Știrea zilei
Cum şi-o trag botoşănenii pe net : de la satisfac orice fantezie la îmi place la nebunie s-o...
Botoşănenii aleg să utilizeze din ce în ce mai mult site-urile agenţiilor matrimoniale în căutarea jumătăţii sau a plăcerilor sexuale. Dacă înainte acestor anunţuri li se acorda un spaţiu redus într-un ziar, unde era loc numai pentru informaţii de genul vârstă/sex/gen, în prezent, paginile web de specialitate oferă posibilitatea de a te descrie pe larg şi de a etala o galerie de fotografii.

 "Vom privi împreună spectacolul lumii dintr-o perspectivă amplă"
Internetul a devenit unul dintre locurile în care botoşănenii interacţionează cel mai des. Fie că aleg să se înscrie în reţele de socializare precum Facebook, Hi5 sau Google Plus, fie că se înscriu pe site-urile agenţiilor matrimoniale, aceştia formează o bază de date despre fiecare persoană disponibilă sentimental. Astfel, ei pot fi sortaţi mult mai uşor după informaţiile personale, aspectul fizic din poze sau după gusturile pe care le au. Deasemenea şi descrierea personală contează în momentul selecţiei, însă unii singuratici aleg să scrie doar câteva cuvinte şi să-i lase pe cei interesaţi să îi descopere. Drept dovadă pe site-ul matrimoniale.ro se pot citi anunţuri tipice scrise de bărbaţi single precum: „Sunt o persoană dornică de distracţie, petreceri, plimbări, staţiuni şi multe altele” sau dame care folosesc un limbaj poetic: „Vrei să ştii cum arăt?... Dacă vei putea să te înalţi până aici, mă vei putea vedea! Vom privi împreună spectacolul lumii dintr-o perspectivă amplă şi vom zbura împreună.Nu te speria, e doar o metaforă!”.

Unii botoşăneni dau meditaţii la sex
Tot pe site-urile de matrimoniale se găsesc şi anunţuri cu tentă sexuală, prin care unii botoşăneni, sub protecţia anonimatului, îşi exprimă liber dorinţele, fără să se simtă constrânşi de limbaj. Un exemplu este pagina anunturi-az.ro unde se pot citi propuneri din partea unor bărbaţi care dau lecţii de sex: „Ofer ore cunnilingus, annilingus, doamnelor, cuplurilor, satisfac orice fantezie, chiar şi fără contact sexual, rog miştocarii să se abţină, IEFTIN/BUN ŞI PLĂCUT. Caut persoane feminine şi cupluri care ştiu să implice în actul sexual, pasiune, tandreţe, preludiu, bineînţeles pot fi şi cupluri/doamne perverse. Nu răsp. nr. priv. Se plăteşte hotelul, cu mine puteţi face orice ieftin şi bun. Exclus bărbaţii singuri. Nu mă mai aburiţi cu mesaje şi tot felul de măgării, fiţi reale şi serioase/i, sunt sătul de miştocării şi mincinoşi, bărbaţii singuri să stea deoparte”. Nu lipsesc nici damele mai îndrăzneţe: „bună. mă numesc Ionela, sunt nimfomană. ami place să mă ... în ... a şi în ... şi îmi place la nebunie să s...  dacă vrei să ai parte de o aventură atunci nu ezita să mă suni”.
La matrimoniale pot apela şi persoane cu tulburări psihice
Libertatea şi intimitatea pe care o oferă internetul îi face pe botoşăneni să fie mai deschişi şi să se exprime fără inhibiţii. „Persoanele care aleg să folosească cuvinte triviale o fac pentru că găsesc astfel un mod de aş descărca toate tensiunile acumulate, toate frustrările. Pentru că nu au curajul de a fi sinceri  cu ei înşişi să-şi mărturisească trăirile şi să şi le accepte. Sunt persoane slabe de multe ori care nu reuşesc să facă lucrurile acestea în viaţa de zi cu zi”, explică psihologul botoşănean Valentina Cambasur. În acelaşi niciodată nu se poate şti cine se ascunde în spatele monitorului şi care sunt intenţiile sale. „Trebuie să luăm în considerare că la matrimoniale pot apela şi persoane cu tulburări psihice, persoane obsedate sexual şi trebuie să fim foarte atenţi. Sunt persoane care au suferit anumite eşecuri şi consideră că în viaţa obişnuită nu ar avea puterea să abordeze un partener.  Aşteaptă să le răspundă persoane care au aceleaşi afinităţi ca şi ei. E şi un mod de a provoca. De multe ori nici nu-şi dau identitatea adevărată, îşi construiesc acea personalitate ideală pe care şi-o doresc ei”, a afirmat medicul psiholog. Cu toate acestea, dat fiind numărul mare de postări, se pare că botoşănenii se adresează cu încredere acestor servicii pe internet lăsându-şi datele personale precum numărul de telefonul sau adresa de e-mail.
Elsa ŞEICA
 
 
 
Clădire uriașă pentru centrul comercial inaugurat la sărbători, un nou sens giratoriu deja construit la Botoșani – GALERIE FOTO
Mediul privat oferă o nouă lecție de eficiență, statului. Ceea ce nu se reușește în contractele cu statul în ani, se realizează în privat în doar câteva luni de zile. La începutul verii acestui an, pe amplasamentul unde se va deschide un nou magazin Lidl era liniște. Astăzi se poate observa un furnicar de muncitori și utilaje și o zonă complet schimbată.
După CINCI ani de zile: Fostă șefă din CJ adusă cu jandarmii la Tribunal, procurorul DNA acuzat că pune presiuni pe martori
După schimbarea a doi judecători și redistribuirea dosarului către un al treilea și drumuri la care s-a pierdut șirul la sediul DNA de la Suceava în cazul a zeci de persoane, procesul în care este judecat Florin Țurcanu alături de socru își continuă cursul anevoios la Tribunalul Botoșani.
O nouă EPIDEMIE la Botoșani: Mâncarea și stresul au îmbolnăvit peste o mie de botoșăneni
Trăim vremuri în care alimentele sunt tot mai nesănătoase și avem un stil de viață tot mai haotic. Din acest motiv asistăm practic la apariția mai multor boli, cu care botoșănenii și românii în general se confruntă. 
La mulți ani, Alexandru Zub! Omul ARESTAT de comuniști în tren, cu pistolul la ceafă, pentru că l-a sărbătorit pe Ștefan cel Mare - GALERIE FOTO & VIDEO
Pentru vina de a-l fi cinstit pe Ștefan cel Mare la Putna, a fost acuzat de complot împotriva statului. Comuniștii l-au arestat în tren, cu pistolul în ceafă. A trecut prin pușcăriile de la Jilava, Gherla, Balta Brăilei. A suferit, dar a știut și să își sfințească suferința. Astăzi împlinește 85 de ani.
Profesor de educație fizică din municipiu acuzat că a lovit mai mulți elevi de clasa întâi, ar fi venit băut la ore
Dosar penal deschis la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani și o anchetă internă în paralel, derulată de conducerea unității de învățământ din municipiu, vor scoate la iveală ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 10 octombrie 2019, la o oră de educație fizică cu elevi de clasa I.
Bătaie de joc la adresa orașului din partea unui privat, botoșănenii au făcut reclamații: Atitudinea acestei firme a fost una sfidătoareGALERIE FOTO
Probabil că muncitorii respectivei firme s-au gândit că o lucrare executată la Botoșani poate fi făcută în condiții care nu au nici o legătură cu normele de bun simț, dar mai ales cu cerințele legislative.
Medic acuzat de luare de mită și trafic de droguri de mare risc apărat de fost prim procuror, audieri maraton cu 15 martori denunțători
Imediat după declanșarea anchetelor care au dus la trimiterea în judecată, medicul Lorena Adriana Bîrleanu s-a și pensionat. A condus Centrul Militar Județean al Ministerului Afacerilor Interne de la Suceava. A fost cercetată inclusiv pentru faptul că și-a drogat propriii copii. Este judecată la Botoșani, iar apărătorul său legal este fostul prim-procuror, Cristian Popovici, actualmente avocat în Baroul Botoșani.
SURPRIZĂ DE PROPORȚII la IPJ: Fostul șef al Poliției Economice și împuternicit al inspectorului șef s-a pensionat subit
Începând cu data de 7 octombrie 2019, fostul comisar-șef Dumitru Aioanei are calitate de pensionar cu grad de colonel în rezervă.
Fata frumoasă din Botoșani, studentă la Strasbourg: Când am pășit prima dată în universitate mi-au dat lacrimile. Mi se pare că trăiesc un vis - GALERIE FOTO
A terminat liceul cu 10. Cântă, scrie, iubește portul popular și, între o olimpiadă națională și un spectacol de folclor, a știut mereu să așeze un zâmbet, o vorbă bună, o felie de bucurie pentru cei din jurul ei. A fost acceptată la 9 dintre cele 10 universități din Franța, la care a aplicat. Astăzi, Andreea este studentă la Universitatea din Strasbourg.
”Nababii” de la stat: leafă de 5.000 de euro pentru fiecare șef politic al CJ-ului
”Vă spun cu toată sinceritatea și toată responsabilitatea acest lucru: nu sunt atât de mulți, că 50% ar trebui dați afară, sub nicio formă”. Afirmația aparține ministrului Muncii, Marius Budăi, care a făcut referire la bugetari, arătând că aceștia se sacrifică la locul de muncă.
3.000 de lei costă un topor în cap la Botoșani! Criză în fața judecătorului
Conflictele în care sunt utilizate pe post de arme albe diverse obiecte agricole se petrec în mediul rural mai ales. Instanțele de judecată de la Botoșani sunt asediate de procese prin care se judecă omoruri, tentative de omor sau loviri și alte violențe. Șochează mai ales cruzimea de care dau dovadă cei implicați. Oameni de la țară cu mâini bătătorite și muncite și fețe arse de soare. Majoritatea semi-analfabeți.  
POVESTE ȘOCANTĂ: O botoșăneancă de 31 de ani a născut 10 copii! Primii trei făcuți cu un bărbat cu 56 de ani mai mare decât ea, restul cu… liniuțe
Povestea unei femei din Botoșani șochează. La 31 de ani, neșcolarizată probabil și cu un mod de gândire mai mult decât simplist, botoșăneanca a complicat viețile a 9 ființe: copiii ei.
Florin Țurcanu revine în politică! STRATEGIA cu care îi vrea pe Flutur primar și Achiței șef la Județ: Hai să încercăm, chiar nu știm să mai facem politică? FOTO& VIDEO
După patru ani de zile în care a avut cel mult o postare pe Facebook, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani se implică din nou în politică. O face împreună cu soția sa, fostul deputat Roxana Anușca Țurcanu, și cu o sumedenie dintre foștii colaboratori din cadrul PNL sau alți politicieni „dobândiți” din ALDE.
Un fost președinte de partid își vinde „averea” cu aproape 400.000 de euro – FOTOGALERIE
S-a detașat de viața publică și a ieșit din administrație și politică iar acum pare că își dorește să își vândă și afacerea pe care o are în municipiul Botoșani și care-i servește și drept locuință.
Primarul de la Vorniceni scos VINOVAT în acte pentru că a îndrăznit să moară pe scările spitalului – DOCUMENT
Când a început să se simtă rău, Toader Leampăr, fostul primar al comunei Vorniceni, a cerut ajutor de la prima unitate medicală care i-a ieșit în cale. În cazul lui a fost Secția Exterioară Săveni, unde nu exista niciun medic la serviciu. Toader Leampăr nu avea de unde să știe asta. Și nici că trăia ultimele clipe din viața lui pentru că, probabil, ar fi reacționat cu totul altfel. Poate nu ar mai fi intrat deloc în acest așa zis spital.
Haos popular la partid: președintele s-a (re)apucat de afaceri, înlocuitorul a plecat după o săptămână, iar senatorul s-a tot gândit
Cu două săptămâni înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, la unul dintre partidele parlamentare din Botoșani domnește haosul. Și nu, nu este vorba despre ALDE.
Casieră de la Locativa prinsă furând din încasările societății! Modifica chitanțele clienților și lua din banii botoșănenilor
Situație gravă înregistrată la una dintre societățile aflate sub tutela Consiliului Local Botoșani. Una dintre angajate a fost prinsă sustrăgând diverse sume din încasările unității. A fost cercetată penal și mai apoi procurorii au trimis-o în judecată.
Fenomenul ”Hoața din hipermarket”: Zeci de botoșănence fură din Carrefour & Kaufland fără să pățească ceva
Fetele fură mai ceva decât băieții. Diferențiat pe vârste, femeile întrec bărbații la tentativele de a sustrage bunuri mai ales din hipermarketuri, unde rafturile sunt răsfirate pe o suprafață vastă și cu spațiu suficient pentru a dosi lucruri prin geantă sau sub articolele vestimentare.
Elev de la Seminar bătut de-un băiat cu 8 clase! Bătăușul a pândit în total 11 adolescenți pe care i-a urmărit și i-a lovit
În total, acestui tânăr care pare că și-a pierdut calea cea dreaptă în viață, i-au căzut victime 11 elevi de la diferite unități de învățământ din municipiu.
ADMINISTRAȚIE la Botoșani: Instituție cu doar 30 de angajați condusă de TREI directori
Noile reglementări legislative care au intrat anul acesta în vigoare, în guvernarea social-democrată, aduc o serie de anomalii administrative în instituțiile publice de la Botoșani. 
Fata draga, daca tot faci Jurnalistica...ia de aici peste ochi. Anunturile alea sunt de PROSTITUTIE, nu de sentimentalisme. Nu vezi sau nu ai curaj sa scrii ? In ambele cazuri, ai o problema. In rest, scriitura frumoasa...dar esti mult pe langa realitate. Pacat.
9 septembrie 2011, 12:47
Am si eu cont pe www.matrimoniale.ro , e singurul cat de cat serios care a ramas complet gratuit. La restul tre sa scoti din buzunar minim 2 euro / luna sa beneficiezi de toate serviciile.
9 septembrie 2011, 10:56
kalapod.net%20
starshiners.ro%20
Sondaj
Sunteți mulțumiți de serviciile medicale prestate în spitalele din Botoșani?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Un film înseamnă o echipă, nu înseamnă un singur om. De aceea cei care iubesc filmul lasă genericul de final, nimeni nu iese din sală până nu vede ultimul om din echipă, pentru că fără această echipă fantastică din ...
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7592 lei
USD
Dolarul SUA
4.2607 lei
CHF
Francul elveţian
4.3260 lei
GBP
Lira sterlină
5.5323 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9243 lei
XAU
Gramul de aur
204.2784 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2457 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4413 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9314 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2512 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1857 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6370 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.