Reportaj
FOTOREPORTAJ Furie roşie botoșăneană la Dumbrăveni: parlamentari, primari, directori,mii de oameni - Ponta la preşedinţie, Băsescu la puşcărie
Pentru PSD Botoşani acţiunile electorale prilejuite de vizita în judeţ apremierului Victor Ponta nu s-au terminat la Cabana Stejarul, unde s-aanalizat stadiul lucrărilor la drumul Botoşani – Suceava.Social-dermocraţii s-au deplasat în continuare la Dumbrăveni, unde aavut loc un miting electoral în parcul de lângă Primărie.

Premierul a primit Drapelul Moldovei

Prim-ministrul a venit însoţit de soţia sa, Daciana Sârbu, candidată la un nou mandat de parlamentar european şi a făcut o baie de mulţime, trecând printre miile de oameni prezenţi la manifestare. Şeful Guvernului s-a urcat pe scenă, unde, după ce s-a intonat „Deşteaptă-te Române” i s-a acordat Drapelul Moldovei cu capul de bour. S-a dat cuvântul mai multor oficialităţi din Botoşani şi Suceava, linia generală a discursurilor fiind de sprijinire a şefului partidului pentru candidatura la preşedinţia României.
Astfel, în doar câteva zeci de secunde, preşedintele PSD Botoşani, care a stat mai mereu lângă vicepremierul Liviu Dragnea, a transmis oamenilor necesitatea susiţnerii lui Victor Ponta în drumul spre Palatul Cotroceni.

Dolineaschi şi Portariuc, la microfonul de la Dumbrăveni

„Suntem aici jumătate de Moldova. Avem Suceava, avem Botoşani, avem Iaşi. Eu am o singură dorinţă: Moldova trebuie să voteze pentru Victor Ponta preşedinte! Vreau ca pe 25 mai să arătăm tuturor duşmanilor noştri că suntem o forţă şi că ştim să conducem ţara”, a afirmat Andrei Dolineaschi.
Dintre PSD-iştii botoşăneni, pe scenă au mai luat loc primarul Ovidiu Portariuc şi senatorul Doina Federovici. Edilul şef a şi luat cuvântul, înfierând guvernarea PDL la mai bine de doi ani de când PSD a preluat Puterea în România.
„După aproape zece ani de conflicte politice, de instabilitate, de tăieri de salarii, de pensii, în sfârşit în ultima perioadă aveam de-a face cu stabilitate politică şi cu un Guvern care a pus România pe drumul cel bun şi nu numai atât, un Guvern care prin reprezentanţii săi şi-a îndreptat faţa către Moldova. Aproape într-un an de zile am primit vizite la nivel înalt şi s-au demarat proiecte importante aici, în judeţele noastre”, a spus Ovidiu Portariuc.


Ponta a vorbit până ce s-a înecat

Când a văzut că începe ploaie premierul şi totodată preşedintele PSD a cerut microfonul. El a arătat că, deşi i se cere mereu să nu se enerveze şi să nu-şi facă duşmani, unul totuşi trebuie să-l aibă: Traian Băsescu. Şeful Executivului a respectat astfel linia generală de campanie electorală a partidului, care la mai bine de doi ani de la preluarea guvernării şi cu jumătate de an înainte ca Traian Băsescu să părăsească oricum conducerea României, este aceea de a arăta că se luptă cu „regimul Traian Băsescu”.
Victor Ponta a vorbit până ce s-a înecat, terminându-şi discursul în stilul propriu: „Ponta la preşedinţie, Băsescu la…?” „Puşcărieee!!!” au strigat oamenii, peste 90% veniţi de la sate.

Puzderie de primari şi directori

O mulţime de directori au lăsat baltă serviciile de la Botoşani pentru a lua parte la mitingul de la Iaşi, unii dintre aceştia, precum Liviu Zaharia, ascunzându-se pur şi simplu pentru a nu fi fotografiaţi. Răzvan Rotaru – Garda de Mediu, Ady Petruşcă – Nova Apaserv, Costel Lupaşcu – Casa de Asigurări de Sănătate, Silvana Tudorache – Direcţia de Sănătate Publică, Cristian Delibaş – Direcţia Agricolă, Marius Budăi – Casa Judeţeană de Pensii, Mihai Planton – Inspectoratul Judeţean în Construcţii, Simion Drelciuc – Urban Serv sunt doar câţiva dintre şefii unităţilor de stat care au luat parte la miting. Nu au lipsit primarul şi viceprimarul PSD de Botoşani, primarii de Dorohoi, Săveni, Vlăsineşti, Văculeşti, Blândeşti şi Răchiţi, în timp ce în mulţime se puteau vedea pancarte cu PSD Botoşani, PSD Săveni, PSD Darabani, PSD Corni. Prezent a fost şi subprefectul Gelu Ţigănucă, fost membru PNL, care a venit cu o umbrelă roşie.
Mitingul electoral s-a terminat în ploaie, participanţii fiind puşi pe fugă încă din timpul alocuţiunilor PSD-iştilor.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
VEZI ŞI:
 Ponta primit la Baisa de patronul de la UMB: Toată lumea se bucura că nu se face drumul - GALERIE FOTO
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
 Victor Ponta, pupături, aplauze și un tablou la Electroalfa - FOTOGALERIE

S-au săturat de restricții! Revoltă în Piața Revoluției, sute de oameni în stradă, jandarmii au interzis accesul și altora, s-au ars măști și fumigene – GALERIE FOTO & VIDEO
După șase ani de zile de la ultimul protest „al străzii” organizat în municipiu, Botoșaniul a dat în clocot iarăși. Cei mai mulți dintre cei care au ieșit să protesteze față de măsurile și restricțiile pandemice care parcă nu se mai opresc, s-au organizat pe rețele de socializare. Protestul a fost autorizat pentru 100 de persoane, în realitate în Piața Revoluției au ajuns de cinci ori mai multe.
Parlamentar „sub acoperire”! Președintele PNL „deghizat”, raid prin instituții: Unități încuiate cu paznic în trening, acces interzis, oamenii ținuți în frig pe afară – VIDEO & FOTO
Din birourile persoanelor cu funcții din județ sau de pe la București, realitatea de zi cu zi pe care o trăiesc oamenii când se confruntă cu diverse probleme în instituțiile publice este mai puțin cunoscută. Sau deloc. Iar ceea ce Botoșăneanul, cel puțin, a arătat în nenumărate rânduri, și anume că pandemia convine de minune aparatului de stat, chiar se reflectă în realitate.
La ”Buletine” e DEFECT de mână: să nu permiți cărții să expire că te plimbă funcționărimea până dai de acru
Să nu îndrăzniți zilele acestea să vă faceți buletin nou! Încercați doar dacă vreți să vă bateți joc de timpul vostru. Sau, mai bine spus, numai în cazul în care sunteți dispuși să (re)deveniți mingea de ping-pong a autorităților.
REPORTAJ: Incursiune în noapte după oamenii nimănui, primarul a coborât într-un canal adânc, diversiune pentru „a scăpa” de echipajul Poliției Locale – GALERIE FOTO&VIDEO
Acțiunile prin care se încearcă convingerea persoanelor fără adăpost din municipiu să meargă într-un loc acoperit pe vremuri de ger nu au fost inventate sâmbătă seara, la finele săptămânii trecute. Au loc aproape an de an, echipajele Poliției Locale efectuând un periplu prin oraș, în locurile cunoscute, pentru a încerca să evite pierderi de vieți omenești din rândul oamenilor străzii.
30 de ani de la plecarea la Domnul a Părintelui Paisie, marele duhovnic al românilor: MĂRTURISIRI emoționante ale preoților botoșăneni – GALERIE FOTO
Astăzi, 18 octombrie, se împlinesc 30 de ani de când Părintele Paisie Olaru s-a mutat la cele veșnice.
Litoralul negru în pandemia albă: o japcă de patru stele de la plajă până la terasă - Pentru fete părăsite avem locuri gratuite VIDEO & GALERIE FOTO
Dacă vă gândiți să mergeți pe litoralul românesc ca să auziți marea, scoateți-vă rapid chestia asta din cap. Fiindcă pe mirobolantul mal românesc al Mării Negre se aude orice, numai valurile produse de Black Sea nu se fac auzite. Sunt acoperite de maneliști, vânzători ambulanți, motoare turate la maxim. Dar mai ales de multă nepăsare și nesimțire a unor oameni care au primit de la divinitate un cadou de neprețuit pe care își fac nevoile.
Viața fantastică a botoșăneanului născut într-un palat: Crescut de soldați, și-a adus acasă o prințesă și toată viața a trăit într-o poveste – FOTO & VIDEO
Pe 6 august împlinește 83 de ani. Este printre ultimii actori din Generația de Aur a teatrului botoșănean. Un destin care bate orice scenariu, o viață ca un spectacol, un actor care ne oferă o lecție de viață: dincolo de orice personaj de pe scenă există o poveste.
Orașul ASCUNS: Locul misterios din urbea Botoșanilor, iazul de poveste de la marginea străzii, despre care botoșănenii nu știu mai nimic: ”Și acum este un beci acolo, nimeni nu știe de el…” – GALERIE FOTO & VIDEO
Pitit pe o stradă micuță din Botoșani, un iaz aproape necunoscut botoșănenilor păstrează amintirile a cel puțin trei generații. Povești care, din când în când, ies la suprafață asemenea unor mesaje în sticlă, spre a fi dăruite celor care nu au aflat încă.
Publicul are nevoie de povești, cultura de bani: O pandemie care unește, dar nu înlocuiește aplauzele
În cele două luni de izolare, instituțiile de cultură din Botoșani, ca peste tot în țară și în lume, au încercat să suplinească expozițiile, concertele, spectacolele de teatru, deschizând către public un culoar virtual.
Loading...
Anii 80 nu ajung la Botoșani nici în... 2020: cum să faci un concert retro cu 10.000 de oameni din toată țara și încasări de 2 milioane – VIDEO & GALERIE FOTO
Peste 10.000 de români, majoritatea clujeni, dar și directori și oameni de afaceri din Botoșani, s-au întors în anii 80, preţ de o seară, ajutaţi de o Sabrina ilegal de  sexy pentru cei 51 de ani ai săi, un gentleman de la Modern Talking, un Milli Vanilli în mare formă, un Ottawan plin de energie și un Silent Circle ca la prima tinerețe.
„Italianul”, băiatul nimănui și al tuturor, înmormântat de Primărie și de câteva persoane cu suflet bun, condus pe ultimul drum de sărmani – GALERIE FOTO & VIDEO
Băiatul care purta haine femeiești și făcea pe oricine să zâmbească avea nume de sfânt. Botoșănenii îl știau după poreclă, italianul de pe Bulevardul Mihai Eminescu, însă numele lui real era Constantin Vîrlan. Povestea lui o știu puțini oameni, care l-au cunoscut îndeaproape și au avut grijă de el, pe vremea în care trăia. S-au preocupat ca acest băiat al străzii să fie îngropat creștinește, așa cum merită fiecare persoană din lumea asta.
FOTOREPORTAJ pe secția cea mai sensibilă de la Mavromati, bebeluși născuți cât o sticlă – GALERIE FOTO
Sunt extrem de mici, gingași și necesită o atenție deosebită din partea cadrelor medicale de pe Secția de Neonatologie. Sunt ei, bebelușii prematuri, ținuți în incubator și câteva luni în șir.
ACASĂ la Leon Dănăilă: Copiii de la ţară trebuie să vadă că nu trebuie să ai antecedente foarte elevate ca să ajungi în Academie - FOTO&VIDEO
Academicianul speră ca modelul său să inspire, să dea speranţă copiilor şi părinţilor care trec pragul casei sale din Darabani.
Un botoșănean a mutat o casă din Bucovina în Botoșani și a făcut un colț de rai pe care-l pune la dispoziție GRATUITGALERIE FOTO & VIDEO
Gheorghe Iavorenciuc, sensibilul incurabil care s-a regăsit mai degrabă printre iubitorii de frumos, decât în politică. A ieșit din viața publică și a rămas în umbră lucrând la visul lui care i-a devenit realitate după trei ani de muncă.
Loading...
REPORTAJ: Casa de copii cu piscină - distracție în apă, dar și camping cu cortul – GALERIE FOTO
Ideea a pornit de la o străfulgerare de moment: ce ar fi dacă…? A prins contur și după câteva telefoane s-a concretizat în poate unul dintre cele mai frumoase cadouri ce putea fi făcut unor copii speciali. Fetele de la Centrul Prietenia din municipiul Botoșani au din această vară o piscină în curte în care se distrează și se răcoresc în zilele caniculare.
O zi în MAȘINA Poliției pentru un civil! MISIUNE de patrulare în orașul liniștit, cu miros de tutun, de la furt la apel pentru geamuri sparte la mașină – GALERIE FOTO VIDEO
Majoritatea oamenilor dezvoltă aproape involuntar o atitudine ostilă când văd uniforma albastră a polițiștilor. În trafic cu precădere, pentru că în alte situații oamenii legii sunt percepuți drept salvatori. Sunt cei sunați întotdeauna atunci când ceva merge rău.
REPORTAJ în bucătăria unde se gătesc TONE de ciorbe pentru sute de botoșăneni– GALERIE FOTO
În timp ce unii gătesc doar în familie, există și persoane care o fac în cantități industriale. Iar cei care se hrănesc din aceste bucate sunt de ordinul sutelor.
Jumătate de viață în rulotă - omul care aduce bâlciul de 50 de ani: De la o mașină de vată de zahăr la un parc de distracții de calibru
George avea vreo 16 ani când în Brăila, oraș în care se mutase tatăl său grec, venise circul Kratel din Cehia. A fost vrăjit de lumea magică a acrobaților și animalelor dresate că nu a mai vrut să plece de acolo și s-a angajat. Era extrem de pasionat, dar probabil că nu a bănuit vreodată că din mintea și mâinile sale va ieși un parc de distracții care va marca Botoșaniul și o bună parte a României.
Noaptea de Înviere în camera de gardă cu fel și fel de bolnavi: FĂRĂ ouă roșii si cu Lumină adusă uneori chiar de pacienți
Sărbătorile Pascale înseamnă pentru mulți dintre noi timp petrecut cu familia, mers la Înviere,  ciocnit ouă roșii. În schimb, pentru personalul din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), sărbătorile sunt o perioadă dificilă și asta pentru că sute de persoane ajung la spital din varii motive, unele mai întemeiate, altele ilare.
REPORTAJ: Femeile (ne)observate din spitale care sunt cel mai aproape de bolnavi: Una a fost luată acasă de-un pacient
Nu de puține ori dăm importanța cuvenită doar medicilor sau asistenților și uităm de unele persoane care zilnic au grijă de pacienți chiar dacă în mod diferit, muncesc din greu și poate nu se bucură de aprecierea celorlalți. Astăzi, este despre ele, infirmierele de la Spitalul Județean Mavromati.
Steagul este steagul comunist al Moldovei! Si-au dat arama pe fata si nimeni nu a zis nimic. Au uitat de deportarile facute si de deznationalizare? PCR traieste !
19 mai 2014, 12:26
comentatorii spalati pe creer pro psd,stiu ca sustin hotia si minciuna? Daca tot sustin teroarea rosie,de ce nu-si dau numele adevarat? le este rusine cu teroarea rosie comunista,sovietica? prima poza arata diferenta dintre spalatii pe creer si cei ce vad minciuna rosie PSD!
18 mai 2014, 09:22
Observ cu ingrijorare calitatea comentariilor de genul atacuri la persoana. Pesedeul a intoxicat populatia cu tot felul de minciuni, a impartit populatia in "basisti", "parasute", si tot felul de invective. Romania este o tara democrata, nu? Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim, sa ne separam singuri.Solutia de a vota un independent nu mi se pare viabila. Si independentul tot dependent de un partid va fi in final. Cine ii sponsorizeaza lui campania electorala? Are el atatia bani?Ganditi fratilor, chiar nu vedeti decat rosu in fata ochilor? Nu am obosit vazand rosu inca de la infiintarea pecereului?Precum am spus, nu s-a invatat mai nimic de la evenimentul trist 1989 si 1990. A fost fain sa te uiti la tv "libera" la un "serial" cu impuscaturi si tancuri pe strazi crezand ca este fictiune si nu un macel adevarat. Macar atunci cand va grabiti sa votati, verificati cui ii dati votul? POate va amintiti de "marea privatizare" numita si "Cuponiada" facuta de tovarasul İliescu fondatorul FSN, cel care a zis ca FSN nu va participa la alegeri. Apoi s-a facut ca uita. Amintiti-va manipularile de la tv in 1989 precum ca apa era otravita in Timisoara, Sibiu. Nu a murit nimeni otravit, ci İMPUSCAT! Manipulare mentinuta si acum de actualul PSD, fost FSN, fost x...(si-a schimbat denumirea). Deci, cui le dam voturile? Unora care instiga la ura, la discriminare, la jigniri (exemplul unei doamne culmea din Timisoara, Maria Belu, mai jos). Probabil ca a uitat sangele curs pe strazile Timisoarei si dupa ce a preluat puterea İliescu, alt "tatuc" al romanilor!
17 mai 2014, 23:16
Ceausescu si poporu ! Ceausescu si poporu ! Aplaudaci adusi la norma, teatru de prost gust, toti sunt la fel PSD, PNL, PDL, ...PLM... va spun eu: Daca vreti sa-i taxati pe minicinosi, mergeti la vot si votati cu Mircea Daconu, sau cu alt candidat independent, ca si pe noi ne taxeaza clanul Pinochio prin tot felul de biruri si accize!
17 mai 2014, 21:16
Pentru fefeleaga-terfeleaga! Cel mai mare prost,esti tu ! Pentru Stefan Luca de la Sc.Gen.nr.17: ce stii tu despre comunism si cu ce se mananca,cati ani aveai in perioada comunismului? Nu vezi ca de-abea iti creste puful pe obraz !
17 mai 2014, 19:33
Socant articol. Felicitari.Ce m-a socat la aceasta campanie electorala:1. Seamana izbitor cu anii cand eram obligati sa apaludam si sa votam pe "taticul" nostru. Mai lipsea poza cu Ponta, dar sunt bannerele cu pesedeaua prezente. Plus ca predomina culoarea rosie, prezenta si la pcr.2. Nu POnta candideaza la europarlamentare, asa cum se induce in eroare de catre pesedei. Ma mira prostia celor care il aplauda ca nici dupa 1989 nu au invatat ceva. NU partidul te conduce, tu il faci sa lucreze pentru nevoile tale!3. Nu in ultimul rand, declaratia urmatoare ma pune pe ganduri:„Suntem aici jumătate de Moldova. Avem Suceava, avem Botoşani, avem Iaşi. Eu am o singură dorinţă: Moldova trebuie să voteze pentru Victor Ponta preşedinte! Vreau ca pe 25 mai să arătăm tuturor duşmanilor noştri că suntem o forţă şi că ştim să conducem ţara”, a afirmat Andrei Dolineaschi. "Adica restul romanilor sunt "dusmanii" moldovenilor"? Cum este cu sloganul pesedeului "Mandri ca suntem romani"? Deci rezulta ca oltenii, ardelenii, banatenii si dobrogenii (indiferent de etnia lor) sunt in conflict direct cu moldovenii! Sunt declarati "dusmanii poporului"? poporul este Moldova? Miroase a discriminare si instigare la ura in sanul poporului roman. Frate contra frate.4. Steagul Romaniei a fost inlocuit cumva cu steagul Moldovei? İn plina campanie electorala?Ma duce gandul la evenimentele din Ucraina, cu steagurile provinciilor separatiste puse la loc de frunte. Sa se pregateasca pe ascuns acelasi scenariu si la noi? Dupa declaratia cu "dusmanii", apare steagul Moldovei!5. "Traieste". Ce anume traieste? Moldova ca stat separatist? Se vede clar in poze steagul Moldovei pe acea tribuna pe care scrie "Traieste". Deci, se deduce ca Moldova traieste singura, ca urmeaza sa se separe de Romania. Eu si cateva persoane asta am observat. Plus cateva nume sonore a la Mama Rusie. Poate aflam si trecutul lor sa ne dumirim si noi ce scopuri au.Cam atat deocamdata.Felicitari.
17 mai 2014, 19:08
in fotografia nr.4 nu este Onica Nechifor de la PNL.
17 mai 2014, 17:28
Felicitari!Sunt singurii care s-au tinut de cuvant!Drumul Botosani Suceava e aproape gata,str Primaverii a intrat in reabilitare dupa 20 de ani,etc.Altii doar pacalesc pana se ingalbenesc sau devin portocalii,dar fara rezultate.E timpul tinerilor scoliti (gen Ponta,Portariuc,Dolineaschi) si cu viziune si nu a ciobanilor ferchezuiti!Apropo,l-ati vazut in vreo emisiune electorala pe fratele Mihai?De ce il tin ascuns si nu-l lasa sa ne incante cu viziunea sa?De ce se tem?Nu spunea el ca " laptele unguresc e mai bun decat laptele romanesc"?Rusinos!
17 mai 2014, 14:19
Daca nu castigam alegerile prezidentiale,scapa cine poate" ,asa a spus mitomanul ponta.ODe cine le este frica hotilor din PSD? Spalatii pe creier din mediul rural de unde sa stie ca ponta este un posibil criminal ? ca ce confirma azi,maine anuleaza?
17 mai 2014, 13:25
Baronii PSD din Vaslui au participat activ în 2012, perioadă în care se aflau în opoziţie, la mobilizarea populaţiei împotriva companiei Chevron. Deputatul Adrian Solomon, un PSD-ist cu state vechi, a apărut în faţa miilor de oameni care au ieşit în stradă în martie 2012 şi a jurat, cu mâna pe Biblie, că va face tot ce-i stă în putinţă ca acest proiect să fie oprit. Acelaşi deputat a lansat o declaraţie şocantă în aprilie 2012: „Mitingul de pe 26 (n.r. - 26 aprilie 2012) este un miting anti-american şi anti-Răzvan Ungureanu (n.r. – premier la acea vreme). Se aude că domul Ungureanu ar vrea să vină pe 1 mai la I.R.B. (n.r. - Întreprinderea de Rulmenţi Bârlad). Eu îi transmit public că, dacă are nesimţirea să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la Primărie şi să afle ce îi doare pe bârlădeni, va avea soarta lui Aldo Moro“. Politicienii: jurăminte cu mâna pe Biblie La 27 aprilie 2012, guvernul Ungureanu a fost demis, printr-o moţiune de cenzură care a speculat la maxim tensiunile din stradă. „De ce au fost aprobate acordurile ce permit Chevron exploatarea gazelor de şist, în condiţiile în care nu existau studii şi nici cadrul legislativ specific care să reglementeze condiţiile tehnice de explorare-exploatare care să evite riscurile geologice, de mediu, de poluare a apelor freatice?“, este un fragment al moţiunii. După alte câteva luni, Guvernul Ponta a dat undă verde americanilor la Vaslui. Ulterior, liderii PSD din Vaslui n-au mai dat ochii cu cetăţenii revoltaţi ieşiţi din nou în stradă. Exemplu de schimbare la 180 de grade a atitudinii. Dumitru Buzatu (PSD), şeful Consiliului Judeţean Vaslui, martie 2012: a jurat cu mâna pe Biblie că nu va lăsa Chevron-ul să intre în Vaslui. Acelaşi Dumitru Buzatu şi-a schimbat, acum, complet declaraţiile, comentând, în 16 octombrie 2013, pentru „Adevărul”, revolta de de la Pungeşti.Citeste mai mult: adev.ro/mute7u
17 mai 2014, 12:02
Si te mai intrebi de ce nu scapam de saracie si de nevoi.Cum sa scapi cand unii ies in strada si cer saracia.Oameni buni, psd-ul este cancerul Romaniei! Scapati de el!
17 mai 2014, 11:43
PSD reprezinta o forta si acest lucru se va vedea pe 25 mai.
17 mai 2014, 11:31
:)))Au venit sa cerseasca voturi...sa prosteasca fraierimea
17 mai 2014, 11:27
Ăștia intră în cartea recordurilor cu cel mai mare număr de proști pe metru pătrat!!!
17 mai 2014, 11:23
Mai bine te-ai ruga sa-ti luminze Dumnezeu mintea.
17 mai 2014, 10:55
Doamne-ajuta! Speram sa fie domnul PONTA viitorul presedinte al Romaniei! Dumnezeu sa ne ajute!
17 mai 2014, 10:24
Privind multimea ma simt de parca as trai pe plantatia lui Ponta si ar trebui sa fiu multumit ca am avut posibilitatea sa-l vad la Botosani si lunar sa cumpar facturi la utilitati.
17 mai 2014, 10:06
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Am fost învăţat de mic în familie: când am posibilitatea să ajut pe cineva, să ajut. Dacă nu pot să ajut, să nu încurc, să îmi văd de ale mele. Chiar şi părintele Arsenie Papacioc spunea vorba asta: Dacă nu poţi să ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9250 lei
USD
Dolarul SUA
4.1340 lei
CHF
Francul elveţian
4.4992 lei
GBP
Lira sterlină
5.7441 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7521 lei
XAU
Gramul de aur
238.2808 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3889 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1162 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3425 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1931 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6623 lei
Vremea
astăzi
Botosani
20.1 o C
Dorohoi
20.1 o C
Bucecea
19.7 o C
Darabani
19.8 o C
Saveni
20.5 o C
Ştefăneşti
23.6 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.