Știrea zilei
Candidat la Senat – vilă la Cornu, bijuterii de 1,8 miliarde, peste 3 miliarde în bănci
Un teren la Cornu cu o casă de vacanţă, un apartament în Bucureşti şi încă o casă de vacanţă la Prahova, acestea sunt bunurile imobiliare deţinute de un singur candidat la Parlament pe un colegiu din judeţul nostru. Acestea constituie însă doar o parte a averii de invidiat a prezumtivului demnitar de Botoşani. Banii din bănci şi bijuteriile îl fac de departe cel mai bogat aspirant la Legislativ din această parte a ţării.
bani si bijuterii

De la casă de vacanţă la Cornu, la manuscrise şi statuete din bronz

Şerban Mihăilescu, pentru că de el este vorba, şi-a construit casa de vacanţă în celebra localitate Cornu, acolo unde mai toţi mahării PSD deţin proprietăţi, în 1998, când era deputat de Botoşani. Culmea este că aceasta are 125 metri pătraţi, adică mai puţin decât apartamentul din capitală, care se întinde pe 186 mp. Vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României are însă şi diferite bunuri mobiliare a căror valoare însumată ajunge la 186.000 de lei. Astfel, şeful grupului parlamentar UNPR din Senat are bijuterii moştenite sau cumpărate în perioada 1983 – 2010 în valoare de 26.000 lei, obiecte de artă, tablouri, gravuri, hărţi vechi, moştenite sau cumpărate, dobândite între anii 1969 – 2010, de 120.000 lei, obiecte de cult, icoane, vase, cărţi vechi, manuscrise, în a căror posesie a intrat între 1969 şi 2008 – 20.000 lei şi obiecte decorative, adică tăvi, fructiere, halbe, statuete din bronz, lemn, ceramică, obţinute în perioada 1969 – 2010 – 20.000 lei.

Aproape 4 miliarde în conturi, contracte cu statul prin nevastă

Aproape 4 miliarde de lei vechi are Şerban Mihăilescu în conturi curente şi depozite bancare. Acestora li se adaugă 5.500 dolari fonduri de investiţii şi 29.433 lei acţiuni la ATE Bank. Anul trecut fostul secretar general al Guvernului a ridicat 62.500 lei de la Senat şi 28.000 de lei pensie având în vedere că are 68 de ani. Doina, soţia acestuia, este director general adjunct şi acţionar cu 20% la SC Hanex SRL, societate care în prezent are în derulare contracte de exact 735.739 lei cu unităţi ale statului : CFR, Compania Naţională a Huilei, SNLO, Electrocentrale Deva, RAT Ploieşti. Acestora le livrează de la şuruburi, piuliţe şi şaibe până la „electrozi de sudură”. Şerban Mihăilescu a mai fost deputat de Botoşani, din partea PSD, în perioada 1996 – 2000, iar acum candidează la Senat Darabani – Săveni din partea UNPR.După mandatul de deputat de Botoşani, a fost deputat de Prahova, apoi, de două ori, senator de Teleorman, adunând astfel 16 ani de parlament. În perioada 2000 - 2003 a fost şi secretar general în Cabinetul Năstase.
CITEŞTE ŞI:
E oficial, „Micky Șpagă” candidează pentru USL la Botoşani: cel mai cinstit dintre candidați
INTERVIU Şerban Mihăilescu : Ghinionul Botoşanilor - ne oprim la Suceava 

Serban Mihailescu candideaza la Botosani
CLICK ŞI VEZI DECLARAŢIA DE AVERE A SENATORULUI
CLICK ŞI VEZI DECLARAŢIA DE INTERESE A SENATORULUI
Spitalizare de 25.000 de euro pentru un botoșănean cu COVID, internat la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani
Aproape 600 de botoșăneni au fost tratați la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani după ce au fost infectați cu virusul SARS-C0V-2. Acești pacienți au fost internați pe secțiile celei mai mari unități medicale a județului și au fost externați după vindecare.
Urban Serv obligată de instanță să îi plătească lui Nicuță despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei vechi
La doi ani după ce a fost destituit din funcția de administrator al societății de salubrizare a orașului, Cezar Nicuță a obținut la Tribunalul Botoșani plata unei sume destul de consistente.
Mihai Țurcanu pus pe lista de așteptare pentru postul Minodorei Vasiliu! Altcineva așteaptă ordinul
Una dintre cele mai disputate funcții de conducere din instituțiile publice de la Botoșani este deocamdată pusă la păstrare.
Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
inpuff.ro
Loading...
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Loading...
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
Cine o sa-l voteze???????????Chiar simpatizant USL sa fiu voi vota ,,omul'' nu alianta,partidul;daca voi gasi un ,,om'' cu care sa votez ,bineinteles.Personajul acesta sa ramana cu bogatia lui!
11 octombrie 2012, 19:44
Ce reprezinta el pentru Botosani vine sa candideze pentru a fi ales ca sa nu piarda legatura cu ciolanul.Prosti om fi noi daca vom vota candidatii indiferet din ce partid fac parte si care se folosesc de noi alegatorii numai pentru a ajunge in parlament.Noi ar trebui sa votam oameni de-ai nostri care sant cinstiti si corecti si sa lupte in parlament pentru interesul nostru.
11 octombrie 2012, 18:54
Prostii vor vota ca oile USL si nu candidatii.Acest Micky Spaga are buletin de Botosani ?
11 octombrie 2012, 10:17
Ce grija deosebita are Myky spaga pentru botosaneni,numai el stie saracu.Se lupta pentru reabilitarea drumurilor,atragerea de mari si foarte mari investitori, vpotati MIKY SPAGA!
11 octombrie 2012, 09:52
He,he, ce vremuri. Astuia de-l poreclisera Miki spaga la vreea aceea se multumea cu statuete din bronz si alte mizilicuri. Astia de acum nu se ridica din fotoliu pentru mai putin de 50000 de euro. Progresam...progresam...
11 octombrie 2012, 09:24
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Am construit cât de mult am putut, am întemeiat o familie frumoasă, am sprijinit multe alte familii, am dezvoltat o localitate. Acum, după ce cred că am lăsat ceva în urma mea pe unde am trecut, consider că este momentul să î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8408 lei
USD
Dolarul SUA
4.2716 lei
CHF
Francul elveţian
4.5537 lei
GBP
Lira sterlină
5.4099 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9808 lei
XAU
Gramul de aur
249.0787 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2485 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3664 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9857 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1657 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1818 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6497 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.