Știrea zilei
Alecsandru cu soţia şi copilul în braţe, meci la vot cu şefa secţiei de votare – VIDEO&FOTO
Vot cu peripeţii pentru unul dintre candidaţii Alianţei România Dreaptă pe municipiul Botoşani. Gabriel Alecsandru locuieşte în Colegiul 5, însă a venit să voteze în Colegiul 6 în baza unei prevederi legislative care permite pretendenţilor la alegerile parlamentare să îşi exercite dreptul constituţional în zona pentru care au intrat în cursă.
Gabriel Alecsandru vot cu sotia

I s-au dat buletine şi ştampilă, după care i s-a spus că nu poate vota

Democrat-liberalul s-a deplasat la Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu”, acolo unde a absolvit liceul. A venit la secţia 62 însoţit de soţia Andreea şi de fiica Ilinca Maria. Când a ajuns acolo Lucica Manole, preşedintele secţiei de votare, a părut nedumerită, adresându-i mai multe întrebări. După ce tânărul PDL i-a explicat că, în calitate de candidat, are dreptul să voteze în colegiul unde a intrat în cursa pentru Parlament, i s-au dat buletine de vot şi ştampile. Totul a decurs bine până pe la jumătate, mai exact după ce Gabriel Alecsandru a introdus în urmă buletinul pentru Senat. „Dl Alecsandru, staţi aşa că am o problemă, numai pentru Senat puteţi să votaţi”, l-a oprit Lucica Manole, moment care a creat rumoare generală în secţie întrucât cu câteva zeci de secunde înainte aceiaşi oameni îi spuseseră că poate vota acolo. Gabriel Alecsandru le-a răspuns că a vorbit inclusiv la Biroul Electoral Judeţean, unde a şi sunat, timp în care Lucica Manole a început să caute prin lege prevederea prin care aspirantul ARD Botoşani la deputăţie nu are dreptul să voteze în acea secţie. După câteva zeci de secunde de derută, Lucica Manole, l-a anunţat pe Alecsandru că... are dreptul să voteze. „Am vrut să mă edific”, a explicat Lucica Manole. „Dar asta trebuia să ştiţi d-na preşedinte de secţie de votare”, a răspuns Gabriel Alecsandru.

„Am votat cu speranţa într-un viitor mai bun pentru copiii noştri”

Ieşit pe hol, cu fetiţa în braţe şi soţia alături, candidatul ARD Botoşani a anunţat că a votat pentru o democraţie solidă şi pentru o societate sănătoasă, bazată pe respect faţă de semeni, unde familia să reprezinte celula de bată a societăţii. „Am votat cu speranţa într-un viitor mai bun pentru copiii noştri. Şi astăzi este şi Ziua Internaţională Împotriva Corupţiei şi fac un apel către toţi botoşănenii să se gândească bine pe cine vor pune ştampila şi pe cine vor trimite în Parlament să-i reprezinte”, a afirmat Gabriel Alecsandru. Toţi trei au plecat spre Şcoala 13, acolo unde poate vota soţia ARD-istului.


Gabriel Alecsandru vot cu sotia 2
Gabriel Alecsandru vot cu sotia 3


CITEŞTE ŞI:
 Alegerile încep cu un scandal pe 100 de buletine intrate „la apă”
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Sa-i traiasca familia.....dar sa minta mai putin, sau sa spuna adevrul asa cum l-a spus seful sau de partid:"ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare, o campanie de manipulare ieşită din comun. "
9 decembrie 2012, 22:16
Sa-i traiasca familia.....dar sa minta mai putin, sau sa spuna adevrul asa cum l-a spus seful sau de partid:"ARD a dus cea mai cumplită campanie de mistificare, o campanie de manipulare ieşită din comun. "
9 decembrie 2012, 22:14
Dragi cetateni, alegatori si toate zdrentele de pe aceasta pagina care au impresia ca daca li se permite pot sa-si dea si cu parerea. Voi scandati "Rusine", dar nu vedeti cat sunteti de penibili? Unu o cunoaste pe nevasta lui, altul stie ce fel de familie are. Dragii mei, sunteti de tot rahatul. Ca sa vorbim romaneste pentru ca totusi pretindem a fi romani. Poate ca are ceva de spus acest om. Nu mai fiti atat de incompetenti incat sa judecati ca a venit cu copilul, cu sotia... Faceti voi campanie mai buna decat atat. CORECTILOR !
9 decembrie 2012, 16:38
Eu il admir pe acest tanar. Are o familie frumoasa care il sustine si cred ca este cel mai potrivit om din colegiul 6 care ne poate reprezenta in parlament.
9 decembrie 2012, 16:25
De unde o cunosti tu pe sotia dumnealui? De ce vorbesti prostii? Cum iti permiti sa o jignesti? Asa esti setat de cei din USL, cum nu-ti convine ceva, incepi sa arunci cu jigniri in stanga si in dreapta.
9 decembrie 2012, 16:23
Cu ce a mintit? Tot timpul cautati nod in papura. A mers si-a votat. Iar familia il sustine. Care este problema. A spus ce-si dorest pentru aceasta tara. Nu mai vorbi prostii.
9 decembrie 2012, 16:20
Familia acestui tanar l-a sprijinit mereu si mai ales in aceasta camapanie. Vad atatea comentarii rautacioase de parca ar fi prima oara cad erge cu familia undeva.
9 decembrie 2012, 16:17
Speram sa scapam de acest circ. Alexandu a facut acest circ premeditat. O cunosc pe nevasta-sa, sper ca in zilele urmatoare sa nu mai auzim de ei. Nu sunt o familie a carui exemplu sa il urmam. Sunt ridicol. Pe cascata de nevasta-sa mi greata sa o mai si vad. Sa mearga prin oras si sa curete de afisele acelea infecte si dezgustatoare si nimeni sa nu se mai conduca dupa ideile nevestei niciodata pt ca va cadea in ridicol.
9 decembrie 2012, 15:24
Aia cu copilul e o vrajeala a consultantului de la Bucuresti. Asa se prezinta toti candidatii PDL !!
9 decembrie 2012, 15:00
si azi nu se poate abtine sa se prefaca sa mai minta lumea,rusinee!!!!
9 decembrie 2012, 14:36
Am mai spus si cu alte ocazii. Nu sustin campania asta facuta pe spatele copilului, dar pe de alta parte macar el isi promoveaza familia nu amanta. Si oricum articolul asta era mai putin despre Alecsandru, cat despre incompetenta unei presedinte a unei sectii de votare, care ia bani frumusei de la treaba asta, dar nu stie nici macar alea cateva reguli de baza.
9 decembrie 2012, 13:06
Ce tot il prezentati de parca ar fi...?E un candidat ca toti candidatii;nevasta ,copil,ranjete,joaca...ce numai el are copil,nevasta,etc.Total deplasat!Rusine
9 decembrie 2012, 12:52
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.