Reportaj
FOTOREPORTAJ Furie roşie botoșăneană la Dumbrăveni: parlamentari, primari, directori,mii de oameni - Ponta la preşedinţie, Băsescu la puşcărie
Pentru PSD Botoşani acţiunile electorale prilejuite de vizita în judeţ apremierului Victor Ponta nu s-au terminat la Cabana Stejarul, unde s-aanalizat stadiul lucrărilor la drumul Botoşani – Suceava.Social-dermocraţii s-au deplasat în continuare la Dumbrăveni, unde aavut loc un miting electoral în parcul de lângă Primărie.

Premierul a primit Drapelul Moldovei

Prim-ministrul a venit însoţit de soţia sa, Daciana Sârbu, candidată la un nou mandat de parlamentar european şi a făcut o baie de mulţime, trecând printre miile de oameni prezenţi la manifestare. Şeful Guvernului s-a urcat pe scenă, unde, după ce s-a intonat „Deşteaptă-te Române” i s-a acordat Drapelul Moldovei cu capul de bour. S-a dat cuvântul mai multor oficialităţi din Botoşani şi Suceava, linia generală a discursurilor fiind de sprijinire a şefului partidului pentru candidatura la preşedinţia României.
Astfel, în doar câteva zeci de secunde, preşedintele PSD Botoşani, care a stat mai mereu lângă vicepremierul Liviu Dragnea, a transmis oamenilor necesitatea susiţnerii lui Victor Ponta în drumul spre Palatul Cotroceni.

Dolineaschi şi Portariuc, la microfonul de la Dumbrăveni

„Suntem aici jumătate de Moldova. Avem Suceava, avem Botoşani, avem Iaşi. Eu am o singură dorinţă: Moldova trebuie să voteze pentru Victor Ponta preşedinte! Vreau ca pe 25 mai să arătăm tuturor duşmanilor noştri că suntem o forţă şi că ştim să conducem ţara”, a afirmat Andrei Dolineaschi.
Dintre PSD-iştii botoşăneni, pe scenă au mai luat loc primarul Ovidiu Portariuc şi senatorul Doina Federovici. Edilul şef a şi luat cuvântul, înfierând guvernarea PDL la mai bine de doi ani de când PSD a preluat Puterea în România.
„După aproape zece ani de conflicte politice, de instabilitate, de tăieri de salarii, de pensii, în sfârşit în ultima perioadă aveam de-a face cu stabilitate politică şi cu un Guvern care a pus România pe drumul cel bun şi nu numai atât, un Guvern care prin reprezentanţii săi şi-a îndreptat faţa către Moldova. Aproape într-un an de zile am primit vizite la nivel înalt şi s-au demarat proiecte importante aici, în judeţele noastre”, a spus Ovidiu Portariuc.


Ponta a vorbit până ce s-a înecat

Când a văzut că începe ploaie premierul şi totodată preşedintele PSD a cerut microfonul. El a arătat că, deşi i se cere mereu să nu se enerveze şi să nu-şi facă duşmani, unul totuşi trebuie să-l aibă: Traian Băsescu. Şeful Executivului a respectat astfel linia generală de campanie electorală a partidului, care la mai bine de doi ani de la preluarea guvernării şi cu jumătate de an înainte ca Traian Băsescu să părăsească oricum conducerea României, este aceea de a arăta că se luptă cu „regimul Traian Băsescu”.
Victor Ponta a vorbit până ce s-a înecat, terminându-şi discursul în stilul propriu: „Ponta la preşedinţie, Băsescu la…?” „Puşcărieee!!!” au strigat oamenii, peste 90% veniţi de la sate.

Puzderie de primari şi directori

O mulţime de directori au lăsat baltă serviciile de la Botoşani pentru a lua parte la mitingul de la Iaşi, unii dintre aceştia, precum Liviu Zaharia, ascunzându-se pur şi simplu pentru a nu fi fotografiaţi. Răzvan Rotaru – Garda de Mediu, Ady Petruşcă – Nova Apaserv, Costel Lupaşcu – Casa de Asigurări de Sănătate, Silvana Tudorache – Direcţia de Sănătate Publică, Cristian Delibaş – Direcţia Agricolă, Marius Budăi – Casa Judeţeană de Pensii, Mihai Planton – Inspectoratul Judeţean în Construcţii, Simion Drelciuc – Urban Serv sunt doar câţiva dintre şefii unităţilor de stat care au luat parte la miting. Nu au lipsit primarul şi viceprimarul PSD de Botoşani, primarii de Dorohoi, Săveni, Vlăsineşti, Văculeşti, Blândeşti şi Răchiţi, în timp ce în mulţime se puteau vedea pancarte cu PSD Botoşani, PSD Săveni, PSD Darabani, PSD Corni. Prezent a fost şi subprefectul Gelu Ţigănucă, fost membru PNL, care a venit cu o umbrelă roşie.
Mitingul electoral s-a terminat în ploaie, participanţii fiind puşi pe fugă încă din timpul alocuţiunilor PSD-iştilor.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
VEZI ŞI:
 Ponta primit la Baisa de patronul de la UMB: Toată lumea se bucura că nu se face drumul - GALERIE FOTO
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
 Victor Ponta, pupături, aplauze și un tablou la Electroalfa - FOTOGALERIE

ACASĂ la Leon Dănăilă: Copiii de la ţară trebuie să vadă că nu trebuie să ai antecedente foarte elevate ca să ajungi în Academie - FOTO&VIDEO
Academicianul speră ca modelul său să inspire, să dea speranţă copiilor şi părinţilor care trec pragul casei sale din Darabani.
Un botoșănean a mutat o casă din Bucovina în Botoșani și a făcut un colț de rai pe care-l pune la dispoziție GRATUITGALERIE FOTO & VIDEO
Gheorghe Iavorenciuc, sensibilul incurabil care s-a regăsit mai degrabă printre iubitorii de frumos, decât în politică. A ieșit din viața publică și a rămas în umbră lucrând la visul lui care i-a devenit realitate după trei ani de muncă.
REPORTAJ: Casa de copii cu piscină - distracție în apă, dar și camping cu cortul – GALERIE FOTO
Ideea a pornit de la o străfulgerare de moment: ce ar fi dacă…? A prins contur și după câteva telefoane s-a concretizat în poate unul dintre cele mai frumoase cadouri ce putea fi făcut unor copii speciali. Fetele de la Centrul Prietenia din municipiul Botoșani au din această vară o piscină în curte în care se distrează și se răcoresc în zilele caniculare.
O zi în MAȘINA Poliției pentru un civil! MISIUNE de patrulare în orașul liniștit, cu miros de tutun, de la furt la apel pentru geamuri sparte la mașină – GALERIE FOTO VIDEO
Majoritatea oamenilor dezvoltă aproape involuntar o atitudine ostilă când văd uniforma albastră a polițiștilor. În trafic cu precădere, pentru că în alte situații oamenii legii sunt percepuți drept salvatori. Sunt cei sunați întotdeauna atunci când ceva merge rău.
REPORTAJ în bucătăria unde se gătesc TONE de ciorbe pentru sute de botoșăneni– GALERIE FOTO
În timp ce unii gătesc doar în familie, există și persoane care o fac în cantități industriale. Iar cei care se hrănesc din aceste bucate sunt de ordinul sutelor.
Jumătate de viață în rulotă - omul care aduce bâlciul de 50 de ani: De la o mașină de vată de zahăr la un parc de distracții de calibru
George avea vreo 16 ani când în Brăila, oraș în care se mutase tatăl său grec, venise circul Kratel din Cehia. A fost vrăjit de lumea magică a acrobaților și animalelor dresate că nu a mai vrut să plece de acolo și s-a angajat. Era extrem de pasionat, dar probabil că nu a bănuit vreodată că din mintea și mâinile sale va ieși un parc de distracții care va marca Botoșaniul și o bună parte a României.
Noaptea de Înviere în camera de gardă cu fel și fel de bolnavi: FĂRĂ ouă roșii si cu Lumină adusă uneori chiar de pacienți
Sărbătorile Pascale înseamnă pentru mulți dintre noi timp petrecut cu familia, mers la Înviere,  ciocnit ouă roșii. În schimb, pentru personalul din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), sărbătorile sunt o perioadă dificilă și asta pentru că sute de persoane ajung la spital din varii motive, unele mai întemeiate, altele ilare.
REPORTAJ: Femeile (ne)observate din spitale care sunt cel mai aproape de bolnavi: Una a fost luată acasă de-un pacient
Nu de puține ori dăm importanța cuvenită doar medicilor sau asistenților și uităm de unele persoane care zilnic au grijă de pacienți chiar dacă în mod diferit, muncesc din greu și poate nu se bucură de aprecierea celorlalți. Astăzi, este despre ele, infirmierele de la Spitalul Județean Mavromati.
Zeci de sri lankezi aduși la Botoșani de un om de afaceri italian: Le-a dat loc de muncă, casă și masă, dar și câte un nume românesc – FOTO & VIDEO
Sri Lanka. O privire rapidă pe Wikipedia, pentru că numele sună cunoscut, dar detaliile lipsesc. Este o țară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian cu capitala în Colombo. Țara are o populație de aproximativ 21 de milioane de locuitori. 44 dintre sri lankezi au ajuns tocmai la Botoșani, la 10.000 de kilometri distanță de casă aduși, într-un paradox dulce-amărui, de un italian. Iar de aici, începe farmecul acestui articol.
inpuff.ro
Loading...
REPORTAJ: Ambulanța a ajuns bătaia de joc a unora: Medici chemați să salveze saci de gunoi, agresați sau confundați cu taximetriștii: Veniți și vi-l luați că e mort
Botoșănenii, fie că sunt bolnavi sau nu, sună cu încredere la 112. Vorbim despre o încredere dusă uneori la extrem. Și astfel, din nefericire, medicii botoșăneni se confruntă cu tot mai multe afecțiuni închipuite ale pacienților.
IATĂ mâinile unui copil din Botoșani! POVESTEA puștiului care la 11 ani culege urzici pentru a-și ajuta mama și frații orfani de tată - GALERIE FOTO
Unii copii își doresc cel mai nou telefon apărut pe piață, alții nici măcar nu știu cum arată. Unii copii muncesc pentru a se întreține, alții nici nu știu ce înseamnă asta. Sunt copii și copii, unii mai fericiți decât alții, ”cu sau fără copilărie”.
REPORTAJ în comuna păzită de cadrele MAI de cel mai feroce dușman invizibil: oamenii stau treji noaptea, animalele băgate în „groapa comună” – FOTO&VIDEO
Comuna „maternitate” de unde a pornit primul focar de pestă porcină africană din județul Botoșani este în continuare sub asediu. Cei care o apără sunt vizibili de la depărtare, dușmanul este însă unul nevăzut, sperie localnicii, fie că vorbim despre pădurile cu copaci anemici sau propriile cotețe unde oamenii și-au crescut porcii.
CÂT de mult te schimbă pușcăria: de la trafic de persoane, la quilling și lecții pentru adolescenți – REPORTAJ din Penitenciarul Botoșani – GALERIE FOTO
Penitenciarul Botoșani este locul unde se descoperă multe talente, abilități, aptitudini. Da, desigur, este și un loc al oamenilor răi, dar care se pot transforma în ființe umane altruiste, conștiente de ceea ce au făcut în trecut… sau nu. Astăzi am ales să ne concentrăm pe partea pozitivă a poveștii despre tot ce înseamnă detenție.
Eminescu? – „Nu știm cine a fost…” REPORTAJ în orașul poetului nepereche „uitat” de tinerii botoșăneni
15 ianuarie 2019 - Ziua Culturii Naționale, dar și ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea la Botoşani a poetului nepereche, Mihai Eminescu. Poate pare surprinzător, dar există botoșăneni și mai cu seamă tineri care habar nu au cine a fost Mihai Eminescu.
Loading...
Lacrimi, îmbrățișări lungi, dar și încurajări, căci STRĂINĂTATEA îi așteaptă: Sute de botoșăneni pleacă spre alte țări după sărbători – GALERIE FOTO
Orașul nostru rămâne din ce în ce mai gol și trist. Sute de botoșăneni au plecat spre Italia, Germania sau Anglia după sărbători, pentru a-și croi un trai mai bun. În fiecare an, luna ianuarie este cea mai tristă pentru botoșănenii care sunt nevoiți să se despartă de casă pentru a-și relua activitatea la locul de muncă, care din păcate, este la mii de kilometri de cei dragi.
REPORTAJ dinăuntrul durerii: Drama pacienților de la Mavromati loviți de cea mai grea boală - Forța trebuie să vină din tine
Dimineața zilei de 21 noiembrie 2018, Secția de Oncologie a Spitalului Județean Mavromati... O liniște apăsătoare domnește pe holuri și în saloane. Pentru cei mai mulți dintre pacienți este liniștea dinaintea furtunii. În timp ce un bărbat tocmai și-a dat sfârșitul în salon, alți zeci de pacienți se luptă cu o boală nemiloasă – cancerul. 
Liceul „din provincie” care a făcut 500.000 de euro în trei ani: Trebuie să supravieţuim, dacă nu facem ceva, în câţiva ani noi dispărem - GALERIE FOTO
Veste mare pentru liceul din cel mai sudic orăşel al judeţului: proiectul „Optimizarea instruirii practice în context european” depus în cadrul Programului Erasmus Plus a fost admis la finanţare.
Omul – spectacol: peste 1.000 de show-uri de la Botoşani şi până la Venezia, din comunism şi până în mileniul 3 cu cei mai mari artiști ai României
Spre sfârşitul anilor ’80 făcea cursuri la Şcoala Populară de Arte. Aşa l-a cunoscut pe Ion Ilie, pe atunci director al Filarmonicii de Stat Botoşani, care observându-i ideile de spectacole şi simţindu-i înclinaţia spre impresariat i-a propus să vină pe acest post la prestigioasa instituţie de cultură.
Afaceri cu cerul! Preotul faianțar - electrician care a ridicat o casă nouă unei familii rămasă fără acoperiș deasupra capului - VIDEO & GALERIE FOTO
O poveste emoționată vine de la capătul județului. În comuna Călărași o familie a rămas fără casă în primăvara acestui an din cauza unu incendiu.
Aventură la spălătoria care-ți curăță mașina până te apucă nervii: ori interior, ori exterior că-i greu amândouă
S-a încălzit brusc, de la zăpadă am trecut repejor la ”mâneci scurte”, așa că merg și eu ca tot omul să schimb anvelopele. Și zic apoi, ”hai să o și spăl”. Gravă eroare!
Steagul este steagul comunist al Moldovei! Si-au dat arama pe fata si nimeni nu a zis nimic. Au uitat de deportarile facute si de deznationalizare? PCR traieste !
19 mai 2014, 12:26
comentatorii spalati pe creer pro psd,stiu ca sustin hotia si minciuna? Daca tot sustin teroarea rosie,de ce nu-si dau numele adevarat? le este rusine cu teroarea rosie comunista,sovietica? prima poza arata diferenta dintre spalatii pe creer si cei ce vad minciuna rosie PSD!
18 mai 2014, 09:22
Observ cu ingrijorare calitatea comentariilor de genul atacuri la persoana. Pesedeul a intoxicat populatia cu tot felul de minciuni, a impartit populatia in "basisti", "parasute", si tot felul de invective. Romania este o tara democrata, nu? Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim, sa ne separam singuri.Solutia de a vota un independent nu mi se pare viabila. Si independentul tot dependent de un partid va fi in final. Cine ii sponsorizeaza lui campania electorala? Are el atatia bani?Ganditi fratilor, chiar nu vedeti decat rosu in fata ochilor? Nu am obosit vazand rosu inca de la infiintarea pecereului?Precum am spus, nu s-a invatat mai nimic de la evenimentul trist 1989 si 1990. A fost fain sa te uiti la tv "libera" la un "serial" cu impuscaturi si tancuri pe strazi crezand ca este fictiune si nu un macel adevarat. Macar atunci cand va grabiti sa votati, verificati cui ii dati votul? POate va amintiti de "marea privatizare" numita si "Cuponiada" facuta de tovarasul İliescu fondatorul FSN, cel care a zis ca FSN nu va participa la alegeri. Apoi s-a facut ca uita. Amintiti-va manipularile de la tv in 1989 precum ca apa era otravita in Timisoara, Sibiu. Nu a murit nimeni otravit, ci İMPUSCAT! Manipulare mentinuta si acum de actualul PSD, fost FSN, fost x...(si-a schimbat denumirea). Deci, cui le dam voturile? Unora care instiga la ura, la discriminare, la jigniri (exemplul unei doamne culmea din Timisoara, Maria Belu, mai jos). Probabil ca a uitat sangele curs pe strazile Timisoarei si dupa ce a preluat puterea İliescu, alt "tatuc" al romanilor!
17 mai 2014, 23:16
Ceausescu si poporu ! Ceausescu si poporu ! Aplaudaci adusi la norma, teatru de prost gust, toti sunt la fel PSD, PNL, PDL, ...PLM... va spun eu: Daca vreti sa-i taxati pe minicinosi, mergeti la vot si votati cu Mircea Daconu, sau cu alt candidat independent, ca si pe noi ne taxeaza clanul Pinochio prin tot felul de biruri si accize!
17 mai 2014, 21:16
Pentru fefeleaga-terfeleaga! Cel mai mare prost,esti tu ! Pentru Stefan Luca de la Sc.Gen.nr.17: ce stii tu despre comunism si cu ce se mananca,cati ani aveai in perioada comunismului? Nu vezi ca de-abea iti creste puful pe obraz !
17 mai 2014, 19:33
Socant articol. Felicitari.Ce m-a socat la aceasta campanie electorala:1. Seamana izbitor cu anii cand eram obligati sa apaludam si sa votam pe "taticul" nostru. Mai lipsea poza cu Ponta, dar sunt bannerele cu pesedeaua prezente. Plus ca predomina culoarea rosie, prezenta si la pcr.2. Nu POnta candideaza la europarlamentare, asa cum se induce in eroare de catre pesedei. Ma mira prostia celor care il aplauda ca nici dupa 1989 nu au invatat ceva. NU partidul te conduce, tu il faci sa lucreze pentru nevoile tale!3. Nu in ultimul rand, declaratia urmatoare ma pune pe ganduri:„Suntem aici jumătate de Moldova. Avem Suceava, avem Botoşani, avem Iaşi. Eu am o singură dorinţă: Moldova trebuie să voteze pentru Victor Ponta preşedinte! Vreau ca pe 25 mai să arătăm tuturor duşmanilor noştri că suntem o forţă şi că ştim să conducem ţara”, a afirmat Andrei Dolineaschi. "Adica restul romanilor sunt "dusmanii" moldovenilor"? Cum este cu sloganul pesedeului "Mandri ca suntem romani"? Deci rezulta ca oltenii, ardelenii, banatenii si dobrogenii (indiferent de etnia lor) sunt in conflict direct cu moldovenii! Sunt declarati "dusmanii poporului"? poporul este Moldova? Miroase a discriminare si instigare la ura in sanul poporului roman. Frate contra frate.4. Steagul Romaniei a fost inlocuit cumva cu steagul Moldovei? İn plina campanie electorala?Ma duce gandul la evenimentele din Ucraina, cu steagurile provinciilor separatiste puse la loc de frunte. Sa se pregateasca pe ascuns acelasi scenariu si la noi? Dupa declaratia cu "dusmanii", apare steagul Moldovei!5. "Traieste". Ce anume traieste? Moldova ca stat separatist? Se vede clar in poze steagul Moldovei pe acea tribuna pe care scrie "Traieste". Deci, se deduce ca Moldova traieste singura, ca urmeaza sa se separe de Romania. Eu si cateva persoane asta am observat. Plus cateva nume sonore a la Mama Rusie. Poate aflam si trecutul lor sa ne dumirim si noi ce scopuri au.Cam atat deocamdata.Felicitari.
17 mai 2014, 19:08
in fotografia nr.4 nu este Onica Nechifor de la PNL.
17 mai 2014, 17:28
Felicitari!Sunt singurii care s-au tinut de cuvant!Drumul Botosani Suceava e aproape gata,str Primaverii a intrat in reabilitare dupa 20 de ani,etc.Altii doar pacalesc pana se ingalbenesc sau devin portocalii,dar fara rezultate.E timpul tinerilor scoliti (gen Ponta,Portariuc,Dolineaschi) si cu viziune si nu a ciobanilor ferchezuiti!Apropo,l-ati vazut in vreo emisiune electorala pe fratele Mihai?De ce il tin ascuns si nu-l lasa sa ne incante cu viziunea sa?De ce se tem?Nu spunea el ca " laptele unguresc e mai bun decat laptele romanesc"?Rusinos!
17 mai 2014, 14:19
Daca nu castigam alegerile prezidentiale,scapa cine poate" ,asa a spus mitomanul ponta.ODe cine le este frica hotilor din PSD? Spalatii pe creier din mediul rural de unde sa stie ca ponta este un posibil criminal ? ca ce confirma azi,maine anuleaza?
17 mai 2014, 13:25
Baronii PSD din Vaslui au participat activ în 2012, perioadă în care se aflau în opoziţie, la mobilizarea populaţiei împotriva companiei Chevron. Deputatul Adrian Solomon, un PSD-ist cu state vechi, a apărut în faţa miilor de oameni care au ieşit în stradă în martie 2012 şi a jurat, cu mâna pe Biblie, că va face tot ce-i stă în putinţă ca acest proiect să fie oprit. Acelaşi deputat a lansat o declaraţie şocantă în aprilie 2012: „Mitingul de pe 26 (n.r. - 26 aprilie 2012) este un miting anti-american şi anti-Răzvan Ungureanu (n.r. – premier la acea vreme). Se aude că domul Ungureanu ar vrea să vină pe 1 mai la I.R.B. (n.r. - Întreprinderea de Rulmenţi Bârlad). Eu îi transmit public că, dacă are nesimţirea să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la Primărie şi să afle ce îi doare pe bârlădeni, va avea soarta lui Aldo Moro“. Politicienii: jurăminte cu mâna pe Biblie La 27 aprilie 2012, guvernul Ungureanu a fost demis, printr-o moţiune de cenzură care a speculat la maxim tensiunile din stradă. „De ce au fost aprobate acordurile ce permit Chevron exploatarea gazelor de şist, în condiţiile în care nu existau studii şi nici cadrul legislativ specific care să reglementeze condiţiile tehnice de explorare-exploatare care să evite riscurile geologice, de mediu, de poluare a apelor freatice?“, este un fragment al moţiunii. După alte câteva luni, Guvernul Ponta a dat undă verde americanilor la Vaslui. Ulterior, liderii PSD din Vaslui n-au mai dat ochii cu cetăţenii revoltaţi ieşiţi din nou în stradă. Exemplu de schimbare la 180 de grade a atitudinii. Dumitru Buzatu (PSD), şeful Consiliului Judeţean Vaslui, martie 2012: a jurat cu mâna pe Biblie că nu va lăsa Chevron-ul să intre în Vaslui. Acelaşi Dumitru Buzatu şi-a schimbat, acum, complet declaraţiile, comentând, în 16 octombrie 2013, pentru „Adevărul”, revolta de de la Pungeşti.Citeste mai mult: adev.ro/mute7u
17 mai 2014, 12:02
Si te mai intrebi de ce nu scapam de saracie si de nevoi.Cum sa scapi cand unii ies in strada si cer saracia.Oameni buni, psd-ul este cancerul Romaniei! Scapati de el!
17 mai 2014, 11:43
PSD reprezinta o forta si acest lucru se va vedea pe 25 mai.
17 mai 2014, 11:31
:)))Au venit sa cerseasca voturi...sa prosteasca fraierimea
17 mai 2014, 11:27
Ăștia intră în cartea recordurilor cu cel mai mare număr de proști pe metru pătrat!!!
17 mai 2014, 11:23
Mai bine te-ai ruga sa-ti luminze Dumnezeu mintea.
17 mai 2014, 10:55
Doamne-ajuta! Speram sa fie domnul PONTA viitorul presedinte al Romaniei! Dumnezeu sa ne ajute!
17 mai 2014, 10:24
Privind multimea ma simt de parca as trai pe plantatia lui Ponta si ar trebui sa fiu multumit ca am avut posibilitatea sa-l vad la Botosani si lunar sa cumpar facturi la utilitati.
17 mai 2014, 10:06
zenda.ro
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Faceți-l așa cum e că, dacă se ajunge la exproprieri, nu se mai termină nici într-o sută de ani drumul ăsta. Faceți-l așa și după aceea vedem noi și cu a treia bandă”,Cristian Achiței, deputat, despre drumul ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8378 lei
USD
Dolarul SUA
4.3085 lei
CHF
Francul elveţian
4.5522 lei
GBP
Lira sterlină
5.3598 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0080 lei
XAU
Gramul de aur
245.7662 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2489 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3768 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9856 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1736 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6492 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.