Știrea zilei
Cazul UNIC al omului de afaceri diagnosticat cu COVID-19 și operat pe creier: Este eroul nostru! – GALERIE FOTO

Despre cazul său, medicii care l-au tratat spun că este unul unic. Diagnosticat cu COVID-19, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier. A părăsit spitalul după 54 de zile, complet vindecat. Omul de afaceri și-a reluat activitatea, iar experiența prin care a trecut a fost pentru el și pentru cei care i-au fost alături o lecție de viață.

"Am reuşit în viaţă pentru că m-am îndrăgostit întotdeauna de ceea ce am avut de făcut”, spune omul de afaceri născut la Darabani. Este un crez, o filosofie de viață, o direcție pe care s-a situat de la început și de la care nu se abate. Este și o lecție, completează Răzvan Zvorișteanu.

 

Antreprenor pasionat, cu experiență de peste 15 ani în business, creator de strategii, își asumă misiunea de consultant de business în alegerea corectă a canalelor de promovare şi în optimizarea bugetelor de marketing.

 

S-a născut la Darabani, acolo unde a urmat și studiile liceale. S-a îndreptat apoi către Iași, la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, unde a studiat Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEEA).

 


(Răzvan Zvorișteanu)

 

Trăiește și muncește în Iași, unde a dezvoltat și a promovat antreprenoriatul.

 

”Cred cu tărie că educaţia antreprenorială este soluţia pentru a ne crea viitorul!”, mai spune Răzvan Zvorișteanu.

 

 

54 de zile de internare: Covid și tumoare pe creier

 

Pandemia nu l-a determinat să se oprească din muncă. Nici veștile care de care mai alarmante. A fost mereu un om optimist și încrezător că orice problemă are și o rezolvare.

 

Însă, într-o zi, o veste a căzut ca un trăsnet: medicii l-au anunțat că are o tumoare pe creier și că va trebui operat de urgență. Ca și cum grozăvia nu era destul de mare, antreprenorul Răzvan Zvorișteanu spune că vestea a venit după ce a fost diagnosticat și cu COVID-19.

 

Povestea s-a aflat târziu, după ce a trecut și prin tratamentul pentru noul coronavirus și a suportat și operația pe creier.

 

 

S-a aflat pentru că, după ce a stat internat Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a povestit cum a reuşit să se vindece, dorind în acelaşi timp să mulţumească medicilor care l-au tratat vreme de 54 de zile, cât a stat în unitatea medicală. Aproape două luni în care, mărturisește antreprenorul, a învăţat mai întâi să accepte diagnosticul. Și apoi să conștientizeze faptul că trebuie să treacă printr-o operaţie chirurgicală dificilă.

 

 

”Caz unic la Spitalul Clinic de Urgență”

 

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași spun despre cazul lui Răzvan Zvorișteanu că este unic, iar pe fostul lor pacient îl consideră a fi un adevărat erou:

 

”Eroul nostru! Răzvan Zvorișteanu, antreprenorul operat pe creier, diagnosticat cu Covid-19 complet vindecat! Caz unic la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași”.

 

Antreprenorul spune că a vorbit despre cele 54 de zile de spitalizare în unitatea medicală, dar și despre cum a reușit să învingă problemele de sănătate, părăsind spitalul complet vindecat, pentru a le da curaj celor care se confruntă cu aceleași probleme.

 

”Am făcut parte din seria de pacienți care s-a infectat cu acest virus. Operația a fost după. De aici și gradul de unicitate. Dar nu despre asta e vorba. Este vorba despre tot personalul care a avut grijă de noi în această perioadă, de la infirmiere până la medicii care au operat în spital, și care fac pur și simplu lucruri incredibile”, spune Răzvan Zvorișteanu pe forumul unității medicale.

 

Vindecat complet, omul de afaceri  are puterea de a împărtăși din experiența pe care a avut-o cu zâmbetul pe buze.

 

“Sunt foarte bine, foarte bine! Au fost 54 de zile de spitalizare. A fost și un șoc. Nu e tocmai plăcut să afli că dintr-o dată te trezești cu o tumoare atât timp cât până atunci nu s-a manifestat în nici un fel. Dar m-am liniștit foarte tare în momentul în care am aflat că voi fi operat chiar de managerul spitalului, doctoral Lucian EVA. Am preferat să accept diagnosticul și faptul că trebuie să trec printr-o experiență chirurgicală ceva mai dificilă”, spune omul de afaceri din Darabani.

 

 

A trecut cu bine de operație și i s-a părut o minune faptul că, imediat ce a deschis ochii, a știut că totul este normal. Dar mai ales faptul că, deși trecuse printr-o intervenție foarte dificilă, nu a simțit nimic.

 

”Mi s-a părut colosal cum după o operație pe creier nu simți nimic, totul e ok, adică nu-mi pierdusem nici memoria, funcționam normal”.

 

Însă, spune antreprenorul, viața avea să îi mai dea o lecție. A rămas impresionat de patul în care a stat mai puţin de o zi. Și care i-a salvat viața.

 

”Am rămas impresionat de patul în care am stat mai puțin de 24 de ore și care se adapta după toate pozițiile pe care le lua pacientul, eu eram un pacient. După discuția mică cu medicul de pe ATI am aflat că acest pat a costat 40.000 de euro. Stai într-un pat de 40.000 de mii de euro, un lucru wow. Dar patul ăla de 40.000 de euro mi-a rămas în minte pentru că am stat în el aproape 24 de ore și am aflat valoarea. Eu am spus că voi face tot ce ține din poziția cealaltă în care mă aflu acum, de persoană care m-am vindecat și care am posibilitatea să ajut atât cât îmi permite să o fac, drept mulțumire suplimentară. E bine să faci bine! Și eu am primit bine la rândul meu, iar atunci dacă am putut direcționa un ajutor către spitalul care m-a găzduit atâta timp am încercat să răsplătesc cel puțin în felul acesta ca un prim pas, să zicem.”, a declarat Răzvan Zvorișteanu, antreprenor.

 

 

Iar vorbele aveau să se transforme repede în fapte.

 

Pentru a ajuta unitatea medicală şi pentru a mulţumi medicilor care au avut grijă de el, a donat împreună cu Asociaţia „Totul este posibil” o primă tranşă de materiale, fiind vorba despre 48 de sticle de 500 ml de dezinfectat de mâini şi 4.000 de mănuşi.

 

”O lecție de viață”, este concluzia medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași.

 

loading...
Caz de COVID la o unitate medico-socială din județul Botoșani
Doi elevi de la o școală din Botoșani confirmați cu COVID

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Tragedie la Maternitate: Unicul copil al unor părinți infectați cu COVID a decedat, acuzații către cadre medicale: A murit cu zile
Doi tineri trec prin clipe grele după ce bebelușul lor s-a stins din viață la Maternitatea Botoșani. Îndurerată, familia lansează acuzații către cadrele medicale.
COVID - o boală cu bătaie lungă: Jumătate dintre botoșănenii tratați au rămas cu sechele după ce s-au vindecat
Până la sfârșitul acestei săptămâni erau declarați vindecați 3.285 de botoșăneni. Specialiștii susțin însă că mulți dintre ei au încă probleme de sănătate.
Administratorul unui pub și un comerciant au încercat desființarea hotărârii de închidere a piețelor și HoReCa, surpriză de proporții la Tribunal
Firma care administrează Grand Irish Pub și Sorinel Belciug, un comerciant cu afaceri în piață, au atacat în instanță hotărârea adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) imediat după ce Guvernul a trasat o nouă serie de restricții, inclusiv interzicerea deplasării pe timpul nopții. Tribunalul a respins acțiunea, dar procesul are o poveste cu totul aparte.
Vicepreședintele CJ-ului ”importat” la negocierile politice, lăsat să șomeze la birou: D-na președinte a spus că deocamdată asta e situația
Dacă la Primăria Botoșani s-a transmis un mesaj de unitate și echipă, la Consiliul Județean unul dintre vicepreședinți a fost deja izolat de activitatea principală a instituției. Facem referire la persoana care nu prea corespunde politic cu noua conducere formată la Județ după alegerile locale.
Botoșani, de două săptămâni la limita carantinei: ”E clar că la 6,00 NU voi declara carantină”, DAR...
Botoșaniul trăiește periculos în pandemie, de aproape două săptămâni rata de infectare la mia de locuitori a depășit pragul de 5,00, iar de la 6,00 se poate intra în carantină, potrivit actelor normative adoptate de Guvern.
Afaceri închise, privații și cetățenii amendați pe unde sunt prinși, instituțiile publice scapă în pandemie doar cu un banal... avertisment
Probabil că nu a mai existat vreun an în care instituțiile statului să exercite atât de multă presiune pe operatorii economici privați, iar aici ne referim mai ales la cei din HoReCa. Au fost închiși în starea de urgență, s-au redeschis în starea de alertă, însă cu extrem de multe restricții. Și în toată această perioadă instituțiile statului, printr-o armată de oameni, au făcut rând pentru a-i controla și amenda.
În anul dedicat online-ului, instituția de la Botoșani cu peste 80 de milioane de euro buget anual face ședințe prin... telefon
Trăim vremuri pe care nimeni nu le-a anticipat în istoria recentă. Vremuri în care instituțiile își restricționează contactul cu cetățenii, iar guvernanții recomandă ferm telemunca. Vremuri potrivnice în care accesul botoșănenilor la informațiile de interes public TREBUIE să rămână liber.
Două săptămâni de când au închis HoReCa la Botoșani ca să scadă Covid-ul: Rezultatul? Rata de infectare aproape s-a dublat
Pe 29 octombrie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și a celor de noroc din municipiul Botoșani. Măsura a fost adoptată atunci ca urmare a depășirii pragului de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
Oamenii din linia întâi care au făcut un pas în spate! Val de pensionări și demisii la Spitalul Județean Mavromati în plină pandemie!
De la debutul pandemiei cadrele medicale sunt în linia întâi, motiv pentru care s-au mai făcut angajări ca să se facă față valului de pacienți. Însă în tot acest timp au fost și persoane care au ales să demisioneze, ar și altele care au ieșit la pensie în această perioadă stresantă pentru toată lumea.
Loading...
Scandal în Piața Centrală, comercianții au intrat în hală: Bătaie de joc din lume! Lumea muncește pentru o bucățică de brânză VIDEO & GALERIE FOTO
Protestele care au avut loc în fiecare dimineață din această săptămână în fața Prefecturii și Primăriei au continuat miercuri la amiază chiar în Piața Centrală. Mai exact la Hala de Lactate și Hala de Carne, acolo unde zeci de comercianți s-au întâlnit cu reprezentanții SC Urban Serv SA, care încă mai administrează aceste spații.
Administrator public de top la o Primărie! Fost parlamentar, consul și director în București a venit la Botoșani, în sprijinul primarului
A fost parlamentar în două rânduri, demnitar în Republica Moldova și director la Complexul Lia Manoliu din Capitală.
„Petrecere” într-o instituție publică unde sunt cazuri de Covid! Angajații adunați într-o sală, una dintre participante fără mască – FOTOGALERIE
În vremuri potrivnice, în care Guvernul a interzis orice fel de adunare, petrecere, aniversare sau orice alt eveniment public sau privat, în spații închise sau deschise, într-o unitate publică de la Botoșani a avut loc totuși o astfel de întâlnire.
Școala offline: Mii de elevi botoșăneni nu fac orele online, ministrul cere controale
Municipiile Botoșani, Dorohoi dar și câteva comune precum Adășeni, Suharău și Văculești se află în scenariul roșu motiv pentru care elevii din aceste localități  au învățat săptămâna aceasta exclusiv online. Iar de luni, conform noilor reguli toți elevii din întreaga țară vor învăța online.
Asta ați ales! Circ de 8 ore la prima ședință a noului Consiliu Local, aleșii scoși afară (și) de concertul Filarmonicii după o întrunire halucinantă – GALERIE FOTO
Dacă își imagina cineva că după alegerile din 27 septembrie situația din Consiliul Local Botoșani se va schimba, s-a înșelat amarnic. Noul deliberativ municipal, format în bună parte din aceiași oameni ca în ultimii patru sau chiar opt ani, a dovedit prin noii săi membri că între jurământul abia depus și ceea ce fac cu adevărat în calitate de reprezentanți ai botoșănenilor este o distanță uriașă.
Loading...
Draftul care a „transpirat” de la Guvern pe surse și care închide țara, vânat de Prefectură pentru „a nu induce populația în eroare”
Istoria se repetă și încă foarte repede. Pentru că tot ceea ce s-a petrecut în primăvară, când documentele oficiale care vizau măsuri restrictive pentru populație erau secretizate și furnizate „pe surse”, se repetă în toamnă, la șase luni distanță.
”Surpriza” din fruntea CJ-ului, pregătită în realitate de o lună de zile, s-a mers la două capete
”A fost o surpriză plăcută și pentru mine, recunosc, dar mă obligă”. Declarația îi aparține lui Bogdan Dăscălescu, și a fost dată jurnaliștilor la puține minute după ce a reușit să devină pentru prima dată în carieră vicepreședintele al Consiliului Județean.
Fostul șef din Consiliul Județean a revenit la compania orașului și stă cu „bagajele la ușă”: Sunt pregătit pentru orice provocare
După ce și-a încheiat mandatul de vicepreședinte al Consiliului Județean și, mai mult decât atât, a depus jurământul de consilier local, Liviu Toma, „adoptat” de familia Pro România înainte de alegerile locale, a revenit pe postul său de la Urban Serv.
Instituție mutată dintr-un apartament de bloc într-un sediu din centrul orașului, închisă după 13 zile – GALERIE FOTO
După ani de zile în care a funcționat într-un apartament dintr-un imobil situat pe Calea Națională din municipiu, această unitate de stat are, în sfârșit, un sediu care se ridică la nivelul de standard corespunzător. Doar că botoșănenii au apucat să beneficieze de aceste servicii civilizate doar pentru mai puțin de două săptămâni de zile.
ABERANT și NEDREPT: 9 din 10 focare sunt în unitățile statului la Botoșani, Comitetul de Urgență a închis mai ales privații
Municipiul Botoșani a ajuns joi la o incidență de 3,13 la mie a cazurilor de coronavirus, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât intrarea începând de astăzi în așa numitul ”scenariu roșu”, în care activitățile economice și sociale sunt limitate aproape asemănător Stării de Urgență.
”Rechizitoriul” de rămas bun al lui Flutur: fraudă electorală, bani pentru voturi, buletine dispărute, dar și o întrebare fără răspuns
Din noaptea alegerilor locale și până în ziua când a jurat din postura de consilier local, Cătălin Flutur a avut o singură apariție publică. A fost acea conferință de presă organizată la două zile după scrutin, în care acuza faptul că ar fi pierdut în urma unor manevre derulate în timpul votării și mai ales după închiderea secțiilor.
astratex.ro
Sondaj
Cu cine votați la alegerile parlamentare?
Partidul Mișcarea Populară
Partidul Național Liberal
Partidul Pro România
Partidul Social Democrat
Uniunea Salvați România
Altul
Declaraţia zilei
„V-as putea da răspunsul PSD-ului care spune că instituția lor nu rezolvă asemenea cereri acum nici nu știu ce să înțeleg. Nu au înțeles că este vorba despre un protocol sau nu înțeleg ce înseamnă o cerere că noi în ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
27 noiembrie 2020
EUR
Euro
4.8735 lei
USD
Dolarul SUA
4.0875 lei
CHF
Francul elveţian
4.5081 lei
GBP
Lira sterlină
5.4471 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9287 lei
XAU
Gramul de aur
237.6576 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2376 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3462 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0148 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1463 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1862 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6549 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.9 o C
Dorohoi
-0.8 o C
Bucecea
-0.9 o C
Darabani
-0.6 o C
Saveni
-0.9 o C
Ştefăneşti
-1.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.