Știrea zilei

Incredibil, ce a făcut Elena Udrea în ziua în care trebuia să fie la Botoşani
Una dintre preocupările ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului în după-amiaza zilei în care trebuia să se afle la Botoşani nu prea are legătură cu activitatea instituţiei pe care o conduce şi în mod normal nu ar fi trebuit să reclame nici anularea vizitei în judeţ. Elena Udrea a fost preocupată de… Ziua Europeană fără Maşini.
Ca atare, una din ocupaţiile de miercuri ale acesteia a fost să declare ziua de 22 septembrie Ziua Europeană fără Maşini în cadrul instituţiei pe care o conduce. Oficialul guvernamental a anunţat că tot personalul MDRT va renunţa pentru o zi la mersul cu automobilul. „În contextul preocupărilor legate de protecţia mediului înconjurător, Ziua Europeană Fără Maşini a devenit ziua fără maşini şi în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.Ca urmare a acestei iniţiative, angajaţii MDRT vor renunţa la maşinile personale sau de serviciu şi vor folosi bicicleta sau mijloacele de transport în comun”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul MDRT miercuri după-amiază.
Ce s-a discutat la Guvern nu avea legătură cu ministerul pe care îl conduce
Mai mult, deşi atât prefectul Cristian Roman, cât şi primarul Cătălin Flutur au justificat anularea acţiunii de la Botoşani cu numai trei ore înainte de necesitatea prezenţei Elenei Udrea la Guvern, din informaţiile care au fost făcut publice până acum de Executiv şi de agenţiile de presă reiese că nici unul din punctele de pe ordinea de zi nu a avut legătură cu MDRT. Astfel, Executivul a discutat ieri despre recensământul populaţiei, a aprobat “coşul de solidaritate”, un nou mecanism clawback şi înfiinţarea Ministerului Afacerilor Europene.
Mai mult, pe site-ul oficial al Guvernului s-au făcut publice mai multe imagini de le şedinţă, iar Elena Udrea nu apare în nici una dintre ele. Demn de menţionat este şi faptul că a devenit o obişnuinţă ca Exectivul să îşi ţină şedinţele în fieare miercuri a săptămânii, astfel încât ar fi trebuit să se ştie dinainte că Elena Udrea trebuie să fie la Guvern şi nu să afle acest lucru cu patru ore înainte de întrunire. Ea era aşteptată miercuri la Botoşani să semneze contractele pentru proiectul de amenajare a zonei de agrement Cornişa în valoare de circa 20 de milioane de euro şi pentru Planul Integrat de Dezvoltare a Infrastructurii, de circa 7 milioane euro, de la Dorohoi.
„Din cauza unor modificări de ultimă oră apărute în agenda ministrului Elena Udrea, programul anunţat pentru astăzi (ieri – n.r.) în judeţele Suceava şi Botoşani este anulat”, aşa a sunat explicaţia oficială a lipsei şefei MDRT de la Botoşani.
Sergiu BĂLĂŞCĂU

Juna CJ-ului s-a făcut de rușine, pentru a doua oară, la concursul de la Prefectură
Nici a doua oară nu a fost cu succes pentru cea mai tânără consilieră județeană de la Botoșani care a aspirat la o funcție publică din cadrul Prefecturii.
Summer Fest-ul verii 2019 s-a terminat cu o sumedenie de copii pierduți, o horă a Diasporei și o trupă care a electrizat parcul – GALERIE FOTO & VIDEO
Au fost patru zile, unele mai reușite, altele cu mai puține pretenții în care cel mai fierbinte loc al orașului a fremătat la propriu. Vara lui 2019 se încheie cu un Summer Fest care va rămâne în memoria tuturor care s-au distrat aici ca fiind a lui Smiley, Superchill, DJ Project, Vunk, Proconsul sau Hara.
Cornișa, o oază de lumină! Puzderie de oameni la marginea orașului în noaptea de sâmbătă, au venit și suceveni și ieșeni – GALERIE FOTO
A doua zi de distracție în cadrul Summer Fest a atras din nou mii de botoșăneni dar și persoane din alte județe. Dacă la scenă nu a fost la fel de multă animație asemenea primei seri, în schimb în parcul de agrement Cornișa era un furnicar de oameni.
Isterie în miez de noapte cu Smiley: concert cu o puzderie jandarmi și polițiști locali, s-au montat pe loc garduri – VIDEO & GALERIE FOTO
Prima seară de la SummerFest Botoșani 2019 s-a încheiat într-o atmosferă de isterie generală. Iar responsabil pentru crearea acesteia a fost Smiley, artist care i-a făcut pe copii să se manifeste ca adulții, iar pe părinții lor să dea în mintea celor mici.
Distracție nebună în noapte cu două artiste din Moldova: inimi din umbrele, tatuaje și multă muzică, totul la 1.500 de euro – VIDEO & GALERIE FOTO
Summerfest 2019 de la Cornișa AquaPark & Sports a fost precedat joi de o distracție pe cinste la câțiva kilometri de Botoșani. La Stăuceni mai exact, acolo unde Primăria a organizat o nouă ediție a zilei comunei.
Mașinile șoferilor inconștienți vor fi RIDICATE, tramvaie blocate de 11 ori în jumătate de an
Regulamentul privind circulația rutieră în municipiul Botoșani cuprinde și o prevedere prin care autoturismele care împiedică accesul ambulanțelor sau pompierilor să poată fi relocate.
Marea ȚEAPĂ a pensiilor speciale pentru primari și viceprimari
Impactul financiar al pensiilor speciale pentru botoșănenii care au ocupat funcții de demnitate publică în trecut va fi unul de nivel minimal. Probabil că la un buget local de comună sau în alte orașe din țară efortul va fi unul simțitor, însă la Primăria municipiului Botoșani clar nu va fi considerat drept o piatră de moară. Cel puțin într-o primă etapă.
Eusebiu, prietenul lui Dumnezeu: Putem deschide foarte mulţi ochi, chiar dacă îi avem închişi pe-ai noştri, şi să facem lumea să vadă - FOTO&VIDEO
Este ghiduș, hâtru și cu toate acestea de un bun simț care îi conferă un aer aristocrat. Mâna care se sprijiină de brațul mamei nu este un semn de neputință, ci unul de împreună-umblare prin lume. Eusebiu Cristian Toma este o carte deschisă. Din care alegi ceea ce ți se potrivește. Și așa, doar așa, încep frumoasele călătorii.
ALARMĂ la un amanet din zona centrală: Un bărbat prins cu euro falși, poliția la fața locului - FOTOGALERIE
Apel la 112 după ce un bărbat s-a prezentat la un schimb valutar cu niște euro. 
Directoarea politică de la Prefectură își așază viitorul, o PSD-istă consilier județean se pregătește și ea pentru alt post în instituţie
Seria angajărilor în instituțiile publice de la Botoșani a unor persoane care fac parte din principalul partid aflat la guvernare continuă fără sfială. În ciuda numeroaselor semnale că, poate, a fost depășită o anumită limită.
Un botoșănean, locul I în lume!! Sebastian ne dezvăluie REȚETA succesului: Un mix între ceea ce cunoşti și ceea ce mai ai de încă de descoperit
Cinci medalii internaționale, o pasiune care e pe cale să devină profesie și un viitor care se anunță a fi strălucitor. Botoșăneanul Sebastian Cojocariu este doar unul dintre tinerii acestei țări care ne dau speranțe că România este mai mult decât ce vedem zilnic în arena publică.
PSD-istul care era să fie „cel mai tânăr director” a rămas simplu inspector: Nu au condus nici măcar o căruță la viața lor dar se văd deja directori
Ghinionistul anului 2019 este de departe tânărul Andrei Beilic, membru PSD în organizația de tineret și care era să fie directorul unei instituții de la Botoșani. Nu una mare și cu un număr generos de salariați, însă titulatura ar fi fost oricum de șef.
O instituție publică de la Botoșani NU are șef
O instituție publică de la Botoșani a rămas fără director de la jumătatea lunii iulie.
DISPĂRUȚII Botoșaniului: TREI femei și PATRU bărbați au intrat „în pământ”, cea mai veche dispariție este din urmă cu 36 de ani
Adeseori polițiștii botoșăneni fac apel la populație pentru găsirea unei persoane care este dată dispărută de familie. În cele mai multe dintre cazuri, cei dragi lor sunt găsiți și de cele mai multe ori este vorba despre plecări voluntare ale celor care pur și simplu vor să se rupă cu totul și definitiv de mediul familial.
A murit Sorina, fetița cu un cățel alb, din Dorohoi: Îmi doresc că rândurile astea să miște ceva - FOTOGALERIE
Sorina, fetiţa cu un căţel alb, s-a stins după mulți ani de suferință. Copila din Dorohoi i-a impresionat pe toți cei care au cunoscut-o, iar asistenta de la spitalul din București a transmis un mesaj tulburător prin care, spune ea, vrea să ajungă la inima oamenilor care lucrează în sistemul sanitar.
Minunea cu nume de sfântă de la Botoșani: 'Ne-am dorit foarte mult un copil şi am înfiat o fetiţă' FOTO&VIDEO
Şase ani de căsnicie şi o dragoste pe care cei doi nu se sfiesc să o mărturisească, mai ales prin cântec.
MĂRIUCA, fetița care s-a rugat să cânte cu copiii de pe stradă: Nu fiţi trişti, eu urc treaptă cu treaptă - FOTO&VIDEO
Are abia 8 anișori și multe premii în concursuri naționale și internaționale. Cântă în română, italiană, spaniolă, engleză și franceză. Fetița cu nume de poveste știe că muzica înseamnă mai mult decât a învăța versuri și note. Muzica este uneori un vis, alteori împlinire.
Medic botoşănean, unul dintre cei mai cunoscuţi oncologi din România: În boala aceasta nu poți spune niciodată ”s-a terminat” - VIDEO
Este fiul unui cunoscut om de cultură din Botoșani, iar mama sa a educat generații întregi de copii.
Tramvai de la Eltrans tras pe dreapta de Poliție, vatmanului i s-a reținut certificatul de înmatriculare – FOTOGALERIE cu „neregulile” tramvaiului
Situație mai puțin obișnuită în municipiul reședință de județ. În cursul zilei de joi, 25 iulie 2019, un echipaj de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) a oprit în trafic un mijloc de transport ce aparține societății Eltrans.
SCANDAL pe Calea Națională: Bărbat în scaun cu rotile înconjurat de polițiști, totul ar fi pornit de la o femeie – FOTO&VIDEO
Zona centrală a municipiului a fost înțesată de polițiști miercuri, 24 iulie 2019, după ce un bărbat recalcitrant a adresat injurii unei femei.
hai sa i lichidam pe toti :))) impuscatii cum au facut si cu ceausescu macar atunci aveai ce pune pe masa
22 septembrie 2011, 20:10
22 septembrie 2011, 16:23
Femeia asta are un tupeu fantastic! Se tot bate moneda pe slaba absorbtie a fondurilor europene, iar ea isi gaseste ocupatii din cele mai stupide cand unele proiecte asteapta de luni de zile semnarea contractelor de finantare pentru demararea investitiilor! O doare pe ea fix in cot de protectia mediului si de natura...a pedalat 100 de metri de ochii presei iar in restul de 364 de zile dintr-un an conduce bolizi care consuma cate 15litri la suta!!! Cine s-a gasit sa dea exemplu...una care n-are niciun pic de constiinta pentru toate cate se intampla, de la poluarea excesiva la animalele sacrificate pentru ca ea sa poarte haine de zeci de mii de euro! Oare se mai lasa cineva pacalit de toata mascarada asta? Pleaca odata si lasa-ne in pace, nesimtito!
22 septembrie 2011, 14:44
Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!! Incredibil!!!
22 septembrie 2011, 13:02
O femeie ce inseala barbatul inseala si statul si fraerii din Botosani
22 septembrie 2011, 11:50
Explicatia este simpla. D-na ministru nu a mai venit la Botosani unde avea de semnat ceva acte, dar din lipsa de bani in vistieria guvernului nu a mai fost cazul sa mai semneze aceste acte. Personal cred ca D-na ministru a dat dovada de seriozitate si corectitudine, adica nu a "promis blana ursului din padure". Iar modul in care a procedat D-na ministru a fost (parerea mea) unul elegant pe principiul de aur "si tacerea-i un raspuns". Asta este. Vistieria este goala si nu prea mai avem ce face. Nu cred ca ar fi convenit vreunui antreprenor sa inceapa lucrarile si apoi sa le sisteze pe motiv de neplata a lucrarilor efectuate.
22 septembrie 2011, 10:16
Elena Udrea ,un ministru neserios ca de alt fel toti ministrii guvernului PDL-ist, Boc.
22 septembrie 2011, 08:44
Sondaj
Trebuie dărâmate garajele din Botoșani?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Cât am fost în liceu, am jucat volei în sala teatrului și am organizat baluri pentru boboci. În cazul meu... m-am ocupat mai mult de baluri decât de volei”, Octavian Strunilă, actor originar din Dorohoi ...
astratex.ro
Curs valutar
23 august 2019
EUR
Euro
4.7216 lei
USD
Dolarul SUA
4.2706 lei
CHF
Francul elveţian
4.3268 lei
GBP
Lira sterlină
5.2121 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0058 lei
XAU
Gramul de aur
205.4478 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2385 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4384 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8854 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2064 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1833 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6333 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.