Știrea zilei
Meci Porumboiu – Iftime cu maşini de lux şi crize de nervi la Vaslui - VIDEO & FOTO
Meciul Sporting Club Vaslui – FC Botoşani nu s-a jucat doar pe teren. Tensiunile existente între cele două cluburi pe seama cotei de transfer ce revine botoşănenilor din plecarea lui Paul Papp la Chievo Verona s-au văzut pe durata desfăşurării partidei şi au răbufnit la final.Scos din sărite că Iftime face scandal cu banii pe Papp

Astfel, Adrian Porumboiu, finanţatorul gazdelor, a urmărit partida de la ultimul rând al tribunei oficiale, în timp ce Valeriu Iftime nu a fost zărit prin apropierea sa. În schimb, au stat aproape alăturate în spatele tribunei a II – a maşinile de teren Porsche Cayenne, iar la final, când a plecat, preşedintele consiliului de administraţie de la FC Botoşani a întors pe lângă maşina fostului arbitru internaţional. După ce şi-a făcut atât proprii jucători, cât şi pe roş-alb-albaştri cum i-a venit la gură, de la „mămăligari” la „săraci” şi „vai de mama lor”, când reporterul Botoşăneanul l-a întrebat despre datoria pe care Iftime reclamă ca ar avea-o către FC, finanţatorul SC Vaslui aproape că a făcut o criză de nervi. Adrian Porumboiu a făcut mai multe afirmaţii dure şi ironice la adresa omologului său de la Botoşani. Câteva minute nu a vorbit decât despre acest lucru, a repetat că nu are ceva cu jurnaliştii din Botoşani, dar că este nemulţumit de atitudinea patronului de la Elsaco, dând totuşi în final asigurări că banii se vor plăti. Iată câteva din afirmaţiile sale pe această temă.

"Toată ziua urlă că Porumboiu… nu e zdravăn la cap"

„În primul rând să ştie să vorbească, eu nu am nici o înţelegere între mine şi el, dacă are problemele care le are să fie sănătos, este o problemă între cluburi şi până în momentul în care se încasează suma care se va încasa, este un coeficient, se va plăti, e stabilit între cluburi. El vorbeşte că e el Iftime. Să stea în băncuţa lui ăsta cum îl cheamă Iftimescu, cu mine nu are nici o relaţie. Toată ziua urlă că Porumboiu… nu e zdravăn la cap. Ce treabă are el cu mine? Are vreo treabă cu mine? Are cu clubul. Clubul Botoşani cu clubul SC Vaslui. În momentul în care vor intra toţi banii de pe Papp, că mai o tranşă de intrat, îşi primesc toţi banii şi cu asta basta. Am vorbit cu Şfaiţer sau cum îl cheamă Şviţer, am vorbit că dau banii”.
„Toată ziua citesc prin presă că Iftime cu Porumboiu, bă nene, stai mă în banca ta, că mai ai cale lungă, mai ai de mâncat mult magiun. Nu are cu mine, ce are vreo relaţie cu mine, are vreo treabă? Se va plăti suma, o plătesc când se încasează, ne-au amânat şi ăia cu banii, când se primesc banii, se încasează. Putea să dea un telefon, e important Iftime ăsta, ce e ăsta, geolog sau ce e, ginecolog, că putea să sune”.

"Depinde câtă minte are de durează un secol"

„Poate  fi în top, nu contează topurile astea (Top 500 Forbes ce mai bogaţi români, în care au fost amândoi incluşi - n.r.) , mă doare pe mine de topurile lui Iftime, o să discut, dacă e om civilizat o să discut şi eu îi spun, da domnule. A trimis poate adresă la club, dar eu nu sunt angajatul clubului, sunt acolo funcţionari şi e o obligaţie de plată care se va plăti nu că vreau eu sau nu vreau. Nu e după vrerea mea”.
„Lupte seculare, depinde câtă minte are de durează un secol, care Papp, lupte seculare? El poate uită ce transfer am făcut cu Papp cu Matei şi cu Frunză, i l-am dat gratis pe Frunză acolo a uitat nu? Îi amintesc eu acum, hai bă lăsaţi-mă cu Iftime ăsta.”
VEZI ŞI:
Porumboiu înnebunit, atac la Botoşani: Mămăligari, săraci, vai de mama lor… VIDEO
Întrebat la rândul său dacă a vorbit cu Adrian Porumboiu despre cei circa 700.000 de lei pe Paul Papp, Valeriu Iftime a spus că nu a discutat despre asta, dar că SC Vaslui nu are cale de scăpare şi trebuie să plătească. Vasluienii trebuie să achite 10% din suma de transfer de circa 1,8 milioane euro cu care l-au vândut pe internaţionalul Paul Papp la Chievo Verona, după ce în 2009 l-au cumpărat de la FC Botoşani. Miercuri în oraşul moldav s-a consemnat marea surpriză a 16 – imilor Cupei României, Sporting Club Vaslui – FC Botoşani 0 – 1.
VEZI ŞI:
Iftime varsă banii după Vaslui : Niciodată n-am fost aşa de bucuros - VIDEO

FILMUL MECIULUI, FAZĂ CU FAZĂ:
ACUM: Meciul anului SC Vaslui – FC Botoşani: LIVE TEXT 0 – 1  FINAL


Adrian Porumboiu duel cu Valeriu Iftime la Vaslui 2

MECIUL SPORTING CLUB VASLUI - FC BOTOŞANI ÎN IMAGINI:
Vaslui - Botoşani: derby de Moldova în Cupa României - GALERIE FOTO

Spitalizare de 25.000 de euro pentru un botoșănean cu COVID, internat la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani
Aproape 600 de botoșăneni au fost tratați la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani după ce au fost infectați cu virusul SARS-C0V-2. Acești pacienți au fost internați pe secțiile celei mai mari unități medicale a județului și au fost externați după vindecare.
Urban Serv obligată de instanță să îi plătească lui Nicuță despăgubiri de aproape un sfert de miliard de lei vechi
La doi ani după ce a fost destituit din funcția de administrator al societății de salubrizare a orașului, Cezar Nicuță a obținut la Tribunalul Botoșani plata unei sume destul de consistente.
Mihai Țurcanu pus pe lista de așteptare pentru postul Minodorei Vasiliu! Altcineva așteaptă ordinul
Una dintre cele mai disputate funcții de conducere din instituțiile publice de la Botoșani este deocamdată pusă la păstrare.
Școli cu blazon din județul Botoșani! Notele mici ale elevilor de sub numele mari ale personalităților: Pentru mine, asta înseamnă genocid. Pentru că eliminăm 40% din populația țării
Un adevărat genocid. Astfel caracteriza un academician situația în care se află școala în care învață copiii satelor. Iar la Botoșani notele obținute de elevi la Evaluarea Națională fac parte din acest tablou trist al societății românești. Un tablou în care, fără să exagerăm, se întrevede viitorul nostru ca popor.
TREI primari PSD scoși din ATOP pentru incompatibilitate și puși să dea înapoi banii pentru ședințe - DOCUMENT
Un raport al Curții de Conturi întocmit în 2020, pentru anul financiar trecut, a lăsat incompletă Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), o structură finanțată de Consiliul Județean care are ca scop general luarea de măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.
Alt botoșănean mort după sedare: Mi-l îngropi dezbrăcat, ca pe un nu știu cum, în pielea goală, într-un sac? Spitalul: Halucinații, depresie, delir la pacienți
„Asta este povestea noastră…(plânge în hohote n.r.), nu a vrut să meargă, mi-a spus: eu dacă merg în spital, iau COVID. Și așa a fost, așa a fost… Nu știu ce să zic. El a fost candidatul ideal. Avea glicemie mai mare, avea tensiune, era supraponderal. Dar nu a avut nici un simptom de COVID de acasă, din astea trâmbițate” – Mihaela Pietrariu, soția unui botoșănean mort la Spitalul Județean.
Alt gagiu, care de data asta a OMORÂT un om! Un șofer de 23 de ani și-a abandonat victima în șanț și a plecat acasă – GALERIE FOTO&VIDEO
Ziua de duminică a însemnat pentru polițiștii botoșăneni una de luptă continuă. Un accident mortal cu fugă a pus toate echipajele în alertă pentru găsirea făptuitorului. În mai puțin de 12 ore, cadrele Inspectoratului de Poliție Județean l-au identificat în județul vecin. Acasă.
Profesoara condamnată la închisoare cu suspendare pentru banii unei fetițe cu handicap vrea gradație de merit: Nu e moral, și noi suntem conștienți
Situație revoltătoare înregistrată la Botoșani. Un fost inspector școlar, actualmente profesor la o unitate de învățământ din municipiu, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, a depus dosar pentru gradație de merit, o distincție acordată cadrelor didactice cu performanțe deosebite în pregătirea elevilor.
Cu experiență de peste 20 de ani: CINE este noul subprefect al Botoșaniului: Este o funcție cu responsabilitate foarte mare
Începând cu data de vineri, 12 iunie 2020, printr-o Hotărâre de Guvern, Botoșaniul are doi subprefecți. Învestirea celui de-al doilea, în persoana Laurei Cronț, a avut loc într-un cadru restrâns, sâmbătă, 14 iunie. Un nume nou, de altfel, printre persoanele cu funcții de conducere de la Botoșani.
inpuff.ro
Loading...
BĂTĂLIE incredibilă pe postul Minodorei Vasiliu de la DSVSA, listă lungă cu oameni care îi vor biroul
Postul eliberat de Minodora Vasiliu la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) face cu ochiul multor aspiranți care au obosit să se tot afle pe lista de așteptare ce a rămas neatinsă mai bine de un deceniu.
Pacienți SEDAȚI și cu telefoanele închise de personalul medical! Au murit în saloane, familiile acuză, tăcere din partea spitalului
Finalul săptămânii trecute a fost marcat la Botoșani de cea mai lungă listă cu oameni morți din cauza virusului SARS-COV-2. Cinci decese într-o singură zi, trei femei și doi bărbați. Toți se aflau pe secția ATI a Spitalului Județean Mavromati.
Uvertura Mall s-a redeschis cu restricții și mari reduceri: restaurante fără food-court, terasă renovată și o mulțime de afișe – GALERIE FOTO
Noua etapă de relaxare intrată luni, 15 iunie 2020, în vigoare include și redeschiderea marilor centre comerciale. Astfel, începând de ieri dimineață, după aproape trei luni, și-a reluat programul și Uvertura Mall.
Botoșănenii s-au săturat să stea în casă și pleacă în vacanțe: Litoralul, la mare căutare - CUM sunt prețurile
După luni bune în care botoșănenii și românii în general au fost nevoiți să stea în case, odată cu relaxarea măsurilor, unii dintre ei au început să plece în concedii. Sau măcar să și le planifice, semn că pandemia nu-i mai sperie.
Scandal politic la Botoșani pentru un viceprimar cu fundu-n două bărci! Țurcanu acuză prefectul de simpatii liberale
Încep să se încingă spiritele printre politicienii de la Botoșani, mai ales în prag de alegeri locale când au loc practic cele mai multe conflicte din toți anii de administrație locală. Viceprimarul de la Dângeni, care s-a pozat alături de familia ALDE, a fost exclus din PNL și nu poate ataca decizia în instanță. De aici a pornit un tăvălug de acuzații.
Loading...
Președinte de partid la 35 de ani! Botoșaniul are un nou lider politic: Fondurile sunt puține, nu prea avem ce împărți
Cea mai... verde formațiune politică din România are un nou lider la Botoșani. Începând cu data de 20 martie, filiala județeană a Partidului Ecologist Român este condusă de Adrian Lupu.
Vă linșez!!! Amendă uriașă pentru un post TV central după amenințări fără precedent la adresa primăriței de la Ipotești
Postul B1 a fost amendat cu 20.000 de lei de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) după o ieșire verbală violentă a unui realizator la adresa primarului comunei Mihai Eminescu.
Botoșaniul, în fruntea unui top dureros: Oamenii care au salvat oameni până au… murit!
După luni bune în care COVID-ul a pus stăpânire pe întreaga țară, Botoșaniul este în fruntea unor clasamente dureroase. Dacă în celelalte articole din Botoșăneanul ne-am referit la numărul de cazuri și de decese, astăzi este despre ei, eroii, care au murit pe frontul de luptă cu noul coronavirus.
Premieră politică în sănătate: Edilul de la PSD numește manager de spital un consilier de la PNL cu care s-a bătut în campanie
După mai bine de o săptămână, interval în care unitatea medicală a avut conducere provizorie în urma demisiei medicului ce îndeplinea această prerogativă, s-a luat o decizie în privința următorului director.
Veștile bune despre autobuzele noi, puse puțin la păstrare! Eltrans nu are șoferi după scandalul din Consiliul Local și nici licență de traseu - FOTO&VIDEO
Începutul săptămânii era marcat la Botoșani de sosirea autobuzelor turcești care vor înlocui istoricele tramvaie care aproape că-și dau duhul zi de zi, pe străzile orașului. Patru din cele nouă autobuze au fost aduse din portul Constanța, într-un mult așteptat aer al schimbării.
Ada, come back! Fosta șefă a educației revine la Inspectoratul Școlar Județean
Schimbările pe care liberalii doresc să le facă în fruntea instituțiilor de învățământ nu se opresc doar la Casa Corpului Didactic (CCD), acolo unde în urmă cu o săptămână au înlocuit directorul.
Pt.cei necunoscatori dar isi dau cu parerea d-ul Porumboiu este ecnomist iar inainte de 89 era seful alimentatiei publice vaslui,a fost arbitru FIFA de inalt nivel iar finantarea echipei o face din banii lui fara a apela la banii publici ca cei din Botosani(care nu promoveaza de 7 ani si sa vedem si ce spune controlul curtii de conturi pentru deconturi duble)SPER CA DE DATA ACEASTA VETI PUBLICA.
28 septembrie 2012, 09:35
se pare ca promovati doar ce va convine la comentarii desii permiteti unora sa se exprime vulgar.Cred ca sunte-ti urmasii celor de la "Scanteia"
28 septembrie 2012, 09:15
Am zis ca ramanem in fotbal numai cu un oier,dar ne-am pricopsit si cu un MAMALIGAR,rusine porumboiu(cu litera mica)ai demonstrat ca esti neam prost,multa lume sa dezis de tine cu aceasta ocazie,mie scirba sa te mai vad........ar fi bine sa dispari o vreme...
27 septembrie 2012, 14:57
Sunt convins ca F.C.Botosani nu prea are sanse sa mearga mai departe in Cupa Romaniei,dar ma bucur,ca argantul Porumboiu a plecat cu codita intre picioare.Sa vazut din exprimarea sa,ca multa carte nu are.M-am uita si in CV-ul lui si apare doar fotbalist,arbitru si finantator.Pana una alta Iftimie,a trecut printr-o facultate si e inginer de meserie,asa ca fotbaliatorul Porumbescu sa lase ciocul mai mic si sa vorbbeasc civilizat.
27 septembrie 2012, 09:56
Sincere felicitari baietilor, i-au mai taiat din aroganta domnului Porumb sau cum l-o fi chemand(sic!). Daca Romania ar fi o tara normala un conducator de club cu pretentii nu s-ar comporta asa.Ambele sunt judete ale sarmanilor dar uneori vorba proverbului' buturuga mica rastoarna carul mare". Felicitari inca odata si cred ca descatusarea psihica a baietilor s-a produs. Sambata sa batem cainii rosii!.
27 septembrie 2012, 09:05
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Am construit cât de mult am putut, am întemeiat o familie frumoasă, am sprijinit multe alte familii, am dezvoltat o localitate. Acum, după ce cred că am lăsat ceva în urma mea pe unde am trecut, consider că este momentul să î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8408 lei
USD
Dolarul SUA
4.2716 lei
CHF
Francul elveţian
4.5537 lei
GBP
Lira sterlină
5.4099 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9808 lei
XAU
Gramul de aur
249.0787 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2485 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3664 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9857 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1657 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1818 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6497 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.