Știrea zilei
Botoșăneanul milionar în dolari din Silicon Valley care ”a rupt America în două”, are un frate mai faimos decât el: Îmi doresc ca Seby să fie mândru de mine – GALERIE FOTO&VIDEO

S-a născut în municipiul Botoșani și, la 21 de ani, este cel mai tânăr milionar în dolari din Silicon Valley. De o vreme, un alt membru al familiei cucerește scenele și televiziunile din România. I se spune ”next generation” și spune că fratele său este pentru el un model.

Chiar dacă încă de mic s-a mutat cu familia la București, Sebastian Dobrincu nu uită niciodată să spună că s-a născut în Botoșani. Astăzi trăiește în SUA, are conturile pline și vrea să se știe că tot ce i se întâmplă nu este decât rezultatul unei munci uriașe care a început de la 6 ani.

 

Chiar dacă este foarte cunoscut peste Ocean și dezvoltă afaceri cu giganții din industria IT din SUA, Sebastian nu are, însă, cetățenie americană. Își iubește țara și familia și nu își imaginează viața fără România. S-a născut într-o familie modestă, răspunde atunci când este întrebat despre părinți, a avut o copilărie normală, doar că, spre deosebire de mulți alții, el și-a urmat visul.

 


(Sebastian, fiul cel mai mare al familiei Dobrincu)

 

S-a mutat cu familia în București atunci când avea doar doi ani. În București s-au născut ceilalți doi frați mai mici. Cu toate acestea, Sebastian ține mereu să spună că s-a născut la Botoșani. Și o face cu mândrie, fapt care l-a făcut nu de mult pe Cătălin Măruță să spună răspicat:

 

”Botoșaniul va înțelege că de acolo a plecat un băiat care a rupt America în două?”

 

Nu se crede genial, nici special. Dimpotrivă. Este convins că orice tânăr din România este capabil de aceleași performanțe, cu condiția să aibă un țel pe care să îl și urmeze până la capăt.

 

 

Dobrincu cel mic și faimos

 

De câțiva ani, în România, numele Dobrincu face din nou vâlvă. Doar că de data aceasta este vorba despre David Alexandru. Un puști de doar 9 ani, care a dat peste cap showbiz-ul, dar și noțiunea de vedetă.

 

Este fratele mai mic al lui Sebastian.

 

”Sebastian și-a început cariera ca programator și a continuat cu muzica… Eu am început cu muzica, dansul și actoria și sper să ajung când voi fi mare un antreprenor la fel ca Seby. Știu că drumul e lung și este nevoie de foarte multă muncă, dar… Îmi doresc ca Seby să fie mândru de mine”,

David Alexandru Dobrincu.

 


(David Alexandru, mezinul familiei)

 

David este de o frumusețe cuceritoare, de o inteligență care îi depășește cu mult vârsta, este spontan, are umor, este carismatic. Și foarte talentat!

 

Joacă în reclame, a apărut deja în filme, și nu doar în România. Este dansator, cântăreț. Face sport și participă la competiții de dans sportiv, prezintă moda pe scenele de la Paris sau Milano. Se antrenează la kickboxing, ia lecții de chitară și visează să devină cel mai bun. La toate, pentru că visează să devină un artist complet.

 

Mai mult, David ia atitudine împotriva violenței în școli, implicându-se în campania anti bullying. A scos chiar o piesă – ”Karma”.

 

Sebastian, din America, nu își pierde frățiorul din ochi. Iar David recunoaște că este inspirat de Sebastian și își dorește să realizeze măcar cât a reușit fratele mai mare.

 

Chiar dacă are un frate milionar, David recunoaște că a început proiecte bazate pe propriile… relații. Așa se face că reclama pentru Bitdefender Box, prima filmată în limba engleză, a plecat și de la faptul că fondatorii Ceo Bitdefender, soții Talpeș, îi sunt… colegi la Academia de dans Mihai Petre.

 

La fel de mândru este David și de videoclipul trupei Supermarket, „Viaţa e cea mai bună carte”, dar mai important este că atunci, în timpul filmărilor, a descoperit că îi place să cânte pe scenă, să fie în lumina reflectoarelor.

 

Dar la fel de bine se simte și ca fotomodel. A prezentat deja pentru branduri mari și cel mai mult îi place să fie el însuși. Iar de la modelling la actorie nu a mai fost decât un pas. A jucat în filme, nu doar în România, ci și în producții internaționale.

 (Pe podium și pe platoul de filmare)

 

”Îmi doresc foarte tare să fiu un artist complet, de aceea şi practic mai multe arii artistice”,

David Alexandru Dobrincu

 

Dar nimic nu ar fi posibil fără sprijinul părinților, iar David este recunoscător.

 

”În activităţile mele îmi este alături familia, iar părinţii mă însoţesc peste tot. Le mulţumesc pe această cale pentru că tot timpul mi-au respectat deciziile, când mi-am dorit să încerc ceva nou. Deşi programul uneori este foarte încărcat, părinţii mei îmi întreţin toate pasiunile, lucru pe care îl apreciez enorm”,

David Alexandru Dobrincu

 

 

”Îi promit că într-o zi va fi și el mândru de realizările mele!”

 

Este foarte mândru de frații lui mai mari. Iar atunci când a fost chemat să îl reprezinte pe Sebastian la Gala Capital, unde fratele lui a fost premiat, David a reușit să atragă toate privirile.

 

Se întâmpla în 2019. Gala Premiilor Capital reunea personalități din diverse domenii. Printre premianți s-a numărat și Sebastian Dobrincu, milionarul de doar 21 de ani din SUA. Tânărul născut în Botoşani a primit din partea revistei Capital titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”.

 


(Alături de mama lui, Carmen Dobrincu)

 

La ridicarea premiului au fost prezenți Carmen Dobrincu și fiul cel mic, nimeni altul decât David Alexandru.

 

„M-am bucurat foarte tare ca am avut ocazia sa-l reprezint pe fratele meu Sebastian Dobrincu la „Gala Premiilor Capital!” (…) Sunt foarte mândru de el, este un exemplu de urmat pentru mine și îi promit că într-o zi va fi și el mândru de realizările mele!”

 

De scurt timp, David Dobrincu a atras din nou atenție televiziunilor. El a lansat, alături de profesoara lui de canto, Ava, cover-ul ”Shallow”.

 

(Foto: Facebook/David Dobrincu)

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Scandal la Botoșani după un control cu mai multe instituții la o ... Casă de Odihnă, se pregătește plângere penală – FOTOGALERIE
O comisie mixtă stabilită prin ordin de prefect a efectuat un control la Casa de Odihnă „Sfântul Nicolae” din municipiul Botoșani, în dimineața zilei de joi, 2 decembrie 2021. Au fost discuții aprinse, iar reprezentanții acesteia susțin că vor depune inclusiv o plângere penală.
Cu primarul în inspecție, orașul s-a aprins în mii de beculețe, de la palate și cupole de lumină la... periferie ca-n centru – VIDEO & GALERIE FOTO
Ziua Națională a României a fost aniversată dimineață în Centrul Istoric, cu intonarea Imnului de Stat, discursuri și depuneri de coroane, iar seara în mai tot orașul cu aprinderea iluminatului festiv.
Sute de oameni l-au omagiat de Ioan Cobâlă, o propunere de la Iași ”adoptată” pe loc de oficialii județeni, ”Rapsozii Botoșanilor” își schimbă numele – GALERIE FOTO&VIDEO
O seară încărcată de emoție, de muzică, dar și o seară în care tristețea s-a strecurat printre aplauze. O sală plină, ca în vremurile bune. Chipul blând al lui Ioan Cobâlă le-a amintit tuturor că arta și valoarea dăinuiesc și dincolo de moarte.
Surpriză la concursul de la Direcția Sanitară – Veterinară, o fostă șefă din Prefectură îl contracandidează pe Mihai
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) organizează în luna decembrie concursuri pentru ocuparea funcției de director executiv la trei sferturi dintre direcțiile din țară. Printre acestea se regăsește și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani.
Cea mai mare clădire de birouri din Botoșani, pe cale să fie lăsată fără parcare – DOCUMENT
Consilierii locali dezbat în ședința ordinară de vineri un proiect de hotărâre privind rezilierea contractului de asociere dintre Primăria Botoșani și SC Vegastel SRL. Adoptarea acestuia ar lăsa clădirea de birouri din strada Teatrului fără parcare.
Mare tragedie mare: consilierii au dat copy-paste la un proiect și au tăiat fără să vrea indemnizațiile administratorilor de la ”Apă”
Întrunit la mijlocul săptămânii în ședință ordinară, plenul Consiliului Județean a dezbătut din nou un proiect privind stabilirea indemnizațiilor membrilor Consiliului de Administrație de la SC Nova Apaserv SA. Și asta după ce în octombrie au votat un proiect pe aceeași temă.
Scrutin cu scandal la Corpul Polițiștilor, se pregătește un nou proces cu acuzații grave: ”Alegerile au fost din nou fraudate”
La doi ani după ce alegerile de la Consiliul Teritorial Botoșani al Corpului Național al Polițiștilor (CNP) au fost definitiv anulate de instanță în urma unei contestații depusă de unul dintre candidații la funcția de președinte, povestea s-ar putea repeta.
Răzbunare din amor! Un botoșănean pe nume Ion și-a evacuat soția cu executorul, după 5 ani l-a executat și ea pe el – GALERIE FOTO & VIDEO
O căsnicie care a durat 15 ani și din care a rezultat un copil. Doi adulți a căror dragoste a ars extrem de repede și a lăsat în loc o ură pură și o dorință uriașă de a-și produce rău reciproc. Doi oameni care n-au reușit să treacă peste despărțire au sfârșit prin a se executa unul pe altul, fiecare cu propriul executor judecătoresc. După o serie de procese care s-au apropiat de limita ilarului.
Deputații botoșăneni amenințați și hărțuiți prin telefon înaintea votului pentru certificatul verde: Îți dăm foc ție și familiei tale / Veți plăti personal pentru astaFOTO mesaje
„Libertatea nu este dreptul de a face ceea ce vrem, ci ceea ce se cuvine”.Abraham Lincoln
Loading...
Capcană macabră pe un drum din Botoșani: O șoferiță, la un pas de nenorocire - FOTO & VIDEO
O glumă proastă putea să producă o tragedie pe un drum din județul Botoșani. Din fericire, totul s-a soldat doar cu pagube materiale.
Profesor de la AT Laurian la mitingul antivaccin: Pot să ducă chiar la război civil / Vor ajunge să realizeze lagăre / Erau acele practici ale vânzării și cumpărării de negri VIDEO & GALERIE FOTO
Deși organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), mitingul împotriva impunerii certificatului verde, care a avut loc duminica trecută la Botoșani, a avut în prim plan un cadru didactic prezentat ca provenind din societatea civilă.
Nova Apaserv cu datorii de 1 milion de euro la energie electrică! E.ON a renunțat la contract, județul la un pas să rămână fără apă
Încetarea relațiilor contractuale între cei doi operatori s-a produs în urmă cu o săptămână, când SC Nova Apaserv SA s-a regăsit în situația în care a trebuit să caute în regim de urgență alt furnizor.Neoficial, ordinul de întrerupere a furnizării energiei electrice pentru compania de apă ar fi venit tocmai din Germania.
Tomograful de 1 milion de euro a ajuns la Botoșani, s-a spart un perete ca să fie băgat în spital - VIDEO & GALERIE FOTO
Un computer tomograf similar, din punctul de vedere al performanței, mai există la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași.La Botoșani, acest CT, care a costat 1 milion de euro, a fost achiziționat la Spitalul de Pneumoftiziologie care se află în subordinea Primăriei Botoșani.
Elevul viitor arhitect care a redesenat profesionist bijuteria arhitectonică a orașului în speranța că va fi în sfârșit reabilitată – FOTOGALERIE
Din pasiune pentru arhitectură și frumos, un elev de la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” a redesenat profesionist fațada și partea din spate a Casei Silion.
Loading...
Disperare la Botoșani Shopping Center, certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu avem bani de salarii GALERIE FOTO
Impunerea certificatului verde la intrarea în centrele comerciale are un efect devastator asupra galeriei comerciale din Botoșani Shopping Center. Unii directori și angajați din complexul de pe strada Sucevei se plâng că au rămas fără cea mai mare parte a clienților și că nu mai pot suporta nici măcar cheltuielile esențiale.
„Părintele actelor” din Primăria Botoșani la un pas de retragere din activitate, o doamnă i-ar putea lua locul
Este unul dintre cei mai longevivi și experimentați șefi din administrația publică botoșăneană.În spatele său se află o carieră de aproximativ 25 de ani în Primăria Botoșani.
Instituția publică din centrul orașului (ne)cunoscută publicului! Este UNICĂ în România și a fost construită după modelul Peugeot
În centrul orașului, prinsă parcă la mijlocul unor instituții publice cu adresabilitate extrem de mare, se află o unitate de stat care este unică în România.Nu este una dintre acele unități în care ușa să fie deschisă zilnic de sute de persoane și se adresează unui segment profesional mai restrâns, însă extrem de important pentru bunul mers al economiei locale și naționale.
În pat cu dușmanul: Șoptică vs Federovici, Nechifor vs Andrei - PSD + PNL e... aproape dragoste la Botoșani
Din vară s-a tot zvonit că liberalii ar putea apela la voturile pesediștilor, însă doar prin culise s-a vorbit despre asta. Oficial, președintele țării a avut ani la rând o campanie agresivă împotriva PSD-ului. Iar președintele PNL, Florin Cîțu, declara pe 25 septembrie 2021: ”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie «Votaţi PSD!». Cum aş putea, când PSD rămâne cel mai mare duşman al PNL? Cât sunt eu preşedinte al PNL nu vom face alianţă cu PSD”.
Sînziana Secrieru se întoarce pe cai mari în PNL
În 2016 din cauza modului în care au fost făcute listele pentru alegerile locale, Sînziana Secrieru se retrăgea din primele rânduri ale PNL Botoșani pentru a rămâne pentru o perioadă de 5 ani, în linia a doua.Până pe 5 noiembrie 2021.
COȘMAR în județ, drumurile sunt în șantier, circulația e un chin - STADIUL anunțat de constructori pe drumul strategic – GALERIE FOTO & VIDEO
O deplasare către o comună a județului Botoșani care în trecut, chiar în condițiile proaste ale carosabilului, era făcută într-un interval de 60 de minute, acum aproape că s-a triplat ca timp.Iar un astfel de exemplu poate fi distanța dintre municipiul reședință și comuna Hlipiceni, cei aproape 50 de kilometri fiind parcurși în aproape trei ore.
Sondaj
Sunteți de acord cu accesarea de către Primăria Botoșani a unui credit de 13 milioane de euro pentru cofinanțarea proiectului european privind refacerea căii de rulare și cumpărarea unor tramvaie noi?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Respectivul proces a fost în 2020. Primul termen la Înalta Curte și Justiție este după mai bine de un an. În mai bine de un an practic Nova Apaserv nu a făcut nimic în afară că în urmă cu o lună sau două a fost constituit ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9491 lei
USD
Dolarul SUA
4.3743 lei
CHF
Francul elveţian
4.7448 lei
GBP
Lira sterlină
5.7689 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8532 lei
XAU
Gramul de aur
250.8061 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2486 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3519 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1301 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4509 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1947 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6656 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.5 o C
Dorohoi
1.6 o C
Bucecea
0.9 o C
Darabani
1.5 o C
Saveni
2.0 o C
Ştefăneşti
5.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.