Știrea zilei
Finala Miss Boboc cu senzualitate, urale, fluierături, acuze de fraudă – VIDEO &GALERIE FOTO
Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncăpătoare joi seara, la finala ediţiei din acest an a concursului „Toamna Bobocilor”. Nouă cupluri de proaspeţi liceeni s-au întrecut în competiţia de frumuseţe într-o atmosferă incendiară. Aproximativ 600 de tineri i-au sprijinit frenetic, aplaudând şi agitând pancarte, fără să se sfiască să huiduiască reprezentanţii celorlalte unităţi de învăţământ.
Viviana Sposub Albert Nechifor Toamna Bobocilor Botosani

Vicele Andrei, preşedinte de juriu

Locurile din sală s-au dovedit insuficiente, aşa că zeci de elevi au ocupat şi culoarele, precum şi zona din imediata apropiere a scenei. Nu au fost doar adolescenţi, ci şi părinţi veniţi să-şi susţină copiii, care s-au manifestat la fel de zgomotos precum elevii, unii dintre ei agitând la rândul lor pancarte. În sală s-au aflat inclusiv primarul Ovidiu Portariuc, care atunci când a fost anunţat a doua oară a generat aplauze, dar şi ceva fluierături, dar şi viceprimarul Cosmin Andrei. Dacă primul a plecat pe la jumătatea spectacolului, cel de-al doilea a rămas până la final, asta şi pentru că a fost chiar preşedintele juriului, el înmânând titlul de Miss Boboc. După probe precum rochia de seară şi vals, acesta a ajuns la Viviana Sposub de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”.

Acuze reciproce de fraudare

Anunţul câştigătoarei a fost precedat de acuzele făcute de pe scenă de Valentin Rău, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, precum că s-a încercat fraudarea votului de pe site-ul instituţiei la concursul de miss şi mister popularitate şi succedat de contestaţiile unor elevi, care au reclamat că în ciuda votului dat pe pagina online a CCS, juriul a decis altfel. Mai exact, în sondajul electronic a ieşit învingătoare Alessandra Epure de la Colegiul Naţional „AT Laurian”, însă directorul CCS a explicat că tocmai de aceasta, separat de titlurile de miss şi mister boboc există cele de popularitate, care se acordă învingătorilor de pe online. În clasamentul de pe CCS eleva de la "AT Laurian" figura însă pe primul loc, dar în ciuda acestui lucru ambele premii au ajuns la cea de la "Ştefan Luchian".  „Am avut emoţii foarte mari, nici n-am cuvinte să descriu ceea ce am simţit pe scenă, ceea ce am simţit atunci când mi-am auzit numele strigat pentru titlul de Miss Boboc 2012. E un sentiment extraordinar”, a declarat Viviana Sposub. Aceasta a adăugat că nu se gândeşte la o carieră de model deoarece… „eu fac muzică”. Mister Boboc a fost desemnat Albert Nechifor de la Colegiul Naţional „AT Laurian”, care a reuşit la rândul său să câştige şi distincţia de popularitate. Câştigătorii au primit câte 300 de lei, premierea fiind făcută cu scena înţesată de tineri veniţi să felicite câştigătorii. În afara titlurilor menţionate, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi o firmă privată au acordat distincţiile lor şi totodată s-au dat o mulţime de diplome de merit la elevi şi profesori pentru implicarea în organizarea „Toamna Bobocilor 2012”.Alessandra Epure


Toamna Bobocilor Botosani 2012

Viviana Sposub

Toamna Bobocilor Botosani 2012 2
Toamna Bobocilor Botosani 2012 3
Toamna Bobocilor Botosani 2012 4
Toamna Bobocilor Botosani 2012 5
Toamna Bobocilor Botosani 2012 6
VEZI ŞI:
 Ţipete şi isterie cu 9 Mister arătoşi la Toamna Bobocilor - FOTOGALERIE
CITEŞTE ŞI:
 Miss Boboc premiată de viceprimar cu urale şi fluierături - VEZI cea mai frumoasă nouă liceanăVEZI ŞI:
 Finala Boboc 2011 - călărie, tensiune, fuste scurte-scurte - GALERIE FOTO


CITEŞTE ŞI:
 INTERVIU Miss Boboc 2011 Mara Bucşinescu : Sunt şi fete mai frumoase decât mine
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Bravoo perechea nr.3!!! Ati aratat ca mai exista in ziua de azi si ELEGANTA, RAFINAMENT si BUN GUST. S-a vazut ca si voi aveti in spate ani de dans, nu numai Viviana.....muzica,dar asta e....traim intr-o lume CORUPTA. Capul sus si tot inainte.Felicitari,valsul vostru a fost cel mai bun. Pacat ca nu ati fost vazuti de cine trebuia.
24 noiembrie 2012, 12:00
draga Maria, coronita sta pe capul celor cu bani.. pentru ca pamantul se invarte cu ajutorul banilor.dupa parerea mea, concurenta de la ATL a fost mult mai frumoasa si mai bine pregatita.Cum spun si cei de la teleM" adevarata castigatoare va fi mereu concurenta de pe locul 2"
23 noiembrie 2012, 18:25
De ce a mai organizat domnul director acest vot de popularitate daca nu a putut tine sub control fraudarea lui pentru a nu exista aceste interpretari?Si de ce domnisoara Sposub a beneficiat de o camera speciala in care sa-si schimbe tinutele si nu a facut-o alaturi de ceilalti concurenti?asta cum se numeste domnule director?Favorizare sau...fraudare sau poate simpatie...oricum speram ca am invatat toti ceva dupa seara de ieri.
23 noiembrie 2012, 12:56
Viviana nu merita sa castige !!! adica ea a luat si miss popularitate si miss pe judet.... e un pic prea MULT adica trebuia sa mai lase si pentru celelalte fete ceva. Cat despre Albert.... peste 70% din voturi a fost fraudate..... deci..... voturile nu au fost deloc corecte !!
23 noiembrie 2012, 12:32
Daca a fraudat si a mituit juriu nici coronita de miss boboc 2012 nu vrea sa stea pe capul ei rusine sa va fie daca nici elevi nu pot avea dreptul la un vot corect
23 noiembrie 2012, 11:50
Nu cred ca domnul director a facut acuzatii si doar precizari pentru a lamuri unele aspecte aparute la votul pe site-ul CCS Botosani, si au fost foarte corecte. Poate asa vom invata ca este bine sa incercam a fi cat mai corecti, chiar daca pentru noi Romanii este greu sa intelegem ca, corectitudinea trebuie sa faca parte integranta din viata noastra. Am urmarit foarte atent acest vot si nu gaseam explicatii cum ar putea vota cineva intr-o secunda de 100 de ori? dar constatam imediat ca site-ul reactiona foarte bine si regla aceste anomalii. Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor.
23 noiembrie 2012, 10:02
daca fenomenul delictelor ambientale,taierea ilegala a padurilor,traficul ilicit de animale din europa de est, e atat de difuz,vina e a noastra a cetatenilor. cine e participant sa se smereasca in fata lui Dumnezeu iar cine tace poate da cinstea pe rusine.
23 noiembrie 2012, 08:59
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.