Dat fiind faptul că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, conducerea Spitalului Județean Mavromati a decis să aducă câteva îmbunătățiri în meniul botoșănenilor care își vor petrece Crăciunul pe patul de spital.
Potrivit conducerii unității spitalicești, meniul pacienților aflați pe patul de spital în perioada sărbătorilor de iarnă va consta în sărmăluțe, friptură, salată boeuf și ciorbe.
”De sărbători avem pentru bolnavi și un meniu îmbunătățit care, pe lângă mâncarea tradițională, va include cașcaval, măsline, portocale, cozonac și dulciuri, atât pentru secția de Psihiatrie cât și la Pediatrie. Cheltuielile sunt suportate din fondurile spitalului”, a declarat
Ioan Asaftei, director de îngrijiri al Spitalului JudețeanMavromati. De asemenea, directorul a mai precizat că bolnavii vor avea mâncare mai bună atât de Crăciun cât și de revelion.
(A.D.)
CITEȘTE:
Măsuri la Mavromati: Iliuță se gândește și la desființarea bucătăriilor
[[banner]]