Perioada de înscriere în competiție este 09 iulie – 09 septembrie 2021.
Competiția OFA Start-Up Angels are drept scop crearea unei platforme dedicată femeilor antreprenor, menită să ofere sprijin direct și indirect financiar start-up-urilor din România, astfel încât să crească exponențial capacitatea de dezvoltare a mediului de afaceri în anul 2022 și de a dezvolta o politică comprehensivă, la nivel local, regional, național și internațional, pentru sprijinirea și promovarea antreprenoriatul feminin.
OFA Start-Up Angels este coordonată de Project Manager Raluca Culda, și este susținuta de Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Confederației patronale Uniunea Generală a Industriașilor din România. Competiția este structurată pe 6 regiuni (Brașov, București, Constanța, Cluj, Iași, Timișoara). Fiecare regiune va avea două finaliste, una desemnată de juriu și una desemnata prin votul publicului. Cele 12 finaliste vor intra în competiția finală din 12 noiembrie, care va avea loc la București.
Perioada de înscriere în competiție este 09 iulie – 09 septembrie 2021. Companiile din Botoșani vor intra în Competiția Regională Iași, alături de Suceava, Brăila, Galați, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamț și Tulcea. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească firmele pentru a se înscrie în competiție sunt:
- compania să aibă minim 50% acționariat feminin;
- compania să aibă cel puțin 12 luni de activitate;
- compania a avut în anul 2020 o cifră de afaceri de maximum 490.000 ron (fără TVA).
Premiile oferite în competiția finală sunt:
• Locul I – 10.000 euro
• Locul II – 5.000 euro
• Locul III – 3.000 euro
„Sprijinirea femeilor antreprenor este unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru a relansa creșterea economică, a crea locuri de muncă și a genera un impact social transformator. În perioada pandemică, am observat că femeile antreprenor au reușit cu agilitate să identifice imediat metode de adaptare sau reinventare pentru menținerea afacerilor proprii. Afacerile pe care le conduc pot juca un rol esențial în stabilizarea economiei naționale. Răspunsul nostru concertat trebuie să includă sprijinirea femeilor antreprenor ca o condiție pentru a debloca creșterea susținută și sustenabilă pe care ne-o dorim. Este timpul ca instituțiile guvernamentale, organizațiile societății civile și sectorul privat să se unească pentru a elimina numeroasele bariere cu care se confruntă femeile antreprenor în România și să creeze programe de finanțare și mentorat menite să le ofere mediul potrivit pentru dezvoltare”, Alina Novac, operations manager program OFA Start-up Angels
DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:
Redacția Botoșăneanul
Nov 18, 2024
Declarația zilei 18 noiembrie 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 18, 2024
Redacția Botoșăneanul
Nov 18, 2024
Sergiu Bălășcău
Nov 18, 2024
Botoșănean lovit pe trecerea de pietoni, a rămas inconștient pe asfalt
Gabriela Erdic
Nov 17, 2024