Știrea zilei
Aurel Moldoveanu la Tex : de la primari la frumuseţi şi poziţia 69 - VIDEO & GALERIE FOTO
Lumea bună a judeţului şi-a dat întâlnire vineri seară la concertul susţinut de cunoscutul cantautor Aurel Moldoveanu la Tex Cafe Lounge. După cum îi spune şi numele show-ului – „Cântec de Crăciun” – spectacolul a avut ca temă sărbătorile de iarnă.El a fost precedat de reprezentaţia tinerei de 15 ani din Dorohoi Daniela Bejenariu, care a încântat asistenţa ce a umplut clubul până la refuz. A urmat apoi o lungă prezentare a lui Aurel Moldoveanu făcută de directorul Teatrului Vasilache Florin Aioniţoaie.„Trebuie să vorbesc despre un album, însă eu mă pricep la capre”, a spus încă din start actorul. Apoi, printre altele, a menţionat ce liceu din Galaţi a absolvit interpretul, cum s-a întâlnit cu regretatul Adrian Păunescu şi a cântat în faţa a 50.000 de spectatori pe stadionul Dunărea din Galaţi şi faptul că debutul real s-a produs în 1996 la emisiunea „Muzica pentru toţi de la TVR 1”, lucru care i-a atras în 1998 invitaţii la „toate emisiunile de la toate televiziunile” - „Tip top minitop”, „Abracadabra”, „Feriţi-vă de măgăruş”. „N-a existat nici o emisiune pentru copii la care el să nu fie prezent. De aia l-am luat mai greu în considerare ca şi cântăreţ de muzică serioasă”, a afirmat Florin Aioniţoaie. Momentele amuzante nu au lipsit nici la intrarea în scenă a cantautorului. Acesta a avut probleme cu sonorizarea, dar şi cu microfonul propriu-zis, cu mare greutate şi cu sprijinul celui care i-a făcut prezentarea reuşind să îl aşeze în poziţia dorită. Totul după un dialog savuros:
-    Prietene hai să găsim o poziţie de echilibru la…
-    Nu ştiu cum… ce să-i fac.
-    Stai tu acolo.
-    În ce poziţie să stau?
-    69!
-    Nu cunosc.
Odată eliminate problemele tehnice Aurel Moldoveanu a înflăcărat publicul, care încă de la prima melodie a început să aplaude şi să cânte împreună cu el. Concertul a fost organizat la iniţiativa familiei directorului Romeo Caciuc de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri şi a avut parte de prezenţa primarilor de Săveni şi Mihălăşeni, Relu Tîrzioru, respectiv Loredan Buraga, de patronii de la Five Continents şi Tex, Tonino Boldea şi Viorel Dănuţă, de familia consilierului judeţean Cristian Achiţei şi de o mulţime de fete frumoase.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
SURPRIZA de la inaugurarea Cornișa!!! Nana s-a îndrăgostit la Botoșani și a refuzat să mai plece la aeroport
Rapperul german de origine ghaneză este stabilit în prezent în Germania și ar fi trebuit să părăsească orașul în cursul amiezii de sâmbătă, 18 mai 2019.
Cornișa a dat pe din afară din prima seară, de la mașini și terase până la scena cu artiști internaționali, lasere și artificii înălțate spre cer în miez de noapte – VIDEO & GALERIE FOTO
Prima seară a manifestărilor din cadrul Zilelor Orașului Botoșani, care coincid în acest an cu inaugurarea Cornișa Aquapark & Sports, au adus probabil cel mai mare număr de participanți de la sărbătorirea acestora din urmă cu mai bine de două decenii.
Explozie impresionantă de sunet și lumină la avanpremiera de la Cornișa, a fost club în aer liber noaptea trecută – VIDEO & GALERIE FOTO
Organizatorii Zilelor Orașului, care în acest an coincid cu inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, au efectuat joi seară probele finale la instalațiile de sunet și lumini. Iar ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul impresionant.
A tras camionul în față și a plecat! Încă o bancă a părăsit Botoșaniul – FOTOGALERIE
O nouă bancă se alătură mulțimii celor care au plecat din Botoșani, preferând să își continue afacerile din nordul Moldovei de la Suceava. Patria Bank este ultima instituție financiară care a făcut acest lucru.  
Vilă cu spații comerciale la parter construită pe terenul vândut de un fost președinte de partid
Investiție nouă pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul reședință de județ: pe Calea Națională, zona de ieșire spre Șoseaua Iașului, un investitor privat ridică o clădire care va avea spații comerciale la parter și locuință la etaj.
Asediu pentru Andra la Ipotești: S-a umplut stadionul, s-a blocat circulația, a venit Poliția – VIDEO & GALERIE FOTO
Ajuns la a XII – a ediție, festivalul Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu a avut parte în prima zi de cea mai mare asistență din istorie.
Zeci de mii de botoșăneni UMILIȚI de stat și puși pe drumuri aiurea - FOTOGALERIE
În județul nostru sunt zeci de mii de persoane care beneficiază de bilete de călătorie gratuite, pe care le pot folosi atunci când merg cu trenul sau cu autocarul în diferite locuri din țară. Cert este că acestea se eliberează pentru întreg județul, doar într-un sigur loc.
Șefii Botoșanilor și-au luat concediu ca să plece la miting la Iași, primăriile pesediste golite de oameni – GALERIE FOTO
9 mai 2019 va rămâne în memoria colectivă a iubitorilor PSD dar și a celor mai vehemenți opozanți ai lor, ziua în care s-a dorit o demonstrație de forță de necontestat din partea lui Liviu Dragnea, probabil cel mai huiduit lider din istoria acestui partid.
TRAGEDIE: Șeful de la Evidența Populației a încetat din viață
Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului (SPCEPJ) Botoşani a decedat seara trecută pe un pat de spital din București.
Campionul nesimțirii este din Botoșani: Bărbatul care nu și-a achitat NICIODATĂ facturile la apă și a ajuns la o datorie uriașă
Trăim într-o eră modernă, a confortului, iar cei mai mulți oameni muncesc zilnic pentru a beneficia de acest lucru. Alții, se pare că vor să se bucure de anumite servicii gratis, fără a-i interesa că orice lucru costă. Cel puțin, în anul 2019, există o persoană care niciodată în viața sa nu a achitat vreo factură la apă. Este de necrezut, însă se întâmplă chiar în municipiul Botoșani.
Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!
La nici trei decenii de viață, un botoșănean din municipiu se numără printre fericiții ai căror parcurs către o funcție publică de conducere nu a fost unul de durată.
Pe o STRADĂ din municipiu asfaltată recent mașinile NU au voie să parcheze, vecinii somați să-și bage autoturismele în curți – FOTOGALERIE
Este una dintre străzile care a stârnit multe discuții în contradictoriu în plenul municipal între cele două grupări politice reprezentantive. Dincolo de factorii decidenți sunt cetățenii de pe respectiva stradă care au așteptat ani de zile asfalt și în fața caselor lor.
LOCUL de la Mavromati unde se pun diagnostice GRELE: Asistent cu 25 de ani vechime - Aici NU sunt presupuneri
Există fel și fel de meserii, unele mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. De această dată, am pătruns într-un laborator, unul în care se pun fel și fel de diagnostice, un laborator care pentru mulți dintre noi este o necunoscută.
Mirajul străinătății destrămat în 8 luni: O familie din Botoșani s-a mutat „definitiv” în Canada unde a realizat că tot România este acasă – GALERIE FOTO
Eusebiu și Ramona s-au căsătorit în urmă cu 13 ani de zile și sunt fericiții părinți a doi băieți și o fetiță. Imediat ce au devenit răspunzători de micile suflete care au rezultat din iubirea lor, au început și frământările amestecate cu îngrijorarea specific părintească, la gândul privind viitorul copiilor. Au încercat „străinătatea” care s-a dovedit mai amară decât în versurile poeților și au revenit acasă, în România, trăind o poveste care poate fi un exemplu real de viață pentru mulți dintre tinerii botoșăneni și nu numai.
INTERVIU cu femeia din Botoșani care încondeiază ouă tot anul: De un deceniu, transmite tradiția la sute de copii – GALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale pot reprezenta pentru unii un moment de liniște și pace sufletească, pentru alții o reîntoarcere la credință și rugăciune. Cert este că indiferent de însemnătate, Paștele vine la pachet cu o multitudine de sentimente și o atmosferă unică.
HRISTOS A ÎNVIAT! ... Și la biserica dintre două lumi așteptată de mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
De mai bine de 10 ani sute și sute de botoșăneni care locuiesc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, acolo unde se întâlnesc două lumi, cea urbană cu cea rurală, așteptau să trăiască Învierea Domnului Iisus Hristos în propriul locaș de cult.
Familia Manoliu din Botoșani, cele mai triste sărbători: Au rămas fără casă și lucrurile agonisite de-o viațăGALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale sunt despre familie și bucurie, însă pentru o familie din Botoșani, Paștele de anul acesta va fi cel mai trist din toate de până acum. De fapt, nici nu se poate compara, căci nu se mai pot bucura de nimic. Și când spunem nimic, chiar nu exagerăm deloc. Un incendiu le-a distrus tot ce aveau mai de preț.
Preot din Botoșani, MĂRTURISIRI emoționante la ceas de sărbătoare: De la bucuria de a dărui la urare pentru botoșăneni
Sărbătorile Pascale reprezintă un moment deosebit de important cu multe și multe semnificații. Fiecare dintre noi ar trebui sa fim buni, mai iubitori, sa fim atenți la nevoile semenilor noștri. Și nu numai în această perioadă.
„Doctorul” de suflete de la spital: Salvează copiii de la suicid și alină părinții sau chiar cadrele medicale  - GALERIE FOTO
De multe ori pe patul de spital avem nevoie și de un altfel de sprijin, unul duhovnicesc. De aceea fiecare spital are și preoți de caritate în structura de personal. Am stat de vorbă cu Marius Ciobanu, preot la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, pentru a vedea care este rolul unui astfel de părinte într-o unitate spitalicească.
Adolescentă amenințată cu un cuțit în scara blocului, vinovatul NU știe nici când s-a născut
Unii botoșăneni vor cu orice preț să facă rost de bani indiferent de unde, cum și neținând cont nicio clipă de lege.
directorul ala de la teatrul vasilacke e bolnav psihic dar si ggrobian si incult nu si-a depasit deloc conditia de muncitor la saiba singura chestie in care a muncit inainte de a se timpi total,iremedialbil si a pupa in dos partidele de la putere
1 ianuarie 2012, 22:35
''moldoveanu'' care nu-i moldovean poate si live? e un artist de cac......at - a facut un play-back MARE . RUSINICA!!! ''moldovene''
30 decembrie 2011, 20:08
A venit si snobii la concert de Craciun (a vazut ca e la moda). hehehe. Supraponderale, jartele la vedere, machiaj strident. Cu alte cuvinte bunul gust e la el acasa. Adevaruț e ca la Tex te duci ca sa te rupi in figuri, ca doar pt asta a fost "facut"
28 decembrie 2011, 08:46
ptr ivam, daca tot ti-i pe plac iti dorim , de sarbatori:dhttp://www.youtube.com/watch?v=d-wK2Xv1pQw&feature=related
27 decembrie 2011, 21:01
ivam, esti un cretin!fetita nu e supraponderala, si era imbracata ok, ok!tu esti tzaran chiar daca ai auzit de ada milea!
27 decembrie 2011, 20:25
cata dreptate are ivamplozi de bani gata"fetita lui taticu" care maine poimaine va fi Elena Udrea....
27 decembrie 2011, 20:24
Ar fi cazul ca macar de Sintele sarbatori sa nu fim rautaciosi.
26 decembrie 2011, 09:26
Are mama o fetita cat un tanc rusesc,face caca la olita cat un porc mistret!vorba lui Ada Milea si ce bine se potriveste pentru fetita supraponderala si imbracat ca o centurista...
24 decembrie 2011, 15:00
Sondaj
Vă place Parcul Cornișa?
Da
Nu
Încă nu am fost acolo
Declaraţia zilei
”Vom primi o sumă importantă de bani de la Ministerul Sănătății pentru achiziția de aparatură medicală. Noi am făcut o listă foarte mare la începutul anului și nu ne-am așteptat să primim așa de mult. Cu aparatura asta ...
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7612 lei
USD
Dolarul SUA
4.2560 lei
CHF
Francul elveţian
4.2429 lei
GBP
Lira sterlină
5.3976 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8834 lei
XAU
Gramul de aur
175.4191 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2371 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4596 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9369 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1633 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1842 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6376 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.