Știrea zilei
Incendiu de proporţii la un depozit, avere făcută scrum - GALERIE FOTO
Seara de miercuri 21 decembrie 2011 a fost una cu ghinion pentru administratorul unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, după ce agoniseala sa a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orelor 22:00 şi a fost nevoie de două ore de intervenţie a pompierilor pentru a stinge flăcările.

Orele 22:00, miercuri seară. În zona unde se afla depozitul de cherestea, zeci de pompieri se luptau pentru a stinge flăcările care au cuprins întreaga cantitate de material lemnos. Un fum negru şi dens se ridica spre cer. În apropiere se afla un angajat al societăţii care, disperat privea cum focul distruge bunurile pe care fusese angajat să le păzească. Se ţinea cu mâine de cap murmurând continuu: „Doamne Dumnezeule, Doamne, nu se poate aşa ceva”. În jurul său pompierii alergau pentru a înlătura eventualele pericole cauzate de flăcări dar şi pentru a stinge vâlvătaia, fiind nevoie de nu mai puţin de patru autospeciale cu apă spumantă în cadrul intervenţiei. Alţi câţiva curioşi s-au adunat pentru a privi flăcările imense, dar şi efortul pompierilor de a le stinge La puţin timp a ajuns la faţa locului şi administratorul societăţii comerciale care a rămas stană de piatră când a văzut cum munca sa este înghiţită de flăcări. A discutat atât cu poliţiştii aflaţi în zonă cât şi cu pompierii şi a povestit că nu are idee de la ce ar fi putut porni incendiul. 

Orele 23:00. Incendiul se manifesta atât într-o hală metalică în care se afla cherestea cât şi într-un hambar acoperit unde de asemenea se afla depozitat material lemnos. Şi dacă flăcările au fost stinse într-un timp record în hală, în schimb, alături pompierii s-au luptat cu acoperişul care s-a prăbuşit. Bucăţi întregi de metal din partea de acoperiş s-au desprins şi au început să cadă, fiind înlăturate bucată cu bucată de pompieri. Abia după această operaţiune angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reuşit să ajungă şi la restul cantităţii de material lemnos care ardea pe alocuri mocnit, însă în cea mai mare parte în flăcări. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care s-a produs incendiul.  „În jurul orei 21:47 Detaşamentul de Pompieri Botoşani a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu produs la o societate comercială care are ca obiect de activitatea prelucrarea lemnului. Au acţionat patru autospeciale cu apă spumantă. Pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului deocamdată se efectuează cercetări, în acest sens fiind constituită o comisie”, a declarat lt.col. Cristian Amarandei şef centru operaţional IJSU.
Intervenţia pompierilor s-a întins de-a lungul a aproximativ două ore, fiind îngreunată pe de o parte din cauza lipsei surselor de alimentare cu apă, iar pe altă parte de vizibilitatea redusă şi prăbuşirea acoperişului.
Gabriela ERDICREVOLTĂTOR! Autoritățile i-au lăsat copilul asistentei de la Infecțioase fără pensie! Fiica unei alte colege moarte de COVID a depus deja actele
Familia Elenei Buta, traumatizată deja din cauza decesului survenit pe 23 mai, primește o nouă lovitură, de această dată din partea instituțiilor statului.
FABRICĂ din Botoșani închisă după ce 10 angajați au fost depistați pozitiv la COVID! Sute de salariați trimiși la izolare
Virusul SARS-COV-2 mai lovește într-o unitate de producție de la Botoșani care avea pe statul de plată în jur de 300 de salariați care lucrau cu normă întreagă.
Soțul asistentei moarte este pompier și e internat într-un spital din Iași: Ne este greu să găsim cuvintele potrivite
Elena Buta, asistenta decedată sâmbătă într-un spital din Iași, fusese diagnosticată cu Covid-19 încă din luna aprilie. Tot de atunci și soțul acesteia a fost depistat pozitiv.
Puhoi de lume în centrul Botoșanilor: starea de alertă moare în nepăsare, îmbulzeală și cozi uriașe – VIDEO & GALERIE FOTO
Distanțarea socială, dacă a existat vreodată la Botoșani în pandemie, a pierit cu siguranță după terminarea Stării de Urgență. Deși regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului au rămas în mare parte aceleași și în Starea de Alertă, unii botoșăneni le ignoră în totalitate.
Radu Malancea aproape dat afară a doua oară de la Spitalul Județean, de data aceasta fără avocat: Luăm în calcul
Grija pentru combaterea pandemiei cu COVID-19 pălește în fața aranjamentelor politice. Iar un exemplu grăitor este ceea ce se întâmplă în această perioadă în România, unde cea mai mare preocupare a politicienilor PSD este să le facă loc pe funcții managerilor de spitale dați afară de PNL-iști. Sau să le cimenteze posturile directorilor care au scăpat deocamdată de valul de demiteri. 
ȘASE asistente medicale cazate la un hotel INFECTATE cu coronavirus! ANCHETĂ derulată de DSP: Să vedem unde a fost sursa, dacă ele au interacționat în hotel
Un nou val de cadre medicale a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre un lot de asistente medicale care provin de la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati și care au fost detașate pentru o perioadă de două săptămâni de zile la Secția de Boli Infecțioase.
Zeci de angajați de la Spitalul de Recuperare ținuți acasă pentru că directoarea „n-are ce să facă cu ei”
Situație disperată pentru câteva zeci de angajați din cadrul Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe, din municipiu. Au fost trimiși acasă pe perioada stării de urgență, iar de luni ar fi trebuit să revină la muncă, lucru care nu s-a întâmplat.
”Decât” un salariu: 500 de euro amenda medie în pandemie la Botoșani! Sancțiunile aplicate de Poliție au atins un nivel istoric
Disputele pe seama amenzilor aplicate de structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în Starea de Urgență au determinat ExpertForum.ro să întocmească un studiu mai aprofundat al politicii Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) cu privire la pedepsirea cetățenilor în perioada pandemiei.
Viceprimarul Murariu lăsat fără cele mai importante atribuții: Este clar răzbunare! Flutur: Erau disperați oamenii
Contrele politice din fruntea Primăriei municipiului reședință de județ se amplifică pe final de mandat. Ultima ședință de Consiliu Local a fost poate și cea mai încrâncenată, mai ales prin limbajul folosit de unii aleși locali, și a avut repercusiuni la scară mai largă.
inpuff.ro
Loading...
Covidul a doborât și barilul: Benzina din Botoșani, cea mai ieftină din ultimii 10 ani - FOTOGALERIE
În urma cu exact un an și jumătate Botoșăneanul remarca într-un articol creșterea accelerată a prețurilor carburanților la principalele stații PECO din oraș și, mai ales, faptul că la toate acestea motorina ajunsese mai scumpă decât benzina de cea mai bună calitate.
Director de instituție publică internat în spital cu simptome de COVID, la serviciu un coleg este POZITIV
Lucrurile par să se fi schimbat într-atât în ultimele două luni de zile încât normalitatea de dinaintea pandemiei pare că nu va mai reveni curând, așa cum era percepută în accepțiunea generală a oamenilor. Iar între timp, SARS – COV- 2 mai cucerește o instituție publică de la Botoșani.
Misterul celor 61 de botoșăneni care au... dar nu au Covid: Nu mai iau nici un fel de tratament
Ciudățenia bolii care a blocat mapamondul produce situații neobișnuite inclusiv în statistici și chiar la Botoșani. Județul nostru ocupa joi, 7 mai, locul 6 la nivel național ca număr total de persoane infectate.
DONAȚIILE botoșănenilor încep să producă efecte! Peste 250 de teste efectuate ZILNIC la Botoșani
Începutul a fost unul anevoios, într-un context epidemiologic care nu a putut fi anticipat și care a forțat la maximum resursele de orice fel ale statului, fie că vorbim de mediul economic sau de sistemul sanitar local și național.
Centrul Județean al luptei cu Covid-ul, pulverizat chiar de coronavirus: polițiști, jandarmi, oameni de la servicii trimiși înapoi de unde au venit
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor (CJCCI), acesta este sau ar trebui să fie la Botoșani ”creierul” luptei cu coronavirusul. În plină pandemie însă, tocmai acest CJCCI a fost afectat de Covid-19.
Loading...
OPT copii infectați cu COVID internați la Secția de Boli Infecțioase, cel mai mic are 10 ani
Coronavirusul îi afectează pe adulți, dar și pe copii deopotrivă. La Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Mavromati sunt internați mai mulți copii infectați cu virusul COVID.
SPERANȚĂ: Sute de copii născuți la Maternitatea Botoșani în plină pandemie, unele mămici suspecte de COVID
Există și vești bune în toată această perioadă dificilă pe care întreaga omenire o traversează.
Câți medici bolnavi am fi avut oare? Primul pacient infectat, testat abia la insistența aproape disperată a doctoriței omorâte de Covid
Nici mai mult, nici mai puțin de 199 lucrători în sistemul sanitar botoșănean, într-o proporție covârșitoare angajați ai Spitalului Județean, au fost diagnosticați cu Covid 19, potrivit datelor furnizate miercuri seară de către Centrul Județean de Comunicare.
S-a cerut oficial înlocuirea! Medic de la Urgențe pregătit pentru preluarea Sănătății Publice
Deși este conștient că merge la un salariu de trei ori mai mic față de cel din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) și la cârma unei instituții în care decizia face uneori diferența dintre viață și moarte, medicul botoșănean este pregătit pentru această provocare. Iar singura motivație este faptul că își dorește să schimbe ceva în evoluția pandemiei de COVID-19 pe plan județean. Să repare din răul făcut deja.
26 aprilie, ziua dezastrului: Ceaușescu în alertă la cinci zile de la EXPLOZIE, iar la Botoșani ”bate-un vânt ciudat, dar e cald”
Cernobîl, 26 aprilie 1986. Mai exact, la 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. Un dezastru considerat ca fiind cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.
CRIZA coronavirusului doar în buzunarele botoșănenilor! Statul a dat amenzi de peste 7,5 milioane, dar a plătit șomaj în bătaie de joc
La Botoșani vorbim despre o sumă de peste 1,5 milioane euro aplicată ca amenzi de la începutul intrării în Starea de Urgență și a emiterii primelor ordonanțe militare care au restricționat libera circulație a populației.
Florine, pontul este ca daca patronul plateste ceva publicitate ramine asa. daca nu, atunci vom sti si unde s-a intimplat nenorocirea. Pai nu e clar ? Mass media este in cadere libera de cind a inceput recesiunea. Asa ca daca bussinesul nu merge, nici bani pentru reclama nu mai sint. Deci ? te-ai prins cum merge treaba ?
22 decembrie 2011, 23:05
Sa-l intrebe pe patron de ce a luat foc (mai ales in doua cladiri diferite) sigur stie el de ce da nu stiu daca ne va spune. Oricum era asigurat (garantez). Miroase a facatura de la o posta.
22 decembrie 2011, 16:49
in regula, a fost un incendiu...asta am inteles. dar unde? se scrie aici, in zona unde se afla depozitul de cherestea...care zona ? cum il cheama pe administrator? oricum, doamne fereste de asa ceva
22 decembrie 2011, 09:04
Loading...
zenda.ro
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
Propune o definiție pentru 1 iunie! - 1 iunie, ziua în care toți copiii, până și tinerii - adulți se simt fericiți.-1 iunie = cadou, petrecere, grătar. -Fericire, distracție, liniște. -1 iunie ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
29 mai 2020
EUR
Euro
4.8426 lei
USD
Dolarul SUA
4.3517 lei
CHF
Francul elveţian
4.5273 lei
GBP
Lira sterlină
5.3509 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0583 lei
XAU
Gramul de aur
241.3579 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2496 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3886 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8967 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1635 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1795 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6496 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.