Serbarea este organizată în ideea de a da posibilitatea clientelei să descopere adevăratul tradiţional românesc al bucătăriei locale.
Ca atare, se pregăstesc gustări reci alese, precum urdă frecată cu mărar, slăninuţă afumată cu ceapă verde, iahnie de fasole tradiţională şi caş proaspăt. Nu vor lipsi însă nici preparatele calde, adică berbecuţ la proţap, tochitură la ceaun, mămăligă coaptă cu brânză de vaci, sărmăluţe în oală de lut, cartofi umpluţi cu brânză. Desertul va fi pe aceleaşi coordinate… plăcinte poale-n brâu.
Serbarea se va desfăşura pe format all-you-can-eat cu 39 lei de persoană. Din partea casei domnii vor primi palincă, iar domniţele… vişinată dulce.
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
Cadou de 8 Martie la conac – Şase fete de miss, de la liceu la Next Top Model, într-o prezentare de modă „made in Botoşani" – VIDEO & GALERIE FOTO