Știrea zilei
Meci politic în faţa miilor de oameni de pe Stadionul Municipal, de la pungi la pahare – GALERIE FOTO
Candidaţii la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie nu au scăpat prilejul de a-şi face campanie electorală la ultimul meci din acest sezon al echipei fanion a judeţului. Atât Uniunea Social Liberală, cât şi Alianţa România Dreaptă, ba chiar şi Partidul Ecologist Român, au desfăşurat în zona Stadionului Municipal acţiuni specifice acestei perioade.
campanie electorala la meciul FC Botosani Delta Tulcea

Palete de la ARD, pliante de la USL

Astfel, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de debutul partidei dintre FC Botoşani şi Delta Tulcea o dubiţă cu însemnele ARD şi fotografia candidatului Gabriel Alecsandru se afla deja în apropierea intrării principale în arenă şi difuza melodii cu accente patriotice. De asemenea, mai mulţi tineri cu geci albastre şi însemnele ARD împărţeau oamenilor veniţi la meci palete de răzuit gheaţa de pe parbrize, alţi oameni veniţi la partidă alegându-se cu pungi. USL-iştii nu au rămas datori, aşa că au apărut pliante cu liderii naţionali ai USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu şi cu doi dintre pretendenţii la un mandat de parlamentar pe municipiu, Tamara Ciofu şi Viorel Grigoraş. „Am dat înapoi ce s-a tăiat” şi „ne-am ţinut de cuvânt”, erau mesajele principale de pe materialul electoral.

Dar împământenit de la ecologişti

În acestea copreşedinţii USL se lăudau şi că „am dat înapoi banii tăiaţi din salarii”, „am început redeschiderea spitalelor”, „am pus capăt jafului din energie” şi „plătim subvenţiile din agricultură”. Tot prin zonă au apărut şi paharele ecologiştilor cu puieţi de brad, întrebarea „Dacă ar fi să alegi o singură dată în viaţă, ce-ai vota?” şi precizarea „dăruit de Gheorghe Iavorenciuc, Sergiu Zvâncă şi Bogdan Moroşanu”. Printre spectatorii prezenţi la meci s-a aflat şi senatorul Daniel Humelnicu. Toate acestea s-au întâmplat după ce în urmă cu două săptămâni zeci de liberali cu eşarfe galbene, împreună cu candidaţi USL la alegerile parlamentare, au luat loc grupat în tribune la partida FC Botoşani – Sportul Studenţesc. Întregul tablou electoral a fost întregit de multitudinea de bannere şi afişe electorale aflate deja de zile bune în apropierea Stadionului Municipal.

campanie electorala la meciul FC Botosani Delta Tulcea 2
campanie electorala la meciul FC Botosani Delta Tulcea 3
campanie electorala la meciul FC Botosani Delta Tulcea 4
campanie electorala la meciul FC Botosani Delta Tulcea 5


VEZI ŞI:
 Campanie electorală cu pământ şi brăduţi : Să avem şi mult oxigen – GALERIE FOTO


VEZI ŞI:
 Faţa nevăzută a mitingului USL Botoşani, de la maşinile cu steaguri şi şuşotelile lui Crin cu Victor la consiliera prefectului şi directorul care se ascunde – GALERIE FOTO
RĂSPUNS în bătaie de joc de la Administrația Bazinală, pensionarul Mețler cu „protecție” și după ce ”l-a luat... apa”
Scandalul izbucnit în cadrul Agenției Naționale a Apelor Române (ANAR) cu privire la o serie de angajări revoltătoare ale unor persoane incompetente sau cu grade de rudenie la nivel înalt, continuă să ridice o mulțime de semne de întrebare.
MODIFICĂRI în Botoșani: Poliția poate ridica mașinile din parcările concesionate, familiile cu mai multe locuri de parcare rămân doar cu UNUL singur
În sala Mihai Eminescu a avut loc luni o dezbatere publică pe marginea regulamentului de gestionare al parcărilor din municipiu.
Audit la ”TBC”: Pază de la Suceava & mașină de spălat din Italia recepționată înainte să ajungă la Botoșani - DOCUMENT
Noul manager de la Spitalul de Pneumoftiziologie din subordinea municipalității botoșănene a preluat conducerea unității medicale de la începutul acestei luni și susține că a găsit lucruri făcute sub sau la limita legalității. În completarea celor afirmate, are ca instrument justificativ un raport de audit pentru activitatea din anul 2020.
Primul muzeu multimedia de la Botoșani, amenajat sub pământ – IMAGINI spectaculoase despre cum va arăta – VIDEO & FOTO
Este posibil grație unui proiect cu finanțare europeană implementat alături de parteneri din Ucraina. Inițiativa aparține Primăriei municipiului Botoșani, prin serviciul de programe europene din cadrul instituției, care a atras finanțarea.
Fetițe gemene în vârstă de patru ani adoptate de o familie din Botoșani
Mai multe familii din Botoșani s-au întregit și au primit o undă de speranță chiar și pe timp de pandemie. Au reușit să adopte copii aflați în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).
S-au supărat eroii în halate albe, guvernanții le-au promis mai mulți bani decât primesc deja și i-au „păcălit”, pacienții le mor în spitale, dar asta contează mai puțin
Prima ședință reunită după nefastul an pandemic 2020 la Prefectura Botoșani le-a fost cumva dedicată salariaților din sistemul sanitar botoșănean. Cunoscuta Comisie de Dialog Social (CDS) care în vremurile de normalitate se întrunea trimestrial și în cadrul căreia erau dezbătute tot felul de probleme întâmpinate de bugetari. Pentru că privații nu beneficiază de atât de multe drepturi precum cei din sistemul public.
”Gentlemen's agreement” la Nova Apaserv! Directorul „providențial” al liberalilor a deblocat într-o săptămână conturile societății
Ținta propusă în primele zile de la preluarea conducerii societății Nova Apaserv a fost deblocarea conturilor și efectuarea plăților restante urgente. Compania risca să fie deconectată de la electricitate și astfel nu mai putea furniza servicii către populație. Aceasta în condițiile în care salariații sunt neplătiți de deja două luni.
De manual: Cum ajungi șefă de centru la un concurs închis doritorilor din afara instituției - DOCUMENT
Persoana care ocupă temporar funcția de șef al Centrului Social de Urgență (CSU) din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) se află în situația favorabilă de a se definitiva pe funcție.
Trei oameni de afaceri, o fostă primăriță și un subsecretar de stat - pentru subprefect la PNL – LISTA
Dacă pentru funcția de prefect lucrurile s-au tranșat relativ repede în PNL Botoșani după ce organizația județeană a obținut postul în cadrul coaliției, oarecum paradoxal, pentru subprefect lucrurile par mai complicate. Sau cel puțin sunt mai mulți doritori.  
Loading...
Concertul de Ziua Îndrăgostiților pe scena Filarmonicii din Botoșani: Bravo!!!, au strigat domnii / Cam mult, au șoptit doamnele - GALERIE FOTO&VIDEO
Spectacol mai puțin obișnuit, sâmbătă seara, pe scena Filarmonicii ”George Enescu” din Botoșani.
Un medic botoșănean efectuează operații revoluționare în Belgia cu o cască de realitate augmentată dezvoltată de Microsoft și NASA – GALERIE FOTO
”Nimeni nu-i profet în țara lui” este un proverb cu aplicabilitate tot mai dureroasă în România. Și se resimte și mai pregnant în Botoșani, județ părăsit de zeci de mii de oameni plecați să-și găsească un rost în străinătate. Din nefericire, pierdem astfel tot mai multe minți luminate, oameni care dacă ar fi rămas pe aceste meleaguri poate că ar fi reușit să urnească lucrurile și în acest colț uitat de lume.   
Plecări și demisii pe capete la Modern Calor, avem director interimar
Compania de termoficare a orașului se află în plin proces de reorganizare a echipei de management după ce nu mai puțin de trei dintre cei șapte șefi au părăsit unitatea.
AFACERILE macabre cu bunurile statului, înfloritoare la Botoșani, locurile care se vând abuziv cu mii de euro
Botoșăneanul semnala fenomenul în urmă cu patru ani de zile, iar de atunci aproape că nu s-a schimbat nimic. Site-urile de vânzări sunt pline de anunțuri prin care se scot la vânzare locuri de înhumare din cimitirele statului.
Cum să pierzi șefia de la ”Apă” după ce ai avut 5 membri în CA din 7: Uluitoarea poveste în care Șoptică și Țurcanu au răsturnat PSD-ul cu... Pro
Propulsarea unui director liberal la conducerea SC Nova Apaserv SA în condițiile în care acționar majoritar al societății este Consiliul Județean, instituție cu președinte, vicepreședinte și administrator public de la PSD, a fost posibilă datorită unui plan pus la cale de PNL la care s-au raliat Pro România și ALDE.
Loading...
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă NU au demisionat! Pur și simplu au fost anunțați să NU mai vină la serviciu – DOCUMENT
După publicarea articolului referitor la plecarea a doi angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială (DAS) Botoșani, unul dintre cei care s-au trezit cu contractul de muncă încetat a dorit să clarifice public modul în care s-a realizat încheierea relațiilor de muncă.
Viteji și vocali doar pe Facebook! Oficial, majoritatea pacienților care au fost internați la Mavromati NU au dat șpagă sau NU au cumpărat medicamente
Peste 2.000 de pacienți sunt internați lunar la Spitalul Județean Mavromati. Puțini sunt însă cei care își exprimă oficial opinia cu privire la serviciile oferite de către cea mai mare unitate medicală din județ.
Omul lui Țurcanu de la ALDE a preluat Partidul AUR la Botoșani: Ne-am strâns mâna
O mișcare surprinzătoare pe scena politică botoșăneană a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Conducerea națională a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a desemnat un nou președinte al organizației județene. Și nu este vorba despre independentul care discutase pe această temă cu liderii de la București, ci de membrul altui partid.
Costel Șoptică și-a luat înapoi prefectul și un subprefect! Vot și jocuri de culise pentru posturile din Prefectură
PNL a obținut trei posturi de conducere în Prefectură, a pierdut unul și intră în marea bătălie pentru alegerea persoanelor care le vor ocupa, în cazul a cel puțin două dintre ele. Vineri, 5 februarie 2021 membrii Biroului Politic Județean (BPJ) din cadrul PNL Botoșani vor vota pentru susținerea politică a prefectului, fie el același sau altul.
Șeful de la Cantina de Ajutor Social și bucătăreasa șefă au renunțat la posturi după scandalul care se lasă cu un proces colectiv
Acțiunea fără precedent a oamenilor străzii de la Botoșani care și-au arătat intenția de a deschide un proces colectiv împotriva Direcției de Asistență Socială (DAS) a municipalității botoșănene s-a soldat cu ieșirea din sistem a doi angajați care au fost implicați direct în furnizarea meselor pe timpul carantinei.
SURSE: Fost candidat la locale și parlamentare aproape să ocupe o funcție care a avut un singur deținător în istoria județului
Un social democrat specializat pe fonduri europene ar urma să preia funcția de administrator public al Consiliului Județean.
Poate acum oamenii vor intelege ca trebuie sa-si schimbe viata daca nu, atunci ne meritam soarta.Pentru mine ARD-ul este cel vinovat.Daca spun ca au facut multe pentru populatie de ce se ascund sub diferite culori si insemne..........???????
26 noiembrie 2012, 11:45
Roman si Humelnicu au afisat portrete negre ca viata pe care ne-au facut-o portocalii in guvernarea Basescu!.
26 noiembrie 2012, 08:18
Ce bani ati dat inapoi panglicarilor in conditiile in care veniturile bugetarilor au scazut cu circa 80%?.Frumos gestul ecologistilor cu acel mic bradut care inseamna viata, nu promisiuni desarte!.
26 noiembrie 2012, 08:15
ce-au facut astia de la usl? enumeram ceva? nu au dat nici salarii inapoi n-au dat nimic avem mai putin de munk de knd au intrat ei
25 noiembrie 2012, 20:30
ce promite usl si ce va face10 masuri si nimic nu va face! chiar crezi ca vor face ceva astea cu slariile lor ei vor da inapoi banii si vor scumpi alimentele !
25 noiembrie 2012, 17:25
Eu cred ca cel mai bine pentru mine si pentru familia mea este sa votez cu ARD-ul. USL-ul n-a demonstrat nimic de cand sunt la putere, in schimb, Flutur a facut foarte multe pentru noi si pentru orasul nostru cat a fost primar si chiar si dupa mandatul sau a adus investitori straini in Botosani, deci voi merge pe aceasta cale, ARD si Gabriel Alecsandru.
25 noiembrie 2012, 17:15
ee..carlei ii place .....ea voteaza altceva,nu ce ar fi bn pt oras:)) si uite asa se planteaza un bradut....urat!!!
25 noiembrie 2012, 16:59
ti ar placea tie altceva de la gabriel:))) nu caravana sau melodiile alese......te lasi impresionata de o melodie,uita te ce au facut cei d la usl;)...gandeste te ce este mai bn ptr tn,ptr familia ta,nu o melodie sau o pres;)
25 noiembrie 2012, 15:16
E campanie electorala. N-ai cum sa opresti astfel de manifestari. Pana la urma romanul e cel care decide cu cine voteaza. Sa analieze bine cand au trait mai bine? Cand li s au majorat salariile cu 8 la suta dar nu au mai putut cumpara nimic, sau cand li s a taiat un pic din salar dar tot mai cumparau ceva.
25 noiembrie 2012, 14:51
Imi place caravana tanarului candidat Gabriel Alecsandru. Am vazut -o si pe strada si melodiile bine alese.
25 noiembrie 2012, 14:49
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Le-am și spus (n.r reprezentanților Spitalului Județean Mavromati), numai la Penitenciar se interzice folosirea telefoanelor. Este un drept constituțional și le-am atras atenția vizavi de acest lucru”Dan Nechifor, prefect ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8747 lei
USD
Dolarul SUA
4.0535 lei
CHF
Francul elveţian
4.4161 lei
GBP
Lira sterlină
5.6329 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7924 lei
XAU
Gramul de aur
225.4539 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2316 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3414 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1571 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2041 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6555 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.3 o C
Dorohoi
1.3 o C
Bucecea
1.4 o C
Darabani
1.1 o C
Saveni
1.3 o C
Ştefăneşti
4.1 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.