Pacienții primesc printre altele cozonac, bomboane, friptură.
În această perioadă, pacienții care trebuie să-și petreacă sărbătorile pe un pat de spital vor avea un meniu special. Meniurile sunt adaptate în funcție de afecțiunile pacientului, iar cei care nu au nicio interdicție din partea medicului curant și nu necesită un anume regim vor primi un meniu adecvat pentru aceste sărbători de iarnă, transmit reprezentanții Spitalului Județean într-un comunicat de presă.
Pentru pacienții care nu au interdicții alimentare vor fi servite meniuri care includ la micul dejun unt, șuncă presată , cașcaval și măsline, brânză telemea fără sare, ou fiert, iar pentru masa de prânz pacienții vor fi serviți cu ciorbe /supe de legume și nu va lipsi friptura din pulpă de pui iar la cina vor servi preparate pe baza de lactate.
Tradițional, toți pacienții vor primi suplimente în pachete individuale cu cozonac, mere, bomboane de pom, portocale – pentru bolnavii diabetici iar pentru ziua de 31 decembrie pacienții vor fi serviți cu colăcei, mere și bomboane de pom.
În această perioadă rămân spitalizați aproximativ 370 pacienți, din care 180 în sediul central din strada Marchian , 180 în Secțiile de Psihiatrie și la Secțiile de Boli Infecțioase se estimează să rămână internați 15 pacienți.
DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:
Redacția Botoșăneanul
Dec 31, 2024
Incendiu în Darabani în prag de An Nou: Bloc afectat de un coș de fum neizolat termic
Redacția Botoșăneanul
Dec 31, 2024
Accident rutier în Havârna: Tânără rănită în prag de an nou, transportată la spital
Redacția Botoșăneanul
Dec 31, 2024
Redacția Botoșăneanul
Dec 31, 2024
Cum să alegi tipurile potrivite de țevi din oțel pentru proiectul tău
Redacția Botoșăneanul
Dec 31, 2024
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile