Soundhouse, companie românească ce vinde şi distribuie sisteme audio auto, accesorii şi echipamente de insonorizare auto, vrea să ajungă la afaceri de un milion de euro (circa 4,9 mil. lei) în 2021, vizând astfel o creştere de aproape 50% a cifrei de afaceri faţă de anul 2020, şi să se extindă la nivel naţional cu depozite pentru a putea facilita livrarea comenzilor.
Compania are două direcţii de business: divizia de sisteme audio auto şi accesorii şi cea de insoronizare auto. Vinde boxe de maşini, amplificatoare pentru boxe, accesorii pentru instalarea boxelor, iar pe partea de insonorizare auto are produse care se folosesc în industria auto şi la producţia de maşini.
Patronul acesteia susține într-un interviu pentru Ziarul Financiar că majorarea are ca bază câteva centre urbane mari și dezvoltate, pe listă fiind trecut și Botoșani.
„În 2020, am ajuns la afaceri de aproape 670.000 de euro (3,3 mil. lei), iar pentru 2021 ne-am propus să atingem pragul de un milion de euro (4,9 mil. lei), ceea ce este posibil datorită faptului că, chiar şi în pandemie, mediul online ne-a ajutat foarte mult şi am avut creşteri neaşteptate, mai ales pe partea online”,
Vasile Petraşco, poprietarul Soundhouse.
În prezent, Soundhouse deţine două depozite – unul mai mare la Braşov, oraş din care provine compania, în care păstrează produsele voluminoase şi unul mai mic, la Bucureşti, deschis în 2020, cu produse de dimensiuni mai reduse -, iar planurile proprietarului companiei vizează deschiderea unui nou depozit la Cluj anul acesta. În cadrul companiei lucrează în prezent 10 persoane.
„Suntem în discuţii pentru a deschide un nou depozit la Cluj. Comenzile vin în mare parte din oraşele mari, cele dezvoltate – Bucureşti, Cluj, Iaşi, Botoşani, Timişoara. Chiar şi din zona Moldovei. Anul trecut am făcut o analiză mai profundă cu specialişti şi am observat că avem comenzi din sudul României, din mediul rural”,
Vasile Petraşco, poprietarul Soundhouse.
Preţurile pentru serviciile de insonorizare auto încep de la 200 de euro (costul materialelor, la care se adaugă manopera) şi pot trece de câteva mii de euro – în funcţie de complexitatea lucrării, de volumul maşinii.
Dacă în 2019 bonul mediu era în jur de 200 – 250 de lei, în acest an a depăşit 300 de lei.
DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL
Sergiu Bălășcău
Jan 12, 2025
Tragedie în judeţul Botoşani: Accident mortal produs de un tânăr de 18 ani
Redacția Botoșăneanul
Jan 12, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 12, 2025
Șofer amendat cu 2.000 de lei de un echipaj de Poliție
Redacția Botoșăneanul
Jan 12, 2025
Șeful județului cu căciulă de miel: Vă spun ceva care nu vă place – VIDEO
Sergiu Bălășcău
Jan 12, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile