Știrea zilei
E cam gata și LISTA PSD pentru PARLAMENT: S-a tăiat în carne vie, câteva surprize de proporții

După ce PNL și USR-PLUS și-au stabilit candidații pentru Parlament, social-democrații botoșăneni se află la rândul lor în faza finală a definitivării listelor pentru scrutinul din 6 decembrie 2020. Ca și în cazul liberalilor, discuțiile s-au purtat într-un grup extrem de restrâns și tot ca la peneliști, nici liderii județeni ai PSD nu au făcut publice persoanele care s-au înscris în cursa internă.

Trufin și Budăi, capi de liste

 


De acolo a reieșit o ordine față de care membrii structurilor oficiale de conducere vor trebui mai mult să își exprime o adeziune, șansele de a se produce schimbări masive fiind extrem de reduse.


Astfel, primul loc la Senat va fi ocupat de Lucian Trufin, senator deja în funcție. Față de acesta șefii partidului ar urma să își țină promisiunea că, în schimbul retragerii din competiția internă pentru președinția Consiliului Județean și a câștigării alegerilor de către Doina Federovici, va primi poziția acesteia din 2016.


Cap de listă la Camera Deputaților va fi Marius Budăi, care avansează astfel de pe locul 3, cât a fost la precedentul scrutin general. Notorietatea dobândită în mandatul de ministru și faptul că a fost șef de campanie la alegerile locale câștigătoare pentru PSD, i-au înlesnit ocuparea celei mai bune poziții.

 

Dorohoiul furnizează al doilea deputat


Locul al doilea la deputați ar reveni zonei Dorohoi, devenind o obișnuință în partid ca primarul Dorin Alexandrescu să își impună oameni în Parlament, la Prefectură sau la șefia unor instituții, lucru care nu se poate spune și despre organizația municipală Botoșani, chiar dacă a câștigat Primăria și pentru a doua oară consecutiv și Consiliul Local.   


Aici s-au duelat fostul prefect Dan Șlincu și directoarea Casei Județene de Pensii, Cristina Anton. Actualul director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost oarecum dezavantajat de faptul că spre finalul mandatului de prim reprezentant al Guvernului în județ ar fi produs oarece nemulțumiri în partid fiindcă n-ar mai fi răspuns la cereri așa cum își doreau anumiți lideri ai organizației. Asta pare însă să fi contat mai puțin în comparație cu atitudinea directoarei de la Casa de Pensii, a cărei implicare în activitatea partidului s-ar fi diminuat brusc și vizibil după ieșirea PSD de la guvernare și căreia i se reproșează și faptul că ar fi încercat ”să se pună bine” cu liberalii pentru a fi păstrată în funcție. Astfel că poziția a doua la deputați i-ar reveni directorului DGASPC.


Propulsarea acestuia pe o poziție sută la sută eligibilă ar rezolva și o posibilă problemă pe care partidul ar putea să o aibă dacă nu scoate doi senatori. Și aceasta pentru că Lucian Trufin ar urma să fie secondat la Senat de Costel Lupașcu, iar actualul deputat, în cazul în care nu va prinde un nou mandat de parlamentar, ar putea prelua conducerea DGASPC. Fostul director al Casei de Asigurări de Sănătate susține însă că nu a discutat această posibilitate și că oricum nu este interesat de postul respectiv de director.

 

Pe 3 vine consilierul județean care l-a amenințat pe vicele plecat la Pro


Locul al treilea la ”Camera Inferioară” ar urma să îi revină lui Costel Pătrăuceanu, consilier județean apropiat al Doinei Federovici de mai multă vreme, autor al unui atac fără precedent la adresa vicepreședintelui CJ Liviu Toma, când actualul membru al Pro România încă făcea parte cel puțin scriptic din PSD.


Pentru locul al patrulea ar fi preferată Alexandra Huțu, fosta directoare a cancelariei prefectului, care nu ar fi însă tocmai încântată de o candidatură de pe această poziție.

 

Parlamentarii PSD se numără de la 3 în sus


Scorul de 40,13% pe care PSD Botoșani l-a înregistrat pe 27 septembrie la Consiliul Județean oferă siguranța obținerii unui mandat de senator și a două de deputați în condițiile în care pentru un mandat plin de senator sunt necesare 17% din voturi, iar pentru unul de deputat 34%.


Pe de altă parte, istoria electorală postrevoluționară arată că la Botoșani partidul care a câștigat localele își majorează scorul la generale. De asemenea, cu excepția alegerilor din 2008, PSD a avut mereu peste trei mandate de parlamentari.


În același timp, pare totuși o țintă imposibilă reeditarea performanței din 2016, cu doi senatori și cinci deputați. În primul rând deoarece, pentru a trimite atâția oameni în Parlament este necesar ca și PSD să scoată la nivel național procentul din urmă cu patru ani, ori partidul se află aproximativ la jumătate față de acel nivel. Apoi, față de 2016, când în Consiliul Județean au intrat doar PSD și PNL, în 2020 au reușit să facă pragul și alte partide astfel încât este posibil ca cele nouă mandate de parlamentari care revin județului Botoșani să nu mai fie împărțite doar între cele două mari partide.

 

Opoziția din partid trasă pe linie moartă


În altă ordine de idei, listele PSD pentru Legislativ consfințesc stingerea oricărei opoziții de anvergură în cadrul organizației. După pensionarea lui Costică Macaleți de la Consiliul Județean, profitând și de victoria clară repurtată la locale, Doina Federovici reușește să îi scoată din cursa pentru Parlament și pe Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru, deputați încă în funcție.

 

Listele pentru Senat și Camera Deputaților ar urma să fie supuse votului forurilor oficiale de conducere din filială chiar la începutul săptămânii, social-democrații fiind oricum deja în întârziere față de PNL și USR-PLUS în această privință.

 

UPDATE:

 

Social-democrații s-au întrunit luni dimineață în ședință, iar la ora 16:00 au făcut publice listele. Locurile eligibile și semieligibile sunt ocupate exact de pesediștii despre care Botoșăneanul a scris dimineață. CITEȘTE componența completă:

 

OFICIAL: PSD Botoșani și-a stabilit candidații la Parlament - ingineri, medici, juriști și un profesor - LISTA

 

loading...
3, 3, 2, 1... Surprize uriașe într-o estimare a împărțirii mandatelor de parlamentari la Botoșani
Reacția liderei de partid ajunsă pe loc neeligibil pentru Parlament: Evident că sunt nemulțumiri

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
Afaceri închise, privații și cetățenii amendați pe unde sunt prinși, instituțiile publice scapă în pandemie doar cu un banal... avertisment
Probabil că nu a mai existat vreun an în care instituțiile statului să exercite atât de multă presiune pe operatorii economici privați, iar aici ne referim mai ales la cei din HoReCa. Au fost închiși în starea de urgență, s-au redeschis în starea de alertă, însă cu extrem de multe restricții. Și în toată această perioadă instituțiile statului, printr-o armată de oameni, au făcut rând pentru a-i controla și amenda.
În anul dedicat online-ului, instituția de la Botoșani cu peste 80 de milioane de euro buget anual face ședințe prin... telefon
Trăim vremuri pe care nimeni nu le-a anticipat în istoria recentă. Vremuri în care instituțiile își restricționează contactul cu cetățenii, iar guvernanții recomandă ferm telemunca. Vremuri potrivnice în care accesul botoșănenilor la informațiile de interes public TREBUIE să rămână liber.
Două săptămâni de când au închis HoReCa la Botoșani ca să scadă Covid-ul: Rezultatul? Rata de infectare aproape s-a dublat
Pe 29 octombrie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și a celor de noroc din municipiul Botoșani. Măsura a fost adoptată atunci ca urmare a depășirii pragului de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
Oamenii din linia întâi care au făcut un pas în spate! Val de pensionări și demisii la Spitalul Județean Mavromati în plină pandemie!
De la debutul pandemiei cadrele medicale sunt în linia întâi, motiv pentru care s-au mai făcut angajări ca să se facă față valului de pacienți. Însă în tot acest timp au fost și persoane care au ales să demisioneze, ar și altele care au ieșit la pensie în această perioadă stresantă pentru toată lumea.
Scandal în Piața Centrală, comercianții au intrat în hală: Bătaie de joc din lume! Lumea muncește pentru o bucățică de brânză VIDEO & GALERIE FOTO
Protestele care au avut loc în fiecare dimineață din această săptămână în fața Prefecturii și Primăriei au continuat miercuri la amiază chiar în Piața Centrală. Mai exact la Hala de Lactate și Hala de Carne, acolo unde zeci de comercianți s-au întâlnit cu reprezentanții SC Urban Serv SA, care încă mai administrează aceste spații.
Administrator public de top la o Primărie! Fost parlamentar, consul și director în București a venit la Botoșani, în sprijinul primarului
A fost parlamentar în două rânduri, demnitar în Republica Moldova și director la Complexul Lia Manoliu din Capitală.
„Petrecere” într-o instituție publică unde sunt cazuri de Covid! Angajații adunați într-o sală, una dintre participante fără mască – FOTOGALERIE
În vremuri potrivnice, în care Guvernul a interzis orice fel de adunare, petrecere, aniversare sau orice alt eveniment public sau privat, în spații închise sau deschise, într-o unitate publică de la Botoșani a avut loc totuși o astfel de întâlnire.
Școala offline: Mii de elevi botoșăneni nu fac orele online, ministrul cere controale
Municipiile Botoșani, Dorohoi dar și câteva comune precum Adășeni, Suharău și Văculești se află în scenariul roșu motiv pentru care elevii din aceste localități  au învățat săptămâna aceasta exclusiv online. Iar de luni, conform noilor reguli toți elevii din întreaga țară vor învăța online.
Asta ați ales! Circ de 8 ore la prima ședință a noului Consiliu Local, aleșii scoși afară (și) de concertul Filarmonicii după o întrunire halucinantă – GALERIE FOTO
Dacă își imagina cineva că după alegerile din 27 septembrie situația din Consiliul Local Botoșani se va schimba, s-a înșelat amarnic. Noul deliberativ municipal, format în bună parte din aceiași oameni ca în ultimii patru sau chiar opt ani, a dovedit prin noii săi membri că între jurământul abia depus și ceea ce fac cu adevărat în calitate de reprezentanți ai botoșănenilor este o distanță uriașă.
Loading...
Draftul care a „transpirat” de la Guvern pe surse și care închide țara, vânat de Prefectură pentru „a nu induce populația în eroare”
Istoria se repetă și încă foarte repede. Pentru că tot ceea ce s-a petrecut în primăvară, când documentele oficiale care vizau măsuri restrictive pentru populație erau secretizate și furnizate „pe surse”, se repetă în toamnă, la șase luni distanță.
”Surpriza” din fruntea CJ-ului, pregătită în realitate de o lună de zile, s-a mers la două capete
”A fost o surpriză plăcută și pentru mine, recunosc, dar mă obligă”. Declarația îi aparține lui Bogdan Dăscălescu, și a fost dată jurnaliștilor la puține minute după ce a reușit să devină pentru prima dată în carieră vicepreședintele al Consiliului Județean.
Fostul șef din Consiliul Județean a revenit la compania orașului și stă cu „bagajele la ușă”: Sunt pregătit pentru orice provocare
După ce și-a încheiat mandatul de vicepreședinte al Consiliului Județean și, mai mult decât atât, a depus jurământul de consilier local, Liviu Toma, „adoptat” de familia Pro România înainte de alegerile locale, a revenit pe postul său de la Urban Serv.
Instituție mutată dintr-un apartament de bloc într-un sediu din centrul orașului, închisă după 13 zile – GALERIE FOTO
După ani de zile în care a funcționat într-un apartament dintr-un imobil situat pe Calea Națională din municipiu, această unitate de stat are, în sfârșit, un sediu care se ridică la nivelul de standard corespunzător. Doar că botoșănenii au apucat să beneficieze de aceste servicii civilizate doar pentru mai puțin de două săptămâni de zile.
ABERANT și NEDREPT: 9 din 10 focare sunt în unitățile statului la Botoșani, Comitetul de Urgență a închis mai ales privații
Municipiul Botoșani a ajuns joi la o incidență de 3,13 la mie a cazurilor de coronavirus, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a hotărât intrarea începând de astăzi în așa numitul ”scenariu roșu”, în care activitățile economice și sociale sunt limitate aproape asemănător Stării de Urgență.
Loading...
”Rechizitoriul” de rămas bun al lui Flutur: fraudă electorală, bani pentru voturi, buletine dispărute, dar și o întrebare fără răspuns
Din noaptea alegerilor locale și până în ziua când a jurat din postura de consilier local, Cătălin Flutur a avut o singură apariție publică. A fost acea conferință de presă organizată la două zile după scrutin, în care acuza faptul că ar fi pierdut în urma unor manevre derulate în timpul votării și mai ales după închiderea secțiilor.
Cu 1,5 milioane de euro în conturi, Spitalul Județean face apel la privați pentru aparatură medicală în lupta cu Covid: De ce 82 de miliarde de lei vechi nu sunt cheltuite?
Semne de întrebare s-au ridicat după apelul public făcut de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani către mediul de afaceri și asociațiile neguvernamentale pentru a ajuta Spitalul Județean Mavromati cu aparate de oxigen pentru bolnavii de coronavirus care prezintă forme grave ale bolii.
Flutur i-a dat ”ignore” lui Andrei la învestire, sfidare până în ultima clipă – VIDEO & GALERIE FOTO
Relația tensionată pe care Cosmin Andrei și Cătălin Flutur au avut-o timp de patru ani în fruntea Primăriei Botoșani, care a continuat în campania electorală și s-a exacerbat chiar și după alegeri, a ieșit în evidență și la ședința de constituire a noului Consiliu Local.
Bătaie până în ultima zi pe funcția de primar: Andrei este învestit astăzi după ce a fost la un pas să devină spectator la ședința convocată de prefect
27 septembrie 2020 este data la care au avut loc alegerile locale. La exact o lună de atunci, după o perioadă aproape „moartă” pentru oraș, având în vedere procesul extrem de birocratic de schimbare a conducerii orașului, amplificat și de contestarea mandatului noului edil șef, are loc în sfârșit ceremonia de învestire a noului Consiliu Local.
O instituție organizează concurs pentru înlocuirea uneia dintre cele mai experimentate directoare de la Botoșani
Angajații unei instituții de la Botoșani sunt în formulă incompletă după pensionarea directorului adjunct. Ca atare postul a fost scos la concurs.
Consilierii, în frunte cu noua șefă a județului, învestiți într-o sală de spectacole cu familiile alături și o puzderie de ”oameni grei” în public, dar fără liberali – VIDEO & GALERIE FOTO
Cea mai atipică învestire de Consiliu Județean de la înființarea acestuia în 1992, a avut loc pe 23 octombrie 2020. La mai bine de patru luni de la data la care în Botoșani și în România ar fi trebuit să își preia mandatele noile aleși și la aproape o lună de la alegerile locale. Și nu în Palatul Administrativ, ci într-o sală de spectacole.
Trufin chiar a fost alaturi de fermieri, prin urmare , merita locul 1 pe lista la senat
30 octombrie 2020, 08:08
Toată lumea nu mai poate de grija distinsei doamne doctor Ciofu și a distinsului domn Rotaru, uitând ca nu cu mult timp în urma făceau opoziție în partid și unu și celălalt. Pot pleca ambii după distinsa doamnă Hunca, sa facă echipa cu un alt distins domn Țurcanu. Este o vorba,, câinele moare de drum lung iar prostii de grija altora, aviz postacilor de mai sus.
19 octombrie 2020, 18:43
Niște neisprăviți preocupați de alegeri și funcții publice. Se închid școlile, se închid afacerile oamenilor și ei se gândesc la funcții pe spinarea noastră. Huuuuooooo !!!!
19 octombrie 2020, 17:45
Viorica de Botosani a indepartat toti intelectualii.Au ramas lingaii cu profil intelectual asemanator.
19 octombrie 2020, 17:15
Teparul de Patrauceanu, ce sa caute arogantul asta pe listele voastre oameni buni? Chiar nu îl cunoașteți? Groaznic
19 octombrie 2020, 17:01
exact la fel e si la pnl, asa ca ciocu mic, ce valori sunt pe listele pnl? te apuca greata, si ce au facut pt Botosani ?, care este meritul lor in realizarea unor lucruri bune pt Botosani ?, au condus firme spre succes?, au platit salarii? au facut donatii consistente acolo undd era nevoie ?, vax albina.....friptufisti bugetari de sus in jos, cum sa administreze ei ceva, daca nu au administrat nimic niciodata, se pricep la luat lefuri de la stat si atat!
19 octombrie 2020, 16:29
Cine nui cu mine e in potriva mea cam asa se fac cartile in partid.
19 octombrie 2020, 16:03
V-a scos Flutur la prășit? Când auzi lichelele liberale cum se dau rotunde te apucă somnul. Aveți la pnl lichele mai mari ca la psd. Ambele partide au nenorocit România, nu vă mai călcați pe picioare la dat cu parul, sunteți la fel, sunteți copii pcr-ului, nu ne așteaptă nimic bun de la voi.
19 octombrie 2020, 15:15
PNL-ul inchide școlile și le deschide doar pentru alegeri iar PSD-ul mimează opoziția ei fiind preocupați sa-și execute intelectualii din partid .
19 octombrie 2020, 15:15
Mor oamenii pe capete din cauza Covitului și pe ăștia ii interesează alegerile, niște nesimțiți.
19 octombrie 2020, 13:02
Dorohoienii au fost testati de COVID? Sa nu avem surprize.
19 octombrie 2020, 12:56
Păcat de acest partid. Omul votează omul nu partidul. Dar cu candidați nici nu voi iesi din casa. Prea mare oboseala.
19 octombrie 2020, 12:45
Incredibil! Partid de doi bani, care promoveaza nici macar non-valorile, ci anti- valorile! Ne vom face de ras in toata tara carand in Parlamentul Romaniei tot felul de personaje obscure din pdv intelectual, cu studii facute pe te miri unde si cand. Se amuza o tara intreaga la vederea si auzirea d-lui Budai, acum vom completa colectia cu alte exemplare unice si remarcabile.Cum poate fi inlaturata doamna doctor Ciofu, singura persoana care poate merge cu fruntea sus ca are o cariera redutabila in spate si care, pe seama profesiei sala, a facut cu adevarat ceva pentru acest judet: spital pentru bolnavii in faze terminale, servicii de utilitate inestimabila pentru copiii cu nevoi speciale si altele? Pe cand ceilalti, fuguta la " tras in poze", latrat de pe margine, speculat orice oportunitate de mediatizare.Rusine sa va fie!Vasluiul cu violurile si noi cu parlamentari semi-analfabeti, asa vom intra in istorie!
19 octombrie 2020, 12:03
Ce meserii au ăștia la bază (că de școli mă tem să întreb..)? Niște politruci penibili, butonați de o menajeră..acest județ este condamnat la sărăcie și prostie în continuare. Sănătate să fie!
19 octombrie 2020, 11:57
DACA AJUNGE COSTEL SENATOR DUPA CE A FOST DEPUTAT,INSEAMNA CA NE MERITAM SOARTA SI TREBUIE SA NE PLANGEM SINGURI DE MILA. OMUL ASTA AR FI IN STARE SA VANDA SAU SA LINGUSEASCA PE ORICINE NUMAI SA PRIMESACA UN OS. UN LINGE BLIDE . APROPO L-ATI VAZUT VREODATA CAND E BAUT CUM FACE? DISPARE MASCA DE 'INTELECTUAL' SI IL VEZI PE ADEVARATUL COSTEL, MITOCAN, INFOMETAT, DUPLICITAR,CU GANDUL NUMAI LA CAPATUIALA,PE CINE SA VORBEASCA, PE CINE SA PROSTEASCA, INTRUN CUVANT UN MARLAN CE A FOST FOLOSIT DE DRAGNEA CA 'SAGEATA'SI ACUM SI-A GASIT MENIREA. VAI MAMA NOASTRA........
19 octombrie 2020, 11:49
Ii apreciez foarte mult pe Budai si Federovici, pentru ca inainte de a ajunge parlamentari locuiau in blocuri ANL, iar acum locuiesc la vile si se deplaseaza cu Jepuri . Asta inseamna sa ai un trai mai bun, iar noi botosanenii trebuie sa ne dorim cu totii un trai mai bun pentru dansii.
19 octombrie 2020, 11:46
Lupascu, trufin, Budai si Federovici sunt cei care erau preocupati in 2017 de modificarea legilor justietiei pentru a scapa infractorul Dragnea de puscarie, nu au reusit sa-l scape, in schimb au reusit pe ei sa se scape punandu-se in partid pe liste, aceiasi oameni, aceleasi preocupari
19 octombrie 2020, 11:32
Din nou Budai, Trufin, Lupașcu pe liste. Ce au făcut aceste personaje pentru Botoșani? Doar au latrat prin presa si televiziuni și ne-au facut de ras in tara si in lume. Aroganți, plini de sine au dat ordine și au executat oameni valoroși până la nivel de instituții. Si-au pus rude și diferite personaje în funcții. Au ras toti de Budai la emisiuni devenind subiect de comedie, la Patrascu cand a fost la Bruxelles sau cand a fost invitat in emisiune.Aceste personaje nu au făcut nimic pentru bunăstarea botosanenilor decat pentru bunăstarea lor. Doar au manipulat fermierii, pensionarii cu vorbe goale. În schimb au susținut o analfabetă și un infractor și i-au plimbat prin județ. Au susținut legi în apărarea infractorilor pentru a avea ei privilegii și funcții.Rugam sa iasa in presa sa ne spuna NOTABIL ce a făcut Budai pentru pensionari, Trufin pentru fermieri Lupașcu .....Rotaru....Ce proiecte notabile realizate au în dezvoltarea și bunăstarea județului Botosani. Sa ne lase in pace cu pensii mărite din pix si alte vrajeli ...PNL au aceași oameni mizerabili profesional și social.Sigur le vor lua din locuri USR -PLUS.O intrebare pentru PSD si PNLAceste partide sunt formati din 10 oameni? Restul sunt de umplutura? Alți oameni demni moral și profesional nu mai au??
19 octombrie 2020, 10:36
Cristina Bresug, Silvia Diaconu și Mioara Jurgiu muncesc la partid de ani de zile ca sa vina PNL-situl Slincu sa fie pus deputat ? Nu este corect.
19 octombrie 2020, 10:06
Ciofu, Rotaru, Macaleti....au tacut ca fraierii. Oare de ce ?
19 octombrie 2020, 09:35
Pare dictatura si nimic democratic. E decizia unei singure persoane, care nu pricepe ca oamenii nu agreaza asa ceva si nu voteaza asa ceva.
19 octombrie 2020, 08:43
Doino, sa-ti fie rusine. Dar va veni si sfarsitul tau.
19 octombrie 2020, 08:39
s-a terminat cu democratia in partid, cei care nu au fost deacord cu dragnea, dancila, doinita au fost exclusi de pe toate listele si in final urmeaza excluderea si din partid
19 octombrie 2020, 07:57
Trufin, Patrauceanu și Budai sunt imaginea clară a PSD-ului din zilele noastre. S-a întors scara valorilor cu fundul in sus.
19 octombrie 2020, 07:47
astratex.ro
Sondaj
Mergeți la vot pe 6 decembrie?
Da
Nu
Încă nu m-am hotărât
Declaraţia zilei
„Cam 50% dintre ei (nr. au probleme), depinde de fiecare pacient. Sunt și pacienți care nu au avut patologii pulmonare înainte și acum nu mai pot să facă sport la sală, obosesc. Dar toți sunt în perioada aceea de convalescen ...
starshiners.ro%20
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8732 lei
USD
Dolarul SUA
4.1013 lei
CHF
Francul elveţian
4.5070 lei
GBP
Lira sterlină
5.4820 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9539 lei
XAU
Gramul de aur
246.1113 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2388 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3521 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0073 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1427 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1851 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6543 lei
Vremea
astăzi
Botosani
6.2 o C
Dorohoi
5.7 o C
Bucecea
6.4 o C
Darabani
5.0 o C
Saveni
6.0 o C
Ştefăneşti
3.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.