Credeți că este benefică pentru PNL intrarea lui Valeriu Iftime în partid?
Nu
38.11%
Da
61.89%
Domnule Iftime.1. Sper să ajungeți președintele PNL Botoșani. În acel moment, toate maimuțele penale care au trecut pe poarta DNA-ului, afară din partid. De jigodii, hoți, mafioți și mincinoși care mai au tupeul să comenteze sau să-și arate sfecla în public ne-am săturat. Asta dacă vreți ca PNL-ul să obțină un scor acceptabil la toate categoriile de alegeri.2. Chiar dacă greșesc, cele 4 puncte pierdute de FC Botoșani sunt din vina antrenorului.La UTA schimbă apărarea cu atacul, scoate atacantul care ținea fundașii UTE-i în propriul teren și bagă fundaș. Când fundașii UTE-i scapă de frica atacantului vin grămadă peste noi și ne țin cu fundul în poartă (mai mult în fața careului) făcând presing cu toată echipa motiv pentru care vine și golul egalizator.Astăzi când echipa mergea ca pe roate, scoate din nou doi jucători de bază din atac încă de la pauză și se retrage din nou cu fundul în poartă. Logic că, cu un astfel de sistem de joc pierzi puncte. Adversarul îți simte frica și vine peste tine inclusiv cu portarul. Vine din nou golul egalizator.O echipă echilibrată fizic și moral atacă din primul până în ultimul minut indiferent dacă conduce cu 10-0.Cu toate acestea, domnul Andone trebuie să ducă echipa până la final de campionat indiferent de cum se va termina. Altă variantă de încercare nu mai este.
18 februarie 2024, 19:32
Doamna Maria. Vorbesc și se află în treabă tocmai cei care ne-au scos peri albi cu figurilor lor chipurile carismatice de politicieni cinstiți, onești, care fac totul pentru popor chiar și cu prețul vieții cum spune jurământul depus de către militar, dar cărora le tremură izmenele pe ei când sunt săltați de către DNA sau alte instituții ale statului, care bocesc în fața judecătorilor pentru libertate sau arest la domiciliu, suspendare și nu executare deși știu că sunt vinovați și escroci, după care vin din nou și ne țin nouă morală prin minciuni și promisiuni deșarte. Se rotesc prin partide precum titirezul cu care se jucau când erau mici. N-au rușine și bun simț cel puțin față de bătrânii satului în care s-au născut și crescut, că despre educație au făcut-o pe toloacă la păscut oile. O spun fără modestie. Și astăzi când mă duc în sat să-mi vizitez mama, frații și rudele, bătrânii cu care mă întâlnesc își scot pălăria sau căciula și mă salute cu respect deși din postura instituției în care am lucrat și funcțiile avute nu am avut posibilitatea decât să le asigur liniștea pentru care ei s-au luptat și cu Estul și cu Vestul.
15 februarie 2024, 14:25
Iata de ce oamenii compententi, care aduc cinste si valoare acestei societati nu ies in fata, sa-si puna in aplicatie competentele lor, sa scoata tara de pe ultimele locuri din toate clasamentele.... sunt calcati in picioare si eliminati de valorile care ne conduc de peste 30 de ani incoace.
15 februarie 2024, 09:22
UN PNL Botosani fara nulitati ca Soptica, Verginel, Nechifor, Campanu ( fostul parlamentar) ,...........care nu au facut decat sa distruga acest judet!
14 februarie 2024, 18:19
Unde este onoarea și cuvântul celui care i-a promis / propus domnului IFTIME funcția de Președinte al PNL Botoșani ? În calitate de votant am dreptul să-mi pun această întrebare pentru că, prin astfel de jocuri de-a alba neagra induc electoratul în eroare care își pierde încrederea într-un partid sau persoană. Domnul IFTIME, un om cu bun simț și finuț în vorbire, prin comentariile date a încercat să-l scoată din ridicol pe personajul menționat mai sus menționat. Eu / noi, o mare parte dintre votanți ne-am pierdut de mult încrederea în cel ce conduce PNL-ul. Ne-a promis că va rezolva multe inechități dintre pensionarii militari, dar toate au rămas la stadiul de promisiuni. Eu în locul domnului IFTIME i-aș fi mulțumit pentru propunerea inițială (nerealizată), îl salutam din mers și m-aș înscrie ca independent pentru funcția de primar sau președinte al CJ. Are de partea dânsului iubitorii de fotbal, oameni de afaceri, oameni care nu mai vreau în politică persoane care în întreaga viață nu au avut un Carnet de muncă, un contract de muncă, și-au dat BAC-ul la adânci bătrânețe, și-au luat doctorate prin copy paste, în schimb au avut Carnetul de partid care le-a deschis drumuri neașteptate pentru nivelul lor de pregătire (să nu uită ca ex. = parlamentar de Buzău = meseria mea este AUTO). Ăsta a fost primul eșec pentru domnul IFTIME. Oare câte vor mai urma ? Cu toate acestea, îi urez succes!
11 februarie 2024, 12:10
Sondaj
Doriți comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale?
Da
Nu
Nu votez
Declaraţia zilei
„Avem colaborare cu o echipă să putem să facem aceste cursuri. Împreună cu dna director de îngrijiri ne vom ocupa de acest aspect. Mai sunt sincope și vrem și aceste cursuri pentru că sunt necesare să readucem în mintea ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
10.6 o C
Dorohoi
10.6 o C
Bucecea
10.0 o C
Darabani
11.1 o C
Saveni
11.0 o C
Ştefăneşti
12.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.