Știrea zilei
Domnișoarele subprefect, cu bagajele la ușă: PNL și USR pregătesc oameni noi pentru funcțiile de top din Prefectură

Reconfigurarea majorității politice la nivel național produce și schimbări la instituțiile cheie din teritoriu. La Botoșani deja se discută, deși la acest moment într-un mod mai mult neoficial, despre schimbarea celor doi subprefecți.

Ambele ocupante ale posturilor de subprefect ar urma să fie înlocuite

 

Unul dintre subprefecți, respectiv medicul Rodica Zelincă, a fost susținută în primăvara anului trecut pentru preluarea prerogativelor, de către Partidul Mișcarea Populară, formațiune care însă nu a mai intrat în Parlament.

 

Al doilea subprefect este finanțist de profesie și a fost numit cu sprijinul PNL. Laura Cronț, care după jumătate de an nu a avut nici măcar propriul birou în Palatul Administrativ, se pare că își va încheia la rândul său mandatul în scurt timp, fiind susținută inițial de o aripă liberală care nu a reușit să își trimită un reprezentant în Parlament.

 

Fosta primăriță de la Ipotești plus un USR-ist s-ar pregăti pentru posturile ce vor fi eliberate

 

În cursul lunii ianuarie 2021, în ședință de Guvern ar urma să fie adoptate hotărâri prin care se vor revoca din funcții actualii prefecți și subprefecți.

Iar informațiile vehiculate în mediul politic botoșănean arată că PNL ar urma să rămână cu un post de prefect și unul de subprefect, în timp ce alianței USR-PLUS i-ar reveni a doua funcție de subprefect.

 

Pe surse, se discută că Aneta Gireadă, fostul primar al comunei Mihai Eminescu, ar fi persoana susținută de liberalii botoșăneni.

Ea este funcționar public în cadrul Primăriei Mihai Eminescu în prezent, având acest statut și înainte de câștigarea celor două mandate de primar.

Desemnarea sa pe unul dintre posturile de subprefect ar reprezenta o parte a înțelegerii perfectate în PNL la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare, când Verginel Gireadă s-a retras din cursă.

 

USR abia negociază, nu se știe ce primește

 

Al doilea subprefect ar urma să aibă susținerea alianței USR-PLUS. Liderul județean al Uniunii Salvați România susține că negocierile abia încep la București și că încă nu se știe clar ce posturi revin fiecărei formațiuni.

 

„O să aleagă PNL, după aia USR, după care iar PNL, după care UDMR după care iar PNL. Și mâine (azi, nota red.) abia se face chestia asta, noi nu am început nicio discuție pentru că încă nu știm despre ce e vorba. Nu a existat nicio discuție pe tema asta, la Botoșani. De la nivel central este posibil și ca aceste posturi să se împartă între USR și PLUS. Dar la noi în USR încă nu a existat discuția asta”,

Andrei Drancă, președintele USR Botoșani

 

Tot la nivel național se va stabili dacă posturile de subprefect ar urma să se împartă inclusiv între USR și PLUS. Iar la Botoșani deja a apărut o nominalizare din interiorul PLUS pentru una dintre funcțiile de subprefect, în persoana unei angajate de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI).

 

Teoretic, prefecții și subprefecții sunt apolitici și potrivit Codului Administrativ trebuie să fie funcționari publici și să fi ocupat funcții de conducere într-un interval de doi ani.

 

Prefecții și subprefecții ar urma să devină oameni politici cu acte în regulă

 

Pe de altă parte, este posibil ca odată cu decizia de modificare a statutului prefecților și subprefecților și asumarea lor politică, aceste condiții să dispară. Intenția Guvernului a fost făcută publică de ministrul dezvoltării.

 

”Noi propunem Guvernului ca statutul prefectului și subprefectului să fie modificat și față de situația actuală să devină cu statut cu demnitate publică. În Constituția României se specifică faptul că prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Această situație este o ipocrizie și care va trebui să ia sfârșit. Prefectul va deveni demnitar din înalt funcționar public. Avem voința Parlamentului din 2018 care a votat acest statut”,

a arătat recent Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării.

 

Până la primul mandat de prefect al lui Cristian Roman (2005 – 2007), prefecții și subprefecții erau asumați politic din punct de vedere legal și aveau voie să cumuleze funcțiile de la Prefectură cu cele politice. Însă chiar în legislatura 2004 – 2008 posturile au fost trecute în categoria funcționarilor publici, ocupanții neavând voie să fie nici măcar simpli membri de partid.

 

loading...
Prefectul părăsit de o consilieră, a ales politica și... o altă instituție
Guvernul modifică statutul prefecților și al subprefecților: Această ipocrizie va trebui să ia sfârșit

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
Loading...
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Loading...
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Când îți trage statul țeapă: Autoritatea Electorală a rambursat peste 100 de milioane partidelor pentru campanie, dar n-a înapoiat 1 leu independenților
”Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că astăzi, 29 decembrie 2020, au fost rambursate partidelor politice parlamentare și neparlamentare care au îndeplinit condițiile legale, sumele aferente cheltuielilor efectuate în campania electorală pentru alegerile locale din anul 2020”.
Memorabilul an 2020! AMENZI de peste 1,2 milioane de euro aplicate de polițiști botoșănenilor prinși pe stradă
2020, anul în care un virus din China a lovit întreg mapamondul, a adus cu sine o serie de restricții pentru populație care nu ar fi fost concepute sau acceptate în trecut. Libera circulație a rămas doar un concept sau un drept constituțional trecut doar pe hârtie.
Asediul de la Impozite și Taxe tratat cu sedii noi: Primăria deschide încă două centre de încasare
Și în anii anteriori aglomerația era nelipsită de la Direcția de Taxe și Impozite Locale în luna ianuarie, când botoșănenii se prezentau la ghișee pentru a-și achita obligațiile financiare. Doar că în 2021 cozile au fost transferate în exterior din cauza pandemiei și astfel au creat disconfort pentru contribuabilii care au fost nevoiți să aștepte la coadă, în frig, până să le vină rândul la casierii.
„Ecologistul”, aveți o perspectivă profund eronată asupra realității înconjurătoare dacă pentru o singură secundă vă încredeți în propriile afirmații din ultima parte a comentariului.Într-un județ în care se votează puternic de 30 de ani un singur partid - iar acel partid nu e nici pe departe cel de „neomarxiști”, iar PNL, în orice caz, s-a aflat mereu în spatele PSD (în unele rânduri chiar la o distanță colosală), mi se pare profund ipocrită intervenția dvs. Iar dacă vorbiți de rădăcini comuniste, uitați-vă în istoria recentă a țării și dacă vă selectați informația din sursele adecvate, veți realiza că fix partidul aflat în fruntea Botoșaniului la ora actuală se încadrează în respectiva ideologie.Nu înțeleg de ce promovați teorii conspiraționiste. Când Simion vorbește de libertatea pe care o percepe el, vă convine. Când alții vorbesc de libertatea tuturor, vă deranjează. Drepturi trebuie să aibă toți oamenii, nu doar unii care se încadrează în percepțiile sau convingerile pe care le aveți.Acestea ar fi părțile, hai să zicem, mai puțin relevante. Ceea ce m-a deranjat enorm a fost, ca om de specialitate, să văd cum înșirați cu nonșalanță numele unor personalități ale județului, încercând să creșteți simpatia pentru partidul cel mai popular din Botoșani, alături de noua senzație a politicii, care a făcut ravagii prin zona Moldovei, prin discursuri cu tendințe legionare, ținând cont în special de situația lui Nicolae Iorga raportată la acea mișcare. Nu apăr partidele pe care le-ați criticat, dar vă rog, nu încercați să disproporționați balanța pentru a avea câștig adevărații vinovați pentru subdezvoltarea din județ.Am lăsat la urmă partea cea mai amuzantă pe care am sesizat-o în ceea ce ați scris. Muncitorii de la oraș cu smartphone-uri? Nici n-ați zis-o bine, dar hai să trecem mai departe. Muncitorii ăștia moderni de care vorbiți nu își prea găsesc locul în Botoșani - ofertele de muncă sunt aproape inexistente pentru cei specializați în domenii precum IT, marketing, traductologie ș.a.m.d. Și chiar dacă ar fi, acesta este un lucru firesc - omenirea evoluează. Nu putem rămâne ancorați în urmă cu 100 de ani doar fiindcă sunteți nostalgic. În rest, m-am lămurit cu conservatorismul pe care-l agreați - fanatism religios și crearea iar, ulterior, denigrarea unor dușmani inexistenți, fictivi.Cât despre cel care a aprobat comentariul domnului „Ecologistul”, vă mărturisesc că m-a pufnit râsul văzând că ați utilizat termeni precum „clanuri”, „dinozauri” și „expirați” pentru a acuza PNL și USR, dar fără să vă dați seama, cel mai probabil, că i-ați descris cel mai bine pe cei din AUR. Nu m-ar mira să se adeverească spusele dumneavoastră, în orice caz. Cunoscând tertipurile electorale prin care este ademenită de 30 de ani populația județului. Din acest motiv generația „smartphone” pleacă de acolo. Printre atâția trandafiri, trebuia să tresară și o urmă de... AUR, nu?
6 ianuarie 2021, 20:49
Hai ca murim de ras, ce nu pricepi tu oare liberalule ? ai tot balacarit ca tu conduci tot.....acu....hopa.....femeia mea e cea mai buna...tine -o la tine la primarie daca e asa buna ...dar atatia ani de ce n a fost buna si te ai tot afisat tu ca le faci pe toate? Ce ai cautat sa conduci tu ? Sunt foarte multi oameni capabili in acest judet , pacat sa dam carma judetului unui casier si nu unui liberal adevarat si competent!
5 ianuarie 2021, 21:30
comentariile sunt facute din casa, iesiti si vedeti ce realizari majore au fam gireada in comuna, pe care o manageriaza administrativ si comparati cu ce au facut altii, sunt gospodari nu gluma.Nici nu ma indoiesc ca nu vor avea succes si la nivel de judet. Lasa-ti vrajeala cu studiile, cu stiinta de carte, etc.,asta nu mai conteaza acuma, important este sa stie sa relationeze cu d-l comandant ISU, cu sefimea de la institutiile publice, si cu asta basta.
5 ianuarie 2021, 19:21
Rusine judetului!
5 ianuarie 2021, 16:57
Daca Aneta Gireada e propunere atunci suntem un judet care ne meritam soarta. Rusine unor oameni care din orgoliu propriu trec peste normalitate , aratand ca au bani si ca pot manipula prin a propune asemenea persoana mediocra .Sunt atatia oameni capabili iar judetul nostru nominalizeaza o croitoreasa.
5 ianuarie 2021, 16:56
Unii chiar nu rezista, terminati cu comentariile de doi lei, ce dracu, suntem oameni maturi ori ne jucam fara sa ne asumam nimic din spatele tastaturi. In acest moment nu exista nici un conflict in USR Botosani, nu a fost nominalizata nici o persoana, acelasi lucru pot spune si despre Plus Botosani. Atat USR Botosani cat si Plus Botosani desi sunt in alianta sunt doua partide politice diferite care respecta propriul statut, pana la fuziune nimeni nu decide pentru nimeni. Incetati cu zvonurile de prost gust, mai bine comentati cu capul nu cu picioarele .
5 ianuarie 2021, 14:39
Eu nu mai înțeleg nimic. Cine o propune pe Aneta? PSD sau PNL? Doinița sau Costel? Poate Costel cu acordul Doiniței? Poate Virgin cu acordul Doiniței? Poate Doinița și Virgin cu acordul Anetei?( în cazul acesta unde mai este Costel?)
5 ianuarie 2021, 14:37
Hai că-i tare! Mi-a plăcut faza cu ușa . Doar că eu știu că Virginel a bătut la mai multe uși. Multes-au deschis cu folos: două mandate de senatoare nu-i de colea, plus.... te ajunge trecutul din urmă, duamnă.
5 ianuarie 2021, 14:29
Un articol care a starnit o adevarata furtuna pe grupurile interne de WhatsApp USR Botosani.Din aceasta dimineata au inceput certurile condimentate cu expresii nu tocmai civilizate pentru o zi de sarbatoare. Tot mai multe voci sunt nemultumite ca conducatorul Dranca Andrei nu se consulta cu membrii din BEJ, negociaza de unul singur fara a lua in considerare parerea colegilor influentat doar de iubita lui. Pana in acest moment pe grupurile interene WhatsApp USR Botosani nu este vehiculat nici un nume, totii se feresc sa nominalizeze pe cineva de teama unor consecinta daca nu vor respecta decizia liderului. Din peisaj nu lipseste fratele mai mic dar se pare mai priceput si abil care a avut curajul sa arunce un nume PLUS Botosani. Ingrijorarea e tot mai mare, domnisoara consiliera face spume, domnul xenofob injura de mama focului, putini oameni lucizi se feresc sa isi asume declaratii, au intrat in asteptare.
5 ianuarie 2021, 14:14
Suma inteligentei într-o regiune este constantă. Noi ne putem mândri cu genii la timpul trecut
5 ianuarie 2021, 14:12
te ia râsu-plânsu. dacă asta e subprefect pot să emigrez.
5 ianuarie 2021, 14:09
Să înțelegem că atunci când este în concediu prefectul, Aneta îl înlocuiește. Bine că a învățat în cele două mandate de primar să semneze, altfel punea degetul.
5 ianuarie 2021, 13:50
Daca deputatul Drancu Adrian e cu capul pe umerii singura nominalizare corecta si in pas cu vremurile din partea USR este domnul Cimpanu Cristinel, omul e de la tara (comuna Albesti), a terminat o facultate tehnica, lucreza ceva pamant, si ca orice persoana publica veche ori noua are si cateva dosare penale desi candida la alegerile parlamentare. Omul potrivit pentru scaunul potrivit
5 ianuarie 2021, 13:40
PSD JUBILEAZĂ . PARCĂ AU PUS-O CU MÂNA LOR
5 ianuarie 2021, 13:39
Soptică va fi îngropat exact ca și Flutur pentru aroganța lui. Avem nevoie de oameni proaspeți în clasa politică.
5 ianuarie 2021, 13:38
PNL care o susține pe ANETA știe ce studii are? Făceau caterincă de alți politicieni fruntași pe baza studiilor . Dar Virgin ce studii are? scrie miau ca pisica
5 ianuarie 2021, 13:33
PNL a rămas la urmă cu zece ani la Botoșani. Șoptică a luat bătaie la toate aklegerile cu strategiile/întelegerile lui de cct. tot respectul pentru PROFESIONISTA ZELINCĂ, propusă de PMP .
5 ianuarie 2021, 13:19
USL există la Botoșani. Gireadă a făcut-o ,, om mare,, pe Doinița
5 ianuarie 2021, 13:11
Dezamagire mai mare nu poate exista pentru un votant de dreapta: sa/i votezi apoi ei sa susțină asemenea personaje..... chiar credeam că au învățat din greseli
5 ianuarie 2021, 13:10
Ai dreptate. Probabil la următoarele alegeri AUR va avea mai mult decât PNL și USR. După cum am văzut au loc aceeași oameni, dinozauri, expirați, clanuri
5 ianuarie 2021, 12:48
Clanul Gireadă e stăpân peste pnl. Virginel primar, Aneta subprefect??? despre ce ințelegere vorbim??? de competență nu s-a auzit la PNL? Nu aveți în partid oameni integri pe care să-i promovați?
5 ianuarie 2021, 12:40
Verginel vrea să fie din nou aproape de DOINIȚA? Măcar prin nevastă-sa să fie în Palatul Administrativ. A mai încurcat el ușile....ha, ha, ha.....
5 ianuarie 2021, 12:32
soptica baga pnl in faliment. cine dq mai voteaza pnl cu promovare fam gireada????
5 ianuarie 2021, 12:29
Domnisoara Zelinca?!Da,e domnișoara...nu doamna.
5 ianuarie 2021, 10:44
Sa va spun una pe surse Drink Andrei deputat de Botosani e pe cale sa piarda controlul total asupra USR Botosani, urmand a fi unsa ca mare sefa de trib Raluca, domnisoara consiliera. In shimb la PLUS au o sefa pregatita Magda Oliniuc dar si membrii mult superiori mai ales ca pregatire decat cei din USR. Dar cei din PLUS nu vor primi nimic, degeaba sunt aruncate nume de oameni onesti si pregatiti, Drink Andrei a facut cartile cu Costica Soptica, totul pentru liberali nimic pentru USEREI, poate doar un post de subprefect cu nominalizare unui avocat fara procese (vezi Stanica Ratiu din Otilia si a sa enigma).
5 ianuarie 2021, 09:34
Se impart functii, e normal, cineva trebuie sa munceasca pentru Guvern, toata aprecierea pentru cei de la USR care au venit cu o persoana noua, tanara, dar aceasta functie poate fi ocupata doar de o singura persoana evident de gen feminim pentru a evita discriminarea, singura care a muncit la acest proiect cu multe sacrificiI, un model de umanitate, un antreprenor de succes, sefa de la USR, doamna Oliniuc Magdalena.
5 ianuarie 2021, 08:41
buna
5 ianuarie 2021, 08:36
Țara lui Virginel Gireadă. Doamne ferește. O simplă încasatoare de la Termica, pusă primar în comuna natală a lui Eminescu de catre ciobanul satului. Soțul ei. Acum propusă ca subprefect. Cum naiba să votezi PNL? Cum poate partidul asta să ia mai mult de 5% într-un județ autodeclarat județul lui Eminescu, Enescu, Antipa, Luchian, Iorga... ( spun autodeclarat pentru ca impartirea pe județe e relativ de puțină vreme ). Asta înseamna de fapt comunism. Stalinism. Ca plebea satului să conducă județul. Alaturi de neomarxistii de la USR. Aștia-s muncitorii de la oraș, azi cu smartphon-uri în mână nu cu baroase ca muncitorii din 1945. Ce conduceau din strada cu mitinguri. Liberalism înseamnă total altceva. De conservatori nici nu încape discuția.
5 ianuarie 2021, 08:28
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţ ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8725 lei
USD
Dolarul SUA
3.9845 lei
CHF
Francul elveţian
4.4025 lei
GBP
Lira sterlină
5.6427 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7566 lei
XAU
Gramul de aur
229.6421 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2291 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3531 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1869 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1929 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1867 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6553 lei
Vremea
astăzi
Botosani
12.9 o C
Dorohoi
12.4 o C
Bucecea
13.1 o C
Darabani
9.7 o C
Saveni
12.3 o C
Ştefăneşti
15.6 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.