La o săptămână după ce și-a redeschis și partea de la demisol, își inaugurează și zona de show cooking. Și nu oricum, ci printr-un inedit duel între doi chefi, Silviu Furdui și Vlad Munteanu.
Cei doi pregătesc pentru seara de sâmbătă, de la Grand Irish Pub, o confruntare meniu vin alb vs. meniu vin roșu. Primul propune gurmanzilor camembert în crustă cu dulceață de roșii și salată plus biban de mare cu piure de țelină și morcov caramelizat, iar celălalt pate de vită cu dulceață de ceapă și plăcintă de berbecuț cu sos gorgonzola și salată verde. Iar toate acestea vor fi preparate fără perdea, sub ochii celor de la mese, tocmai acesta fiind și noul concept care se implementează începând de astăzi.
35 de lei costă un astfel de meniu, la care se adaugă 10 lei intrare la concertul susținut de Nelu Ploieșteanu, care completează inaugurarea de la Irish.
Urmează Zilele Eminescu la Botoșani: Gală națională organizată într-un loc de vis
Redacția Botoșăneanul
Jan 11, 2025
SEARA TRECUTĂ: Razii de proporții în zonele din Botoșani considerate periculoase
Gabriela Erdic
Jan 11, 2025
Speranța lui Iftime „s-a rupt” în ultimul meci amical: Este supărarea noastră
Redacția Botoșăneanul
Jan 11, 2025
Jandarmii au lansat o campanie națională pentru proteste pașnice – VIDEO
Gabriela Erdic
Jan 11, 2025
Românii vor putea călători fără viză în SUA de la sfârșitul lunii martie
Redacția Botoșăneanul
Jan 11, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile