Societatea care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean şi a fost înfiinţată pentru gestionarea noii rampe de gunoi ar urma ca, în sfârşit, să aibă activitate. Potrivit conducerii EcoSal, până la finele lunii ar urma să fie obţinută licenţa, iar printre primele activităţi se vor regăsi cele de dezinsecţii sau deratizări.
Cristian Lazarovici s-a prezentat la conferinţa de presă a PNL Botoşani în calitate de reprezentant al societăţii
EcoSal subordonată
Consiliului Judeţean Botoşani pentru a oferi o serie de informaţii cu privire la activitatea acestei structuri. Directorul general al societăţii a povestit că în prezent se află la stadiul pregătirilor pentru obţinerea licenţei de la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC).
„Dosarul trebuie depus până la sfârşitul acestei luni urmând ca în decursul lunii următoare să putem obţine licenţa şi efectiv să începem operăm. Vom opera sper pe domeniile de dezinsecţie, deratizare, dezinfecţie, măturat stradal, pe partea de deszăpeziri, dar nu şi pe administrarea depozitului ecologic în care se intenţionează înfiinţarea unei direcţii cu personalitate juridică”, a declarat
Cristian Lazarovici.
Liberalul a mai menţionat că momentan juriştii de la
Consiliul Judeţean Botoşani caută soluţia legală pentru înfiinţarea acestei direcţii care ar urma să se ocupe de gestionarea rampei ecologice de gunoi de la Stăuceni.
Cristian Lazarovici a mai menţionat că şefii judeţului încearcă să menţină gestionarea gropii de gunoi pe plan local pentru ca, prin licitaţie, să nu fie preluată de agenţi privaţi din afara judeţului.
[[banner]]
CITEŞTE:
Din 3 a rămas 1, copiii teribili ai PNL-ului renunţă la EcoSal – DOCUMENT