Știrea zilei
Botoșăneanul milionar în dolari din Silicon Valley care ”a rupt America în două”, are un frate mai faimos decât el: Îmi doresc ca Seby să fie mândru de mine – GALERIE FOTO&VIDEO

S-a născut în municipiul Botoșani și, la 21 de ani, este cel mai tânăr milionar în dolari din Silicon Valley. De o vreme, un alt membru al familiei cucerește scenele și televiziunile din România. I se spune ”next generation” și spune că fratele său este pentru el un model.

Chiar dacă încă de mic s-a mutat cu familia la București, Sebastian Dobrincu nu uită niciodată să spună că s-a născut în Botoșani. Astăzi trăiește în SUA, are conturile pline și vrea să se știe că tot ce i se întâmplă nu este decât rezultatul unei munci uriașe care a început de la 6 ani.

 

Chiar dacă este foarte cunoscut peste Ocean și dezvoltă afaceri cu giganții din industria IT din SUA, Sebastian nu are, însă, cetățenie americană. Își iubește țara și familia și nu își imaginează viața fără România. S-a născut într-o familie modestă, răspunde atunci când este întrebat despre părinți, a avut o copilărie normală, doar că, spre deosebire de mulți alții, el și-a urmat visul.

 


(Sebastian, fiul cel mai mare al familiei Dobrincu)

 

S-a mutat cu familia în București atunci când avea doar doi ani. În București s-au născut ceilalți doi frați mai mici. Cu toate acestea, Sebastian ține mereu să spună că s-a născut la Botoșani. Și o face cu mândrie, fapt care l-a făcut nu de mult pe Cătălin Măruță să spună răspicat:

 

”Botoșaniul va înțelege că de acolo a plecat un băiat care a rupt America în două?”

 

Nu se crede genial, nici special. Dimpotrivă. Este convins că orice tânăr din România este capabil de aceleași performanțe, cu condiția să aibă un țel pe care să îl și urmeze până la capăt.

 

 

Dobrincu cel mic și faimos

 

De câțiva ani, în România, numele Dobrincu face din nou vâlvă. Doar că de data aceasta este vorba despre David Alexandru. Un puști de doar 9 ani, care a dat peste cap showbiz-ul, dar și noțiunea de vedetă.

 

Este fratele mai mic al lui Sebastian.

 

”Sebastian și-a început cariera ca programator și a continuat cu muzica… Eu am început cu muzica, dansul și actoria și sper să ajung când voi fi mare un antreprenor la fel ca Seby. Știu că drumul e lung și este nevoie de foarte multă muncă, dar… Îmi doresc ca Seby să fie mândru de mine”,

David Alexandru Dobrincu.

 


(David Alexandru, mezinul familiei)

 

David este de o frumusețe cuceritoare, de o inteligență care îi depășește cu mult vârsta, este spontan, are umor, este carismatic. Și foarte talentat!

 

Joacă în reclame, a apărut deja în filme, și nu doar în România. Este dansator, cântăreț. Face sport și participă la competiții de dans sportiv, prezintă moda pe scenele de la Paris sau Milano. Se antrenează la kickboxing, ia lecții de chitară și visează să devină cel mai bun. La toate, pentru că visează să devină un artist complet.

 

Mai mult, David ia atitudine împotriva violenței în școli, implicându-se în campania anti bullying. A scos chiar o piesă – ”Karma”.

 

Sebastian, din America, nu își pierde frățiorul din ochi. Iar David recunoaște că este inspirat de Sebastian și își dorește să realizeze măcar cât a reușit fratele mai mare.

 

Chiar dacă are un frate milionar, David recunoaște că a început proiecte bazate pe propriile… relații. Așa se face că reclama pentru Bitdefender Box, prima filmată în limba engleză, a plecat și de la faptul că fondatorii Ceo Bitdefender, soții Talpeș, îi sunt… colegi la Academia de dans Mihai Petre.

 

La fel de mândru este David și de videoclipul trupei Supermarket, „Viaţa e cea mai bună carte”, dar mai important este că atunci, în timpul filmărilor, a descoperit că îi place să cânte pe scenă, să fie în lumina reflectoarelor.

 

Dar la fel de bine se simte și ca fotomodel. A prezentat deja pentru branduri mari și cel mai mult îi place să fie el însuși. Iar de la modelling la actorie nu a mai fost decât un pas. A jucat în filme, nu doar în România, ci și în producții internaționale.

 (Pe podium și pe platoul de filmare)

 

”Îmi doresc foarte tare să fiu un artist complet, de aceea şi practic mai multe arii artistice”,

David Alexandru Dobrincu

 

Dar nimic nu ar fi posibil fără sprijinul părinților, iar David este recunoscător.

 

”În activităţile mele îmi este alături familia, iar părinţii mă însoţesc peste tot. Le mulţumesc pe această cale pentru că tot timpul mi-au respectat deciziile, când mi-am dorit să încerc ceva nou. Deşi programul uneori este foarte încărcat, părinţii mei îmi întreţin toate pasiunile, lucru pe care îl apreciez enorm”,

David Alexandru Dobrincu

 

 

”Îi promit că într-o zi va fi și el mândru de realizările mele!”

 

Este foarte mândru de frații lui mai mari. Iar atunci când a fost chemat să îl reprezinte pe Sebastian la Gala Capital, unde fratele lui a fost premiat, David a reușit să atragă toate privirile.

 

Se întâmpla în 2019. Gala Premiilor Capital reunea personalități din diverse domenii. Printre premianți s-a numărat și Sebastian Dobrincu, milionarul de doar 21 de ani din SUA. Tânărul născut în Botoşani a primit din partea revistei Capital titlul de “Liderul generaţiei de mâine” la categoria “Tinerii geniali ai României”.

 


(Alături de mama lui, Carmen Dobrincu)

 

La ridicarea premiului au fost prezenți Carmen Dobrincu și fiul cel mic, nimeni altul decât David Alexandru.

 

„M-am bucurat foarte tare ca am avut ocazia sa-l reprezint pe fratele meu Sebastian Dobrincu la „Gala Premiilor Capital!” (…) Sunt foarte mândru de el, este un exemplu de urmat pentru mine și îi promit că într-o zi va fi și el mândru de realizările mele!”

 

De scurt timp, David Dobrincu a atras din nou atenție televiziunilor. El a lansat, alături de profesoara lui de canto, Ava, cover-ul ”Shallow”.

 

(Foto: Facebook/David Dobrincu)

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.