Restaurantul pe care îl deține soțul unei botoșănence a devenit ținta unor acuzații grave legate de preparate și de servire.
Un client a trecut pragul restaurantului lor, însă a fost complet dezamăgit de ce a găsit acolo, scrie România TV.
Pe lângă cariera pe care și-a constuit-o în televiziune, Dani Oțil, soțul botoșănencei Gabriela Prisacariu, a decis să se dezvolte și într-un alt domeniu. Astfel, și-a deshis un restaurant de lux.
Prețurile din local nu sunt pentru toate buzunarele, iar clienții se așteaptă, așa cum este și firesc, ca și calitatea să fie pe măsură. Un străin care a mâncat în restaurantul său nu a fost deloc mulțumit, iar recenzia pe care a lăsat-o a fost una extrem de dură.
„Părțile rele:
Părțile bune: Aaaa, nu...", se arată în recenzia clientului respectiv.
Restaurantul soților Oțil are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt și ele diversificate. Cei care vor să mănânce în localul de fițe și să își facă toate poftele trebuie să scoată o sumă frumușică din buzunar.
Meniul este variat și include burgeri, paste, pește, pizza, aperitive sau porții de fructe de mare. Cei care vor să guste din burgerul de vită cu cartofi prăjiți trebuie să plătească 48 de lei.
Prețul este destul de mare, având în vedere că o ceafă de porc costă aici numai 18 lei. Desigur, puteți opta întotdeauna pentru preparate mai ieftine, pentru că și cele care costă mai puțin pot fi la fel de delicioase.
(Sursa foto: depositphotos.com)
ULTIMA ORĂ: Accident la Hudum, au intervenit pompierii
Sergiu Bălășcău
Mar 08, 2025
Redacția Botoșăneanul
Mar 08, 2025
Sergiu Bălășcău
Mar 08, 2025
Dacia a lansat Bigster, cea mai mare mașină a mărcii românești
Sergiu Bălășcău
Mar 08, 2025
Ștefan Bănică, mesaj de suflet după concertul cu 2.000 de oameni de la Botoșani: Am avut parte de...
Sergiu Bălășcău
Mar 08, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile