Știrea zilei
Incendiu de proporţii la un depozit, avere făcută scrum - GALERIE FOTO
Seara de miercuri 21 decembrie 2011 a fost una cu ghinion pentru administratorul unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, după ce agoniseala sa a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orelor 22:00 şi a fost nevoie de două ore de intervenţie a pompierilor pentru a stinge flăcările.

Orele 22:00, miercuri seară. În zona unde se afla depozitul de cherestea, zeci de pompieri se luptau pentru a stinge flăcările care au cuprins întreaga cantitate de material lemnos. Un fum negru şi dens se ridica spre cer. În apropiere se afla un angajat al societăţii care, disperat privea cum focul distruge bunurile pe care fusese angajat să le păzească. Se ţinea cu mâine de cap murmurând continuu: „Doamne Dumnezeule, Doamne, nu se poate aşa ceva”. În jurul său pompierii alergau pentru a înlătura eventualele pericole cauzate de flăcări dar şi pentru a stinge vâlvătaia, fiind nevoie de nu mai puţin de patru autospeciale cu apă spumantă în cadrul intervenţiei. Alţi câţiva curioşi s-au adunat pentru a privi flăcările imense, dar şi efortul pompierilor de a le stinge La puţin timp a ajuns la faţa locului şi administratorul societăţii comerciale care a rămas stană de piatră când a văzut cum munca sa este înghiţită de flăcări. A discutat atât cu poliţiştii aflaţi în zonă cât şi cu pompierii şi a povestit că nu are idee de la ce ar fi putut porni incendiul. 

Orele 23:00. Incendiul se manifesta atât într-o hală metalică în care se afla cherestea cât şi într-un hambar acoperit unde de asemenea se afla depozitat material lemnos. Şi dacă flăcările au fost stinse într-un timp record în hală, în schimb, alături pompierii s-au luptat cu acoperişul care s-a prăbuşit. Bucăţi întregi de metal din partea de acoperiş s-au desprins şi au început să cadă, fiind înlăturate bucată cu bucată de pompieri. Abia după această operaţiune angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reuşit să ajungă şi la restul cantităţii de material lemnos care ardea pe alocuri mocnit, însă în cea mai mare parte în flăcări. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care s-a produs incendiul.  „În jurul orei 21:47 Detaşamentul de Pompieri Botoşani a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu produs la o societate comercială care are ca obiect de activitatea prelucrarea lemnului. Au acţionat patru autospeciale cu apă spumantă. Pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului deocamdată se efectuează cercetări, în acest sens fiind constituită o comisie”, a declarat lt.col. Cristian Amarandei şef centru operaţional IJSU.
Intervenţia pompierilor s-a întins de-a lungul a aproximativ două ore, fiind îngreunată pe de o parte din cauza lipsei surselor de alimentare cu apă, iar pe altă parte de vizibilitatea redusă şi prăbuşirea acoperişului.
Gabriela ERDICO femeie expert contabil, cea mai premiată din Botoșani: a plecat acasă cu o mulțime de trofee în zi de mare sărbătoare - TOPUL & GALERIE FOTO
”Sanitarii economiei”, așa cum i-a numit chiar președintele lor, și-au premiat vineri, la Hotel Rapsodia, colegii care au performat anul precedent. Au făcut-o la ceas de sărbătoare, în Ziua Națională a Contabilului Român.
Un botoșănean vrea scuze publice după ce a primit un plic de la ANAF, pentru 2 LEI – DOCUMENT
Un plic găsit în poștă cu sigla Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) poate cauza adevărate palpitații persoanelor cu nervii mai slabi. Sau din partea oricărei instituții care emite scrisori la domiciliu a căror efect sunt drumurile făcute la sediul respectivei unități publice și scoaterea la iveală, în multe dintre cazuri, a unor datorii de care nu se avea la cunoștință.
Dragoste ca-n filme: De 200 de ori ”TE IUBESC” de la Alexandra pentru băiatul vieții ei doar ca să îi recâștige inima – FOTOGALERIE
O dragoste începută acum aproape doi ani și intrată în impas anul acesta s-ar putea reînnoda după ceea ce s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri.
Cadou la ziua de naștere: ALDE bate PSD și câștigă întâiul primar botoșănean, votat inclusiv de contracandidatul său
Funcția de viceprimar i-a fost probabil hărăzită botoșăneanului Ilie Oniciuc, omul care din acest punct de vedere pare să fie un monument de ghinion. A condus pe ultimul drum doi primari și din poziția de favorit a ajuns în ambele dăți pe locul II.
(ÎNCĂ) Un polițist local LOVIT în Centrul Vechi, ancheta ajunge la un procuror
Numeroasele semnale de alarmă care s-au tot tras în privința CentruluI Istoric al municipiului Botoșani au rămas doar vorbe-n vânt. Pe principiul că „la noi încă este bine”, zilele se rostogolesc unele după altele după scenariile prea bine cunoscute și ușor, ușor vor scăpa de sub control și la Botoșani, unde dreptatea se va face în cele din urmă, da, cu sabia.
După numai un an de zile în sistemul bugetar, soția unui lider PSD Botoșani a ajuns șefă la o instituție publică - FOTOGALERIE
Anul trecut, la finele lunii martie participa la un concurs, la compartimentul financiar – contabil din Instituția Prefectului, pe care l-a și promovat. A rămas acolo în jur de două luni, după care a cerut transferul la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani.
Ziua în care oameni de la Milano și până la Galați & Trușești au protestat pentru drumurile din Botoșani: Moldova, trezește-te! Botoșani, trezește-te! GALERIE FOTO
Așteptați în oraș la 9:30, așa cum au anunțat, protestatarii pentru infrastructură au ajuns vineri la locul de întâlnire cu o oră întârziere. Și nu a fost poligonul ACR, așa cum se făcuse public inițial.
Concurs pentru șefia unei instituții la care postul s-a eliberat prin... deces
Una dintre instituțiile importante din Botoșani este coordonată de un șef interimar la acest moment.
Orgoliu de medic PLĂTIT scump! Executor judecătoresc în stand-by pentru un spital închis de-o doctoriță
După trei ani, două instanțe de judecată au dat câștig de cauză reprezentanților unui spital care s-au trezit timp de o lună și jumătate cu pacienții… în stradă.
PREMIERĂ la Botoșani: Se pregătește cel mai lung sens unic din Botoșani, orașul tăiat în două – GALERIE FOTO
În municipiul Botoșani autoritățile au pregătit o serie de măsuri pentru eficientizarea traficului rutier. Iar una dintre intențiile factorilor de decizie, adică reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Primăriei prin Poliția Locală, Prefecturii sau Consiliului Județean este crearea celui mai lung sens unic din Botoșani, care va tăia practic orașul în două.
Cel mai SĂRMAN Consiliu Local din istoria orașului?! Aleșii noștri au sărăcit de când VOTEAZĂ pentru oraș
Aproape toți consilierii locali aleși în 2016 și-au publicat declarațiile de avere. Cu mici excepții, cei care votează hotărâri pentru interesul botoșănenilor și dezvoltarea municipiului par să trăiască la limita de subzistență.
Motociclist luat pe sus în bulevard de un Volkswagen, zeci de oameni la accident – GALERIE FOTO
Un nou accident cu un motociclist în prim plan a avut loc în seara de vineri la Botoșani. Evenimentul s-a petrecut după ora 23:00 pe bulevardul Mihai Eminescu.
Un fost președinte de partid și-a scris pe monumentul din cimitir funcțiile de demnitate publică: ”deputat în...”, ”prefect al...” FOTOGALERIE
Dacă unii botoșăneni aflați încă în viață își scriu doar numele și atât pe crucile din cimitir, iar alții își pun meseriile (profesor, inginer, economist), există cel puțin unul care preferă să le reamintească botoșănenilor funcțiile politice pe care le-a deținut de-a lungul vremii.
Tramvaiele pericol public sar de pe linie unul după altul, primarul Flutur: Este o problemă politică & se fac presiuni
Situația actuală a tramvaielor din municipiul Botoșani, extrem de învechite și care cedează la intervale tot mai scurte de timp, a fost comentată într-un final și de primarul Cătălin Flutur.
Tot mai mulți botoșăneni mor pe șosele iar oficial NU din cauza drumurilor - Ce putem face pentru acele mame?
Județul nostru se confruntă cu o realitate dureroasă: lunar o persoană își pierde viața pe drumurile publice care sunt din ce în ce mai dezastruoase.
Două fete filmate în timp ce se băteau în Parcul Mihai Eminescu, nimeni nu este lăsat să intervină – VIDEO șocant
Un nou incident violent s-a petrecut în municipiul reședință de județ, iar protagoniste sunt două adolescente.
Un șef de instituție din Botoșani a luat bani din trei locuri – DOCUMENT
Trăim vremuri în care salariile bugetarilor au crescut considerabil și mai toți salariații din sistemul privat doresc să lucreze la stat din acest motiv. Ei bine, un șef de instituție de la Botoșani a acumulat venituri în anul 2018 din trei locuri.
„SĂRACII” noștri parlamentari! Senatori și deputați de Botoșani, fără case sau mașini și cu datorii la bănci
Nouă parlamentari au trimis botoșănenii din județul Botoșani în Parlamentul României, la alegerile parlamentare din 2016. Șapte sunt de la principala formațiune ce guvernează țara, iar doi din rândul opoziției liberale.
Șefii județului și-au băgat în plus la leafă vreo 10.000 de euro în numai un an - DOCUMENT
Conducătorii Consiliului Județean Botoșani par să fi făcut afacerea vieții lor atunci când au candidat și au reușit să obțină actualele posturi. Cel puțin din punctul de vedere al veniturilor. Aceasta cu toate că vicepreședintele CJ, Dorin Birta, a ținut să informeze protestatarii pentru drumul strategic că, ”eu nu am venit la scaunul ăsta rupt în fund”. Nu știm cum erau pantalonii săi, dar cu siguranță veniturile erau considerabil mai mici.
Afacerea care a EXPLODAT la Botoșani: Se deschid tot mai multe puncte de lucru - Pe fiecare stradă a apărut câte una-două
Există afaceri la Botoșani care înfloresc de la o zi la alta. Tot mai multe puncte de lucru sunt deschise la Botoșani, dar și în celelalte județe. Și ne referim la Casele de Pariuri.
Florine, pontul este ca daca patronul plateste ceva publicitate ramine asa. daca nu, atunci vom sti si unde s-a intimplat nenorocirea. Pai nu e clar ? Mass media este in cadere libera de cind a inceput recesiunea. Asa ca daca bussinesul nu merge, nici bani pentru reclama nu mai sint. Deci ? te-ai prins cum merge treaba ?
22 decembrie 2011, 23:05
Sa-l intrebe pe patron de ce a luat foc (mai ales in doua cladiri diferite) sigur stie el de ce da nu stiu daca ne va spune. Oricum era asigurat (garantez). Miroase a facatura de la o posta.
22 decembrie 2011, 16:49
in regula, a fost un incendiu...asta am inteles. dar unde? se scrie aici, in zona unde se afla depozitul de cherestea...care zona ? cum il cheama pe administrator? oricum, doamne fereste de asa ceva
22 decembrie 2011, 09:04
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Pentru serviciul de salubrizare, Primăria Botoșani ar trebui:
Să organizeze licitație
Să-l atribuie direct SC Urban Serv SA
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu prea sunt de acord cu aceste metode, le consider nu știu cum incorecte. Cu acest aspect eu nu sunt de acord. Nu aș putea să spun că nu se întâmplă lucruri neplăcute în sistem ca în fiecare sector de activitate, însă aceast ...
astratex.ro
sibello.net%20
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7204 lei
USD
Dolarul SUA
4.2231 lei
CHF
Francul elveţian
4.2880 lei
GBP
Lira sterlină
5.2539 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9028 lei
XAU
Gramul de aur
192.5647 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2397 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4490 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9652 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2139 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1848 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6323 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.