Știrea zilei
Armata PSD-istă a luat drumul capitalei cu apă, „adidaşi”, „minijup”, pantaloni scurţi şi multe pancarte: Jos statul paralel! VIDEO & GALERIE FOTO

Nici măcar în noaptea alegerilor, cea mai importantă pentru orice partid, n-a fost atâta vânzoleală la PSD Botoşani ca sâmbătă dimineaţă. Mitingul organizat de partid la Bucureşti a presupus o mobilizare pe măsură şi în cel mai nordic judeţ al Moldovei.

„Vrem justiţie, nu poliţie politică”

 

Pe la 7:30 sute de oameni mişunau deja pe la microbuzele şi autocarele care asigură transportul, de la Microbuzul, compania care asigură transportul în regim maxi-taxi în municipiul reşedinţă şi până la RVG, firma controlată de familia liberalilor Grigoraş.


În general îmbrăcaţi în tricouri albe, așa cum li s-a cerut de la centru, unii social-democraţii cărau baxuri de apă, iar alţii mâncare ori pancarte pe care se putea citi mesaje împotriva serviciilor de informaţii, a unei părţi din Justiţie şi a preşedintelui Klaus Iohannis.


Iată câteva:


„Lege şi dreptate, nu procese aranjate”, „Vrem justiţie, nu poliţie politică”, „Pas cu pas, casă cu casă, ai venit şi ne-ai dat plasă”, „Vreţi ca ieri, tot cu tăieri?”, „Prosperitate, nu Securitate”, „Jos statul paralel, stop abuzurilor în justiţie”.

 

Unii la sediu, alţii la Lebăda

 

Întreaga operaţiune era coordonată de la faţa locului de către senatorul Doina Federovici, ajutată de parlamentarii Lucian Trufin, Răzvan Rotaru şi Costel Lupaşcu.


Lidera social-democraţilor botoşăneni a explicat că în municipiu şi-au dat întâlnire locuitorii de aici şi cei din comunele apropiate, cei din estul judeţului plecând pe un traseu, cei din sud demarând direct spre Bucureşti, la fel şi partea Tudora – Vorona.


„Nu-i puteam aduce pe toţi aici fiindcă blocam oraşului. Nu sunt autocare la Botoşani pentru câţi oamenii voiau să meargă”,


Doina Federovici, preşedinte PSD Botoşani.


O altă parte a PSD-iştilor, şi mai mulţi, s-au strâns la Lebăda, acolo unde operaţiunile erau conduse de deputatului Mihai Budăi, autorul unor gesturi care aminteau de impiegatul de mişcare.


Pe la 8:30 aici erau strânse 13 autocare şi şapte microbuze. Desfăşurarea de forţe era supravegheată de un echipaj de la Poliţie şi altul de la Jandarmerie.


Se hotărâse deja ca prima oprire generală a coloanei de la Botoşani să fie la Roman.

 

Moda la miting


Până atunci simplii participanţi şi-au putut vedea aleşii, de la Bucureşti şi până la Botoşani, în „adidaşi” , unii chiar în pantaloni scurţi. Nu au lipsit tinere în duste scurte, unele chiar din piele, dar nici săteni însetaţi de la prima oră. O mulţime de directori, de la Simion Drelciuc – SC Urban Serv SA la Cristina Anton – Casa Judeţeană de Pensii, participă la acţiune. Ca şi la alte manifestări şi de această dată tânăra directoare din Dorohoi a dat bir cu fugiţii când şi-a dat seama că ar putea fi fotografiată.

 

loading...
Mare şef mare de la Bucureşti: De la Botoşani vor să vină la miting şi oameni care NU sunt membri PSD
DOCUMENT intern PSD: Social - democrații trebuie să vină cu lanterne sau telefoane, mâncare primesc de la partid

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
EXCLUSIVITATE Iftime iese la rampă după cea mai agitată vară - 3,3 milioane euro la bătaie şi 7.000 – 8.000 de euro postul: Măcar anul acesta îl ţin sigur, la anul mai vedem

FC Botoşani trăieşte probabil cea mai agitată vară din 2013, când a promovat în Liga 1. Au plecat preşedintele de onoare Cornel Şfaiţer, directorul sportiv Toni Heleşteanu şi 11 jucători.

Ia uite ce fac doi tinerei la intrarea într-un bloc: Am şi eu copil acasă şi n-aş vrea să îl văd că face aşa ceva - VIDEO & GALERIE FOTO

Oficial nu mai există vreun „magazin de vise” la Botoşani. Şi tot oficial comerţul cu etnobotanice reprezintă o raritate. Dar după ceea ce se vede uneori în oraş lucrările par să stea cu totul altfel.

Pensionarul de la municipiu care a pus anul acesta deoparte aproape 700.000 de lei şi 170.000 de euro – DOCUMENT

Consiliul Local Botoşani dă oraşului unul dintre cei mai bogaţi pensionari. Sau cel puţin asta reiese din declaraţia de avere.

Cruzime de neînchipuit: Animale bătute cu parul până la moarte din răzbunare pe un afacerist – VIDEO & FOTOGALERIE

Evenimente de o cruzime inimaginabilă au avut loc la o exploataţie agricolă din comuna Dângeni, acolo unde mai multe animale au murit în chinuri groaznice după ce au fost bătute de un îngrijitor.

Coşmar directorial la o instituţie: Generalul n-are adjunct şi nu şi-a mai luat concediu de doi ani, culmea - a primit vouchere de vacanţă

Deşi pare greu de crezut la câţi politruci se bat pentru o funcţie de şef, o unitate de stat stă de mai bine de jumătate de an fără un director adjunct. De atunci nu s-a reuşit nici măcar desemnarea unui interimar.

Bătaie cruntă într-o casă din Botoșani, un barman a intrat peste clientul lui: Mi-a scos dinții din față; soția a început să țipe

Un botoșănean s-a dus la un bar să cinstească un pahar, însă aici a dat peste alte probleme.

S-a întâmplat la Botoșani! Copii implicați într-o acțiune de curățenie la un loc de joacă, a fost chemată Poliția, gunoiul a fost pus la loc – FOTOGALERIE

„Trăim într-o lume nebună, nebună de tot” ar spune titlul unui film. Însă uneori filmele își au corespondent și în realitate. Chiar cea de la Botoșani.

S-a întâmplat minunea: Un PSD-ist cu facultate la stat a ajuns director în domeniul în care chiar este specialist

După ce o mulţime de social-democraţi au căpătat tot felul de demnităţi publice fără să aibă vreo treabă cu domeniul respectiv, eventual pe baza unor studii făcute la a doua tinereţe pe la facultăţi obscure, PSD-iştii botoşăneni au promovat în sfârşit şi unul de-al lor chiar specialist.

Cât ghinion!!! Un botoșănean ce se întorcea acasă din străinătate s-a izbit violent într-un stâlp la câțiva metri de casă - FOTOGALERIE

Dorința de a ajunge cât mai repede acasă era să îi fie fatală unui botoșănean care lucrează în străinătate. Respectivul a condus ore și ore la rând din Marea Britanie și până în România.

loading...
Deja-vu cu daune de 70.000 de lei: Adjunctul de la Urban mai retează cinci capete de șefi și aruncă societatea din nou în aer

Ceea ce s-a presupus a fi o poveste cu final fericit se transformă încă o dată în coșmar pentru directorul general al societății Urban Serv, dar mai ales pentru acționarul de la această unitate, Consiliul Local şi nu în ultimul rând pentru locuitorii municipiului Botoşani, cărora li se ridică tot mai rar gunoiul.

Un fost primar PSD de comună, învins la ultimele alegeri, uns şef peste toate vămile

După ce n-au fost în stare să îşi impună un reprezentant în toate cele trei guverne PSD formate după alegerile din 2016, social-democraţii botoşăneni au fost ignoraţi şi la desemnarea şefului Direcţiei Regionale Vamale (DRV) Iaşi, unitate căreia i se subordonează birourile vamale din cele şase judeţe ale regiunii nord-est.

Noapte albă la Botoșani: Străzi blocate de apă și copaci, mașini distruse - Se intervine cu toate forțele și mijloacele - VIDEO & GALERIE FOTO

Ploile violente de joi seară, care au continuat și pe parcursul nopții spre vineri, au provocat o mulțime de probleme atât în municipiul Botoșani, cât și la Dorohoi, precum și în mediul rural.

Primarul Flutur şi-a vândut apartamentul patronului unei case de amanet - DOCUMENT

Toţi aleşii de la municipiu, în frunte cu primarul, şi-au făcut publice noile declaraţii de avere. În ceea ce îl priveşte pe edilul şef, principala noutate o reprezintă înstrăinarea unui apartament.

După TREI ani a început procesul pentru teribilul accident de la Orășeni Deal: Doi copii lăsați orfani, vinovatul în fața instanței

Începutul lunii iunie din anul 2015... Un extrem de grav accident avea loc în intersecția de la Orășeni Deal, acolo unde doi soți au murit lăsând orfani doi copii. Șoferul supraviețuitor din mașina care i-a izbit este în continuare liber și asta pentru că abia pe 27 iunie 2018 a avut loc primul termen de judecată din proces.

loading...
Show financiar de două milioane la municipiu: botoșănenii au plătit și mai mulți bani, încasările au crescut, banii în plus merg în bună parte pe lefuri

Botoșănenii și-au achitat în general obligațiile financiare către municipalitate și, ca atare, în ședința ordinară de astăzi a Consiliului Local se dezbate o rectificare de buget pozitivă, având în vedere că încasările din taxe și impozite în primele cinci luni ale anului s-au realizat în procent de 108,22% față de aceeași perioadă a anului trecut.

PERICOLUL din clădirea cu cei mai importanți oameni ai județului, Poliția Locală mai așteaptă cu amenda - GALERIE FOTO

În urmă cu mai bine de 10 ani, o funcționară venită la o ședință în Palatul Administrativ de la Botoșani a alunecat pe trepte și și-a rupt piciorul pe loc.

Concurs de beție într-o familie din Botoșani terminat urât – Soțul: Am vrut să văd cât poate duce

Este cunoscut faptul în special în mediul rural, femeile beau cot la cot cu bărbații sau chiar mai mult. Instanța urmează să stabilească dacă este vorba despre aceeași situație și în cazul prezentat în cele ce urmează. 

Viitoare șoferiță abandonată cu dosarul în mână la proba de oraș, șeful de la Permise chemat la prefect

Trăim vremuri în care străzile gem de autoturisme și mai toată lumea vrea să obțină carnetul de conducere. Astfel că, aglomerația de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPIV) nu mai miră pe nimeni.

De la ANL direct la Lebăda: un deputat s-a mutat în zona de lux a Botoşanilor cu credit „prima casă” – DOCUMENT

După ani buni în care a locuit într-un apartament al statului, unul dintre parlamentarii botoşăneni s-a mutat direct la casă. Şi nu oriunde, ci chiar la Lebăda.

starshiners.ro%20
Centru comercial de proporţii pregătit la intrarea în oraş: 4 benzi de circulaţie, alee de mall şi 250 locuri de parcare

La Botoşani se pregăteşte construirea unui centru comercial de mari dimensiuni într-o zonă în care nu există nici măcar un chioşc. Primăria Botoşani a început marţi consultarea asupra propunerilor preliminarii privind Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

ce diferenta intre dancila viorica si cei din poze???? nici una,toti sunt slugile puscariasului dragnea!!!!!!!!!!!!
10 iunie 2018, 08:30
Pt. Ofticosilor- Da, au marit salariile doar la unii si au creeat clasa burgheza din administratia locala si nationala iar aceste salarii sunt platite din împrumuturi externe care vor fi platite de generatiile urmatoare. Doamne iarta-l ca nu stie ce spune.
9 iunie 2018, 20:20
Miting ca dragnea sa scape de justitie ca sa poata trage tara in jos pana la nivelul la care a reusit cu Teleormanul.Votati ciuma rosie pt dezastrul Romaniei!
9 iunie 2018, 19:18
Va ofticati mai lachiosilor? va ofticati e? PSD e clar si de departe cel mai puternic partid din Romania. In timpul cat a fost PSD la guvernare s-au gasit bani si de salarii si de pensii si de investitii. Succes si forta PSD!
9 iunie 2018, 19:08
Tragic e ca din unul dintre cele mai sarace judete ale tarii s-au adunat sa sustina un partid care tine tara in subdezvoltare. Vorbiti cu prieteni care au vazut Polonia, Croatia sau Ungaria, unde au ajuns foste tari socialiste si apoi sa comparati cu tara asta peste care , parca a cazut bomba H .
9 iunie 2018, 18:20
Ma uit la tineretul care se urca in autocare si ma intreb daca sunt constienti cat rau fac acestei tari in momentul actual când se hotaraste soarta Romaniei. As fi dorit ca acesti tineri sa nu se lasa prada unor interese meschine pe care PSD-istii le fac si dupa care le intorc spatele. Am si eu doi copii de varsta lor si mi-ar produce multa amaraciune sa ii vad manipulati in felul acesta.Si toate acestea vi le spune un fost membru PSD ba chiar facand parte din echipa de conducere a acetui partid. Am plecat de la acest partid vazand ca se promoveaza interesul de grup si punând mai presus decat tara, interesul personal si de grup. Va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze mintile pana nu este prea tarziu.
9 iunie 2018, 16:52
Sunt dusi ca oile pe caldura asta...mi-e mila de acesti oameni, nu si de penalul sef si trepadusii lui din teritoriu, intre care menajera de BT doreste sa fie pupincursist de frunte.Fiind la guvernare, vor protesta in fata Guvernului.Rad si cei din Africa de ciumele astea...
9 iunie 2018, 16:18
De ras sau de plâns!!! Pensiilor....acesta dovada clara ca USL exista!!! Autoarele ROG transporta PSD la miting iar dl ex senator Viorel Grigoraș e angajat cu salariul minim pe economie!!!! Si protestează împotriva procurorilor si a statului paralel ! Dat ei sunt statul paralel Senatori Deputați Direvtorimea PSD si PNL....
9 iunie 2018, 14:44
PSD nu va lasati o noua revolutie, trebuie sa aratati ca sunteti cei mai putenici , invincibili si cei care stau in fata PSD vor fi zdrobiti.
9 iunie 2018, 13:02
Ce figuri distruse, asistati sociali si alcoolici adunati de pe la sate in frunte cu deputati si senatori care vor sa dea bine in fata tatucului , cu putin efort, in vreo 2-3 ani, ne scoate din Europa si ne rebraduieste in Teleromanistan. De ce nu i-ati rugat sa va explice cuvantul paralel sa avem si noi ceva voie buna dupa turma asta ?
9 iunie 2018, 12:56
pupincuristi. pancardele cu pensiile speciale ale primarilor si viceprimarilor unde sunt? FARA hoti si penali in conducerile primariilor se poate/
9 iunie 2018, 12:39
Pentru un infractor dam toata tara peste cap...
9 iunie 2018, 11:18
Uitati-va câtă prostime au strâns, pun pariu că dacă îi întreabă cineva pt ce merg la București, habar nu au.Poate se gaseste vreun kamikaze sa faca o fapta buna sa scapam de ei.
9 iunie 2018, 11:10
Penibili. Oameni fara de rusine.
9 iunie 2018, 10:52
Ati uitat pancarda cu:Fara penali in parlamentul!!!
9 iunie 2018, 10:33
Pentru unii asta e ocazia vieții să vadă și ei capitala, că putere de a înțelege ce se întâmplă în jurul lor nu poate fi vorba.
9 iunie 2018, 10:08
astratex.ro
loading...
starshiners.ro%20
loading...
Sondaj
Sunteți de acord cu finanțarea FC Botoșani de către Consiliul Local și Consiliul Județean?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Deși ați văzut foarte mulți jucători, să știți că pentru meciul acesta nu-i avem pe toți la dispoziție. Și aici mă refer la Martin Fraisl care e cu semnul întrebării, Brekalo sub nici o formă, Papa sub nici o formă, ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6562 lei
USD
Dolarul SUA
3.9954 lei
CHF
Francul elveţian
4.0019 lei
GBP
Lira sterlină
5.2019 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5534 lei
XAU
Gramul de aur
157.3290 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2409 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4298 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9463 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0169 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1800 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6248 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19 o C
Dorohoi
19 o C
Bucecea
19 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
19 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.