cele mai recente actualizări ale reglementarilor legislative din Slovacia, Slovenia, Polonia, Elveția și Republica Cehă. De asemenea, va avea loc o discuție libera cu legiuitorii cehi, despre industria jocurilor de noroc online si offline din regiune. Evenimentul va lansa, de asemenea, idei de investiții pentru cei care doresc să devina operatori legali sau furnizori în domeniul gamblingului.
Constantin Iftime lansează „Eseul carnivor” la Galeriile de Artă Ștefan Luchian
Redacția Botoșăneanul
Jan 22, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 22, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile