Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Va fi la fel
14.92%
Nu
69.24%
Da
15.84%
Cu scuzele de rigoare că intervin cu un mic (,) comentariu peste topicul blogului dar m-am / ne-am săturat de acest joc bezmetic al echipei locale F.C. Botoșani. Toată stima și respectul pentru domnul Valeriu Iftime care face tot ce poate pentru a ne bucura ochii și sufletul de câțiva ani buni cu fotbalul botoșănean. Din păcate anul acesta dau cu stângul în dreptul. Nu este posibil să pierzi acasă puncte cu echipe inferioare (din punct de vedere valoric) și aici mă reler la: Pierzi 2 puncte la Dinamo pentru că portarul se dă artist și iese la mijlocul terenului, pierzi 2 puncte acasă cu A. Clinceni, 3 puncte acasă cu C, Târgoviște, 3 puncte acasă cu UTA. Total 10 puncte. Pe ce loc se afla acum ? Pe locul 1. Încep meciurile cu echipele de valoare și parcă văd că devenim Dinamo din ultimii ani. Pe lângă stresul pandemiei ne mai stresează și echipa de fotbal. Dacă astăzi eram lăsați pe stadion oare ce strigam. Ceva trebuie schimbat. Doar 2 jucători s-au afirmat, austriacul Holzmann și Keyta.
31 octombrie 2020, 21:43
Cum de lipseste de la Sf. Cuv. Parascheva si nu este in prim-plan trandafira rosie ?!
14 octombrie 2020, 17:39
NU ACUZ, DOAR ÎNTREB CA SIMPLU CETĂȚEAN: Și ca să demonstrez că sunt imparțial politic întreb și eu Guvernul Orban mult lăudat de ambasadorul S.U.A. la dicursul prezentat cu ocazia semnării Acordului inter-guvernamental privind investițiile americane în România, redau: „Nimic din toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla (deocamdată nu s-a întâmplat nimic, doar vorbe și atât) în lipsa unui guvern progresist, democratic în România (foarte democratic când președintele României afirmă zi de zi că cel mai mare partid politic ca membri și adepți / votanți=PSD ar trebui să dispară de pe scena politică și atunci ce mai rămâne, partidele de dreapta fără opoziție, deci o adevărată democrație cum afirmă dânsul), care crede în economia de piață. Președintele Iohanis și Guvernul Prim-ministrului Orban, în mai puțin de un an (s-a împrumutat cât România în ultimii 10 ani pentru bunul trai al poporului), au transformat România în unul dintre cei mai apropiați aliați ai Statelor Unite (păi numai M.Ap.N. v-a dat plocon anticipat 2 miliarde furate din pensile noastre, despre asta nu știți nimic). Sub conducerea Guvernului Orban, s-au luat măsuri pentru a consolida statul de drept (prin călcarea în picioare a drepturilor și libertăților constituționale), pentru a dezvolta infrastructura (s-au spart țevile și s-a inundat metroul la 3-4 zile de la inaugurarea Guvernului pe care îl lăudați) și pentru a stimula creșterea economică (să prezinte în Parlament sumele împrumutate, dobânzile și unde s-au dus banii.)”.ȘI ATUNCI ÎNTREB, DE CE ?"În timp ce medicii se plâng ca au echipamente de protecţie puţine şi precare pe care nu le.au mai schimbat de luni de zile, depozitul Unifarm, companie subordonata Ministerului Sănătăţii, este ticsit cu stocuri de echipamente care stau să atingă pragul de expirare. Zeci de milioane de echipamente care ar fi trebuit să ajungă în spitale, au fost blocate din interese penale. Niciun contract de furnizare nu a mai fost semnat în ultimele luni cu spitalele din ţară, **iar recent Unifarmul şi-a cerut insolvenţa**. La Iaşi, la începutul lunii trecute au fost livrate prin ***ISU (de ce ISU si nu Prefecturile, Primariile, DSP??!!), un număr de 3,3 milioane de măşti. Nu se ştie unde sau dacă acestea au fost livrate către instituţii sau populaţie, cert este că la unele dintre categoriile declarate de beneficiari, şcoli sau grădiniţe, nu a ajuns nicio mască din acest lot.*******La un moment dat, cineva, dacă nu un sistem întreg, va trebui să plătească o notă de plată pentru toate aceste acţiuni criminale îndreptate împotriva unei populaţii vulnerabile pe care o împing către groapă."
13 octombrie 2020, 14:02
O întrebare cred de bun simț. Și ce facem, lăsăm oamenii să moară ? Asta este meseria dumneavoastră, deci indiferent de situație, când este cazul vă deplasați la domiciliul pacientului. Militarul merge la război înarmat și cu toate acestea mai și moare. Tot militarul își riscă viața pentru dumneavoastră domnilor medici când vin inundațiile și vă ia casa la vale, când vin zăpezile și participă la deszăpeziri sau vă scot mașinile din șanțuri, când vine cutremurul și vi se dărâmă vila vă scoate de sub dărâmături, când vă ia foc (,) casa, militarul este cel ce se bagă să vă salveze bunurile și viața (24 de ore din 24 / 7 din 7 zile pe săptămână). Acum e rândul dumneavoastră să vă arătați valoarea și priceperea în salvarea vieții celui aflat la necaz. Cât despre comentariul de mai jos, să nu uite doamnele și domnii doctori, asistenți, etc., din sistemul sanitar că sunt singura categorie de bugetari privilegiați în comparație cu celelalte categorii socioprofesionale care v-ați primit drepturile salariale conform Legii nr. 153/2017 începând cu anul 2018 (nu era Covid-19) la nivelul anului 2022. Acum, cu tot respectul, din banii primiți anticipat puteți să vă cumpărați măști, costume de protecție, dezinfectanți sau ce vă mai trebuie. Eu ani de zile mi-am cumpărat rechizite de birou din propriul salariu pentru că instituția nu-mi acorda decât cota stabilită după norme iar cerințele erau mult mai mari. Și nu-mi deconta nimeni, iar situațiile trebuiau întocmite și înaintate. Dacă se vrea se poate găsi soluții. Dar vine frigul și tot mai bine este la cabinet, la călduț. Nu sunt nici PNL-ist, nici PSD-ist, votez omul și nu partidul pentru că toate partidele în ansamblu m-au dezamăgit. Din partea mea poate să-l demită sau chiar să-l trimită „în exil”.La această variant trebuiau să se gândească și să ia măsuri de când a început Pandemia (10-11 luni) și nu acum. Au și medicii în felul lor dreptate și mie mi-ar fi frică dar au depus un jurământ pe care trebuie să-l respecte. Și eu l-am respectat 36 de ani iar în 1989 / 1990 în perioada decembrie-ianuarie patrulam în București prin Piața Rahova cu frica în suflet, dar ordinu era ordin și trebuia executat.„Asta în condițiile în care medicii de familie nu dispun de maşini care pot fi decontaminate, nu dispun de echipamente potrivite şi nici de posibilitatea de a se echipa şi dezechipa în condiţii de siguranţă”.
12 octombrie 2020, 19:24
Ai dreptate, nu am nici o scuză cu toate că în cei peste 36 de ani de activitate, ultimii 19 ani și șapte luni am muncit stând pe scaun în fața mașinii de scris apoi în fața calculatorului unde am fost nevoit să schimb 3 perechi de ochelari. Nu dau vina nici pe vârstă nici pe vedere ci pe grabă și neatenție. Eu sunt un tip meticulos și atent la detalii. Aș putea să te întreb și eu spre exemplu de ce nu ai scris Limbii Române și ai scris Limbii Romane (te referi la limba romă / țigănească ?). Ambele comentarii scurte și critice, despre subiectul blogului sau referiri concrete la comentariile mele, nimic. Ai uitat când eram colegi și ne contraziceam pe politică, fotbal, etc. ?
3 octombrie 2020, 19:24
Exprimate, se scrie, exprima-te ! Parca vorbeai de gramatica Limbii Romane !
3 octombrie 2020, 15:05
În primul rând trebuia să spui HA, HA, HA, în al doilea gramatiaca se învață la școlă „Domnu” și în final prea puțin mă interesează ce crezi tu atât timp cât te exprimi la mișto. În primul comentariu am prezentat realitatea ultimilor 30 de ani din politica românescă (moldovenească), în al doilea comentariu am prezentat situația așa cum o văd eu, o persoană ce nu a lipsit niciodată de la vot. Dacă ai alte păreri mai bune decât cele prezentate de mine, exprimăte și uite așa învățăm unul de la celălalt, mai ales că urmează și alegerile parlamentare. Nu am lăudat sau criticat nici P.S.D.-ul nici P.N.L.-ul, mi-am expus un punct de vedere.
1 octombrie 2020, 21:14
Domnu Teapa, chiar mi-as dori sa cred ca ceea ce ati scris, credeti. Dar ma indoiesc. Ha .
1 octombrie 2020, 19:18
Cum s-o ducem bine când nici nu s-a uscat bine cerneala de pe buletinul de vot și deja unul îl contestă pe celălalt. Când ai pierdut, ai pierdut și gata. Și fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a spus că arbitrul partidei Andrei Chivulete a greșit acordând un penalty gratuit în minutul 89 pentru F.C. Hermannstadt în meciul cu F.C. Botoșani pierdut de echipa noastră cu 2-1. Scorul este scor și am pierdut 1 punct. De vină este: „Ion Crăciunescu, acuze dure după meciul de la Sibiu. „Anamaria Prodan a făcut lucruri bune, dar de când s-a dus acolo arbitrii sunt prinși într-un vârtej”. Ce trebuie să facă domnul Iftime, CONTESTAȚIE la Ligă sau F.R.F. împotriva Aneimaria Prodan ? Haideți să fim serioși, doar nu sunteți la BAC, ați luat nota 4 și faceți contestație.
29 septembrie 2020, 21:18
Pentru a da un răspuns corect trebuie să așteptăm alegerile Parlamentare. Jocurile le fac cei ce câștigă guvernarea. Ei decid pe zone de influență (grupuri de interese) de 30 de ani de zile. Moldova a fost roșie / PSD cu procente covârșitoare de fiecare dată (excepție europarlamentare), dar nu a fost în stare să impună conducerii centrale un prim ministru din Moldova, o propunere de președinte din Moldova, nimic. Nici un partid nu va face nimic pentru oraș și județ indiferent cine câștigă (fără acordul Bucureștiului) și asta pentru că nu sunt în stare să-și bage picioarele în ce spune Bucureștiul, să caute tineri capabili pentru întocmit proiecte pe priorități și să atragă fonduri europene. Unde li se pun piedici privind aprobările, sesizată presa, TV. și mediatizate cazurile la nivel național. Nu trebuie să mai stăm cu mâna întinsă la nimeni. Ocupă-ți funcția și la treabă pentru că de asta vă plătim din banii noștri.
27 septembrie 2020, 14:09
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9219 lei
USD
Dolarul SUA
4.1823 lei
CHF
Francul elveţian
4.5428 lei
GBP
Lira sterlină
5.7455 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7865 lei
XAU
Gramul de aur
242.4279 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2311 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3727 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0855 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3284 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1916 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6617 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18.7 o C
Dorohoi
16.6 o C
Bucecea
18.1 o C
Darabani
15.3 o C
Saveni
17.6 o C
Ştefăneşti
17.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.