Știrea zilei
Fostul director de la „Apă” demisie din companie după o carieră de 26 de ani: A fost primul meu loc de muncă

Demisia și-a produs efectele de la data de 1 noiembrie 2022.

Albert Tănasă s-a despărțit de Nova Apaserv

 

Albert Tănasă a renunțat la funcția deținută în cadrul SC Nova Apaserv SA și își continuă cariera la o companie privată.

 

S-a angajat în cadrul unității Consiliului Județean, reorganizată de-a lungul anilor, tocmai din 1996, pe un post de jurist, fiind de altfel primul său loc de muncă: „Asta este viața, mai sunt și alte oportunități, mai trebuie să răspund și unor alte provocări. Am vrut și eu să văd și în altă parte cum e. Activez la o companie privată pe un post de jurist”, și-a explicat decizia fostul director al SC Nova Apaserv SA.

 

„Nu știu ce-mi va rezerva viitorul”

 

După ce a renunțat la funcția de director general, în urmă cu doi ani, Albert Tănasă a preluat funcția de șef serviciu recuperări creanțe.

 

Iar după reorganizarea care a avut loc în februarie anul acesta, a ocupat un simplu post de jurist, imediat ce acest serviciu a fost desființat.

 

„Eu nu am plecat în ideea că nu am fost legat de societate, vă dați seama că fiind primul meu loc de muncă și după atâția ani, am fost și voi rămâne... Eu nu am spus niciodată, că poate viitorul nu știu ce îmi va rezerva și voi ajunge înapoi pentru că nu am 60 și ceva de ani și mai am încă doi ani până la pensie. Dar deocamdată asta a fost o opțiune personală și o să văd cum va fi”,

Albert Tănasă, fost director SC Nova Apaserv SA

 

 

Perioada de 26 de ani petrecută în cadrul companiei de apă și canalizare a județului a fost întreruptă după desființarea serviciului juridic din cadrul Nova Apaserv, timp de patru ani.

 

„Când am plecat un pic detașat în 2013, când s-a desființat serviciul juridic, pe mine mă prinsese pe funcția de șef serviciu juridic și am plecat în 2017 când am revenit, la Urban Serv. Credeți-mă, erau trecuți deja doi, trei ani de când eram la Urban Serv și când mă întâlneam cu cineva, cu un coleg de la Nova spuneam «la noi». Pentru că era firesc și normal, era un timp petrecut mai mult la serviciu, de la 8:00 la 17:00, mai mult oricum decât aloci familiei”,

Albert Tănasă, fost director SC Nova Apaserv SA

 

În 2017 Albert Tănasă a câștigat concursul pentru funcția de director general de unde a plecat prin demisie în 10 februarie 2020. Multe voci i-au reproșat situația falimentară de la „Apă”, însă la momentul demisiei Albert Tănasă a arătat că răspunderea ar trebui să fie împărțită între toți factorii decizionali.

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Gata negocierile și pentru ultimul șef de la ”Apă”. Drumul de la director la... director
”Reforma de la Apă” a născut până la urmă mai mulți șefi, instalatorii au fost rebotezați ”operatori circuite rețea apă” poate-poate vine cineva să se angajeze

 

OFICIAL: Mită de 400 de lei pentru „a închide ochii” la produsele expirate, comisarii de la Protecția Consumatorilor trimiși în judecată
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani i-au trimis în judecată pe cei doi comisari de la Protecția Consumatorilor cercetați pentru luare de mită.
O nouă funcție de șef apare la Botoșani! Povestea unei unități închisă de 13 ani și resuscitată de zbuciumul războiului
Au fost 13 ani în care am asistat la un concurs al eșecurilor și al neputinței din partea autorităților a două state.Peste un deceniu în care cetățenii și-au pierdut prioritatea în fața unor interese care au rămas în culisele politicului.
Adolescenți din Botoșani distruși de droguri și alcool, val de prezentări la UPU Botoșani: Sunt tineri care au muritVIDEO
Consumul de substanțe psihoactive dar și de alcool sunt mai răspândite printre adolescenții botoșăneni decât ar părea la prima vedere.„Urgențele” sunt practic asaltate de cazuri cu tineri care ajung băuți sau drogați la spital, după ce li s-a făcut rău în urma consumului.
Reorganizare la Nova Apaserv: S-a mai inventat o funcție de șef, partidul coace și un nou director
Spre finele anului trecut membrii Consiliului de Administrație au dezbătut o nouă propunere de organigramă. Prin această modificare s-au mai suplimentat pe alocuri o serie de posturi. Și s-a mai înființat o funcție de șef.
Președintele PNL Bacău a pus mâna pe telefon când a aflat că-i vine în oraș director de la ”Apa” Botoșani: A feștelit-o de tot, a pus-o pe burtă
Plecarea neașteptată a directorului adjunct de la SC Nova Apaserv SA după numai un an a luat pe neașteptate atât mediul politic din Botoșani, cât și cel din Bacău. Aceasta pentru că Doru Constantin a câștigat concursul de director pentru Compania Regională de Apă Bacău (CRAB).
Un polițist local de la Botoșani a scris 13 cărți în 4 ani: Vreau să ajung să scriu poezii cu adevărat / Mi s-a spus că plagiezVIDEO&FOTO
Povestește că și-a descoperit pasiunea din tinerețe, însă abia prin 2018 și-a găsit timpul sau curajul pentru a o aprofunda.
Școală spartă în toiul nopții, hoții au distrus mai multe bunuri și au plecat cu tabletele elevilor – FOTOGALERIE
Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la o unitate de învățământ gimnazial. Deocamdată nu se știe dacă autorii au fost identificați sau măcar există un cerc de suspecți.
Blocuri inundate din decembrie în cartierul Primăverii, adăposturi antiaeriene pline cu apă, gunoaie și excremente – VIDEO & GALERIE FOTO
Sute de botoșăneni care locuiesc în cartierul Primăverii, la blocurile de pe Aleea Elie Radu, au de mai bine de două săptămâni subsolurile inundate. Oamenii se plâng că, deși au sesizat încă din decembrie problema, nu sunt băgați în seamă.
Basm de Anul Nou la Filarmonică: Spectacolul a început pe esplanadă, a continuat în foaier și s-a desăvârșit pe scenă – VIDEO & GALERIE FOTO
Într-un decor desprins parcă dintr-o poveste de iarnă, Filarmonica George Enescu a pășit în 2023. A făcut-o vineri și sâmbătă cu tradiționalele concerte dedicate Anului Nou.
Povestea (ne)spusă a plecării numărului 2 de la ”Apă”: Nu am știut / Am aflat din presă! I s-ar fi cerut demisia din toate funcțiile - VIDEO
În seara zilei de miercuri, 11 ianuarie 2023, un link din presa băcăuană circula intens în anumite cercuri social-democrate botoșănene. Încă directorul adjunct al SC Nova Apaserv SA era anunțat în structura de conducere a companiei similare din Bacău.
Nova Apaserv în risc de insolvență pentru o datorie de 1 milion de lei către o firmă cu angajați staționari
 2023 a început pentru SC Nova Apaserv SA cu risc de insolvență, după un contract denunțat de o firmă din București.
55.000 de lei pentru un salariat plătit de Primărie să stea acasă aproape un an – DOCUMENT
Un fost angajat al unei direcții din cadrul Primăriei municipiului Botoșani, dat afară în urmă cu 11 luni, are de primit o sumă uriașă care reprezintă echivalentul salariilor din această perioadă.
Fiecare cu premiul lui: Primăria și Hyperion-ul fac gale ”Eminescu” separate cu laureați diferiți – DOCUMENT
Manifestările prilejuite de „Zilele Eminescu” din acest an vor fi profund diferite față de precedentele. Pentru prima dată după 31 de ani, Primăria Botoșani este unic organizator al acestui eveniment.
Construim școli, dar n-avem elevi! Comuna care a rămas cu o singură unitate de învățământ: Măcar să ne menținem...VIDEO & FOTO
Depopularea României este resimțită inclusiv în sistemul educațional românesc. Eforturile pentru realizarea de investiții în infrastructura școlară, în foarte multe dintre cazuri, nu se justifică din punctul de vedere al beneficiarilor finali. Elevii.
”Tatăl Nostru” în două limbi la o sărbătoare plină de emoție care a adunat la Botoșani armeni din Constanța și până la Suceava – VIDEO & GALERIE FOTO
Au fost momente emoționante sâmbătă la sucursala Botoșani a Uniunii Armenilor din România (UAR). Tot mai puțini de la un an la altul, oamenii care se trag din neamul de la Erevan au ținut însă ca, în a doua zi de Crăciun a comunității lor, să sărbătorească împreună.
Un om de afaceri din Săveni ar vrea să „sufle” Consiliului Județean fosta Uzină Electrică a orașului
Deși are peste 100 de ani vechime, clădirea respectivă rămâne una emblematică pentru Botoșani și cu o încărcătură istorică aparte.
Prefectul Sorin Cornilă își caută birou prin clădirile din Botoșani – FOTOGALERIE
Întregul aparat de specialitate din cadrul Instituției Prefectului, inclusiv echipa de conducere urmează să se mute în alt sediu. Iar asta pentru că Palatul Administrativ se închide.
Criminalul copilei de 14 ani a încercat să se sinucidă în arest, măsuri suplimentare luate de polițiști
Cătălin Rățușcă, tânărul de 20 de ani care a înjunghiat mortal o adolescentă care abia și-a scos buletinul, se află în custodia Poliției.
ULTIMELE clipe din viața fetei de 14 ani, criminalul i-a cerut să-l ure și a răsplătit-o cu bani
Nimic din ce s-a petrecut pe podul din Trușești înaintea crimei nu anunța cruzimea care urma să aibă loc, în mijlocul zilei.Cătălin Rățușcă a fost urat de copila de 14 ani și fratele ei.
ARTIFICIILE, distracție pentru oameni, coșmar pentru necuvântătoare! Animale moarte sau rănite în noaptea dintre ani la Botoșani
Explozia de lumini cu întreg zgomotul specific sau petardele aruncate în noaptea dintre ani pentru a produce distracție oamenilor au efecte devastatoare asupra animalelor.
Niște nimic uri ăștia la privat ar matura pe jos ..nu s ar pricepe la nimic cu toate școlile lor făcute la fără frecvență Pun pariu?
3 noiembrie 2022, 20:47
Catastrofal. Este un fel de sinucidere a unui neam care aduce la conducere oameni cu totul nepotriviti pentru activitatea pe care o conduc. Juristi si economisti la apa, secretari de stat de 28 de ani, electronisti la agricultura, viceprimari si primari de 26 de ani in comune, fete distractive la conducerea parlamentului sau ministerelor, prim ministri care abia pot deschide gura, primari spagari, valutisti ajunsi ministri etc.
3 noiembrie 2022, 18:56
Societatea merge ma prost ca niciodata, nu mai are cine sa o conducă. Șefii nu sunt văzuți prin societate cu zilele. Vor pleca mulți profesionisti din societate în perioada următoare.
3 noiembrie 2022, 17:20
Cel mai probabil urmează colonelul în rezerva care a avut curajul sa identifice și sa raporteze un furt de apa, apa necontorizata la M. Eminescu. Dar cum nici o fapta buna nu rămâne nepedepsita, cred ca colonelul va trebui sa renunțe la job și sa nu mai deranjeze actuala conducere de la primăria M Eminescu si regia de apa.
3 noiembrie 2022, 13:07
Întrebare pt Ecologistul: cine este doamna care nu iartă și ciuruieste ? Dacă este adevărat ce afirmi, înseamnă că este o execuție politica ? Și este foarte grav ca după 26 ani de munca sa fii împins afara, renuntandu-se la experienta (expertiza).S-a dat comanda de ecologizarea societății, renuntandu-se la salariații cu experienta și promovarea unor adormiți.
3 noiembrie 2022, 09:57
Un oportunist fara margini. Este doar ipocrizie in ce spune baiatul asta. S-a lipit de Romania Mare si asa a ajuns consilier local, un copil practic la vremea aia. Apoi un traseist politic. Invariabil, a ajuns la PSD. I s-a infndat cu doamna de la judet care nu uita si nu iarta. L-a ciuruit. I-a curs nasul pe la Toma prin primarie. Pro Romania, ultimul lui partid unde se credea deja balama pe post de viceprimar a fost ultima lui aventura politica. Pe baiatul asta nimeni nu-l mai vrea. Poate vreun partid mic de buzunar. Ca manager, un dezastru, De-o aroganta fara margini, demna de un pitic care intamplator ajunge mare. Nici o pierdere. Unu din putinele lucruri bune pentru Botosani, ca a plecat. Ca jurist, e praf. In maxim un an, isi cauta de lucru.
3 noiembrie 2022, 09:11
Respect pentru OMUL Albert Tanasa.Ciubucarii și mercenarii societății sunt fericiți ca au scăpat de OMUL care ținea la societate.
3 noiembrie 2022, 08:27
Măcar directorul Tănase ținea la societatea, ne primea la dansul, când aveam nevoie și chiar ne ajuta colegial la nevoie. Ăștia care sunt acum nici nu-i găsești când ai nevoie, sunt cu nasul pe sus și amenință de parca sunt stăpânii lumii. Dacă le spui ca nu ne descurcam cu salariile înghețate ne întorc spatele și ne spune ca suntem liberi sa plecam dacă nu ne convine.
3 noiembrie 2022, 08:16
ai plecat pentru din postura de director general ai ajuns în postura ( detestabila, nu-i asa) de a nu mai fi șef, ci simplu angajat.pun ramasag ca daca se schimba ceva și aranjează vreun partid sa vii iar director general ajungi la sediu țopăind intr-un picior...
3 noiembrie 2022, 07:21
Sondaj
Ați dat până acum ”atenții” la doctor?
Da
Nu
Nu am ajuns la doctor
Declaraţia zilei
”Din păcate, discriminarea în școli este prezentă. În sondajul nostru de opinie, realizat acum un și jumătate la nivel național, am cerut părinților și profesorilor copiilor din preuniversitar să identifice motivele de hăr ...
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9005 lei
USD
Dolarul SUA
4.4823 lei
CHF
Francul elveţian
4.9076 lei
GBP
Lira sterlină
5.4945 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4888 lei
XAU
Gramul de aur
275.3749 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2362 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2712 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1660 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3580 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2062 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6582 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.4 o C
Dorohoi
-1.4 o C
Bucecea
-0.1 o C
Darabani
-2.1 o C
Saveni
-0.9 o C
Ştefăneşti
1.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.