Sunteți mulțumiți de serviciile medicale prestate în spitalele din Botoșani?
Nu știu / nu mă interesează
1.92%
Nu
72.12%
Da
25.96%
Doamne fereste sa nu cunosti pe cineva, sa nu ai o ruda sau ceva, esti ca si mort. Daca e ceva urgent, zaci pe holuri de te gaseste moartea acolo sigur. Angajati nepotisme cat incape, pile si concursuri pe spaga grea, unde intra toti incompetentii. Le au marit salariile, dar spagarii mor spagari, nu se mai satura. Implicit si noi suntem partasi si noi suntem de vina pentru ca le dam, dar de frica ca te omoara cu zile dai, ce sa faci, trebuie sa dai, ca de nu ori mori ori nu se uita la tine si iar mori. Mentaliatatea e de vina. Nu vine ziua in care se baga DNA ul in voi sa va mearga fulgii si sa mai bage 2-3 doctori si asistente pe la beciul domnesc, ca o sa va treaca voua de spagi si tot.
23 octombrie 2019, 13:02
adevaratii tartori in spitale sunt..asistentele ,nimic nu misca fara vrerea lor,daca nu le dai bani , mori cu zile.....
22 octombrie 2019, 13:53
Nici daca ar avea salariul 1 milion de euro, tot ar lua spaga... Nesimtiti si nesatui.
22 octombrie 2019, 09:28
ȚepeșÎn unele DA, în altele Nu, însă trebuie să ținem cont de anumite criterii.Nu putem compara Botoșaniul spre exemplu sau mai bine zis zona Moldovei, una din cele mai sărace zone din România cu Ardelul, Bucureștiul sau marile orașe unde condițiile de viață sunt mai bune comparativ cu cele de la noi și unde personalul medical nu dorește să vină și mai sunt unii care dacă s-ar putea 4 ore la spital și 4 la cabinetul medical particular de unde mai câștigă un salar, apoi doamna Olguța a considerat că pentru dumnealor, salariu-salariu, respectul-respect, cadoul-cadou, etc.Soluția ? Ca la militari: - la admiterea în școala militară / institutul militar acesta semnează un contract pe 9 ani, acum este pe 8 ani, apoi pe 4 ani până la vechimea de 15 ani, după care urmează un singur contract până la vârsta standard de pensionare;- în situația în care încalci prevederile contractului, plătești toate cheltuielile de școlarizare până la cel mai mic amănunt (echipament, uzura bazei materiale folosite, contravaloarea muniției folosită la ședințele de tragere, etc.);- la terminarea școlii / institutului militar primii 10 aleg garnizoanele pe care le doresc (dacă sunt locuri).De ce statul român nu obligă prin contract la admiterea în școlile / instituțiile de medicină să profeseze în România perioada de ani cât a durat școala iar repartiția să se facă de Ministerul Sănătății în funcție de clasamentul final cum a fost și la noi, asigurându-le locuință de serviciu dacă nu contravaloarea chiriei pe care o plătesc ?Libera circulaţie a lucrătorilor este un principiu fundamental înscris la articolul 45 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene, dar se pot propune amendamente de europarlamentarii ce ne reprezină la Bruxelles cel puțin pe o perioadă de 10 ani când țara poate își revine din acest deficit de personal medical.Parlamentul bulgar a adoptat o asemenea lege pentru că sunt mai deștepți ca noi.Le-au mărit salariile la nivelul anului 2022 în ideea că se vor întoarce acasă, sau întors ?Asta nu este discriminare față de toate celelalte categorii sociale, sau poate a fost făcută cu dedicație altfel nu văd logica ?
21 octombrie 2019, 19:41
Desi au salarii enorme continua sa primeasca bani - o parte din ei.
21 octombrie 2019, 09:49
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Pe cine votați la Primăria Botoșani?
Gheorghe Ciubotaru - PMP
Cosmin Andrei - PSD
Liviu Toma - Pro România
Roxana Țurcanu - ALDE
Cătălin Flutur - PNL
Corina Dănuță - PPUSL
Marcel Gheorghiță – USR-PLUS
Cătălin Silegeanu - independent
Altul
Declaraţia zilei
„Dacă mai urmează încă un an la fel de secetos, atunci lucrurile se complică foarte mult. Dacă urmează doi ani la fel de secetoşi şi noi suntem la acelaşi nivel al infrastructurii de irigaţie, lucrurile se complică foarte ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8582 lei
USD
Dolarul SUA
4.0972 lei
CHF
Francul elveţian
4.5132 lei
GBP
Lira sterlină
5.3220 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9261 lei
XAU
Gramul de aur
257.4245 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2476 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9944 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1126 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1821 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6530 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.