Știrea zilei
În slip, cea mai originală campanie electorală făcută de un candidat – FOTOGALERIE
Iarna, zăpadă şi frigul de la Botoşani nu au fost decorul de desfăşurare a tuturor campaniilor electorale din această parte a ţării. În timp ce majoritatea candidaţilor au fost nevoiţi să îşi facă propagandă la temperaturi de ceva peste 0 grade ziua şi negative noaptea, unul dintre aspiranţii de la alegerile parlamentare a trăit perioada electorală transpirând la propriu în soare.
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja

„Cât poate să mai ţină iarna asta!?”

Şi cum la Botoşani zilele astea nu întâlneşti decât soare cu dinţi, Gheorghe Iavorenciuc, fiindcă despre el este vorba, s-a dus la soare adevărat prin America Centrală. Într-o perioadă în care unii aspiranţii de la Legislativ se băteau în afişe pe la Flămânzi, iar alţii făceau plângeri penale la Botoşani, pretendentul Partidului Ecologist Român făcea plajă peste ocean. Consilierul de la PER,candidat la un mandat de senator pe Colegiul 3 Botoşani axat pe municipiul reşedinţă, şi-a postat pe propriul cont de Facebook  mai mult fotografii realizate în vacanţă. Astfel, îl putem vedea pe consilierul local la plajă, printre palmieri, la o cafea dominicană, după muson, legendele la poze fiind edificatoare: „cine a auzit de tine, Iarnă?!” sau „Cât poate să mai ţină iarna asta!?” Nu lipsesc însă mesajele cu tentă politică aferente pozelor: „dacă urăşti politicienii, e timpul să faci «gesturi» naturii”, „Dacă nu mai crezi în politică, e timpul să te îndrăgosteşti de natură” şi… „Aqua Park...botoşănean?

Mesaj cu revoluţionari de mucava din ţara lui Fidel Castro

De la mii şi mii de kilometri distanţă ecologistul nu a uitat totuşi de campanie, el transmiţând reporterului de la Botoşăneanul un mesaj prin SMS, care sună cam aşa: „Cuba e ţara în care economia este confiscată de marea familie politică coruptă. Un «grande partido» , în care doar fraţii, nevestele, socrii, cuscrii, cumătrii şi odraslele au acces la funcţii de stat, precum miniştri, parlamentari, guvernatori şi tot şirul de directoraşi. Spiritul «Che Guevara» e de fapt «spiritul nesupusului» în reţeaua de partid-stat corupt, servită poporului, în chip de revoluţionar de mucava. Un fel de «mazăre» înfipt în democraţie. Democraţia nu există, când nu ai loc de muncă, când ţara nu are voie de tine şi de familia ta. Ani pierduţi în nevoi şi deznădejde, ani în care copiii visează la America, ani furaţi de casta politică. Şi cubanezii cred în revoluţie! România? În ce fel să o descrii? Ce să spui lumii cum e la noi? Toţi mă întreabă dacă avem viitor? Unde e spiritul naţional? Pe mâna cui dăm ţara din patru în patru ani? De fapt cui o vindem? De ce atâtea asemănări cu Cuba? Ţara se aseamănă cu conducătorii ce şi i-a ales. Le nesfârşit, popor român?”

„E vorba să se întoarcă, dar nu ştiu când şi unde”

Colegii din PER ai lui Iavorenciuc îl aşteaptă să sosească la Botoşani până în ziua scrutinului. „E vorba să se întoarcă, dar nu ştiu când şi unde. Noi aşa ştiam, că sâmbătă seară trebuie să ajungă aici. Nici n-am avut curajul să-l întreb, e o treabă de familie, ştiu că era plătită din timp, încă din primăvară şi îţi zic sincer că el în luna august nu ştia că o să candideze şi a făcut un gest ca să avem lista completă, dar nu ştia că… eu aşa ştiu, că trebuie să vină mâine seară”, ne-a declarat Mircea Costea, preşedinte PER Botoşani. Acesta a explicat că nu este prieten de familie cu Gheorghe Iavorenciuc ca să îşi permită să-l întrebe unde pleacă în vacanţă şi cât timp stă.

Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 2
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 3
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 4
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 5
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 6
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 7
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 8
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 9
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 10
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 11
Gheorghe Iavorenciuc campanie electorala la plaja 12
CITEŞTE ŞI:
 Un candidat pe municipiu s-a dus în SUA scârbit de alegeri: Nu mă voi vota!
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Desi stiu ca multi vor sari acum sa-l atace, eu zic ca omul e de inteles. In primul rand, asa cum a zis si seful lui de partid, excursia era probabil platita din timp, de pe vremea cand era inca la PNL, cand inca nu se stabilise data alegerilor si cand oricum stia ca nu are loc pe lista de parlamentari. Ajuns mare vedeta la PER era normal sa apara pe liste, in conditiile in care ceilalti candidati ai ecologistilor au o notorietate care tinde la zero. Ori in conditiile in care oricum stie si el, stim si noi ca nu are absolut nici o sansa de a strange mai mult de 2-3 procente, ce era sa faca sa-si anuleze excursia aranjata si platita din timp doar ca sa nu avem noi ce critica? Sincer sa fiu, si eu in locul lui faceam exact la fel.
8 decembrie 2012, 13:43
ACEST DOMN PARCA OFEREA BRADUTI PENTRU VOT LA INCEPUT DE CAMPANIE SI SE VROIA LUPTATOR PENTRU DREPTURILE NOASTRE CEI MULTI SI SARACI. PANA A CRESTE BRADUL MARE O SA AJUNGA SI EL TOT ATUNCEA SENATOR? DAR PANA ATUNCEA SA CULEAGA CONFIERU PENTRU SAMANINTA LA TOTI VOTANTI CU DREPT DE VOT?
8 decembrie 2012, 13:15
Reusim prin noi insine de esenta liberala sau dupa zicerea marelui Mahatma Gandhi, fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume ar trebui sa guverneze existenta fiecaruia dintre noi in zilele triste de azi. Intr-o Romania fanariota , in care coruptia si imoralitatea au atins cote alarmante pe cine sa votam duminica?. Aceleasi formatiuni politice mari ce se rotesc intr-un cerc vicios de peste 20 de ani ,ce-si trag seva din fsn-ul tov. ion ilici iliescu, poreclite de dreapta si de stanga?, formatiuni noi, gen partidul de "tomberon" a lui tolea ciumac(pardon dd in direct si in reluare!) care reprezinta tot un impozit pe prostie al romanilor(vezi partidul moldovenilor)? , ilustri necunoscuti de la partide mici, poate oameni de calitate ,dar fara forta economica?..udmr-isti bine reprezentai la Botosani(bravo lor!) unde o parte din electoratul "instruit politic" voteaza la plesneala?, ecologisti gasiti rozand ciolanul aruncat de usl-isti (Remus Cernea si Ovidiu Iane)si peristi ce stau la plaja pe meleaguri comuniste , atat de mult hulite de unii "democrati" postdecembristi ?. Inteleg pana la un punct gestul de lehamite si de fronda al domnului Iavorenciuc , Romania e totusi tara lui Caragiale ,fiecare e liber sa se manifeste cum vrea, dar parca circul e prea mare. Opozitia de azi revopsita si rebranduita clameaza ca din gura de sarpe ca toate relele de pe pamant au fost facute in ultimile sase luni de guvernare ale aliantei khmerilor rosii cu sageata lui Wilhelm Tell ca si cum guvernarile basiste au reprezentat pentru romani "la vie en rose". Au efectuat un experiment pe romani , gen operatia reusita , pacientul decedat (datorita stopului cardiac!).Acum cica vor sa reporneasca inima Romaniei!. Nu va este rusine hahalerelor!!.Probabil ca duminica voi prefera ca acel mic bradut al sperantei sa creasca ,sa-i dau o sansa , macar sa nu-i am pe constiinta pe cei care dupa 1989 ne-au confiscat viata si existenta.Fara absolut nici o nostalgie pentru vremurile demult apuse ,raposatul "nea ceasca" ne intraba din astral , azi la peste 20 de ani de la "rivalutie", romani "traiti bine sunteti multumiti"? . Raspunsul e in constiinta fiecaruia dintre noi, dar cred ca timpul pentru a nu mai fi cobaiul nimanui a sosit!.
8 decembrie 2012, 09:53
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.