Scrie scriitorul
SCRIE SCRIITORUL de ruşini bipede: Mihai, Tamara, Verginel şi Costel
«Nu-i aşa? Simple prenume. Nu merită nici  să-i identificăm ca entităţi umanoide, vor răvăşi posteritatea doar ca nişte fermenţi ai răului. Şi-au dat arama pe faţă, s-au aliniat turmei penale fără să scrâşnească. Oare conştiinţa nu-i somează? Sunt nişte laşi dezumanizaţi de interese de grup, sunt nişte ruşini bipede ce vor fi contabilizaţi de istorie doar ca numere malefice. Nu merită să mai asculte nimeni de vorbele lor, sunt nişte mincinoşi şi nişte perverşi fără seamăn. Vin cu această duritate de exprimare spre a evidenţia răul făcut democraţiei de aceşti indivizi,  trimişi în Parlament cu onestitate de cetăţenii acestor locuri»
parlamentari de botosani superimunitate

Nu mă aşteptam la Mihai, ca la o vârstă onorabilă, e presupune şi un gram de înţelepciune în plus faţă de Verginel sau Costel, să urască cu atâta încrâncenare Justiţia şi Democraţia, să le execute fără somaţie, să se comporte ca un laş la drumul mare, să-l doară în cot de botoşăneni. Oare este la curent de ce spune occidentul despre clasa politică românească? Sunt convins, când îşi va termina mandatul îi va fi ruşine să-şi scoată ochii în lume, probabil că şi piesele de pe tablă de şah îi vor rânji dubitativ. Nu-i doresc decât să se bucure alături de penalii parlamentari de-o viaţă lungă,  în belşug şi bucurii. Nu-i de ajuns să-ţi exprimi înţelepciunea şi bruma de cultură doar vocal, important e ca aceşti vectori ai spiritului să-ţi sublimeze exprimarea faţă de semeni şi faţă de adevăr, altfel nu-i decât un snobism mascat.
O rog pe d-na Tamara să reia mental de câteva mii de ori cuvântul „malpraxis” , câte o dată pentru fiecare vot primit de la botoşăneni anul trecut pe vremea asta, şi să-l redefinească pe plan social. Ridicând delicata-i mânuţă în Parlament pentru castrarea Codului Penal n-a făcut decât să aducă prejudicii de imagine ţării, să atenteze la capacităţile democraţiei de a se mai manifesta firesc în folosul tuturor cetăţenilor în mod egal. Doamna doctor, de ce aleşii neamului sunt deosebiţi de cetăţenii de rând? Dacă i-aţi consultat cu atenţie pe fiecare în parte şi au ceva în plus faţă de noi, spuneţi-ne, să ştim ce… malformaţii au, să avem motiv să-i şi compătimi. Să vă fie ruşine!
CITEŞTE ŞI:
 Parlamentari „salvaţi prin lege” de DNA – AFLĂ cum au votat deputaţii botoşăneni
Cât despre această cacofonie naturală cu ifose de intelectual, numită Costel, nu pot să spun decât că e o mană (labă) bleagă la corpul deformat al liberalismului botoşănean, se mişcă după cum îi dictează „puterea centrală”, când e pus să lovească în vreo lege, se execută de îndată.  De data asta s-a dat la Justiţie, probabil că prin ridicarea falangelor a vrut să-şi arate bicepşii. Un asemenea individ trebuie de îndată împăiat şi pus sub protecţia unei vitrine mate, nu cumva ca ochii curioşilor să-l deoache.
Cel puţin Verginel e recunoscut  ca haiduc sadea. Şi de această dată s-a exprimat în normalitatea sa, ca un golan de ultimă speţă. Totuşi, a avut bunul  simţ şi nu a votat la două mâni precum a făcut-o anul trecut, pentru demiterea preşedintelui, Cătălin Voicu (colegul de celulă al lui Gigi Becali). Deputatul  Verginel de mult intenţiona să i-o… tragă Justiţiei, să-şi arate bărbăţia de mare liberal.
Fereşte-ne Doamne de cei pe care i-am ales, de duşmani ne ferim singuri!
Lucian ALECSA
[[banner]]
CITEŞTE ŞI:
 Minte-mă frumos: Deputatul Baltă şi-a explicat votul cu super-imunitatea

SCRIE SCRIITORUL despre căpriţe şi revelioane: Puţin din toate, nimic de durată
După ce-a fost ales, Klaus Iohannis a făcut un singur lucru bun: areîntregit imnul naţional. Nu-i nici o glumă! La Palatul Victoria, decând a ajuns Victor Ponta premier, „Deşteaptă-te, române!”, s-a intonatfără o strofă. Până şi cântăreţul Marcel Pavel a dezvăluit că a fostobligat de şefii PSD,  ca în faţa câtorva zeci de mii de români, peNaţional Arena, să mutileze imnul naţional.
SCRIE SCRIITORUL: Pluguşor cu politicieni, între măgari, gâsculiţe, penali şi strigoi
Aho, Aho, politicieni fârtaţimincinoşi şi deocheaţimâine anul se-nnoieştegogoaşa se râncezeşte 
SCRIE SCRIITORUL despre crăciuniţele din politică şi... Pufoşii noştri parlamentari
Aleşii noştri, stăpânii noştri! Toţi sunt pufoşi şi zgomotoşi de spuică-s ursuleţi de pluş numai buni pentru a fi făcuţi cadouri copiilor,acum,  în prejma sărbătorilor, pentru a fi niţel smotociţi. La cât demult se zbat în Parlament pentru a le fi doar lor bine, aleşii noştrimerită tot… respectul nostru şi al urmaşilor noştri.
SCRIE SCRIITORUL despre plata ca la bordel : Coada pisoiului Victor Viorel şi alte cozi de topor
Pisoiul roşu Victor Viorel Ponta a ieşit ciufulit şi cu codiţa întrepicioare din alegerile pentru Cotroceni, asta după ce s-a linguşit caultimul laş pe lângă pensionari şi alte categorii defavorizatepromiţându-le lapte şi miere pentru  următorii 5 ani.
SCRIE SCRIITORUL despre trăiască România dodoloață și alegerile din Republica Moldova
Afirmaţia îi aparţine poetului Lucian Blaga, participant activ  laMarea Unire de la Alba Iulia de pe 1 Decembrie 1918.  În mileniul trei oreîntregire naţională se poate face şi prin extinderea circumferinţelorcercului ce include o etnie. Ştiu, e dureros pentru părinţi, dar celmai românesc îndemn pentru o familie de moldoveni este:”Lăsaţi-vă copiiisă plece de acasă!”.
SCRIE SCRIITORUL despre : Jungla politică și pădurea carpatină   
În jungla politicii e aidoma ca-n pădurile noastre carpatine, suntanimale şi animăluţe care,  chiar de-şi schimbă ciclic părul, năravurilele rămân constante. Acum, când iarna bate la uşă şi ţărişoara noastrădragă abia a ieşit din febra alegerilor prezidenţiale, e timpul sătragem cu privirea în toate direcţiile şi să privim cu luciditate spreviitor. După câteva luni de huzur,  cu tot felul de  praznice şi pomeni,a început să sufle peste ţară un vântişor ce anunţă vremuri de criză. 
SCRIE SCRIITORUL un basm de la Dorohoi: Doly cel voinic şi căpuşele de aur
A fost odată ca niciodată, dacă n-ar fi, nu s-ar  povesti. Nu cu mulţiani în urmă, pe când democraţia abia de făcea ochi, apăru, ca prinminune, pe meleagurile Dorohoiului un voinic în ale politicii, toţiconcitadinii săi au început să-l vadă ca pe un viteaz, exclamând întaină că în momentul când Doly, aşa era dezmierdat de cei apropiaţi, vaajunge măricel, se va mândri ţara cu el, iar pe albia Buhaiului va curgedoar lapte, miere şi lovele. Ce mai, tânărul june de Dorohoi eraperceput, de mulţimea sictirită de poveştile băsiste, ca un profet!
SCRIE SCRIITORUL despre David și Goliat & Ponta care s-a prăbușit ca un monstru cu picioarele de lut    
Orice bun creştin ştie despre mitul lui David şi Goliat, despre triumfulomului obişnuit asupra unui gigant. Asta s-a întâmplat şi duminică pescena noastră politică. Este de ajuns să facem un exerciţiu deimaginaţie spre a vedea asemănarea dintre cele două tablouri.
SCRIE SCRIITORUL despre anul alegerilor fierbinți în Europa de Est : Voința poporului mai puternică decât armata rusă  
În acest an estul Europei s-a confruntat şi încă se confruntă cu alegerifierbinţi. După episodul „Maidan”de la Kiev şi după călcarea Crimeii decătre cizma bolşevică, Ucraina s-a confruntat cu două rânduri dealegeri; pentru preşedinte şi, de curând, alegeri parlamentare. Înmai, Petro Poroşenko a fost ales din primul tur de scrutin preşedinte alUcrainei, acest aspect reprezentând o victorie clară apro-occidentalilor.
inpuff.ro
Loading...
SCRIE SCRIITORUL despre wrestling politic cu damf Dâmbovițean
Până se deschid urnele, sondajele primează. Înpreziua alegerilor conştiinţa cetăţeanului, obosită şi hăituită deatâtea impulsuri şi provocări, intră într-o perioadă de limpezire,uşor-uşor ceaţa dispare, în prim plan apar buletinul de vot şi urna.Prin minte încep să i se succeadă imaginile şi vocile celor care i-auîncântat auzul cu tot felul de promisiuni, toate halucinante în felullor.
SCRIE SCRIITORUL despre prostime și fiorul național: Stă doar într-un singur testicul
Pe românul oropsit nimic nu-l unge mai mult la suflet decâtnaţionalismul agresiv. Românaşului,  când îl trec fiorii şi când i seface pielea ca de găină,  simte că întinereşte; uită de foame şi sete,glandele lacrimogenii îi intră în funcţie, brusc, i se umezesc obrăjoriistafidiţi de necazuri.
SCRIE SCRIITORUL: Deshumarea agentului 007 PSD
Victor Ponta se agaţă de artişti precum scaiul pe blana oii. Înainte dedecernarea Premiului Nobel pentru Literatură, candidatul PSD-ului pentruCotroceni a dat să-l încurajeze pe Facebook pe Mircea Cărtărescu,candidat cu mari şanse la râvnitul premiu, conform caselor de pariuriliterare. Răspunsul scriitorului a venit prompt, plin de lehamite şisictir faţă de premierul plagiator.
SCRIE SCRIITORUL despre prea mulți și... prea mincinoși
Salata autumnală a fatidicului an 2014 e una politică, garnisită cuminciuni de tot felul, pentru toate gusturile şi pentru toatecategoriile de românaşi, de aici sau de pretutindeni. Sunt deshumate totfelul de slogane, unele de-a dreptul hazlii, care dădeau bine acum douădecenii şi mai bine, pe când democraţia noastră orbecăia sub lămpaşeleminerilor lui Miron Cosma, iar tovarăşul Ion Iliescu îi înfiera cumânie proletară pe destabilizatorii de ţară  Ion Raţiu şi pe CorneliuCoposu,  acuzându-i ca făcând jocurile agenturilor străine.
SCRIE SCRIITORUL despre cum eșuează un neamț
Cine nu-şi aminteşte de spumoasele  poveşti cu un neamţ alecandidatului PSD pentru Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc .  Peatunci, părea  un june social democrat ascultător,  cu temele făcute lazi, cu mintea igienizată, nevirusată de gogomăniile lui Costică Macaleţişi Gheorghe Marcu.
Loading...
SCRIE SCRIITORUL despre Toamna papagalilor: Îţi dau zile de la mine / votul vostru mi se cuvine
Toamna e anotimpul numărării bobocilor şi recoltării roadelor. În România se întâmplă şi unele lucruri trăsnite, odată la doi, trei sau patru ani toamna se numără voturile. Când ceaţa începe să ne estompeze vederea şi când  bruma anunţă frigul, politicienii noştri ne trimit la urne să le… acordăm tot sprijinul.
SCRIE SCRIITORUL: Piesa „Scaunele” în regia lui Ovidiu Portariuc
Piesa „Scaunele” este una dintre capodoperele lui Eugen Ionescu. Mareledramaturg este considerat unul dintre întemeietorii teatruluiabsurdului. De vreo doi ani Victor Ponta a legalizat „politicaabsurdului”. Şi cum toate exprimările pesediste sunt la fel, s-a ajunsca şi la Botoşani să ne lovim zilnic cu tot felul de absurdităţi.
SCRIE SCRIITORUL despre bruma de trădători căzută peste Primărie: Șopârlisme politice și limbaj de lemn, plin de așchii
În pragul toamnei Brumă a depus jurământul de credinţă PSD-ului.Ştim bine că prima brumă afectează frunzele. Iaca, la mulţi dintreconsilieri botoşăneni, în plină şedinţă, le-au picat frunzele rămânândgol-goluţi! Nu în sensul propriu, ci figurat. Cel puţin doi dintre eiar trebui să se ruşineze, să stea ascunşi cel puţin până ce votanţii lorvor uita pentru ce i-au trimis în Consiliul Local.
SCRIE SCRIITORUL despre boala limbii roșii: Politicieni cu fundul în mai multe partide, excitații psihice
Suntem într-un an prost, bine că ne apropiem de sfârşitul lui, seanunţă încă patru luni de foc. Iaca, vitele se îmbolnăvesc de boalalimbii albastre, politicienii de boala limbii roşii! Să venim cu câtevadetalii. Deja, pe teritoriul României, au fost semnalizate decese, înrândul vitelor, cauzate de boala limbii albastre. În judeţul nostru s-a semnalat un caz, iar boala se răspândeşte cu rapiditate.
SCRIE SCRIITORUL despre paharnicul lui Ponta de la Botoşani: Partea plină a paharului gol
Românul va avea trei luni de mari satisfacţii şi împliniri, politicieniinoştri, de la primari la parlamentari, ne vor servi zilnic partea plinăa paharului… gol. Oricum, nu-i constă nimic, aşa că va fi apă… chioarăpentru toată lumea, chiar şi septicii îşi vor putea potoli setea,candidaţi pentru Cotroceni avem din tot spectrul politic; de la mitomanila idealişti, de la băsişti la antenişti, de la ecologişti lanaţionalişti şi nonconformişti.
SCRIE SCRIITORUL despre Pişcotul şi „Pişcoata” din Parlament: Cotu’ şi Pişcotu’, promisiunile şi votul
Pişcotul politic e un produs umanoid, pufos, ca o gogoaşă alungită,făcut din minciuni şi vorbe goale, care se umflă în sucul gândiriielectorului flămând şi nesigur pe el, dându-i senzaţia de saturaţie şibună dispoziţie. Asemenea pişcoturi avem peste tot în ţară, dar parcăatât de rumene şi aromate ca la Botoşani, nu sunt. De ce oare?
Tare bancul!Precis autorul e Petrea Prostu'.Altfel nici ca s-ar putea.E si valoros ca are vechime.Cred ca e facut prin sec.5-6,cand inca nu se inventasera toate literele alfabetului.Inca nu erau literele "u" si "l",dar in schimb aparuse "*" ,intuindu-se inventarea celularului,unde acest semn e absolut necesar.
16 decembrie 2013, 14:35
Bula, poti sa ne spui cam care este programul tau zilnic?- Pai, ma scol dimineata, ma imbrac, ies pe coridor, sterg p**a c'o carpa... Imi iau micul dejun, dupa care imi iau ghiozdanul, deschid usa, inchid usa, sterg p**a c'o carpa si ma duc la scoala.Acolo invat, ma intorc de la scoala, sterg p**a c'o carpa, imi mananc pranzul, imi fac lectiile si ma duc la plimbare, intai sterg p**a c'o carpa, ma plimb, ma-ntorc acasa, sterg p**a c'o carpa.Dupa aia cinam cu toata familia, eu sterg p**a cu o carpa si ma duc sa ma culc...- Asculta, Bula, esti bolnav?- Nu... Da de ce, ma-ntrebati?- Pai, tot timpul iti stergi p**a cu o carpa!!!- A, nuuu! N-ati inteles... Taica-meu s-a ales, nu de mult, deputat in parlament si bulangii aia de vecini ai nostri, invidiosi, tot timpu' ne scriu "p**a" pe usa...
16 decembrie 2013, 13:49
Mi-am schimbat total pareredespre Balta, e un om cu doua fete asa cum il caracteriya Gheorghe Marcu, e o mata blnda care zgaraiaza rau pe cei care ii pioca in laba.
16 decembrie 2013, 09:30
Nu-l mananca nimeni ca e toxic.In secunda doi ar sucomba toti.
15 decembrie 2013, 20:41
Domnule Alexa,oamenii de serviciu ai PSD au glandele umflate, te-ar manca daca te-ar prinde.
15 decembrie 2013, 19:26
Se vede ca Muc cel mic e un mare PROST,deoarece folosete fara "perdea" litera "W".Precis a ramas pe creier cu acea litera de la denumirea biroului lui de lucru WC.
15 decembrie 2013, 18:10
Măi comentatorii pwlii, lăsaţi cioacele dintre voi pe altă dată şi reveniţi la problemă! Pârnăiaşul Verginel, dottore Tamara, professore Costel şi Michi Şp.: cei patru care au speriat... Codul Penal! Tov. doctor, cum vă simţiţi în unitate de vederi cu penalul Verginel? Dar cu Michi "le bacşiş"?
15 decembrie 2013, 17:33
Tu nu esti nici macar oratanie.Esti un fel de euglena viridis,un pic evoluat,cu buze,care au functia morfo-anatomica,sa pupe.Ca m-ai criticat nu e nici o problema.M-as fi simtit jignit si profund dezonarat,daca mi-ai fi aplicat un tuc,ca sa-mi iei apararea.
15 decembrie 2013, 17:03
Specialistul dr.Ciuca/Ce apare foarte rar,/Face frectii la maciuca/Injectii in insectar/Crezi ca vine,e pe duca,/Nu e nici veterinar./Apara pupand un dos/Tuguindu-si buzele/El se crede de folos/Latrandu-si acuzele.PS Am tras concluzia ca dr ciuca e veterinar deoarece a folosit cuvantul "labuta".Se pare ca-i place sa faca asta,dar sa o faca in intimitate.
15 decembrie 2013, 16:52
O orătanie cu urechile lungi scoate la ore fixe zgomotul ăsta luat ca pseudonim:hi,ha,hi,ha....BRAVO!este cuvântul pe care-l meriţi cu prisosinţă!
15 decembrie 2013, 16:39
Nu am studii , nu fac politica , dar se zareste de la mare distanta domnul alexa ivan casnicus.... langa, langa, suna in amurg talanga... El , trebuie sa recunoastem , a depasit orice limita a puthoarei de creatie... Se vede de la o posta, are o vasta coprocultura... Cu productia don alexa sta cam prost, pesemne ca fiecare sta asa cum e, insa cu reproductia sta foarte bine... are volume publicate, legate in piele naturala, pe la mihaileni, siret, mihalaseni, trusesti ... si, s-a ales si c-un plagiat... Un articol extraORDINAR, toata lumea isi scoate poolaria, carevasazica, la acest trombon, toata lumea-si scoate tromblonul.. .Dar de ce atata lume imorala, ipocrita... de ce putregaiurile astea ne vorbesc despre morala..
15 decembrie 2013, 14:13
Incultul de "HA HA HA" ar face bine sa puna labuta pe carticica ,sa invete sa scrie romaneste. Mai e si ...profesoras de la oras.
15 decembrie 2013, 12:21
Felicitari "maiestre"!Nu pot sa-mi inchipui de unde atata putere de creatie,atata inspiratie si atat talent!Nu pot sa-mi inchipui cum de nu va iau in consideratie cei din "comtii si comitete" sa va aprecieze mareata opera!A-ti putea oricand fi un nou Caragiale,ce zic eu,un Eminescu al lumii actuale.Mergeti pe aceasta linie,ca mergeti in directia buna,dar zdraganiti mai tare talanca, sa va si auda cineva.Cine stie?Poate prindeti in una din urmatoarele legislaturi,vreun post pe la Cultura.Continuati lupta si o sa aveti macar ce manca.Succesuri!PS In ultimul timp,cam rarut cu productia.A-ti fost racit cumva?
15 decembrie 2013, 11:03
Felicitari maestre.....,tineti-o tot asa. Nu mai este mult pana vor veni din nou la cersitul voturilor.
15 decembrie 2013, 08:47
Va felicit,nesimtitii trebuie pusi la punct! Toata consideratia celor ce mai cred in valori morale.
14 decembrie 2013, 21:51
Extraordinar curaj! Cele spuse sunt pe buzele tuturor, numai ca nu e curaj!Imi scot palaria, d-le Alexa!
14 decembrie 2013, 19:37
Vă felicit maestre!Un articol superb!Păcat că votul unui neghiob este egal cu votul unui intelectual,sau că dobitocii au drept de vot....extrapolând chestiunea,voteayă 3 intelectuali şi 7 proşti şi uite aşa parlamentul cu p mic are majoritate 70%.
14 decembrie 2013, 18:38
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”În această noapte, la Otopeni, am căutat o soluție pentru 36 de cetățeni din Sri Lanka aflați, până de curând, în contract de muncă cu un angajator din Botoșani. Dincolo de proceduri și decizii de care ne vom ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8396 lei
USD
Dolarul SUA
4.4406 lei
CHF
Francul elveţian
4.5685 lei
GBP
Lira sterlină
5.4098 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1220 lei
XAU
Gramul de aur
247.0285 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2509 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3804 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9040 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1766 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1775 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6490 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.