La o săptămână după ce și-a redeschis și partea de la demisol, își inaugurează și zona de show cooking. Și nu oricum, ci printr-un inedit duel între doi chefi, Silviu Furdui și Vlad Munteanu.
Cei doi pregătesc pentru seara de sâmbătă, de la Grand Irish Pub, o confruntare meniu vin alb vs. meniu vin roșu. Primul propune gurmanzilor camembert în crustă cu dulceață de roșii și salată plus biban de mare cu piure de țelină și morcov caramelizat, iar celălalt pate de vită cu dulceață de ceapă și plăcintă de berbecuț cu sos gorgonzola și salată verde. Iar toate acestea vor fi preparate fără perdea, sub ochii celor de la mese, tocmai acesta fiind și noul concept care se implementează începând de astăzi.
35 de lei costă un astfel de meniu, la care se adaugă 10 lei intrare la concertul susținut de Nelu Ploieșteanu, care completează inaugurarea de la Irish.
Redacția Botoșăneanul
Sep 26, 2024
Ghidul suprem pentru alegerea cerceilor cu magnet potriviți pentru orice ocazie
Redacția Botoșăneanul
Sep 26, 2024
Doi botoșăneni surprinși cu „sticla la gură” pe camerele video din oraș
Redacția Botoșăneanul
Sep 26, 2024
Șofer prins BĂUT de polițiști pe strada Primăverii
Redacția Botoșăneanul
Sep 26, 2024
NOAPTEA TRECUTĂ: Mașină ajunsă în șanț, „șoferul” a dat de necaz
Redacția Botoșăneanul
Sep 26, 2024