(P) Industria alimentară din Botoșani s-a îmbogățit din a doua zi a lunii decembrie cu un nou magazin și un concept declarat mai rar prezent pe piața din această zonă a țării. Promotorii business-ului își propun să comercializeze mai puțin, dar produse de un nivel de calitate superioară decât să își crească veniturile pe seama unor produse care se regăsesc în mai toate galantarele.
Joi dimineață, în prezența prietenilor, colaboratorilor și angajaților, la Carmangeria Vivo by Tudor Ivanov & Cristian Nacu din strada Grivița nr.1 s-a tăiat panglica inaugurală.
Iar botoșănenii care i-au trecut pragul au putut vedea o gamă variată de carne și preparate... ”altfel”.
De la bacon și tobă la salam de vară și cabanos, de la pui afumat și coadă de vită la pulpă și antricot de vită.
Nu lipsesc însă cârnații proaspeți preparați din carne de porc și vită, slănină, sare și piper, cotletul de porc fără os, mușchiul file, mușchiulețul Montana, ceafa afumată, kaizerul, pastrama de porc și o savuroasă pastramă de oaie.
Și bineînțeles că la loc de cinste stau tradiționalii mici românești, făcuți din carne de vită, de oaie, slănină și sare.
Iar administratorul companiei a explicat și de ce produsele de la ”Vivo” sunt diferite.
”Carmangeria Vivo este o altfel de carmangerie, vrem să oferim produse de calitate sută la sută. Așa a și luat naștere acest concept, pentru că nu era de găsit o carne premium, o carne și preparate de calitate. Noi lucrăm cu producători locali, intervenim asupra cărnii cu rețete proprii, facem baițuri tradiționale și afumăm doar la lemn. Suntem foarte atenți la selecționarea cărnii pentru a conferi calitate produsului și cu asta ne deosebim față de alte carmangerii. Nu ne luptăm la cantitate și la preț, ne luptăm să obținem calitate”,
Cristian Nacu, administrator Carmangeria Vivo.
Alături de Liliana Timofte, partenera sa de viață, managerul noii carmangerii s-a asociat la noua companie cu Tudor Ivanov, un tânăr botoșănean care provine dintr-o familie cu o deosebită tradiție în acest domeniu. Încă de pe vremea bunicului lui Tudor, familia Ivanov avea deschis un magazin în apropierea Liceului Agricol unde își desfăcea propriile preparate, magazin care există și în ziua de astăzi.
În acest fel se împletește o tradiție care se întinde pe perioada mai multor decenii cu entuziasmul antreprenorial al unei alte familii.
Obținerea unor astfel de produse este posibilă și datorită faptului că ”Vivo” nu este doar un magazin și atât. Firma deține la Zăicești și o unitate de procesare, acolo unde cărnurile sunt preparate exact după dorințele Lilianei, ale lui Cristian și Tudor.
De altfel, o noutate pentru piața botoșăneană de profil este și aceea că potențialii cumpărători vor putea vedea și singuri modul în care se prepară produsele din galantare.
Și asta prin intermediul unui televizor care este montat la magazin și care va transmite imagini de la secția de producție din Zăicești.
Până atunci puteți însă deja să mergeți la magazinul situat vis-a-vis de Uvertura Mall și să vedeți în galantare produsele ”made in Vivo”.
Este deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 8:30 – 20:30, iar duminica de la 8:30 la 17:30.
Și găsiți inclusiv pâine, vinuri alese și tot felul de sosuri, numai bune pentru o masă pe cinste.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL
Olimpiadele școlare din 2025 s-ar putea desfășura online: Lucrările se vor corecta pe calculator
Redacția Botoșăneanul
Nov 22, 2024
Replica Spitalului Județean Mavromati cu privire la acreditare
Redacția Botoșăneanul
Nov 22, 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 22, 2024
Accident rutier cauzat de vremea rea, cinci botoșăneni implicați
Redacția Botoșăneanul
Nov 22, 2024