Știrea zilei
Deputatul Buhăianu, înşelat de două fete în acelaşi timp

 Democrat-liberalul a fost vândut de două fete şi încă în acelaşi timp. Cel puţin asta susţine parlamentarul la jumătate de an după ce faptele s-ar fi întâmplat. Cele două au evoluat pentru echipa de volei a oraşului, care şi-a întrerupt practic activitatea de performanţă în momentul în care deputatul a aflat că a fost înşelat.

Povestea ciudată a barajului cu CSM Lugoj
În primăvară Pro Volei a avut de disputat un baraj pentru Cupa Balcanică în companie formaţiei CSM Lugoj, care de asemenea era nou promovată şi pe care botoşănencele o învinseseră la barajul din 2010 pentru intrarea în Divizia A. Confruntarea s-a desfăşurat după modelul „cel mai bun din trei meciuri”, iar Pro Volei era mare favorită deoarece juca primul meci acasă şi dacă nu reuşea să îşi apropie calificarea după primele două partide, de la Botoşani şi Lugoj, meciul decisiv era programat la Sala Polivalentă. Prima înfruntare a confirmat statutul de mare favorită a Pro Volei, care s-a impus categoric, cu 3 – 0, câştigând seturile la diferenţe considerabile, 6, 11 şi 15. Ce a urmat a fost greu de înţeles. La Lugoj fetele au pierdut cu 0 – 3 fără drept de apel, iar la Botoşani au fost învinse din nou, cu 3 – 1, într-o partidă cu o sumedenie de greşeli inexplicabile. Finalul acelei partide a fost de-a dreptul halucinant, Cătălin Buhăianu a ţipat la antrenorul Berthold Văsuică în faţa celor aproximativ 800 de spectatori, iar tehnicianul nu a mai mers la vestiare, ci a părăsit sala laolaltă cu publicul. La şase luni de atunci parlamentarul a dezvăluit ce s-a întâmplat. 
„În ultimul meci sunt vândut ca ultima precupeaţă”
„Am renunţat la Divizia A pentru că la ultimul meci de acasă cu Lugojul a fost vândut, da? Meciul a fost vândut! Cine a vândut… nu mai are rost să dau nume, despre morţi numai de bine. Iar eu în momentul în care mă duc şi construiesc ani de zile un lucru, şi am spus că vreau să joc în cupele europene şi în ultimul meci sunt vândut ca ultima precupeaţă din piaţă cred că e puţin cam mult”,
a declarat Cătălin Buhăianu. Acesta susţine că are suficiente informaţii care i-au creat convingerea că a fost vândut de jucătoare. Ele nu ar fi respectat tactica şi ar fi jucat exact invers faţă de cum le-a cerut antrenorul, iar problema a fost şi că nu prea existau variante de înlocuire. În plus, ar fi primit informaţii şi de la oameni din volei din Constanţă şi până la Bacău. „Am elementele mele şi multe care mă fac să cred treaba asta şi am discutat cu mulţi şi din ţară, care mi-au spus «Cătălin… ţi-am spus că aşa o să păţeşti»”, a mai arătat preşedintele de onoare de la Pro Volei. Acesta susţine că două voleibaliste ar fi fost cumpărate, nefiind vorba nici de sârboaice, nici de fete crescute de la Botoşani, dar a refuzat să facă nominalizări. În schimb, este convins că antrenorul nu a avut vreo legătură cu acest aranjament. Cert este că acum Pro Volei tocmai a redebutat în Divizia B şi are jucătoare numai din Botoşani.

Botoşăneanul.ro a redat pe larg în aprilie lucrurile increidbile care s-au întâmplat la meciul cu CSM Lugoj:

http://www.botosaneanul.ro/stiri/pro-volei-pierdut-halucinant-cupele-europene-video/

http://www.botosaneanul.ro/stiri/certat-buhaianu-antrenorul-pro-volei-taiat-in-tribuna-dupa/

http://www.botosaneanul.ro/stiri/buhaianu-show-la-volei-tipat-amenintat-promite-revolutie-fo/

Iată video cu finalul acelui meci :

 

Sergiu BĂLĂŞCĂU

 

 

ANUL ACESTA va avea loc recensământul populației și locuințelor! Recenzare de acasă, din fața calculatorului și zile libere de la serviciu – VIDEO INTERVIU cu noutățile rundei 2022
Unul dintre cele mai importante evenimente din țara noastră este Recensământul General al Populației și Locuințelor, organizat din 10 în 10 ani. Practic, această culegere de date oferă informații exacte (nu estimate) privitoare la numărul real al populației rămasă în țară. Și al spațiilor de orice fel (industriale, locative, anexe etc).
Furturile din spălătoriile auto și alte unități combătute cu contori inteligenți: Se pot citi de la distanță și nu se poate umbla la eiVIDEO
Metodele prin care putea fi manipulat consumul la apă din rețeaua publică gestionată de societatea Nova Apaserv erau extrem de diversificate la Botoșani. Neoficial, în tot felul de cercuri s-a tot vorbit de cârdășii între administratorii unor firme private și angajați de la compania de apă și canalizare care le ofereau portițele prin care își reduceau consumul de apă în mod considerabil.
S-au ambalat degeaba: Bătălia pentru funcția de director la DSVSA Botoșani a ajuns la capitolul ”rămâne cum am stabilit”
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani rămâne pentru o perioadă nedeterminată cu același conducător. Aceasta cu toate că în luna decembrie a anului trecut Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a programat de două ori un concurs pentru ocuparea funcției de director.
POVESTEA numirii managerului de la „Ambulanță”, de la propuneri la planuri de viitor: Cum m-am hotărât? Într-o noapte! VIDEO
Este medic și vine din Republica Moldova. A cunoscut Botoșaniul începând să trateze pacienți de la sate și s-a regăsit mai apoi în colectivul de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA), unde lucrează de un deceniu.
Bărbați celebri care și-au găsit dragostea la Botoșani: Trăim o iubire așa de mare, încât asta mă face să fiu și mai puternic și mai încrezător decât aș fi crezut vreodată
Ne-am obișnuit cu vedete construite pe calapodul televiziunilor, pe criterii strict conectate la ratingul-rege dătător de audiențe, pe de o parte, sau de vremelnică popularitate, de cealaltă parte. Există însă și persoane publice al căror statut de vedetă se datorează muncii susținute, talentului atent și îndelung lucrat. Paradoxal, deși se bucură de notorietate, viața lor este învăluită într-o discreție uneori dusă la extrem.
LA MULȚI ANI, Botoșani! Trecerea dintre ani între focul de artificii și liniștea rugăciunii, sute de oameni în stradă şi în biserici – GALERIE FOTO&VIDEO
Mii de botoșăneni au ieșit în stradă, pentru a petrece împreună momentul trecerii în anul 2022. După îndelunga perioadă de restricții, oamenii au simțit din nou descătușarea bucuriei. Nu puțini au fost cei pe care noul an i-a găsit în rugăciune.
Botoșănenii care ne-au părăsit în 2021: Candelă pentru cei plecați, spre neuitare
2021 lasă în urmă durere și multe lacrimi. Ne-au părăsit oameni dragi, am pierdut preoți, medici, istorici, artiști. Dar mai ales profesori. Șiruri de lumânări aprinse în acest an pe altarul școlii botoșănene. 2021 a fost, parcă, un doliu nesfârșit.
Marea coaliție PNL – PSD plesnește deja la municipiu, primarul la mâna a trei debutanți pentru un munte de bani după ce liberalii iar s-au enervat
Aleșii de la municipiu se întâlnesc miercuri în ședință extraordinară, iar primul punct de pe ordinea de zi îl reprezintă stabilirea impozitelor și taxelor pe anul viitor.
Botoșănenii și Crăciunul în comunism: Povești la gura sobei despre copilăriile petrecute între Moș Crăciun și Moș Gerilă
În a treia zi de Crăciun, Botoșăneanul vă oferă o poveste. Deopotrivă pentru cei mici și pentru cei mari. O poveste cu oameni care au trăit anii gri, cenușii, anii mirosind a portocală adusă de Moș Gerilă. Avem astăzi - la gura sobei - un preot, actori, profesori, o scriitoare, o neostenită bibliotecară, un om de teatru și de cuvânt.
Loading...
Preotul care merge în spital la orice oră din zi și din noapte și aduce speranță bolnavilor: Nu ai cum să nu empatizezi
Luna aceasta se împlinesc patru ani de când preotul Cristian Buhaciuc vindecă sufletele botoșănenilor internați la Spitalul Județean „Mavromati”. Preotul spovedește și împărtășește bolnavii, săvârșește rugăciuni la orice oră. 
Magia Crăciunului în sânul familiei Irimia – Cenușă, model de comuniune și uniune pentru mulți dintre semeni: GALERIE FOTO
El este preot, ea artistă cu o voce care îți ajunge direct la suflet. Împreună sunt părinții Paraschevei, o minune mică și fragilă care le-a împlinit căminul. Teodor și Iustina Irimia Cenușă reprezintă în continuare un model de familie pentru mulți dintre botoșăneni.
Mese îmbelșugate de sărbători, un medic nutriționist de la Botoșani vine cu sfaturi pentru lăcomia din aceste zile: Deviza ar trebui să fie cumpătarea
Gospodinele au gătit în această perioadă sarmale, fripturi și o mulțime de alte mâncăruri tradiționale. Și nu de puține ori botoșănenii ajung la spital cauza excesului de mâncare sau alcool.
Un concert ALTFEL pe scena Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani: Un frac nonconformist, colinde, muzica Mariei Tănase și multă culoare – GALERIE FOTO&VIDEO
Concertul de Crăciun 2021 al Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani a fost unul atipic. Pentru prima dată la un astfel de eveniment, bagheta dirijorală s-a aflat în mâna unei femei.
EXCLUSIV: O avocată și un inginer pregătiți pentru funcțiile de subprefect de la Botoșani
Prima rundă de negocieri din cadrul coaliției de guvernare PNL - PSD – UDMR a fost încheiată prin repartizarea politică a funcțiilor de prefecți și subprefecți.
Loading...
Depozitul de 10 milioane de euro al județului, pe cale să rămână fără autorizație după pierderea unui proces cu o miză extraordinară
Depozitul ecologic de deșeuri pentru care Uniunea Europeană a oferit o sumă nerambursabilă de 10 milioane de euro a fost inaugurat în 2013.În prezent, la mai puțin de un deceniu de la deschidere, rampa de gunoi este la un mic pas să fie închisă forțat.
„Dușmanul invizibil din spital”: Sute de botoșăneni infectați cu bacterii în timp ce erau internați la Mavromati
Infecțiile nosocomiale rămân o problemă de mare actualitate, iar specialiștii susțin că în orice spital există astfel de cazuri. Important este ca aceste infecții intraspitalicești să fie tratate și raportate.
Primul bal după doi ani: profitul a explodat în pandemie la Botoșani, oamenii de afaceri s-au sărbătorit cu premii, muzică aleasă, mâncăruri și băuturi fine – GALERIE FOTO
După un an de pauză, cauzat de pandemie, Balul Oamenilor de Afaceri organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani a bifat o nouă ediție. A 28 – a întâlnire a antreprenorilor botoșăneni la Topul Județean al Firmelor nu a mai fost însă chiar un bal. Și aceasta tocmai din cauza situației sanitare, intrarea făcându-se de altfel doar în baza certificatului verde.
Președintele clubului de handbal al orașului transportat inconștient la spital, echipa interzisă la Polivalentă pentru o datorie infimă
Refuzul fotbaliștilor de la Gaz Metan Mediaș de a alerga în startul meciului disputat cu FC Botoșani pe motiv că nu și-au primit salariile nu a fost singurul lucru ieșit din comun întâmplat miercuri în sportul botoșănean.
Focuri de armă în codrii lui Eminescu, bărbați cu puști observați pe aleea care duce spre Lacul cu Nuferi – GALERIE FOTO
Împușcăturile au răsunat în mini-vacanța prilejuită de Ziua Națională a României într-o zi de sâmbătă. În zona lacului eminescian de la Ipotești au putut fi observați mai mulți bărbați cu puști de vânătoare în mâini. Turiștii din apropiere au ascultat nedumeriți, în acest timp, focurile de armă care s-au auzit în pădurea din comuna Mihai Eminescu.
S-au înțeles! Consiliul Județean, gata să plătească 658.000 de euro unei firme private pentru o clădire simbol din centrul orașului – FOTOGALERIE
Plenul Consiliului Județean se întrunește marți în ședință extraordinară, iar unul dintre cele trei puncte de pe ordinea de zi îl reprezintă ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziționării bunului imobil monument istoric Casa Moscovici, situat în municipiul Botoșani, Calea Națională nr. 62”.
Uitati-va cum arata acest buhai. Ca un porc, Ce o fi vazut ada macurvei la porcul asta?
8 octombrie 2011, 20:18
8 octombrie 2011, 20:16
Asta vrea sa justifice hotiile ,facute sub pulpana lui Flutur. Karl Marx, întemeietorul socialismului ştiinţific, a avut dreptate cu privire la autodistrugerea capitalismului, a declarat economistul Nouriel Roubini, într-un interviu pentru cotidianul Wall Street Journal. De aceeași părere se pare că ar fi și guvernatorul BNR. Soros ia apărarea anticapitaliștilor. Polițiștii au început să-i bată cu bastoanele pe cei care vor să ocupe Wall Street-ul. Urmează o revoltă mondială?facute sub pulpana lui Flutur SI UITE ASA VOM SCAPA DE HOTII ASTIA CARE SE CRED PE VECI IN LA FURAT
8 octombrie 2011, 20:09
Ce scuza penibila...Forza CSM Lugoj!
8 octombrie 2011, 14:16
tot asa vei fi vandut si la alegerile din 2102... de interlopii Ionescu Luigi , Tabu etc
8 octombrie 2011, 13:09
Corect.
8 octombrie 2011, 12:38
Sondaj
Ați beneficiat de primă cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Da
Nu
Nu lucrez
Declaraţia zilei
....mă gândesc la posibilitatea de a face sex cu elși până și felul în care i se ating dinții de sus de buza de jos mă scârbeștemă gândesc că și eu vreau să merg la baie, doar că mă tem să nu-mi pună ceva în ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9440 lei
USD
Dolarul SUA
4.3296 lei
CHF
Francul elveţian
4.7390 lei
GBP
Lira sterlină
5.9242 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7824 lei
XAU
Gramul de aur
253.3930 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2395 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3911 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1273 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4628 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2023 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6644 lei
Vremea
astăzi
Botosani
5.2 o C
Dorohoi
5.0 o C
Bucecea
4.5 o C
Darabani
4.6 o C
Saveni
5.6 o C
Ştefăneşti
6.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.