Știrea zilei
FOTOREPORTAJ Ziua Naţională a României la Botoşani : Puhoi de lume, meciuri politice,discursuri cu tentă electorală, candidat cu nevasta & îmbulzeală lafasole cu cârnaţi  
În jur de 1.000 de botoşăneni au luat parte sâmbătă dimineaţă la acţiunile prilejuite de Ziua Naţională a României. Oficialităţile s-au strâns în faţa Palatului Administrativ, de unde în frunte cu prefectul Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu şi primarul Ovidiu Portariuc au pornit la pas spre Centrul Istoric.

Ziua Nationala a Romaniei la Botosani

Oficialităţile cu coloana lor, ARD-iştii cu a lor

Coloana a numărat aproximativ o sută de persoane, cuprinzând de la directori de instituţii şi până la membri ai staff-urilor de campanie ai unor candidaţi USL Botoşani la alegerile parlamentare. Spre deosebire de anii precedenţi, când toţi liderii formaţiunilor politice se întâlneau în Piaţa Revoluţiei şi mergeau cu primul reprezentant al Guvernului în judeţ la ceremonie, de această dată reprezentanţii Alianţei Românai Dreaptă au ales să se deplaseze separat. În frunte cu Cătălin Flutur, Daniel Humelnicu, Gabriel Alecsandru şi Cristian Roman, aceştia au loc loc în mulţime, în spatele cordonului oficial. Ei au avut legate la piept cocarde asemănătoare celor purtate de primari, numai că mai înguste, precum şi insigne în piept, în care, utilizându-se simbolul electoral al ARD se scria „I love România”.

Îngrămădeală la microfon...

Cum anticipam dimineaţă, dată fiind perioada electorală pe care o traversăm, numărul celor care au ţinut să ia cuvântul în faţa maselor a fost mult mai mare decât de obicei. Astfel, pe lângă şefii Prefecturii, Consiliului Judeţean şi Primăriei Botoşani, au mai avut alocuţiuni şi preşedintele PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi, preşedintele organizaţiei municipale a PDL, senatorul Daniel Humelnicu, preşedinţii PRM şi PP-DD, Eugen Niţură, respectiv, Marius Cristescu. Unele discursuri au avut tentă politică, senatorul Humelnicu amintind că pretendenţii ARD Botoşani la alegerile parlamentare au semnat Pactul pentru Basarabia, pentru unirea României cu Republica Moldova, în timp ce liderul PRM a vorbit inclusiv de dosare penale. Separarea clară a Puterii de Opoziţie s-a resimţit la depunerea coroanelor de către Consiliul Judeţean şi Consiliul Local, când cu o singură excepţie, un consilier local PP-DD, cele două entităţi administrative au fost reprezentate doar de aleşi de la USL.

Îmbulzeală şi la fasole

Delegaţia ARD la depunerea coroanei a fost deschisă de către Ilinca Maria, fetiţa consilierului judeţean Gabriel Alecsandru, care supravegheată de părinţi, a depus un buchet de flori. Nu doar partidele, ci şi o mulţime de instituţiii, de la SRI şi Penitenciarul Botoşani la Garda Financiară şi Direcţia de Sănătate Publică au depus coroane. Nu înainte ca un sobor de 14 preoţi condus de părintele protopop Lucian Leonte să oficieze un TeDeum. Totul s-a terminat cu oferirea de către Primăria Botoşani, prin Cantina de Ajutor Social, a 1.000 de porţii de cârnaţi cu fasole, plus câte un pahar de vin, botoşănenilor prezenţi la manifestare. S-a creat din nou o îmbulzeală generală, coada, care după o oră de la începerea împărţirii mâncării încă era generoasă, fiind dirijată de jandarmi. Piaţa 1 Decembrie 1918, ca şi întregul Centru Istoric, au fost pregăţite de sărbătoare, aproape la fiecare geam sau balcon fiind arborat Tricolorul.


Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 2
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 3
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 4
Ziua Nationala a Romaniei Botosani
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 5
Ziua Nationala a Romaniei Botosani 6
Ziua Nationala a Romaniei Botosani 7
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 8
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 9
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 10
Ziua Nationala a Romaniei la Botosani 11
VEZI ŞI:
 Pregătiri de Ziua Naţională a României : Între discursuri politice & batalioanele lui Portariuc


VEZI ŞI:
 ACUM: Mare „pregăteală” mare în Centrul Vechi pentru ziua românilor

VEZI ŞI:
 FOTO&VIDEO: Depunere de coroane cu cocarde, copii şi soţii de candidaţi Coadă imensă la fasolea moca a Primăriei, împărţită cu jandarmi – FOTO&VIDEOMODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Loading...
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Loading...
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Când îți trage statul țeapă: Autoritatea Electorală a rambursat peste 100 de milioane partidelor pentru campanie, dar n-a înapoiat 1 leu independenților
”Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că astăzi, 29 decembrie 2020, au fost rambursate partidelor politice parlamentare și neparlamentare care au îndeplinit condițiile legale, sumele aferente cheltuielilor efectuate în campania electorală pentru alegerile locale din anul 2020”.
ard-istul asta nu vede cat de penibil este? s-a umplut de rahat de ride tot orasul de el. un circar care vrea votat. asteapta portocaliule voturi ...
4 decembrie 2012, 22:58
"DaCA COmentati"! Si tu esti de-al lui Turcanu!
3 decembrie 2012, 01:08
bla bla bla,toata ziua barfa,i-a vedeti-va de treaba voastra,nu asta ar trebui sa va intereseze pe voi,ce cum s-a imbracat cutarescu,mai bn ati discuta lucururi importante,nu va da nimeni nimic daca va aflati si voi in treaba,cu aceste comenturi ieftine,sa va fie rusine,mai aveti tupeu sa va legati de Turcanu,nu mi se oare corect din partea voastra,nu ajungeti nicaieri daca comentati, asa va fi mereu,cand se vor schimba conducatorii..vor aparea si comentarile celor care sunt impotriva.mai bn vedeti-va de treaba voatsra.
2 decembrie 2012, 23:40
referitor la tinuta lui turcanu. hainele nu sunt urite, sunt de f.buna calitate, probabil ca u-au costat ceva bani. problema este ca nu prea stie sa le poarte, dar apreciem intentia de a se cizela. in rest pt ala care-mi scrie mai sus ii aduc la cunostinta ca nu-s mosnegut nici pe departe si culmea urasc politrucii. noi nu avem politicieni, avem niste lichele care urmaresc numai interesul material. dupa mine nu trebuie nici unul votat, dar pdl-eii prea si-au facut de cap fara rusine. numai citiva prostovani nu sunt in stare sa vada ca ard-ul e dus pe copca, chiar si basexu stie . asa ca cel sau cei care comenteaza, ori nu intelegeti directia spre care se merge ori nu ginditi.
2 decembrie 2012, 17:14
Dl Contac este la puscarie si asta arata clasa politica ce a fost pana acum la putere., Trerbuie sa scapam e putorile care doar isi doresc un mandat de parlamentar. Avem nevoie de tinerii care nu au mai fost in forurile decizionale ale tari, tineri care au respect pentru valorile romanesti.
2 decembrie 2012, 15:12
Pai voteaza cu cei care se lasa cat mai putin influentati de politica unui partid. Si tanarul de la ARD pare ca isi doreste sa schimbe ceva in mentalitatea romanului despre parlamentarul actual.
2 decembrie 2012, 15:09
...e plin pamantul Romaniei de osemintele celor ce si-au dat viata pentru libertate..Stefan cel Mare si Sfant, Mihai Viteazul, Constantin Brancoveanu,regele Ferdinand Intregitorul....martirii gulagului romanesc...soldatul roman necunoscut.....
2 decembrie 2012, 14:18
si contestatia lui Contac s/a pierdut in hatisurile justitiei independente, a devenit presedinte Tibuliac si judetul a intrat aproape in faliment la fel ca la Vinalcol, multe amenzi pt fonduri europene cu licitatii trucate si alte nereguli mari facute de Caciuc de la drumuri, probabil"fara stirea lui Tibu"....de aceea societatea asta regreseaza pt ca "se aleg ei insisi" unii care habar n-au cum sa conduca si vor numai sa se imbogateasca. Apropo de dl Contac, toate proiectele europene implementate de cei de dupa el, sunt facute de acest om cu mare experienta si cinstit, ca daca nu era cinstit, era "mare catindat" curat, uscat.
2 decembrie 2012, 12:56
În ultimii 14 ani (adică de când am împlinit 18 ani și până astăzi) am votat la fiecare alegeri, chiar dacă uneori asta a însemnat să vin de la Iași la Botoșani sau de la București la Botoșani pentru că acolo locuiam, dar aici aveam domiciliul stabil. Uneori am votat din convingere, alteori am votat răul mai mic. Acum însă nu mai există nici convingere și nici nu văd un rău mai mic decât altul - nu pot vota nici cu comuniștii lui Iliescu, nici cu claca lui Băsescu și nici cu acoliții unui țigan de la Caracal. Iar o a patra opțiune reală, cu șanse de a intra în parlament nu există. Să nu merg deloc la vot nu e o soluție pentru că atunci ar exista riscul să îmi fie furat votul, dar să merg și să-mi anulez buletinul sau să votez cu un partid care oricum nu are nici o șansă (de exemplu PER-ul) e singura chestie care pot sa o fac.
2 decembrie 2012, 10:55
Pentru Bogdan Epureanu si cel care semneaza “societatea civila”Oare chiar conteaza cum votam? Apropo de buletine anulate si de “sfintii”pe care ii slaviti, iata o anlaiza a unui cunoscut ziarist botosanean, respectiv d-nul Rotundu, facuta dupa alegerile din 2008: Citez: “Contestaţia preşedintelui PSD, Constantin Conţac, cu privire la alegerile privind preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani cred că este justificată. Pe raza municipiului Botoşani s-a constatat un număr de peste zece mii de buletine de vot nule, iar pe total judeţ peste 14 mii. Toate aceste buletine declarate nule vizează alegerea funcţiei de preşedinte al CJ nu şi cele de consilier sau primar.Toate sondajele care au pregătit intrarea în campania electorală şi pe timp campaniei îl indicau pe Conţac câştigător detaşat la preşedinţia CJ, indiferent de cine s-ar fi aflat în spatele sondajului. Explicaţia era îndeajuns de solidă. Electoratul din judeţ este mult mai apropiat modului de gândire şi acţiune ale lui Conţac, iar acesta, prin discursul politic, s-a situat mai aproape de sufletul cetăţeanului rural.Dar îmi vine greu să cred că cetăţeanul din Botoşani este mai puţin instruit decât cel din mediul rural. Nu pot să concep că peste zece mii de persoane din Botoşani n-au ştiut cum să voteze la preşedinţia CJ, adică unde şi pe cine să ştampileze, anulându-şi buletinul de vot prin dublă ştampilare. De vreme ce aceeaşi cetăţeni s-au descurcat în hăţişurile buletinului de vot privind candidaţii la consiliul local şi primar, devine suspect faptul că ei s-au împotmolit la buletinul de vot privind candidaţii la preşedinţia CJ.Pe municipiul Botoşani Conţac a pierdut în favoarea lui Mihai Ţâbuleac cu vreo şase mii de voturi. Dacă n-ar fi fost cele peste zece mii de voturi anulate pe Botoşani, astăzi preşedintele ales al CJ ar fi fost Constantin Conţac.Acestea-s motivele pentru care Constantin Conţac a contestat, pe cale legală, alegerile la funcţia de preşedinte al CJ şi a cerut judecătorilor să verifice cum de s-a putut ajunge la un număr aşa de mare de buletine de vot anulate”.
2 decembrie 2012, 10:40
Puternic zici tu ? Eu as zice mafiot vrei sa iti zic de ce ? Daca il conosti sa il intrebi de Sultia si cati bani are sa ne dea nou !!! "om cu caracter" si puternici e un pupa cur care nici nu stie bine limba romana!
2 decembrie 2012, 09:16
ma dezgusta toate linguselile astea nu i suport pe nici unul toti hoti ...cand au nevoie de voturi is lapte si miere iar daca ai nevoie de ceva de la ei dupa nici nu te baga in seama....iar pe gabriel asta nu o sa l votez nici o data are fata de prost.....si fraier
2 decembrie 2012, 09:11
Foarte reusite (si de calitate) fotografii. Felicitari.
2 decembrie 2012, 09:06
larisa, ti-o tragi cu ciobanul? prea ii tii partea, sau poate tu l-ai imbracat asa! oi fi roxanica, amanta penala!
2 decembrie 2012, 01:28
Bogdan Epureanu, nu stiu daca anularea votului e solutia pentru ca asta inseamna o posiblitate in plus pentru USL de a frauda voturile. Si baietii din USL sunt experti la asta! Nu explic cum pentru ca nu e cazul aici. Important e sa votezi cu cel care iti inspira mai multa incredere si care crezi ca te poate reprezenta in functie de varsta pe care ai. Banuiesc ca vrei sa-ti anulezi votul pentru ca te-ai saturat ca tot votezi si nu se intampla nimic. Atunci, voteaza persoane care nu au mai fost in Parlament si care poate au mai mult dorinta de a face. E o parere doar. Dar civic nu e cea mai buna decizie anularea buletinelor de vot.
1 decembrie 2012, 20:13
Eu nu-i inteleg pe cei care se iau de cnadidatul care isi promoveaza familia, copilul. La o adica, ce e rau in asta? Nu suntem noi obisnuiti, dar in lume e ceva firesc. Pana la urma arati respect pentru institutia familiei ceea ce din pacate se cam pierde in Romania, in Romania unde aceasta valoare a fost intens sustinuta.
1 decembrie 2012, 20:10
Ofticosii din USL care daca iese cineva din opozitie si le zice ceva se ia de el... Invidiosi si ofticosi sunt USListii!
1 decembrie 2012, 19:49
Un om puternic se cvede dupa haine? De cand asta?Atunci, hai sa renuntam la haine si sa copiem modelul Turcanu la imbracaminte pentru ca asa vom fi niste oameni puternici si eventual influenti.
1 decembrie 2012, 19:48
numai atat va duce mintea?sunteti de tot rasul,mie greata de voi,tipic romanesc,barfe la tot coltul,kum arata,cu c sa imbracat,sa va fie rusine magrilor,criticati usl,sa va fie rusine,
1 decembrie 2012, 19:28
Mda !Sublim si emotionant momentul, penibili si ofticosi comentatorii .
1 decembrie 2012, 18:22
este o festivitate si ar trebui macar azi sa nu fim atat de rai,nu cred ca asta este cel mai important cum este imbracat,ar trebui sa va intereseze alte lucruri,cum va evolua orasul,ce se va mai construi,etc.dar cum voi nu aveti ce face binenteles ca trebuia sa va legati putin de imbracaminte,sa va fie rusine
1 decembrie 2012, 18:06
era si normal sa apara comentarii legate de tinuta domnului Turcanu, acesta este stilul lui,si ce daca este asemanat cu Becali,este un om puternic,chiar daca este considerat un cioban dar se afla printre cei mai puternici din tara,nu este rea asemanarea.Daca dumnealui ii plac palariile ce aveti voi impotriva??
1 decembrie 2012, 17:56
Din păcate prea mult circ și prea puține sentimente patriotice.Și deși nu pot spune că îl apreciez pe candidatul ARD care își face campanie pe spatele copilului, spre deosebire de alții măcar el își promovează familia, nu amanta.Și înainte de a-mi sări la beregată că sunt "băsist" vă spun că nu sunt, iar anul ăsta va fi prima dată când voi merge la vot doar pentru a-mi anula buletinele.
1 decembrie 2012, 17:40
Devin fan Turcanu , nu mai pot de emotie cand il vad , daca avea si BOTA in mana dreapta si se sprijinea in ea era asortat cu Beecali , parca erau frati. Bai frate e mortal , oare cine l-a imbracat , ar trebui sa deschidă o casa de moda cu asorteuri dastea. Acest comentariu este un pamflet deci trebuie tratat ca atare. Daca consiliul judetean imi pune in fata casei si niste rampe de alea de colectare selectiva a deseurilor in care lumea va arunca gunoi menajer si voi avea la vara viermi, muste de alea altoite, mirosuri pestilentiale si zeama de aia scursa din gunoi in fata casei emigrez in Papua Noua Guinee , Congo, Mozambic sau Kenya.
1 decembrie 2012, 16:56
Bravot pentru aceasta atitudine de familist si curaj mai ales de a promova acest mod de campanie!
1 decembrie 2012, 16:44
Decat sa iesi si sa te promiovezi cu amanta cum fac altii, mai bine cu familia. Sa fim seriosi. Ce e asa o trageceie ca iese cu familia la manifestarile dedicate de 1 decembrie???
1 decembrie 2012, 16:42
Frumos din partea dlui Flutur ca a ales sa stea deoparte cu echipa dumnealui din ARD. Si nu s-au bagat in gloata aia care doar promite. Dl Flutur chiar a facut ceva pentru acest oras si merita respectul tuturor botosanenilor.
1 decembrie 2012, 16:11
Eu vad si alte persoane care au venit cu copii si nevasta. Ce e asa rau in a participa la manifestarile de 1 decembrie cu sotie si copil. Ba chiar mi se pare un gest frumos si elegant. Familia este f important pentru fiecare dintre noi.
1 decembrie 2012, 16:07
Ciobanul e tot cioban...pălărie de pădurar,verde papagal şi palton bej karacul...m-a dat pe spate la ce ţinută de circ a afişat!Chiar nimeni nu l-a atenţionat că frizează ridicolul?mai bine venea în trening ca prietenul lui primar zis ,,trelingarul"în urbea natală!
1 decembrie 2012, 15:56
Care e problema ca familia e implicata? omul nu traieste in grota. E normal sa-l cunoasca lumea asa cu este el !
1 decembrie 2012, 15:52
Giulia, din cate vad se pare ca esti un mosneag pesedist care ai numai ura in tine. Totit romanii ar trebui sa-si educe copii sa respecte valorile noastre. Toti ar trebui sa-i invete de mici ca respectul fata de romani este mai presus decat interesele de grup. Sa-ti fie rusine ca dai un exemplu negativ botosanenilor si ii indemi la ura. De cauza celor ca tine nu reusim sa ridicam capul in Europa. Din cauza celor ca tine toti ne trateaza cu dispret. Dispret sadesti, dispret culegi.
1 decembrie 2012, 15:52
Crezi ca el isi expune familia daca asa e invatat sa fie familist si sa fie aproape de cei dragi de ce iar ii gasiti voi reped partea proasta !!
1 decembrie 2012, 15:49
Respect Gabi si spor la treaba! Doamne ajuta!
1 decembrie 2012, 15:48
Dolineschi, tot timpul merge doar cu mainile in buzunare ? chiar si la oastfel de manifestare ? Cumparatiii o pereche de manusi usl-asilor, nu de alta , dar sa nu cumva sa- manance .... unghiile.
1 decembrie 2012, 15:42
a facut circ cu copilul lui. totul a fost o golaneala pentru a adormii ..... copii!!!
1 decembrie 2012, 15:28
hai te lasi,iti faci imagine :)))huuu ard imputit
1 decembrie 2012, 15:25
pentru cei doi maimutoi de serviciu tody si angela martiniuc sau batman, mai nesimtitilor ce vedeti voi asa frumos in a-ti baga nevasta si copilul la inaintare? parca a iesit cu animalutele la zoo sa le vada publicul, mai lipsea sa-i puna sa faca tumbe si era de toata jalea. efectiv un asemenea individ nu o sa-l votez nici daca ar fi singurul candidat. oricum sarbatoarea romanilor s-a transformat in circ, citiva soldati si o armata de nenorociti care umbla sa-si faca campanie electorala. mai bine s-ar regindi si s-ar modifica legea incat sa nu mai vedem acelasi tip de lichele care nu vor decat bani nemunciti din contributia bietilor fraieri.
1 decembrie 2012, 15:17
nu mi se pare frumos din partea lui sa isi expuna familia atat de mult,inseamna ca nu isi protejeaza copilul,sotia
1 decembrie 2012, 14:56
Super dragalas copilul lui Alecsandru. Si inspirata alegere pentru floricele tricolore. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
1 decembrie 2012, 14:44
Ce scumpa este fetita candidatului Gabriel Alecsandru. Ma bucura faptul ca ii ofera o educatie atat de buna invatand-o care sunt adevaratele valori ale tarii noastre. Felicitari!
1 decembrie 2012, 14:40
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
Am avut două faze, pe aia când a dat fault în atac la mişto. Avem de două ori 11 metri. Îl ţine prima dată pe Miron şi Miron se debarasează de el doar. Cred că e dată o direcţie, aşa cred. Dacă trei meciuri la rând ai unul ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
2.3 o C
Dorohoi
2.2 o C
Bucecea
2.0 o C
Darabani
2.2 o C
Saveni
2.2 o C
Ştefăneşti
3.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.