În weekend a fost mare petrecere la marginea Capitalei.
Toamna a fost sarbatorita cum se cuvine la Bucuresti la ziua recoltei. Pastrama de berbecut si pui, carnati, mici ,mamaliguta si tochituri au fost doar cateva dintre preparatele gatite minutios de catre bucatarii de la un restaurant din Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa venit pe adresa redactiei.
Delicioasele preparate au venit insotite de must proaspat scos, muraturi si aperitive direct de la ferma.
Mai multe vedete au luat parte la eveniment ba mai mult de cum au intrat s-au si prins in hora. Printre ele si botosaneanca Francisca Dulceanu. Alaturi de ea au insufletit atmosfera mondenitati precum Printesa Lia si Printul Paul, Catalin Botezatu, Deea si Dinu Maxer, Eugenia Serban , Claudia Ghitulescu, Daniel Trifu.
"Particip la acest eveniment in fiecare an, este un prilej de bucurie, imi plac preparatele traditionale romanesti desi le consum destul de rar pentru ca au multe calorii. Tot ce am gustat aici este absolut fantastic." a declarat Francisca.
"Proprietarul locatiei are grija ca aceasta petrecere sa iasa perfect, de la caruta trasa de cai cu care esti intampinat la muzica traditional romaneasca la portul romanesc pana la felurile de mancare, cel mai mult imi place pastrama de oaie si mititeii." a declarat Printul Paul.
" Imi doresc ca oamenii ce imi calca pragul sa simta spiritul romanesc de odinioara, organizez acest eveniment in fiecare an si imi doresc sa duc traditia mai departe." a declarat Alexandru Rozs proprietarul restaurantului
Evenimentul are loc in fiecare an in luna octombrie.
Cântăreață celebră, concert traumatizant la Botoșani: Țipam încontinuu «Bă, fugiți! » - VIDEO
Redacția Botoșăneanul
Jan 19, 2025
Botoșăneancă moartă în casa cuprinsă de flăcări, vecinii au dat alarma
Redacția Botoșăneanul
Jan 19, 2025
Gabriela Erdic
Jan 19, 2025
Botoșăneni care și-au cumpărat utilaje din bani europeni verificați de comisarii de la Mediu
Oana Sava
Jan 18, 2025
CLIPUL ZILEI: Scandări de AUR la protestul din centrul orașului
Oana Sava
Jan 18, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile