Știrea zilei
Cum şi-o trag botoşănenii pe net : de la satisfac orice fantezie la îmi place la nebunie s-o...
Botoşănenii aleg să utilizeze din ce în ce mai mult site-urile agenţiilor matrimoniale în căutarea jumătăţii sau a plăcerilor sexuale. Dacă înainte acestor anunţuri li se acorda un spaţiu redus într-un ziar, unde era loc numai pentru informaţii de genul vârstă/sex/gen, în prezent, paginile web de specialitate oferă posibilitatea de a te descrie pe larg şi de a etala o galerie de fotografii.

 "Vom privi împreună spectacolul lumii dintr-o perspectivă amplă"
Internetul a devenit unul dintre locurile în care botoşănenii interacţionează cel mai des. Fie că aleg să se înscrie în reţele de socializare precum Facebook, Hi5 sau Google Plus, fie că se înscriu pe site-urile agenţiilor matrimoniale, aceştia formează o bază de date despre fiecare persoană disponibilă sentimental. Astfel, ei pot fi sortaţi mult mai uşor după informaţiile personale, aspectul fizic din poze sau după gusturile pe care le au. Deasemenea şi descrierea personală contează în momentul selecţiei, însă unii singuratici aleg să scrie doar câteva cuvinte şi să-i lase pe cei interesaţi să îi descopere. Drept dovadă pe site-ul matrimoniale.ro se pot citi anunţuri tipice scrise de bărbaţi single precum: „Sunt o persoană dornică de distracţie, petreceri, plimbări, staţiuni şi multe altele” sau dame care folosesc un limbaj poetic: „Vrei să ştii cum arăt?... Dacă vei putea să te înalţi până aici, mă vei putea vedea! Vom privi împreună spectacolul lumii dintr-o perspectivă amplă şi vom zbura împreună.Nu te speria, e doar o metaforă!”.

Unii botoşăneni dau meditaţii la sex
Tot pe site-urile de matrimoniale se găsesc şi anunţuri cu tentă sexuală, prin care unii botoşăneni, sub protecţia anonimatului, îşi exprimă liber dorinţele, fără să se simtă constrânşi de limbaj. Un exemplu este pagina anunturi-az.ro unde se pot citi propuneri din partea unor bărbaţi care dau lecţii de sex: „Ofer ore cunnilingus, annilingus, doamnelor, cuplurilor, satisfac orice fantezie, chiar şi fără contact sexual, rog miştocarii să se abţină, IEFTIN/BUN ŞI PLĂCUT. Caut persoane feminine şi cupluri care ştiu să implice în actul sexual, pasiune, tandreţe, preludiu, bineînţeles pot fi şi cupluri/doamne perverse. Nu răsp. nr. priv. Se plăteşte hotelul, cu mine puteţi face orice ieftin şi bun. Exclus bărbaţii singuri. Nu mă mai aburiţi cu mesaje şi tot felul de măgării, fiţi reale şi serioase/i, sunt sătul de miştocării şi mincinoşi, bărbaţii singuri să stea deoparte”. Nu lipsesc nici damele mai îndrăzneţe: „bună. mă numesc Ionela, sunt nimfomană. ami place să mă ... în ... a şi în ... şi îmi place la nebunie să s...  dacă vrei să ai parte de o aventură atunci nu ezita să mă suni”.
La matrimoniale pot apela şi persoane cu tulburări psihice
Libertatea şi intimitatea pe care o oferă internetul îi face pe botoşăneni să fie mai deschişi şi să se exprime fără inhibiţii. „Persoanele care aleg să folosească cuvinte triviale o fac pentru că găsesc astfel un mod de aş descărca toate tensiunile acumulate, toate frustrările. Pentru că nu au curajul de a fi sinceri  cu ei înşişi să-şi mărturisească trăirile şi să şi le accepte. Sunt persoane slabe de multe ori care nu reuşesc să facă lucrurile acestea în viaţa de zi cu zi”, explică psihologul botoşănean Valentina Cambasur. În acelaşi niciodată nu se poate şti cine se ascunde în spatele monitorului şi care sunt intenţiile sale. „Trebuie să luăm în considerare că la matrimoniale pot apela şi persoane cu tulburări psihice, persoane obsedate sexual şi trebuie să fim foarte atenţi. Sunt persoane care au suferit anumite eşecuri şi consideră că în viaţa obişnuită nu ar avea puterea să abordeze un partener.  Aşteaptă să le răspundă persoane care au aceleaşi afinităţi ca şi ei. E şi un mod de a provoca. De multe ori nici nu-şi dau identitatea adevărată, îşi construiesc acea personalitate ideală pe care şi-o doresc ei”, a afirmat medicul psiholog. Cu toate acestea, dat fiind numărul mare de postări, se pare că botoşănenii se adresează cu încredere acestor servicii pe internet lăsându-şi datele personale precum numărul de telefonul sau adresa de e-mail.
Elsa ŞEICA
 
 
 
Liberalii pregătesc schimbarea primei directoare de la PSD, Dorohoiul vine cu primul director în guvernarea PNL
Schimbările de directori inițiate de liberali după preluarea guvernării ajung și la d-nele din PSD. Mai exact, la Casa Corpului Didactic (CCD), instituție condusă de opt ani de lidera Organizației Municipale de Femei din cadrul PSD Botoșani.
REVOLTĂTOR! Autoritățile i-au lăsat copilul asistentei de la Infecțioase fără pensie! Fiica unei alte colege moarte de COVID a depus deja actele
Familia Elenei Buta, traumatizată deja din cauza decesului survenit pe 23 mai, primește o nouă lovitură, de această dată din partea instituțiilor statului.
FABRICĂ din Botoșani închisă după ce 10 angajați au fost depistați pozitiv la COVID! Sute de salariați trimiși la izolare
Virusul SARS-COV-2 mai lovește într-o unitate de producție de la Botoșani care avea pe statul de plată în jur de 300 de salariați care lucrau cu normă întreagă.
Soțul asistentei moarte este pompier și e internat într-un spital din Iași: Ne este greu să găsim cuvintele potrivite
Elena Buta, asistenta decedată sâmbătă într-un spital din Iași, fusese diagnosticată cu Covid-19 încă din luna aprilie. Tot de atunci și soțul acesteia a fost depistat pozitiv.
Puhoi de lume în centrul Botoșanilor: starea de alertă moare în nepăsare, îmbulzeală și cozi uriașe – VIDEO & GALERIE FOTO
Distanțarea socială, dacă a existat vreodată la Botoșani în pandemie, a pierit cu siguranță după terminarea Stării de Urgență. Deși regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului au rămas în mare parte aceleași și în Starea de Alertă, unii botoșăneni le ignoră în totalitate.
Radu Malancea aproape dat afară a doua oară de la Spitalul Județean, de data aceasta fără avocat: Luăm în calcul
Grija pentru combaterea pandemiei cu COVID-19 pălește în fața aranjamentelor politice. Iar un exemplu grăitor este ceea ce se întâmplă în această perioadă în România, unde cea mai mare preocupare a politicienilor PSD este să le facă loc pe funcții managerilor de spitale dați afară de PNL-iști. Sau să le cimenteze posturile directorilor care au scăpat deocamdată de valul de demiteri. 
ȘASE asistente medicale cazate la un hotel INFECTATE cu coronavirus! ANCHETĂ derulată de DSP: Să vedem unde a fost sursa, dacă ele au interacționat în hotel
Un nou val de cadre medicale a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre un lot de asistente medicale care provin de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati și care au fost detașate pentru o perioadă de două săptămâni de zile la Secția de Boli Infecțioase.
Zeci de angajați de la Spitalul de Recuperare ținuți acasă pentru că directoarea „n-are ce să facă cu ei”
Situație disperată pentru câteva zeci de angajați din cadrul Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe, din municipiu. Au fost trimiși acasă pe perioada stării de urgență, iar de luni ar fi trebuit să revină la muncă, lucru care nu s-a întâmplat.
”Decât” un salariu: 500 de euro amenda medie în pandemie la Botoșani! Sancțiunile aplicate de Poliție au atins un nivel istoric
Disputele pe seama amenzilor aplicate de structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în Starea de Urgență au determinat ExpertForum.ro să întocmească un studiu mai aprofundat al politicii Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) cu privire la pedepsirea cetățenilor în perioada pandemiei.
inpuff.ro
Loading...
Viceprimarul Murariu lăsat fără cele mai importante atribuții: Este clar răzbunare! Flutur: Erau disperați oamenii
Contrele politice din fruntea Primăriei municipiului reședință de județ se amplifică pe final de mandat. Ultima ședință de Consiliu Local a fost poate și cea mai încrâncenată, mai ales prin limbajul folosit de unii aleși locali, și a avut repercusiuni la scară mai largă.
Covidul a doborât și barilul: Benzina din Botoșani, cea mai ieftină din ultimii 10 ani - FOTOGALERIE
În urma cu exact un an și jumătate Botoșăneanul remarca într-un articol creșterea accelerată a prețurilor carburanților la principalele stații PECO din oraș și, mai ales, faptul că la toate acestea motorina ajunsese mai scumpă decât benzina de cea mai bună calitate.
Director de instituție publică internat în spital cu simptome de COVID, la serviciu un coleg este POZITIV
Lucrurile par să se fi schimbat într-atât în ultimele două luni de zile încât normalitatea de dinaintea pandemiei pare că nu va mai reveni curând, așa cum era percepută în accepțiunea generală a oamenilor. Iar între timp, SARS – COV- 2 mai cucerește o instituție publică de la Botoșani.
Misterul celor 61 de botoșăneni care au... dar nu au Covid: Nu mai iau nici un fel de tratament
Ciudățenia bolii care a blocat mapamondul produce situații neobișnuite inclusiv în statistici și chiar la Botoșani. Județul nostru ocupa joi, 7 mai, locul 6 la nivel național ca număr total de persoane infectate.
DONAȚIILE botoșănenilor încep să producă efecte! Peste 250 de teste efectuate ZILNIC la Botoșani
Începutul a fost unul anevoios, într-un context epidemiologic care nu a putut fi anticipat și care a forțat la maximum resursele de orice fel ale statului, fie că vorbim de mediul economic sau de sistemul sanitar local și național.
Loading...
Centrul Județean al luptei cu Covid-ul, pulverizat chiar de coronavirus: polițiști, jandarmi, oameni de la servicii trimiși înapoi de unde au venit
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor (CJCCI), acesta este sau ar trebui să fie la Botoșani ”creierul” luptei cu coronavirusul. În plină pandemie însă, tocmai acest CJCCI a fost afectat de Covid-19.
OPT copii infectați cu COVID internați la Secția de Boli Infecțioase, cel mai mic are 10 ani
Coronavirusul îi afectează pe adulți, dar și pe copii deopotrivă. La Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Mavromati sunt internați mai mulți copii infectați cu virusul COVID.
SPERANȚĂ: Sute de copii născuți la Maternitatea Botoșani în plină pandemie, unele mămici suspecte de COVID
Există și vești bune în toată această perioadă dificilă pe care întreaga omenire o traversează.
Câți medici bolnavi am fi avut oare? Primul pacient infectat, testat abia la insistența aproape disperată a doctoriței omorâte de Covid
Nici mai mult, nici mai puțin de 199 lucrători în sistemul sanitar botoșănean, într-o proporție covârșitoare angajați ai Spitalului Județean, au fost diagnosticați cu Covid 19, potrivit datelor furnizate miercuri seară de către Centrul Județean de Comunicare.
S-a cerut oficial înlocuirea! Medic de la Urgențe pregătit pentru preluarea Sănătății Publice
Deși este conștient că merge la un salariu de trei ori mai mic față de cel din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) și la cârma unei instituții în care decizia face uneori diferența dintre viață și moarte, medicul botoșănean este pregătit pentru această provocare. Iar singura motivație este faptul că își dorește să schimbe ceva în evoluția pandemiei de COVID-19 pe plan județean. Să repare din răul făcut deja.
26 aprilie, ziua dezastrului: Ceaușescu în alertă la cinci zile de la EXPLOZIE, iar la Botoșani ”bate-un vânt ciudat, dar e cald”
Cernobîl, 26 aprilie 1986. Mai exact, la 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. Un dezastru considerat ca fiind cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.
Fata draga, daca tot faci Jurnalistica...ia de aici peste ochi. Anunturile alea sunt de PROSTITUTIE, nu de sentimentalisme. Nu vezi sau nu ai curaj sa scrii ? In ambele cazuri, ai o problema. In rest, scriitura frumoasa...dar esti mult pe langa realitate. Pacat.
9 septembrie 2011, 12:47
Am si eu cont pe www.matrimoniale.ro , e singurul cat de cat serios care a ramas complet gratuit. La restul tre sa scoti din buzunar minim 2 euro / luna sa beneficiezi de toate serviciile.
9 septembrie 2011, 10:56
Loading...
zenda.ro
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Atenție. Câteva modele de măști aflate pe sistemul de alertă rapidă RAPEX privind produsele periculoase. Capacitatea totală de filtrare a măștilor este insuficientă, iar măștile nu se adaptează corespunzător la față. Î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8419 lei
USD
Dolarul SUA
4.3293 lei
CHF
Francul elveţian
4.5077 lei
GBP
Lira sterlină
5.4413 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0180 lei
XAU
Gramul de aur
242.0617 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2487 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4029 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9727 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2062 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1820 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6496 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.