Știrea zilei
Antreprenoare botoșăneană, petrecere exclusivistă la Palatul Culturii din Iași – GALERIE FOTO

Peste o sută de afaceriști din județele Moldovei au participat în penultima vineri din noiembrie la ”Romanian Business Party”, o întâlnire care a avut loc la Palatul Culturii din Iași și în care utilul a fost combinatul cu plăcutul.

Totul a fost pus la cale de ”Bespoke Events”, firmă condusă de Cătălina Aciobăniței, o botoșăneancă de 30 de ani, care a pus bazele unui concept nou și exclusivist pentru această parte a României.

 

Adriana din Venezuela pentru că...  „Viața bate filmul”


În amintitul cadru cu încărcătură istorică au venit profesioniști cu putere de decizie, parteneri de afaceri, top manageri, fondatori ai unor business-uri de succes, directori și reprezentanți ai unor asociații profesionale.


Cu toții au avut parte de prezența unor specialiști de top în neuromarketing, leadership, business, vânzări.


adriana gonzalez gilAstfel, Adriana González Gil originară din Venezuela și care conduce laboratorul de cercetare în Neuromarketing Sfera Business, din București, a prezentat câteva exemple privind modul în care creierul funcționează la stimulii de marketing. Cercetător și profesor la Universitatea Politehnică din Valencia, și-a susținut teoriile printr-un experiment derulat în direct, în care subiectul a fost unul dintre participanții la eveniment.


Fanii legendarelor emisiuni „De 3xFemeie” și „Viața bate filmul”, au avut prilejul să o cunoască personal pe Mihaela Tatu. Fosta moderatoare TV a vorbit despre ”Arta Livrării Discursului”, încercând să arate asistenței cum pot oamenii prin vorbe spuse la momentul potrivit să ajungă la sufletul celor din jur.

 

#șîeu își caută liniștea


stefan mandachiUnul dintre cei mai așteptați speakeri a fost Ștefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava care a creat în primăvara acestui an fenomenul #șîeu la care au aderat sute de mii de români și prin care se protesta față de lipsa autostrăzilor, a unei infrastructuri rutiere adecvate, lucruri cu consecințe tragice în trafic.

 
”Tot ceea ce își doresc bărbatul și femeia este liniștea. Pentru că, din experiență proprie vă spun, oricâți bani ai dobândit, a fost doar un fragment ca să obții liniștea. Oricât de multe femei am cunoscut, a fost doar un fragment și o justificare ca să îmi obțin liniștea. Oricât de mult am călătorit, a fost o justificare ca să-mi obțin liniștea. Și faptul că liniștea este lucrul cel mai necesar din viața mea și nu reușesc să ajung la ea este o informație fundamentală și în fiecare zi ne întâlnim la tot pasul cu informații utile, fundamentale. De exemplu, șase oameni mor zilnic în România, în accidente rutiere. Șase oameni! În fiecare an 2.000 de oameni mor în accidente rutiere. Asta este o informație fundamentală”,


Ștefan Mandachi, fondator Spartan.

 

Voronskaya a venit cu cea mai futuristă sticlă


voronskayaPrintre speakeri s-a regăsit și Aslak de Silva, director executiv al Nordic Business Forum, cu expertiză notabilă în Leadership, Vânzări și Marketing, care are la activ colaborări inclusiv cu Richard Branson și chiar fostul președinte al SUA, Barack Obama.


Nu a lipsit nici Joaquin Bonilla, executive creative director la Golin, care a mărturisit că, „am plecat din Mexic și mi-am găsit propriul brand și propriul stil în România”.


În pauzele dintre prezentările speakerilor holul Palatului Culturii s-a transformat într-un imens club în care muzica bună a fost combinată cu o băutură pe măsură, asigurată tot de la Botoșani. Compania ”Prodalcom” a fost prezentă cu cele trei tipuri noi de ”Voronskaya” la un bar futurist, unde o sticlă imensă de gheață îngloba variantele ”Classic”, ”Organic” și ”Platinum” ale celebrei mărci de vodcă.

 

Cât despre ”Romanian Business Party”...

 

”Aici este locul unde se cresc afacerile importante şi notorietatea antreprenorilor. Noul tău partener de afaceri poate fi la un pas distanţă de tine, afacerea ta poate să se bucure de o investiţie financiară consistentă sau se poate naşte o idee de afaceri inedită”,


Cătălina Aciobăniței, fondator ”Bespoke Events”.


Fiica regretatului primar de Cristești a absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor Iași, după care a activat la companii din București -  Mood Mag, Lagermax AED România şi Forever România HQ – pentru ca în urmă cu doi ani să revină în orașul studenției pentru a-și întemeia propriul business: ”Bespoke Events”.

 

 

 

loading...
Bespoke Events aduce Turneul de Marketing Mindset și la Botoșani
Bine îmbrăcate vs. Prost îmbrăcate, doamnele de milioane ale Botoșanilor, la bal – GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Pandemie și caniculă! Botoșăneni din municipiu cu un fir de apă, sau DELOC, de o lună jumătate: Nu avem apă să spălăm copiii VIDEO
Municipiul reședință de județ, anul 2020, în prag de alegeri electorale. Mai mulți locuitori ai capitalei județului se plâng de faptul că imediat se fac două luni de zile de când lor le lipsește apa. Lichidul fără de care un trai civilizat nu poate fi dus.
Ruptă de beată și fără permis, o tânără a spart cu mașina o casă după care și-a lăsat baltă amorezul în automobil – FOTOGALERIE
Un accident cu o poveste cum raa se poate întâlni a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în mediul rural. Mai exact în comuna Răuseni, acolo unde un autovehicul a... spart o casă.
Drama miilor de copii din Botoșani: Părinții „blocați” peste hotare, cei mici singuri pe pandemie
Pandemia de COVID a afectat toate categoriile de persoane într-o mai mică sau mare măsură. Inclusiv copiii care nu înțeleg prea mult ceea ce se întâmplă în jurul lor au de suferit. O situația mai specială este cea a copiilor care au părinții plecați în străinătate.
S-a deschis noul Kaufland: Zeci de botoșăneni au stat la coadă pentru promoțiile speciale -  FOTO & VIDEO
În urmă cu puține minute cel de-al doilea hypermarket Kaufland s-a deschis oficial. Zeci de botoșăneni au venit de la ora 7:00 pentru a-și face cumpărăturile, a vedea magazinul, dar și pentru a profita de reduceri.
Trei de la municipiu, doi directori de spitale, o avocată prin alianță și oameni din toate zonele județului – LISTA PNL pentru CJ
Marți seară, pe lângă lista de candidați la Consiliul Local, Biroul Politic Județean al PNL Botoșani a aprobat-o și pe cea pentru Consiliul Județean.
Mai există așa ceva: Un director la stat a renunțat la o leafă de peste 3.000 de euro ca să meargă în privat
Într-o perioadă în care locurile de muncă scoase la concurs de instituții adună uneori și peste zece candidați pentru un singur post, există cel puțin un caz în care un bugetar, care pe deasupra mai ocupa și funcția de director, a demisionat pentru a se angaja în privat.
Peste 30.000 de euro încasați de spital din testele la cerere, zeci de botoșăneni depistați cu COVID înainte de a pleca în concediu
Începând cu data de 16 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati au început să se facă teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
Botoșănenii și purtatul măștii: Unii pe față, alții pe mână, polițiștii (încă) mai așteaptă cu amenzile – GALERIE FOTO
În mare parte, botoșănenii par să se supună hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), prin care se instituie purtarea obligatorie a măștii în mai multe zone din municipiul Botoșani.
Apă fără presiune de o lună: În plină pandemie și pe caniculă mai mulți oameni din centru se spală la lighean
De aproape o lună mai mulți cetățeni care locuiesc în Centrul Vechi trăiesc un veritabil coșmar când vine vorba de apa curentă. Pe temperaturi caniculare oamenii nu își pot utiliza centralele pentru apă caldă și nici mașinile de spălat. Iar motivul este lipsa presiunii apei.
Loading...
Lupta cu pandemia de COVID: Cadre medicale nevoite să stea și 12 ore în combinezoane, unele au leșinat – FOTOGALERIE
Sistemul medical românesc cu greu face față unui număr foarte mare de cazuri de COVID-19, iar asta o spun și specialiștii. Cadrele medicale sunt din ce în ce mai epuizate, iar unele au fost luate chiar și cu ambulanța.
Zeci de avocați din Baroul Botoșani intrați în șomaj, 4.000 de lei lunar de la stat
Probabil că nu există domeniu de activitate în România care să nu fi fost afectat de pandemie. Răspândirea coronavirusului a modificat substanțial și activitatea instanțelor, iar unii avocați, nu tocmai puțini la număr, aproape că au rămas fără venituri curente.
Botoșani 2020: drum din ”capitala județului” reparat cu tractorul cu lamă ca la deszăpezire – VIDEO & GALERIE FOTO
Ceea ce poate părea de neimaginat pentru locuitorii altor municipii reședință, dar chiar și pentru botoșănenii care locuiesc în zona centrală a urbei, este însă o realitate pentru zeci de oameni care stau la capătul orașului. Iar realitatea este cât se poate de crudă.  
A picat varianta McDonald’s: Se pregătește mutarea unui magazin în fostul Lidl - FOTOGALERIE
Încă de anul trecut în municipiul reședință de județ circula o serie de informații neoficiale privitoare la construcția în Botoșani a unui restaurant McDonald’s, într-un spațiu în care funcționa atunci supermarketul Lidl. Se pare însă totul a rămas doar la stadiu de zvon, iar această  investiție nu se va concretiza. Cel puțin nu în spațiul amintit.
Tineri cu care ne mândrim! Băiat din Botoșani, al doilea promovat pe țară la Academia Forțelor Terestre, a învățat singur în pandemie - FOTOGALERIE
„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că eu voi da admitere doar pe 3 locuri în toată țara, nu aș fi crezut niciodată, dar mi-am demonstrat, în fiecare seară de învățat, fiecare dimineață de alergat, că sunt tot mai aproape de propriul ideal. Prin muncă, suportul familiei și ajutorul lui Dumnezeu am reușit. Sper ca prin acest lucru am demonstrat faptul că indiferent de unde provii, de statutul tău social, poți să reușești tot ce ți-ai propus, important este să țintești cât mai sus și să muncești cât mai mult”.
Loading...
Al doilea hipermarket Kaufland este aproape gata, se știe data deschiderii – GALERIE FOTO
Dacă pentru orice autoritate a statului încadrarea în termenul contractual pentru realizarea unei investiții a devenit o raritate, în privat ritmul construcțiilor este incomparabil. Iar ultima dovadă este ceea ce se întâmplă cu al doilea hipermarket Kaufland din Botoșani.
Panică printre clienții unui magazin: tânăra din casă depistată cu Covid-19, membrii familiei își văd în continuare de vânzări
O îmbolnăvire cu Covid-19 a unei femei dintr-un sat botoșănean, venită după două morți ale poate celor mai cunoscuți oameni ai comunei, a provocat spaimă în satul Buzeni, din comuna Bălușeni.
Încă un candidat schimbat la Primăria Botoșani, se pregătește o prezentare surpriză
În mai puțin de două săptămâni numărăm deja al treilea partid parlamentar care își schimbă candidatul la Primăria Botoșani. După Alianța Liberalilor și Democraților și Pro România, a sosit și rândul Partidului Mișcarea Populară să recurgă la o asemenea manevră.
Cornișa, între pandemie și oportuniști! Încă o vară fără restaurante, un singur afacerist a dat drumul la lucrări, deschiderea în… 2021!
Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa continuă să aibă parte de ghinionul de la naștere. Un proiect extrem de complex care a fost finalizat cu mult peste termenul inițial. Un parc de agrement unic în Moldova ce nu poate lăsa în urmă seria semieșecurilor.
Legea carantinării intră ASTĂZI în vigoare! Internări cu Poliția pentru botoșănenii care refuză, DSP-ul se pregătește pentru valul 2
Amânată în Parlament în două rânduri, Legea nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic a fost publicată în Monitorul Oficial cu numărul 634 și își produce efectele începând de astăzi, 21 iulie 2020.
Când sistemul te vrea (mai) sănătos: Copilul diagnosticat cu ”boala micilor genii”, pe care statul îl pedepsește pentru că se străduiește prea mult – FOTO & VIDEO
Aproape necunoscut, diagnosticul stârnește în societatea românească reacții bizare uneori, agresive alteori. Iar prin atitudine, prin reacție, prin respingere sau neimplicare, societatea se păstrează deseori pe o treaptă superioară față de acești copii care duc pe umeri crucea grea a unei boli incurabile.
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
După zece luni în care am derulat proiecte umanitare, perioadă în care am găsit foarte mulţi botoşăneni care trăiesc în condiţii greu de imaginat, sărăcia, foamea, frigul, problemele de sănătate fiind coordonatele vieţii ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8358 lei
USD
Dolarul SUA
4.1020 lei
CHF
Francul elveţian
4.4986 lei
GBP
Lira sterlină
5.3603 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8431 lei
XAU
Gramul de aur
256.1622 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2444 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3966 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9293 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0954 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.