Știrea zilei
Înfruntare de zile mari viceprimar – patron HSR : Aţi fi vrut multe / Ne mai şi sfidaţi - VIDEO
Disputele dintre noua echipă de la municipiu şi conducerea societăţii care se ocupă de blocarea maşinilor parcate nelegal a avut parte marţi la amiază de un nou episod. În urma unei notificări trimise de Primăria Botoşani, o echipă a instituţiei condusă de viceprimarul Cosmin Andrei s-a întâlnit cu administratorul de la SC Hi Speed Recovery SRL, Bogdan Juncanaru, pentru a discuta pe seama contractului încheiat în baza regulamentului privind circulaţia rutieră. A rezultat o confruntare care, deşi dusă în marea parte a timpului pe un ton civilizat, a fost plină de ironii şi momente amuzante."Solicitaţi în scris, nu pot să vă dau aşa orice act”

Anterior municipalitatea anunţase că va solicita anumite acte, lucru care l-a şi făcut. În timpul întâlnirii s-au cerut, printre altele, dispoziţii de ridicare/blocare a unor autoturisme, dovada deţinerii unui teren în care să fie depozitate automobilele care sunt ridicate, dovezi digitale după documentaţiile aferente ridicării/blocării unor maşini, toate prevăzute în caietul de sarcini de la licitaţie. Nu s-a obţinut însă nici un act. Pentru fiecare cerere administrator HSR a avut câte o explicaţie. Astfel, arhiva cu dispoziţii ar fi fost predată Poliţiei Locale, obligaţia existenţei unui teren ar fi picat deoarece încă de pe vremea vechii conduceri a Primăriei Botoşani s-a semnat un act prin care s-a suspendat activitatea de ridicare a automobilelor şi deci nu mai există motiv pentru care să fie ţinut un teren, iar dovezile digitale sunt în alt sediu. „Solicitaţi în scris, nu pot să vă dau aşa orice act”, „dvs. ştiu că aţi lucrat în domeniu, cum să ţin atâtea poze într-un calculator?” „trebuia să avem un teren în momentul în care a avut loc licitaţia”, au fost câteva din afirmaţiile făcute de Bogdan Juncanaru.

„Am peste 60 de ani, dar (...) nu am mai văzut în viaţa mea”

Acesta l-a uimit pe un membru al echipei de control de la Primăria Botoşani, Dorel Epuraş, care spre final a mărturisit că „am peste 60 de ani, dar o asemenea atitudine la un control nu am mai văzut în viaţa mea”, întrebându-l totodată pe Bogdan Juncanaru câţi ani are. Acesta i-a răspuns că 31, după care acesta, auzind vârsta funcţionarului, a întrebat ceva de genul „şi nu vă pensionaţi?”.„Aveţi aici un dispecerat, ridicaţi/blocaţi maşini şi ne mai şi sfidaţi”, i-a transmis viceprimarul Cosmin Andrei, însă Bogdan Juncanaru a continuat pe acelaşi ton. Astfel, când s-a ajuns să se discute concret pe un articol din contract el i-a spus edilului: „vă spun eu unde-i ca să nu mai căutaţi” şi… „vreţi să parchez şi maşinile aici?” (la unul dintre sedii – n.r.). „Aţi fi vrut să vedeţi, dar nu se poate păstra într-un singur loc arhiva. Nu putem să facem şi sală de şedinţe, şi arhivă, şi dispecerat şi contabilitate, şi tot. Veţi şi blocatori aici, şi maşinile”, a mai spus Bogdan Juncanaru, administrator HSR.

„Nu respectaţi caietul de sarcini” / "Adică?"

Cosmin Andrei a cerut concret actele de ridicare pentru anumite numere de maşini, însă nu a primit nici un document. „Aţi făcut abuzuri!” i-a spus viceprimarul având un dosar în mână, însă Bogdan Juncanaru i-a răspuns în mai multe rânduri: „veniţi cu vorbe”, „noi suntem doar un executant, dispoziţiile de blocare le dă agentul constatator”. Finalul a fost unul în aceeaşi consonanţă cu restul întâlnirii. S-a întocmit un proces-verbal, iar cei de la Primăria Botoşani au refuzat să îi dea un exemplar şi administratorului HSR pe motiv că nici acesta, după zeci de minute de control, nu le-a dat nici un document. „Eu considerăm că dvs. nu respectaţi caietul de sarcini”, a transmis la final Cosmin Andrei, "adică?" fiind răspunsul primit. În aceste condiţii municipalitatea va denunţa cel mai probabil contractul.
CITEŞTE ŞI:
 HSR, acuze cu procese pierdute din culpa poliţiştilor locali

Cosmin Andrei viceprimar Botosani Bogdan Juncanaru HSR 7
Cosmin Andrei Bogdan JUncanaru HSR
Cosmin Andrei viceprimar Botosani Bogdan Juncanaru HSR 2
Cosmin Andrei viceprimar Botosani Bogdan Juncanaru HSR 3
Cosmin Andrei viceprimar Botosani Bogdan Juncanaru HSR 4
Cosmin Andrei viceprimar Botosani Bogdan Juncanaru HSR 5
Cosmin Andrei viceprimar Botosani Bogdan Juncanaru HSR 6
VEZI ŞI:
 Vicele PSD pierde „duelul puştanilor”, Primăria a mâncat bătaie de la HSR


Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
inpuff.ro
Loading...
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Loading...
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
De la minister la… calculator! Liberala Magda Roman s-a angajat la o instituție din Botoșani
Experiența profesională la Ministerul Transporturilor nu a durat extrem de mult pentru tânăra liberală care este și consilier județean.
Presupusul șofer din Audi NU are permis în România, a amenințat cu bătaia un polițist: Îți f... una de îți sar ochelariiVIDEO & GALERIE FOTO
Primele cercetări efectuate de oamenii legii față de tânărul despre care se bănuiește că se afla la volanul decapotabilei care a provocat accidentul de o rară violență de luni seară au scos la iveală un lucru extrem de important.
Din ciudățeniile COVID-ului! Bebeluș din Botoșani depistat pozitiv la două teste, mama a ieșit negativ
Modul de răspândire și acțiune la unii pacienți a infecției cu SARS-COV-2 continuă să ridice semne de întrebări specialiștilor. Unele persoane duc boala pe picioare cu simptomatologie rămasă la nivel minimal. Alții, fără afecțiuni pre-existente, mor brusc. Și iată, sunt persoane care intră în contact cu bolnavi și nu iau virusul.
Da plutoneru Orhei ce se uita asa ,a scazut spaguta?Parca era vorba sa nu mai vedem militieni obezi???
10 octombrie 2012, 21:06
Bravo domnule viceprimar !!! FELICITARI !!!! Dati-le peste bot acestor impostori care s-au imbogatit din lipsa de bun simt a celor care au incheiat un asa contract pagubos pentru primarie, dar foarte banos pentru excroci !!! Sa mergeti pana la capat si sa identificati pe cei din spatele acestor "baieti destepti " ai primariei.... este inadmisibil ca sa pui la dispozitia unei firme private , care incaseaza bani multi si nemeritati, serviciile gratuite ale politiei locale , platita din banii publici. Deschideti o cercetare in acest sens.... Oare cei din politia locala ce interes aveau sa execute cu asa mult zel ordinele celor de la HSR care ne blocau rotile ???? Oare de aceea plateam noi politia locala ca sa-i deserveasca pe acesti prea istoviti blocatori de masini ???? Cum de ei erau permanent in parcari ????.....la cheremul matahalei ranjite care bloca intai rotile si abia apoi chema politistul sa constate blocarea si nu invers…… cum poate logic ar fi fost..... DENUNTATI CONTRACTUL cu aceasta firma de CAPUSE... ESTE UNA DIN MARILE SOLICITARI ALE BOTOSANENILOR …… PENTRU CARE V-AU ALES...... NU VA FIE FRICA …..CA ORICUM VOR DA SOCOTEALA !!! ….. eventualele despagubiri sa le plateasca cei care au semnat contractual in defavoarea primariei…..
10 octombrie 2012, 20:38
Nenea vicile...cand incepi sa tai chitante la abonati ? Juncanaru printri pufuletii di pi masa ai pus si ceva de tras pe nas?
10 octombrie 2012, 20:01
Iraaaa, iacata s-a dezvaluit care era miza atacului concertat asupra vicelui. Contractul oneros cu astia de ridica autoturisme...Iar matale, bos2, cu amenintarile securistice, nu dai prea bine pentru un administrator de sait care se vrea de informatie.
10 octombrie 2012, 19:21
O sa-ti vina randul, jmechere!!
10 octombrie 2012, 18:06
retrageti prostovanii de la politia locala si apoi sa vedem cum va mai salta masinile patronelul asta. fara procese verbale ceea ce fac ei intra sub incidenta codului penal, furt in caz de ridicare sau lipsire de folosinta in caz de indisponibilizare. se gasesc destule acuze la adresa acestor indivizi. stim totii cum puneau niste gunoaie umane sa strice masinile oamenilor, le zgiriiau, le trinteau(cazul mercedesului) etc. bravo primarului daca a ales sa fugareasca acesti smecherasi de cartier. cum naiba cu doua taraboante care costau maxim 7-8000 de euro sa cistigi 1 milion de euro?altii muncesc o viata si nu se aleg cu nimic, astia au pus japca pe parcari, au tras niste dungi, au adus doua rable, nu taie chitante, e clar ca au avut complici care le-au asigurat spatele sa fenteze statul.bonurile de la parcomate nu au serie, deci nu pot fi controlate. oare de ce oamenii cinstiti nu s-au apucat de asemenea tilharii, fiindca de multe ori tilharia era aparata de zelosii politisti locali.sa imbrincesti omul ca sa-i iei masina de sub nas mi se pare absolut sfidator la adresa cetatenilor. multi i-am promis lui flutur ca o sa-i dam voturi dupa cum a tinut partea hsr-ului si se vede ca a zburat de la primarie. asa ca dom primar fa ceea ce trebuie, scapa-ne de acesti hingheri si sa terminam cu jefuirea orasului, cu bordurile facute si refacute, cu florile care se cumparau la preturi astronomice si se puneau iarna pe strazi. noi cetatenii observam si ne exprimam cind vine ziua votului.
10 octombrie 2012, 17:06
La ce față are vicele, era de așteptat. Parcă e la grupa mare(clasa pregătitoare).scz
10 octombrie 2012, 16:53
D-nule "boss" care activati la edilitare si sunteti putin mai rotund...cam suna a calomnie ce spui tu ! Sa nu te trezesti cu o plangere penala. i.p. se afla usor !
10 octombrie 2012, 11:55
Domnul Juncanaru nu era singur inpotriva primariei....era si seful politiei locale cu el inpotriva primariei.......verificati foarte atent cine a fost si este in spatele lui juncanaru....va ajut eu......gheorghita si vrajitorul cel tanar.......angajat la primaria botosani....verificati cate ore de munca presta acest vrajitorul*fiul patronului de la conrec* lunar si cat incasa,era foarte activ....era si duminica la munca...la ridicat masini.....de fapt aveau soferii procese verbale semnate de catre toti....SUCCES PRIMARIE//////
10 octombrie 2012, 10:55
niste hoti nenorociti , de asta i-au fugarit toti din tara pe unde au fost
10 octombrie 2012, 09:27
Oricum politia locala e la cheremul HSR ! Ar fi bine sa-i si platească nu?
10 octombrie 2012, 09:10
Poate verificati complicitatea po0litiei locale care completa PV-ul dupa ce masina era ridicata
10 octombrie 2012, 08:24
zenda.ro
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Faceți-l așa cum e că, dacă se ajunge la exproprieri, nu se mai termină nici într-o sută de ani drumul ăsta. Faceți-l așa și după aceea vedem noi și cu a treia bandă”,Cristian Achiței, deputat, despre drumul ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8378 lei
USD
Dolarul SUA
4.3085 lei
CHF
Francul elveţian
4.5522 lei
GBP
Lira sterlină
5.3598 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0080 lei
XAU
Gramul de aur
245.7662 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2489 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3768 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9856 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1736 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1815 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6492 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.