(P) Cele 70 de locuri de la singurul restaurant din Botoșani specializat în carne de vită s-au ocupat în câteva zeci de minute de la deschidere, semn că botoșănenii simțeau nevoia unei unități de acest tip.
După investiții masive, atât într-un grătar special fabricat în Spania, cât și în mobilier, unul dintre saloanele de la Conacul Zăicești s-a transformat în ”Steak house”.
Spațiul dispune de propria bucătărie amenajată după conceptul de ”cooking show” astfel încât gurmanzii care ieri, începând cu ora 17:00, i-au trecut pragul, au avut ocazia să admire măiestria chefului venit de la Câmpulung Moldovenesc și a colegului său sosit special de la Londra.
Aceștia s-a întrecut în tot felul de preparate: un mușchi de vită care a transpus în practică expresia ”se topește în gură”, antricotul numai bun de preparat la grătar care s-a distins prin frăgezime, o vrăbioară și un ”spider steak”. Dar cel mai solicitat a fost ”T-Bone”, care a îngemănat două tipuri de carne, de o parte și de cealaltă a osului.
A reieșit un festival al gusturilor, dar și al culorilor, la care au contribuit și garniturile, astfel încât, înainte de a-și desfăta papilele gustative, o bună parte a mesenilor s-au întrecut în a-și poza minunățiile din farfurie.
Cum vita merge numai bine cu vinul, deschiderea a fost completată cu o degustare de profil. Somelierii de la ”Familia Vlădoi” au trecut pe la toate mesele și au oferit fiecăruia vin după propriul gust.
Muzicieni talentați din Botoșani au completat evenimentul care a adus laolaltă foști și actuali demnitari ai județului, oameni de afaceri, inclusiv cu business-uri în HoReCa și lideri sindicali.
”Steak house” – ul de la Conacul Zăicești, aprovizionat cu carne de vită chiar de un abator din Botoșani, este deschis zilnic de la 9:00 la 23:00.
Dacă vreți să încercați savoarea preparatelor de vită pregătite la grătarul pe cărbune de interior de aici și vreți să fiți sigur de locul dvs., puteți suna pentru o rezervare la numărul 0755.400.207.
Redacția Botoșăneanul
Jan 04, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 04, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 04, 2025
Redacția Botoșăneanul
Jan 04, 2025
Alexandru Albu, aproape de un transfer la FC Botoșani: Cred că lucrurile sunt ok și va veni la noi
Redacția Botoșăneanul
Jan 04, 2025
Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile