Știrea zilei
PREMIERĂ: Au început lucrările la primul Drive din municipiul Botoșani – GALERIE FOTO

Celebra metodă, de comenzi la fast-food efectuate din mașină, aplicabilă mai ales la americani, a ajuns și la Botoșani. Deja se lucrează la prima linie de drive din municipiul reședință de județ. 

Iar compania care implementează acest sistem este KFC, care încă din luna noiembrie a anului trecut a luat se pare o decizie importantă pentru botoșănenii care sunt fani ai produselor de tip fast-food.

 

Mai exact, o parte dintr-una dintre cele mai mari parcări din municipiul nostru va fi recompartimentată astfel încât KFC-ul să pună la dispoziție botoșănenilor serviciul drive, adică KFC Drive Thru. Practic, botoșănenii nu vor mai fi nevoiți să ocupe un loc în restaurant pentru a mânca și pot comanda la pachet, direct din mașină. 

 

Lucrările au început de la sfârșitul lunii martie și deocamdată nu se știe cu exactitate când vor fi finalizate. Cert este că autorizația pentru construcție a fost solicitată încă de anul trecut.

 

”În cursul lunii noiembrie 2018 a fost solicitată și obținută de la Primăria municipiului Botoșani autorizația de construcție în vederea schimbării de imagine a centrului comercial amplasat pe Bulevardul Mihai Eminescu numărul 4 pentru rebrănduirea respectivului centrul comercial și pe lângă această rebrănduire, în autorizația de construcție a fost prevăzută și o recompartimentare interioară a fast-food-ului KFC, precum și crearea unei alei auto și reconfigurarea parcării în vederea creării primului drive-in din municipiul Botoșani,”

 

Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

 

Edilul botoșănean consideră că acestă inițiativă este foarte bine primită în rândul locuitorilor județului Botoșani.

 

”Sunt bucuros că și la Botoșani a apărut acest concept de drive-in și sperăm ca și alte fast-food-uri populare în rândul tinerilor să-și deschidă aici acest gen de activitate,”

 

Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

 

Cel mai probabil intenția celor de la KFC de a pune la dispoziție și serviciul drive pentru botoșăneni este încă de la inaugurarea restaurantului. Cel puțin, pe site-ul oficial al companiei sunt 28 de restaurante cu această specificație, printre care și Botoșani.

 

De altfel, unul dintre motivele pentru care compania a optat pentru spațiul actual în detrimentul deschiderii unui restaurant la Uvertura Mall l-a reprezentat tocmai posibilitatea investirii într-un drive.

 

loading...
Bursa zvonurilor: McDonald’s ar fi găsit la Botoșani locația perfectă pentru un restaurant cu McDrive
SCHIMBARE radicală anunţată  de KFC de la 1 aprilie
SCHIMBARE la KFC: CE produs popular elimină gigantul începând cu 2019

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Isabela ALEXANDRESCU
O femeie expert contabil, cea mai premiată din Botoșani: a plecat acasă cu o mulțime de trofee în zi de mare sărbătoare - TOPUL & GALERIE FOTO
”Sanitarii economiei”, așa cum i-a numit chiar președintele lor, și-au premiat vineri, la Hotel Rapsodia, colegii care au performat anul precedent. Au făcut-o la ceas de sărbătoare, în Ziua Națională a Contabilului Român.
Un botoșănean vrea scuze publice după ce a primit un plic de la ANAF, pentru 2 LEI – DOCUMENT
Un plic găsit în poștă cu sigla Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) poate cauza adevărate palpitații persoanelor cu nervii mai slabi. Sau din partea oricărei instituții care emite scrisori la domiciliu a căror efect sunt drumurile făcute la sediul respectivei unități publice și scoaterea la iveală, în multe dintre cazuri, a unor datorii de care nu se avea la cunoștință.
Dragoste ca-n filme: De 200 de ori ”TE IUBESC” de la Alexandra pentru băiatul vieții ei doar ca să îi recâștige inima – FOTOGALERIE
O dragoste începută acum aproape doi ani și intrată în impas anul acesta s-ar putea reînnoda după ceea ce s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri.
Cadou la ziua de naștere: ALDE bate PSD și câștigă întâiul primar botoșănean, votat inclusiv de contracandidatul său
Funcția de viceprimar i-a fost probabil hărăzită botoșăneanului Ilie Oniciuc, omul care din acest punct de vedere pare să fie un monument de ghinion. A condus pe ultimul drum doi primari și din poziția de favorit a ajuns în ambele dăți pe locul II.
(ÎNCĂ) Un polițist local LOVIT în Centrul Vechi, ancheta ajunge la un procuror
Numeroasele semnale de alarmă care s-au tot tras în privința CentruluI Istoric al municipiului Botoșani au rămas doar vorbe-n vânt. Pe principiul că „la noi încă este bine”, zilele se rostogolesc unele după altele după scenariile prea bine cunoscute și ușor, ușor vor scăpa de sub control și la Botoșani, unde dreptatea se va face în cele din urmă, da, cu sabia.
După numai un an de zile în sistemul bugetar, soția unui lider PSD Botoșani a ajuns șefă la o instituție publică - FOTOGALERIE
Anul trecut, la finele lunii martie participa la un concurs, la compartimentul financiar – contabil din Instituția Prefectului, pe care l-a și promovat. A rămas acolo în jur de două luni, după care a cerut transferul la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani.
Ziua în care oameni de la Milano și până la Galați & Trușești au protestat pentru drumurile din Botoșani: Moldova, trezește-te! Botoșani, trezește-te! GALERIE FOTO
Așteptați în oraș la 9:30, așa cum au anunțat, protestatarii pentru infrastructură au ajuns vineri la locul de întâlnire cu o oră întârziere. Și nu a fost poligonul ACR, așa cum se făcuse public inițial.
Concurs pentru șefia unei instituții la care postul s-a eliberat prin... deces
Una dintre instituțiile importante din Botoșani este coordonată de un șef interimar la acest moment.
Orgoliu de medic PLĂTIT scump! Executor judecătoresc în stand-by pentru un spital închis de-o doctoriță
După trei ani, două instanțe de judecată au dat câștig de cauză reprezentanților unui spital care s-au trezit timp de o lună și jumătate cu pacienții… în stradă.
PREMIERĂ la Botoșani: Se pregătește cel mai lung sens unic din Botoșani, orașul tăiat în două – GALERIE FOTO
În municipiul Botoșani autoritățile au pregătit o serie de măsuri pentru eficientizarea traficului rutier. Iar una dintre intențiile factorilor de decizie, adică reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Primăriei prin Poliția Locală, Prefecturii sau Consiliului Județean este crearea celui mai lung sens unic din Botoșani, care va tăia practic orașul în două.
Cel mai SĂRMAN Consiliu Local din istoria orașului?! Aleșii noștri au sărăcit de când VOTEAZĂ pentru oraș
Aproape toți consilierii locali aleși în 2016 și-au publicat declarațiile de avere. Cu mici excepții, cei care votează hotărâri pentru interesul botoșănenilor și dezvoltarea municipiului par să trăiască la limita de subzistență.
Motociclist luat pe sus în bulevard de un Volkswagen, zeci de oameni la accident – GALERIE FOTO
Un nou accident cu un motociclist în prim plan a avut loc în seara de vineri la Botoșani. Evenimentul s-a petrecut după ora 23:00 pe bulevardul Mihai Eminescu.
Un fost președinte de partid și-a scris pe monumentul din cimitir funcțiile de demnitate publică: ”deputat în...”, ”prefect al...” FOTOGALERIE
Dacă unii botoșăneni aflați încă în viață își scriu doar numele și atât pe crucile din cimitir, iar alții își pun meseriile (profesor, inginer, economist), există cel puțin unul care preferă să le reamintească botoșănenilor funcțiile politice pe care le-a deținut de-a lungul vremii.
Tramvaiele pericol public sar de pe linie unul după altul, primarul Flutur: Este o problemă politică & se fac presiuni
Situația actuală a tramvaielor din municipiul Botoșani, extrem de învechite și care cedează la intervale tot mai scurte de timp, a fost comentată într-un final și de primarul Cătălin Flutur.
Tot mai mulți botoșăneni mor pe șosele iar oficial NU din cauza drumurilor - Ce putem face pentru acele mame?
Județul nostru se confruntă cu o realitate dureroasă: lunar o persoană își pierde viața pe drumurile publice care sunt din ce în ce mai dezastruoase.
Două fete filmate în timp ce se băteau în Parcul Mihai Eminescu, nimeni nu este lăsat să intervină – VIDEO șocant
Un nou incident violent s-a petrecut în municipiul reședință de județ, iar protagoniste sunt două adolescente.
Un șef de instituție din Botoșani a luat bani din trei locuri – DOCUMENT
Trăim vremuri în care salariile bugetarilor au crescut considerabil și mai toți salariații din sistemul privat doresc să lucreze la stat din acest motiv. Ei bine, un șef de instituție de la Botoșani a acumulat venituri în anul 2018 din trei locuri.
„SĂRACII” noștri parlamentari! Senatori și deputați de Botoșani, fără case sau mașini și cu datorii la bănci
Nouă parlamentari au trimis botoșănenii din județul Botoșani în Parlamentul României, la alegerile parlamentare din 2016. Șapte sunt de la principala formațiune ce guvernează țara, iar doi din rândul opoziției liberale.
Șefii județului și-au băgat în plus la leafă vreo 10.000 de euro în numai un an - DOCUMENT
Conducătorii Consiliului Județean Botoșani par să fi făcut afacerea vieții lor atunci când au candidat și au reușit să obțină actualele posturi. Cel puțin din punctul de vedere al veniturilor. Aceasta cu toate că vicepreședintele CJ, Dorin Birta, a ținut să informeze protestatarii pentru drumul strategic că, ”eu nu am venit la scaunul ăsta rupt în fund”. Nu știm cum erau pantalonii săi, dar cu siguranță veniturile erau considerabil mai mici.
Afacerea care a EXPLODAT la Botoșani: Se deschid tot mai multe puncte de lucru - Pe fiecare stradă a apărut câte una-două
Există afaceri la Botoșani care înfloresc de la o zi la alta. Tot mai multe puncte de lucru sunt deschise la Botoșani, dar și în celelalte județe. Și ne referim la Casele de Pariuri.
Exact de Drive Thru mai aveam nevoie. Foarte corect comentariul cu bucata de strada lasata de izbeliste. Acea bucata de strada demonstreaza perfect incompetenta administratiilor locale prezenta si trecute. Domnule viceprimar, ganditi cand declarati ceva nu mai vorbiti asa ca sa fie. Mai exista oameni in acest oras care chiar inteleg cat de incompetent sunteti. Drive thru my ass
14 aprilie 2019, 06:54
SUPER COMENTARII ALE CELOR 2 DE DEASUPRA MEA..NIMIC DE ADAUGAT
12 aprilie 2019, 17:26
Nea Găbuţă! Ai pierdut momentul să fii băiat deştept. Uite ăştia ca tine ne fac să ne fie greaţă de ţara asta încăpută pe mâna foştilor criminali de la secu. Au datorii la asociaţii da şmecherii cumpără de la mall şi mănâncă, eşti tare securistule, informat am vrut să spun. Pentru a lămuri problema, în Botoşani "asociaţiile de proprietari", cică aşa se cheamă ghiveciul ăsta, nu sunt constituite legal conform legislaţiei în domeniu, în primul rând constituirea lor nu este obligatorie, sunt şi alte forme de administrare a unui condominiu (spaţiu de folosinţă în comun ce nu se poate divide, deci scară sau cel mult clădire dacă există spaţii sau instalaţii care se folosesc în comun), deci constituirea lor pe cartier câte 20-30 blocuri sau 30-40 scări este total nelegală, se încalcă legislaţia din acest domeniu, constituţia şi drepturile omului, practic o mână de escroci hotărăsc în proprietatea ta, iar tu stai pasiv şi plăteşti pentru prostia ta. Indivizii care se erijează în preşedinţi nu au dreptul de a exercita această functie decât în coproprietatea unde îşi au apartamentul, nu pot conduce o grupare de clădiri ce nu au nimic în comun. Faptul că îţi umblă la buzunare este dovedit, o asemenea mânăreală este şi adăugarea de penalităţi la utilităţile restante, penalităţile sunt adăugate de furnizor şi sunt de 0,02% pe zi. Tov preşedinte îţi adaugă suma datorată pentru utilitatea respectivă la suma totală de plată cu o penalitate de până 0,2%, penalitate la penalitate, ceea ce este o hoţie. Sunt mult mai multe asemenea mânăreli pe care le fac tovarăşii preşedinţi numiţi în funcţii de către partidele din care fac parte, Asociaţia de proprietari s-a transformat practic în instrument de racolare de votanţi pentru toate partidele şi de adunat fonduri pentru partid. Crezi că un tovarăş preşedinte care are o pensie de 3-5 mii lei mai are nevoie de 2-3 mii lei de la asociaţie? Eu nu cred!
12 aprilie 2019, 12:42
dle viceprimar, in contextul in care zona kaufland - lidl se dezvolta si este un aflux suficient de clienti, nu aveti oare de gand sa faceti ceva cu suta aia de metri de bulevard, de la sensul giratoriu pana la benzinarie? o linie de tramvai inutila, zeci de gropi de care se bucura doar proprietarii de service-uri auto si o sursa inepuizabila de injuraturi la adresa administratiei locale. nu as vrea sa aud ca nu va ocupati dvs ci primarul, iar primarul sa spuna nu el, ci viceprimarul. as vrea sa aud ca faceti ceva, toti cei din primarie. cat dracu sa ne mai rupem masinile pe acolo?
12 aprilie 2019, 11:01
starshiners.ro%20
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Unde vă doriți cel mai mult să lucrați?
În sistemul bugetar
În sistemul privat
În străinătate
Nu știu / nu mă intereseză
Declaraţia zilei
„Am văzut că se fac anchete peste anchete și după aceea se mușamalizează tot. Eu m-am săturat de aceste mușamalizări, iar oamenii să moară cu zile”, Liliana Mincă, președinte ALDE Botoșani ...
astratex.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.7231 lei
USD
Dolarul SUA
4.2103 lei
CHF
Francul elveţian
4.2861 lei
GBP
Lira sterlină
5.2496 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9027 lei
XAU
Gramul de aur
192.9580 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2392 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4531 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9641 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2263 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1849 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6326 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.