Știrea zilei
Faţa nevăzută a mitingului USL Botoşani, de la maşinile cu steaguri şi şuşotelilelui Crin cu Victor la consiliera prefectului şi directorul care seascunde – GALERIE FOTO
Mitingul organizat vineri seară de USL Botoşani cu prilejul venirii în judeţ a celor mai importanţi lideri ai alianţei a fost pregătit în cele mai mici amănunte. Circulaţia pe strada Vânătorilor a fost oprită pentru publicul larg şi permisă doar celor din staff-ul de campania. Parcarea din imediata vecinătate a Sălii Polivalente a fost blocată încă de la amiază de Poliţia Locală pentru a putea permite accesul facil a maşinilor celor de la USL.
miting USL Botosani

Scena vine de la Summer Fest

Aici au staţionat mai multe automobile pe la care erau îndrumaţii sp treacă oamenii din judeţ înainte de intrarea în sală şi de unde ridicau steaguri, eşarfe, pancarte şi alte materiale electorale. La intrare social-democraţii erau dirijaţi spre partea dreaptă a sălii, iar liberalii spre stânga, astfel încât fiecare zonă a avut roşu, respectiv galben culoarea predominantă. Dincolo de asta candidaţii la alegerile parlamentare au avut propriile echipe responsabile cu propaganda individuală, oamenii lor fiind îmbrăcaţi în geci cu numele aspirantului la Legislativ şi agitând pancarte dedicate acestora. Prezentatorul spectacolului a fost din nou Marius Honceru, cel care a furnizat scena anul acesta atât la Summer Fest-ul Primăriei Botoşani, cât şi la Târgul Agro-Zoo de la Popăuţi organizat de Consiliul Judeţean. Acesta s-a aflat în permanentă legătură cu deputatul Andrei Dolineaschi, care atunci când s-a apropiat de sală cu Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin şi ceilalţi lideri naţionali ai USL l-a anunţat telefonic.

Poante şi telefoane

În acel moment cei nouă pretendenţi la Legislativ au primit „undă verde” să urce pe scenă, iar pentru încălzirea atmosferei a fost pusă celebra piesă Thunderstruck de la AC/DC. Pe ritmurile acesteia au intrat în Sala Polivalentă preşedintele Senatului şi primul ministru. Nu au luat-o pe drumul cel mai scurt, deoarece ar fi însemnat să intre pe jos şi să aibă un contact redus cu membrii şi simpatizanţii, ci mai pe sus, străbătând astfel tribuna într-o baie de mulţime. Discursurile înflăcărate nu i-au mişcat chiar pe toţi cei aflaţi pe scenă. Crin Antonescu a şuşotit minute întregi cu Victor Ponta, Radu Stroe cu Gheorghe Nichita, primarul de Iaşi, iar preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, cu deputatul Relu Fenechiu. Alţii şi-au găsit refugiul în telefon, nefiind lipsite nici poantele făcute la ureche şi râsetele copioase ulterioare.

Directori, consiliere, fetele de la Balada

O pleiadă de directori a participat la miting, unii activ, având câte o misiune clară, precum Liviu Andronic de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, care a stat la intrare îmbrăcat într-o geacă galbenă, alţii prin public, ferindu-se să fie imortalizaţi, cazul lui Stelian Meţler de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Acesta când a observat că este fotografiat a încercat pur şi simplu să se ascundă după ceilalţi oameni aflaţi în tribună, lucru care l-a făcut şi în prima noapte de campanie, când a apărut cu USL-iştii la lipit afişe. Atunci, când a observat că este fotografiat, s-a întors rapid cu spatele. Inclusiv romii, prin consiliera prefectului, Semiramida Bălan, au luat parte la miting. Paleta participanţilor a fost una cât se poate de largă, de la militari în rezervă, revoluţionari şi alţi botoşăneni care iarna trecută au protestat în Piaţa Revoluţiei susţinând că sunt independenţi politic, până la consilierele primarului Ovidiu Portariuc şi nelipsitele fete de la Ansamblul Balada, care au trebuit să stea pe scenă în spatele oficialităţilor îmbrăcate în geci roşii, galbene şi albastre.

miting USL Botosani 2
miting USL Botosani 3
miting USL Botosani 4
miting USL Botosani 5
miting USL Botosani 6


miting USL Botosani 7
miting USL Botosani 8
miting USL Botosani 9
miting USL Botosani 10
miting USL Botosani 11


VEZI ŞI:
 Crin şi Ponta au ajuns la Botoşani, explozie de urale, AC/DC şi Imnul Naţional – FOTOGALERIE & VIDEOVEZI ŞI:
 ACUM: Sute de USL-işti în aşteptarea lui Crin şi Ponta – FOTOGALERIE


VEZI ŞI:
Crin l-a adus iar la lacrimi pe şeful CJ: Ţurcanu este un om de la care învăţ în fiecare zi VIDEOVEZI ŞI:
 Ponta: Am fost aici când nordul Moldovei era tărâmul fluturilor – VIDEO
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
TOTI DE LA PDL SUNT NISTE MAFIOTI,AU FURAT SI SARACIT O TARA,NU AU STIUT DECAT SA MICSOREZE SALARIILE SI SA INCHIDA FIRME MARI!!!!
27 noiembrie 2012, 20:45
nu cred ca va iesi PDL pt ca nimeni nu-i mai vrea!!!avand in vedere ca se facuse acea campanie,de al da afara pe basescu,au promis,dar nu au specificat ca nu au de gand sa faca in asa fel incat acesta tara sa evoleze,ci ne-a facut de ras in toata lumea!!!
27 noiembrie 2012, 19:16
ti se pare ca PDL s-a descurcat mai bn in ultimii ani,avand in vedere ca tara este in criza??? ca s-au inchis fabrici foarte mari!!!si fiecare nu a stiut cum sa isi faca vilele cu banii " luati"??? negandinduse la situatia tarii!!!!
27 noiembrie 2012, 19:09
,,Marta Sparta'',cred ca esti un sau o angajata bugetara care timpul trece leafa merge,hai o luna cu mine in domeniul privat si sa i-mi spui cand era mai bine cu PDL sau cu voi la USL MINCIUNE iar eu merg in locul tau sa pot face diferenta.Daca eram in locul PDListilor plecam de la guvernare mai repede si acumvedeam si faceam o diferenta,da o sa vedem prin ianuarie-februarie cum e ,si sa dea Dumnezeu o iarna grea si o-m face atunci diferanta USL-PDL.Asa ca Marta in cur sparta campanie usoara,ca se vede ca esti dintr-un partid
27 noiembrie 2012, 14:41
MARS JIGODII AFURISITE DE PDL SI ARD,CE VA MAI PLACE SHAORMA CU DE TOATE SCARBELOR SUNTETI NUMAI P INTERES
26 noiembrie 2012, 13:49
Sunt pentru a-i sanctiona prin vot pe cei care nu si-au onorat promisiunile in legislaturile precedente. Dar sa nu-i improscam cu rautati pe toti candidatii (si nici pe sustinatorii lor).Sunt si oameni de valoare care o vor dovedi si pe masura posibilitatilor oferite de societate.
25 noiembrie 2012, 22:08
Dupa tot ce am vazut ,cred ca Dragnea e mintea din spatele lor,ochi ageri sa citeasca pe fetele participantilor,intrebari retorice...etc,etc..asta nu se invata la liceu ci la scoli speciale,sper sa iasa PDL-ul ca altfel ne paste un nou episod de colectivizare si supunere cu arma in mana(oricum asta visa maria sa Voicu)
25 noiembrie 2012, 17:25
Babe, mosnegi, curve cu copii acasa care si-au lasat barbatul, oieri, spanchii, proxeneti, plagiatori, somnorosi, penali de Iasi, rromi si semipiramide, baroni de Teleorman cu vile mai mari decat tot Alfa Land-ul, multi gura casca si mai multi tolomaci...Hac, eu cu cine votez?
25 noiembrie 2012, 14:41
partidele sunt bune dupa oamenii pe care-i contin dar cine cunoaste inima omului
25 noiembrie 2012, 13:48
Gresiti, USL-ul o sa "ia " multe voturi la Botosani pentru ca, inca mai cred ca daca stai la crasma,si faci copii,statul e obilgat sa te intretina....uitati-va cine reprezinta masa alegatorilor...uitati-va la fetele lor si aveti raspunsul....la asa alegatori, asa candidati
25 noiembrie 2012, 09:46
Doar tarani din judet,din Botosani daca sunt 10-15 %.cam atat o sa ia USL in Botosani
25 noiembrie 2012, 07:46
daca cineva poate sa spuna ce cauta Miky spaga pe lista pt.Botosani.... merg la vot. Dar e cam greu, nu????
24 noiembrie 2012, 23:13
FORZZA CATALIN FLUTUR!!!
24 noiembrie 2012, 22:07
nu exagera cu Flutur ,dupa 8 ani are si el avere de nu o sa detii tu niciodata.Adevarat faptul ca participa MIKI SPAGA si pui de bugetari,cam naspa,dar nici PDL -ul nu vine decat cu bugetari rasapati si promisiuni iluzorii.Cultura unui candidat nu este si barometrul ca este cinstit si va ajuta pe altii.
24 noiembrie 2012, 21:18
giorgio, cred ca te-ai nascut acum cateva zile."Candidatii sunt asa, deoarece nu au mai candidat pana acum". Oare nu il stii pe Miki zis spaga, sau Dolineaschi?.Sa ai 1% din cultura lor. Nu merci. u vreau incultura lor.In ceea ce priveste "sa va vad pe voi ca ajungeti in locul lor la primarie"(asa se scrie corect nu ceea ce faci tu cu limba romana),iti fac o invitatie sa descoperi tu ceea ce a facut in 8 ani Flutur si ai lui in orasul asta si cauta pe internet imagini cu Botosaniul de dinainte de 2004.
24 noiembrie 2012, 20:39
nu va sta bine in banca voastra?vad k nu mai ajunge barfa....ce va mai place sa va luati de oamenii politici,dar sa va vad p voi k ajungeti in lokul lor la primarie...si apoi mai vedem daca in fata unor probleme bati din palme si l rezolvi...;)si nu vb de amante,ciobeni,spagari,tractoristi,nu ai u d unde sa stii k USL (candidatiii)sunt asa,deoarece nu au mai candidat pana akum si ni u d unde sti k sunt hoti...asa k stai in banca tasi nu t mai lua a prost de lume,sauu esti si u vre un pui de smeker si nu stie lumea si vrei sa t faci remarcat? jenanta pers ai ajuns.....sa ai 1%din cultura lor generala si apoi mai stam d vb;)
24 noiembrie 2012, 18:20
Amante,ciobeni,spagari, tractoristi,infractori...toti candidati USL! Halal propuneri parlamentare!
24 noiembrie 2012, 17:04
dada!!! probabil nu se mai gaseau pietre pe langa sala polivalenta,pt "intampinare"!!!
24 noiembrie 2012, 16:31
oare daca veneau la Botosani Basescu, Boc sau Ungureanu cum ar fi reactionat botosanenii, cu siguranta altfel decat au facut-o la polivalenta, eu am inca rapdare si astept pana pe 9 decembrie reprezentantii PDL-ului la Botosani, iar daca nu vin cu siguranta nu mai votez PDL-ARD
24 noiembrie 2012, 15:32
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.2 o C
Darabani
0.9 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
2.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.