Știrea zilei
Campanie electorală şi pe Facebook cu liceeni viitor politicieni
Zicala „politica e în tot şi-n toate” îşi găseşte un sens în ultima perioada şi pe Facebook, unde organizaţiile de tineret din cadrul formațiunilor politice şi-au făcut câte un cont. Motivate de numărul mare de botoşăneni care îşi petrec cea mai mare parte a timpului dedicat navigării pe internet pe reţele de socializare, TNL, TSD şi OT PDL şi-au făcut şi ei pagini pentru a fi mai aproape de viitorii alegători sau chiar membri. Ca o ironie, tinerii din cadrul partidului aflat la guvernare, conduc detașat și în lumea virtuală a Facebook-ului la capitolul prieteni, cu peste 1.000 de persoane care s-au alăturat paginii, fiind urmați de TNL şi TSD.

Ne dorim să influențăm cât mai mulți tineri și să îi atragem în partidul nostru
De pagina de Facebook a Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OT PDL) are grijă chiar preşedintele împreună cu alţi doi colegi. Prin intermediul acesteia membrii organizaţiei politice discută între ei, anunţă evenimente pe care le vor organiza şi îşi invită prietenii să participe la ele. „Majoritatea tinerilor sunt atraşi de ceea ce înseamnă internet, IT şi comunicare online. Noi suntem o organizaţie de tineret care îşi doreşte să atragă cât mai mulţi tineri, să influenţăm cât mai mulţi tineri şi să îi atragem spre partidul nostru, spre ideile noastre şi spre crezul nostru. Noi îi putem găsi pe tineri acolo unde stau cel mai mult, în spaţiul virtual”, a declarat Gabriel Alecsandru, preşedintele OT PDL. Scopul contului pe această reţea de socializare este de promovare, iar tinerii democrat liberali susţin că sunt încă la început şi nu au postat nici o poză cu acţiunile desfăşurate în ultima perioadă sau cu membrii de partid, dar cu toate aceastea au cei mai mulţi prieteni, aproape 1.030. Amuzant este faptul că organizaţia din Botoşani, figurează pe pagina ei de Facebook că trăieşte în Timişoara şi toată vara a fost în vacanţă prin Croaţia sau Euforie Nord.

Liceeni cooptați în rândul social democraților pe FB
Una dintre cele mai active pagini de Facebook este aceea a Tineretului Social Democrat, care de altfel a şi atras prin intermediul spaţiului virtual cel puţin 30 de membri noi, de la licee precum Laurian, Eminescu sau Elie Radu. Momentan se formează  o nouă echipă care se va ocupa în continuare de întreţinerea paginii. „Eu am pus vreo 3-4 persoane să se ocupe de Facebook. Să pună poze, să facă tot felul de chestii care se pot face pe Facebook. Bine, fără să umble la setări şi chestii de genul ăsta că nu sunt de acord. Sperăm ca până la sfârşitul lunii octombrie să reintrăm în trafic”, a mărturisit Răzvan Rotaru, preşedintele TSD. În clasamentul organizaţiei care are cei mai mulţi prieteni, TSD se află pe locul doi cu un număr de 905 de botoşăneni care urmăresc activitatea de pe pagina organizaţiei.

Tinerii liberali, codaşi la socializarea virtuală
Contul de Facebook al celor de la Tineretul Naţional Liberal este momentan în stand-by. Cu toate că este proaspăt făcut, cei mai activi pe pagina site-ului de socializare sunt prietenii declaraţi ai partidului sau membrii comunităţii online. „Pagina de Facebook este făcută ca un grup. Erau două într-adevăr, una TNL Botoşani comunitate şi TNL Botoşani grup. Nu administrez eu şi în perioada asta eu de o lună de zile chiar n-am mai intrat absolut deloc”, a spus Sergiu Zvîncă, preşedintele TNL.  Faptul că în prezent membrii TNL au neglijat reţeaua de socializare se reflectă şi în numărul foarte mic de prieteni , respectiv 91 de persoane.
Elsa ȘEICA


Este OFICIAL! Supermarket și blocuri de locuințe în locul uneia dintre cele mai vechi fabrici din Botoșani – GALERIE FOTO
Ceea ce s-a tot zvonit de mai multe zile, și anume construirea unui imens centru comercial în Centrul Vechi al orașului, devine realitate.
Fermierii s-au premiat și au pus-o de-o petrecere tradițională până după miezul nopții cu înțepături la microfon – VIDEO & GALERIE FOTO
Peste 170 de fermieri, majoritatea însoțiți de partenerele de viață, au umplut sâmbătă seară restaurantul ”Clasic” de la Complexul Rediu, acolo unde a avut loc a treia ediție a Balului Fermierilor, organizat de Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor (SCDCOC) Popăuți și Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine (ACOC) Moldoovis.
Părintele Daniel Cojocaru s-a mutat într-o ”parohie” din Împărăţia lui Dumnezeu: A fost primul şi ultimul său transfer - GALERIE FOTO & VIDEO
Lacrimă și sfâșiere sufletească a fost vineri la Bajura, unde preotul Daniel-Lucian Cojocaru, plecat la Domnul la 35 de ani, a fost condus pe ultimul drum.
Care în living, care în dormitor? Un botoșănean este proprietar pe același apartament împreună cu Primăria
Situație mai puțin obișnuită înregistrată în municipiul Botoșani. Primăria a devenit sau va deveni proprietară pe trei apartamente unde foștii posesori au decedat fără să aibă moștenitori. Doar într-unul dintre cazuri există urmași, însă doar pentru o parte din locuință, respectiv jumătate.
Pensie specială de peste 6.300 de lei pentru un fost viceprimar din municipiul Botoșani, SUSPENDATĂ de Avocatul Poporului
Reglementările din Codul Administrativ care vizau modul de acordare a indemnizațiilor speciale pentru limită de vârstă aleșilor locali au fost clarificate ulterior printr-o Hotărâre de Guvern cu norme de aplicare. Norme care s-au dovedit a fi în favoarea foștilor primari sau viceprimari.
Pensionarea forțată a zeci de asistenți medicali de la Spitalul Județean se lasă cu procese și plângeri la București
Ultima lună a anului 2019 a fost, pentru mai mulți asistenți medicali de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, și ultima la locul de muncă. Au primit decizii de încetare a raporturilor de serviciu, fără a exista în prealabil, avertizează sindicaliștii, discuții cu conducerea.
Un tânăr de 32 de ani din PSD Botoșani a ajuns coordonator regional pe 6 județe din Moldova
De aproximativ trei luni de zile, un tânăr social-democrat este coordonatorul Agenției Teritoriale Nord – Est din cadrul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC).
La mulți ani 2020! Mii de botoșăneni au intrat în noul an cu două fete cântărețe și doi aleși din 24: Să aveți un an minunat ca voi VIDEO & GALERIE FOTO
Petrecerea ultimelor ore din 2019 și a primelor minute din 2020 în stradă a fost modul în care câteva mii de botoșăneni au ales sau poate au fost nevoiți să facă revelionul. Ei au participat la concertele organizate de Primăria Botoșani în Piața Revoluției.
Fii strălucitoare în noaptea de Revelion! SFATURI de la un creator de modă pentru petrecerea anului
Pentru multe dintre doamnele și domnișoarele Botoșaniului petrecerea din noaptea de Revelion înseamnă săptămâni întregi de pregătiri, de la podoaba capilară, la pregătirea aspectului estetic și, mai ales, a ținutei.
Loading...
Zeci de botoșăneni, Revelion pe mii de euro petrecut pe plajă: DESTINAȚIILE preferate de sărbători
Tot mai mulți botoșăneni aleg să petreacă sărbătorile altfel, în țările calde.
Drifturi, curse ilegale, artificii & derapaje pe zăpadă noaptea trecută în parcare la Kaufland, Poliția a blocat ieșirea – VIDEO & FOTOGALERIE
Scene desprinse parcă din celebra serie americană ”The Fast and the Furious” au putut fi văzute seara și noaptea trecută în parcarea de la Kaufland.
Bătaie sângeroasă la club: un înjunghiat, val de audieri, bălți de sânge pe trotuar – FOTOGALERIE
Un conflict de proporții a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în apropierea clubului amenajat în Casa Tineretului. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie, iar unul este în stare critică la spital.
Tânăra din Botoșani care la 22 de ani „îmblânzește”  un mastodont de 40 de tone – GALERIE FOTO
Mălina Ghileschi are doar 22 de ani și este șoferiță de tir. A devenit cunoscută în toată țara după ce a câștigat concursul de „cea mai frumoasă șoferiță de TIR din România” organizat online de Ilie – omul șoselelor. Spune însă că această meserie, preponderent masculină, a fost „invadată” de numeroase femei frumoase.
Cum ar trebui să arate bradul perfect prin ochii unei creatoare de modă din Botoșani: Este decorat în albGALERIE FOTO
Emoția sărbătorilor de iarnă este completă atunci și când casele noastre sunt împodobite în spiritul Crăciunului. Și, cum este și normal, vedeta căminului este bradul! Cât mai falnic și cu podoabe bogate sau selectate cu grijă pentru o imagine perfectă.
Loading...
Botoșănenii care trimit Crăciunul în Diaspora, mii de pachete cu bunătăți au luat drumul Europei - FOTOGALERIE
Perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă a fost una agitată cu multe cumpărături și pregătiri. Cum nu toți botoșănenii plecați peste hotare au putut să vină acasă măcar de Crăciun, cei dragi, rămași în Botoșani, le-au trimis un strop de bucurie. De acasă.
Minunea din viața familiei Cenușă! Crăciunul perfect sărbătorit în familie într-o atmosferă de împlinire sufletească! FOTO&VIDEO
Soții Iustina și Teodor Cenușă se mândresc acum cu fiica lor, Parascheva, o mânuță de fetiță gingașă și zglobie care le-a apărut în viață, împlinindu-i. Iar tabloul acestei familii este chiar unul care se apropie de perfecțiune.
Eroul martir Florică Murariu „omorât” din nou, chiar de botoșănenii lui! Numele dat școlii în memoria sa a fost retras - GALERIE FOTO
Pe 24 decembrie 1989, Florică Murariu, unul dintre cei mai mari rugbiști pe care i-am avut vreodată pe acest pământ, e chemat la unitate, fiind cadru MApN. În zona parcului Moghioroș e oprit de soldații unității 01270 din Focșani. I se cere să se legitimeze. E cu geacă, poartă blugi, arată a terorist. Duce mâna să se legitimeze, moment în care soldatul Lepădatu Fănică, văzându-i tricoul naționalei statului Zimbabwe, pe care sportivul îl purta, îl împușcă pe cel care jucase pentru România de peste 70 de ori. Ucigașul este, și azi, liber!
Trei elevi au produs singuri un filmuleț prin care fac reclamă liceului: Destinația ta pentru un viitor promițător VIDEO
Unii își fac reclamă pe la televiziuni, alții contactează chiar firme specializate în marketing în încercarea de a atrage elevi. Ceea ce nu este un lucru tocmai simplu într-un județ în care populația scade de la o zi la alta și tot mai puțini tineri acceptă să rămână în mediul rural sau prin ”orășele”.
Încăierare pentru postul de director la ”Apă”, prima doamnă a liberalilor a dat peste domnul cu banii de la PSD
Operatorul licențiat de apă și canalizare derulează în aceste zile procedura de selecție a trei dintre cei patru directori. Iar una dintre funcțiile scoase la concurs a generat prima ciocnire PNL – PSD pentru șefia unei unități de stat după revenirea liberalilor la guvernare și trecerea social-democraților în opoziție.
PSD-ul acuzat că minte în comunicate de un primar de-al lor pe picior de plecare la ALDE: Vrea din ăștia care au blocuri multe, nu din ăștia cu case
Scandal în toată regula între PSD și ALDE, după ce a doua formațiune politică menționată a ieșit public cu o listă de primari, printre care trei social-democrați, care ar trece la ALDE și ar candida din partea acestui partid la alegerile de anul viitor.
Din cate stiu eu Org. Judeteana coordoneaza Org. Municipala. Deci...........
13 octombrie 2011, 20:15
"ot-pdl Botosani" este pagina de facebook a org municipale a OTPDL si "Tineret PDL Botosani" este pagina de facebook a org judetene a OTPDL Botosani. Gab Alexandru este presedintele Org. Judetene a OTPDL Botosani.
13 octombrie 2011, 15:01
Unii se lauda cu lucruri pe care nu le fac ei! Nu stiu daca e corect sa iei interviu lui Gabi Alexandru, cand el nici nu stie de existenta paginii de facebook a OTPDL Botosani
13 octombrie 2011, 13:36
Loading...
Sondaj
Credeți că anul 2020 va fi:
Mai bun decât 2019
La fel ca 2019
Mai rău ca 2019
Declaraţia zilei
„Este ofițer în rezervă, el va candida la comuna Leorda, a fost șef de post în această localitate, soția domniei sale este o doamnă respectată în comunitate. Este agentul agricol din comună și este un om care locuiește în ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7792 lei
USD
Dolarul SUA
4.2976 lei
CHF
Francul elveţian
4.4485 lei
GBP
Lira sterlină
5.6074 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9023 lei
XAU
Gramul de aur
215.0476 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2454 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4251 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9663 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2954 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1901 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6396 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.