Restaurantul pe care îl deține soțul unei botoșănence a devenit ținta unor acuzații grave legate de preparate și de servire.
Un client a trecut pragul restaurantului lor, însă a fost complet dezamăgit de ce a găsit acolo, scrie România TV.
Pe lângă cariera pe care și-a constuit-o în televiziune, Dani Oțil, soțul botoșănencei Gabriela Prisacariu, a decis să se dezvolte și într-un alt domeniu. Astfel, și-a deshis un restaurant de lux.
Prețurile din local nu sunt pentru toate buzunarele, iar clienții se așteaptă, așa cum este și firesc, ca și calitatea să fie pe măsură. Un străin care a mâncat în restaurantul său nu a fost deloc mulțumit, iar recenzia pe care a lăsat-o a fost una extrem de dură.
„Părțile rele:
Părțile bune: Aaaa, nu...", se arată în recenzia clientului respectiv.
Restaurantul soților Oțil are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt și ele diversificate. Cei care vor să mănânce în localul de fițe și să își facă toate poftele trebuie să scoată o sumă frumușică din buzunar.
Meniul este variat și include burgeri, paste, pește, pizza, aperitive sau porții de fructe de mare. Cei care vor să guste din burgerul de vită cu cartofi prăjiți trebuie să plătească 48 de lei.
Prețul este destul de mare, având în vedere că o ceafă de porc costă aici numai 18 lei. Desigur, puteți opta întotdeauna pentru preparate mai ieftine, pentru că și cele care costă mai puțin pot fi la fel de delicioase.
(Sursa foto: depositphotos.com)
USR-iștii revoltați pentru candidatura respinsă de la Dragomirești-Vale, județul Ilfov
Redacția Botoșăneanul
May 08, 2024
Hram la biserica din Parcul Tineretului – PROGRAMUL slujbelor
Oana Sava
May 08, 2024
Redacția Botoșăneanul
May 08, 2024
Scuterist de 74 de ani lovit de un BMW pe strada Primăverii
Oana Sava
May 08, 2024
Primarul Cosmin Andrei trimis în judecată de DNA Suceava
Redacția Botoșăneanul
May 08, 2024