Știrea zilei
Antreprenoare botoșăneană, petrecere exclusivistă la Palatul Culturii din Iași – GALERIE FOTO

Peste o sută de afaceriști din județele Moldovei au participat în penultima vineri din noiembrie la ”Romanian Business Party”, o întâlnire care a avut loc la Palatul Culturii din Iași și în care utilul a fost combinatul cu plăcutul.

Totul a fost pus la cale de ”Bespoke Events”, firmă condusă de Cătălina Aciobăniței, o botoșăneancă de 30 de ani, care a pus bazele unui concept nou și exclusivist pentru această parte a României.

 

Adriana din Venezuela pentru că...  „Viața bate filmul”


În amintitul cadru cu încărcătură istorică au venit profesioniști cu putere de decizie, parteneri de afaceri, top manageri, fondatori ai unor business-uri de succes, directori și reprezentanți ai unor asociații profesionale.


Cu toții au avut parte de prezența unor specialiști de top în neuromarketing, leadership, business, vânzări.


adriana gonzalez gilAstfel, Adriana González Gil originară din Venezuela și care conduce laboratorul de cercetare în Neuromarketing Sfera Business, din București, a prezentat câteva exemple privind modul în care creierul funcționează la stimulii de marketing. Cercetător și profesor la Universitatea Politehnică din Valencia, și-a susținut teoriile printr-un experiment derulat în direct, în care subiectul a fost unul dintre participanții la eveniment.


Fanii legendarelor emisiuni „De 3xFemeie” și „Viața bate filmul”, au avut prilejul să o cunoască personal pe Mihaela Tatu. Fosta moderatoare TV a vorbit despre ”Arta Livrării Discursului”, încercând să arate asistenței cum pot oamenii prin vorbe spuse la momentul potrivit să ajungă la sufletul celor din jur.

 

#șîeu își caută liniștea


stefan mandachiUnul dintre cei mai așteptați speakeri a fost Ștefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava care a creat în primăvara acestui an fenomenul #șîeu la care au aderat sute de mii de români și prin care se protesta față de lipsa autostrăzilor, a unei infrastructuri rutiere adecvate, lucruri cu consecințe tragice în trafic.

 
”Tot ceea ce își doresc bărbatul și femeia este liniștea. Pentru că, din experiență proprie vă spun, oricâți bani ai dobândit, a fost doar un fragment ca să obții liniștea. Oricât de multe femei am cunoscut, a fost doar un fragment și o justificare ca să îmi obțin liniștea. Oricât de mult am călătorit, a fost o justificare ca să-mi obțin liniștea. Și faptul că liniștea este lucrul cel mai necesar din viața mea și nu reușesc să ajung la ea este o informație fundamentală și în fiecare zi ne întâlnim la tot pasul cu informații utile, fundamentale. De exemplu, șase oameni mor zilnic în România, în accidente rutiere. Șase oameni! În fiecare an 2.000 de oameni mor în accidente rutiere. Asta este o informație fundamentală”,


Ștefan Mandachi, fondator Spartan.

 

Voronskaya a venit cu cea mai futuristă sticlă


voronskayaPrintre speakeri s-a regăsit și Aslak de Silva, director executiv al Nordic Business Forum, cu expertiză notabilă în Leadership, Vânzări și Marketing, care are la activ colaborări inclusiv cu Richard Branson și chiar fostul președinte al SUA, Barack Obama.


Nu a lipsit nici Joaquin Bonilla, executive creative director la Golin, care a mărturisit că, „am plecat din Mexic și mi-am găsit propriul brand și propriul stil în România”.


În pauzele dintre prezentările speakerilor holul Palatului Culturii s-a transformat într-un imens club în care muzica bună a fost combinată cu o băutură pe măsură, asigurată tot de la Botoșani. Compania ”Prodalcom” a fost prezentă cu cele trei tipuri noi de ”Voronskaya” la un bar futurist, unde o sticlă imensă de gheață îngloba variantele ”Classic”, ”Organic” și ”Platinum” ale celebrei mărci de vodcă.

 

Cât despre ”Romanian Business Party”...

 

”Aici este locul unde se cresc afacerile importante şi notorietatea antreprenorilor. Noul tău partener de afaceri poate fi la un pas distanţă de tine, afacerea ta poate să se bucure de o investiţie financiară consistentă sau se poate naşte o idee de afaceri inedită”,


Cătălina Aciobăniței, fondator ”Bespoke Events”.


Fiica regretatului primar de Cristești a absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor Iași, după care a activat la companii din București -  Mood Mag, Lagermax AED România şi Forever România HQ – pentru ca în urmă cu doi ani să revină în orașul studenției pentru a-și întemeia propriul business: ”Bespoke Events”.

 

 

 

loading...
Bespoke Events aduce Turneul de Marketing Mindset și la Botoșani
Bine îmbrăcate vs. Prost îmbrăcate, doamnele de milioane ale Botoșanilor, la bal – GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Cartierul cu VIP-uri al Botoșaniului lăsat fără apă șase zile în două săptămâni pe vremuri de caniculă extremă
Și nu doar acest cartier. Mii de botoșăneni au fost afectați de cascada de avarii înregistrată în ultimele două săptămâni.
După ce au primit normă de hrană pentru zilele de lucru, polițiștii locali de la Botoșani vor bani de mâncare și când stau în concediu medical
În acest sens au deschis un proces pentru a obține norma de hrană pe perioada în care se află în repaus medical. Acțiunea este asumată de Sindicatul Șoimul, reprezentativ pentru polițiștii locali, împotriva instituției Poliția Locală Botoșani.
Unde sunt izoletele care au băgat spaima în botoșăneni? Achiziționate pentru Ebola, folosite pentru cinci oameni – UNDE sunt acum
De fapt a fost o singură izoletă folosită în primăvara anului 2020 pentru primii pacienți care au contactat virusul cu origini chinezești. Însă impresia generală era pe atunci că sunt mai multe astfel de dispozitive pregătite pentru paciențiii suspecți de infecție.
Asediu la Parcul Cornișa: mașinile au ajuns până la drumul spre Suceava, au apărut și primele distrugeri – GALERIE FOTO
Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv (PRATS) Cornișa continuă să atragă vizitatori din întreaga Moldovă, dar și de la vecinii de peste Prut. Deși recordul de vizite îi aparține anului 2019, când încă nu se știa despre criza care avea să lovească mapamondul, interesul continuă să fie crescut, mai ales în perioadele caniculare.
Luptă pe toate fronturile la „Apă”: Pesediștii „au scăpat” de administratorii liberali printr-o ușoară joacă cu focul
Noua conducere de la SC Nova Apaserv SA are o dublă misiune: pe de o parte cea oficială, de redresare financiară a companiei, iar pe de altă parte cea neoficială, de schimbare a garniturii politice din funcțiile de conducere.
ALARMĂ: Antreprenorul de la biserica simbol a orașului amenință că oprește lucrările din cauza datoriilor Primăriei - Va rămâne ca teatrul
Unul dintre foarte puținele mari obiective de investiții care se derulează la Botoșani, și la care lucrările nu sunt întârziate, este amenințat cu retragerea muncitorilor de pe șantier din cauza datoriilor pe care Primăria Botoșani le înregistrează către constructor.
Fiul senatorului Cristian Achiței, angajat șef la Drumurile Naționale după un concurs la care a participat singur
Soartă predestinată pentru copiii sau rudele politicienilor autohtoni... Majoritatea dintre ei par să „performeze” cu precădere în unitățile de stat și mai puțin în mediul privat. Puține sunt situațiile în care fiii parlamentarilor sau aleșilor locali confirmă în multinaționale sau au propriile afaceri de succes.
Aproape 100 de gropi făcute și ABANDONATE în municipiu: Botoșani nu a arătat niciodată așa de rău / Toți vin la Primărie rugându-ne, solicitându-ne, amenințându-ne - GALERIE FOTO
Municipiul Botoșani a suferit dintotdeauna la partea de infrastructură rutieră, pe lângă multe alte lipsuri care nu vor fi amintite acum. Autoritățile și botoșănenii deopotrivă se mândresc cu faptul că respiră cel mai curat aer din România...și cam atât. Într-un top recent, municipiul Botoșani se afla pe primele locuri în lista orașelor în care NU se merită să trăiești.
Asistați sociali din Botoșani prinși cu câte două mașini după un control al Curții de Conturi, sute de beneficiari rămași fără bani
În urmă cu câțiva ani, Botoșaniul avea printre cei mai mulți asistați sociali. Astăzi, este însă județul fruntaș în ceea ce privește numărul beneficiarilor care au fost suspendați de la plată. S-a ajuns în această situație deoarece ei au refuzat un loc de muncă sau mai nou au fost prinși că dețin și câte două mașini.
Loading...
Război total cu demolarea garajelor! Oamenii din Primăverii, audiență la Primărie, cu amenințări și jigniri: Nu a votat nimeni călăul orașului Botoșani / O să adunăm semnături pentru demiterea dv.VIDEO
Decizia primarului Cosmin Andrei de a începe acțiunea de demolare a garajelor din municipiul Botoșani pentru a face loc parcărilor a stârnit, așa cum era și de așteptat de altfel, un val de revoltă.
Artă printre lighene și cârpe! Inundație peste tablouri, bătaie de joc la asociația de proprietari: Deja ne-au dat la ziar? VIDEO & FOTOGALERIE
Un lanț al slăbiciunilor sau un cerc vicios fără nici o verigă slabă pentru a fi întrerupt. De mai bine de doi ani de zile responsabilii Galeriilor de Artă Ștefan Luchian au frecvente episoade de deznădejde din cauza inundațiilor cărora trebuie să le facă față dar mai ales provocării de a proteja obiectele de artă.
RĂZBOI total pentru o funcție: Managerul botoșănean care nu vrea să fie evaluat de ”un profesor și un corist” / ”Nu e ilegal, e imoral” - FOTO
Astăzi, consilierii locali au pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local proiectul de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării celui de-al treilea an de management din mandatul 2018-2022 al lui Mihai Sîrbu la Filarmonica ”George Enescu” Botoșani.
Evacuări la ANL-uri! Zeci de locuințe atribuite cu tertipuri legislative trebuie eliberate după ce DNA a sesizat Prefectura
Prima publicație de la Botoșani care a dezvăluit acest tertip legislativ de obținere a unei locuințe ANL a fost Botoșăneanul.
ANCHETĂ la ISU după intervenția de la Stânca! Un localnic cu undiță a intrat în apă până la gât, pompierii cu veste, priveau din barcă – FOTOGALERIE
Pe 8 august 2017 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani era efectuată o anchetă privitoare la modul în care s-a intervenit după înecul unui tânăr de 17 ani. Au trecut patru ani de zile, apele au mai luat o viață tânără, un băiat de 22 de ani din municipiu care s-a înecat la Stânca Costești.
Loading...
Director nou la Modern Calor: fost funcționar & subofițer, își începe treaba cu o mare provocare - Sunt încă în etapa de preluare a atribuțiilor - FOTO
Compania de termoficare a orașului are de două zile conducere nouă. Un tânăr economist i-a luat locul fostului director Florin Sandu, deocamdată cu titlu de interimat.
Scandal la județ privind posibila cumpărare a clădirii fiului unui celebru om de afaceri: Fac glume cu bunul minorului - VIDEO
Consilierii județeni au respins miercuri un proiect de hotărâre privind exercitarea dreptului de preemțiune de către Consiliul Judeţean Botoșani asupra imobilului monument istoric ”Casa Mavrocordat” din strada Mihail Kogălniceanu. Și aceasta după o serie întreagă de ciudățenii petrecute pe firul (ne)aprobării proiectului.
Telenovelă pe un post de director: Numirea primită după program a trimis șeful liberal acasă pentru un social-democrat, pe o funcție a USR-ului
Ingerința politică în activitatea administrativă bifează un nou episod la Botoșani. Partidele de guvernământ par să nu cadă de acord pe funcțiile de conducere negociate și s-a ajuns la o situație ilară cu directori schimbați, repuși pe funcție și din nou schimbați. Însă, fără o sincronizare cu împărțeala politică.
Județul geniilor, la un pas de infarct cultural: Criză fără precedent în instituția care vorbește lumii despre Enescu, Iorga, Luchian
O instituție emblematică a Moldovei, un spațiu care tezaurizează la propriu moștenirea culturală a județului, se confruntă nu doar cu subfinanțarea cruntă, ci și cu un deficit de personal care se acutizează pe zi ce trece.
La două zile după ce s-a aflat că CJ-ul a tăiat finanțarea revistei de cultură, un om de afaceri a virat fundației banii pe tot anul 
Miercuri, 16 iunie, Botoșăneanul a făcut public la Știrea Zilei că ”Hyperion – Caiete Botoșănene”, poate cea mai prestigioasă revistă de cultură din Botoșani, a rămas fără finanțarea de la Consiliul Județean, care era acordată prin Memorialul Ipotești – Centrul de Studii Mihai Eminescu.
Majorare de … 1 leu la mesele pacienților din spital – TOPUL bolnavilor de la Mavromati care mănâncă cel mai bine
Noile tarife au fost aplicate la Spitalul Județean Mavromati începând din luna mai a anului 2021. Majorarea este însă aproape nesemnificativă, iar suma alocată normei de hrană este astfel insuficientă pentru a le asigura pacienților un meniu cât mai bogat, cu alimente de bună calitate.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9219 lei
USD
Dolarul SUA
4.1823 lei
CHF
Francul elveţian
4.5428 lei
GBP
Lira sterlină
5.7455 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7865 lei
XAU
Gramul de aur
242.4279 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2311 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3727 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0855 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3284 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1916 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6617 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18.7 o C
Dorohoi
16.6 o C
Bucecea
18.1 o C
Darabani
15.3 o C
Saveni
17.6 o C
Ştefăneşti
17.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.